EC Finals: New York Knicks (3) vs Indiana Pacers (4)

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
ggr

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF, PF
Αγαπημένος παίκτης: Φ.Χριστοδούλου
Αγαπημένη ομάδα: Panionios
Αγαπημένη ομάδα: Πανιώνιος, Detroit Pistons
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Μάιος 22, 2025 2:30 pm

abovetherim έγραψε:
Πέμ Μάιος 22, 2025 2:10 pm
Έχω πει σε ανύποπτο χρόνο ότι η Ιντιάνα αν και δεν είναι καν στο τοπ-3 των αγαπημένων μου franchise, είναι ομάδα με όλα τα γράμματα κεφαλαία, δεν στηρίζεται σε έναν παίκτη και τα κέφια του και ομολογώ ότι θέλω πολύ μα πάρα πολύ πλέον, να πάρει το πρωτάθλημα.
Δεν θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά πιστεύω ότι καμιά από τις δύο δεν θα κερδίσει την Οκλαχόμα. Εγώ θέλω Νέα Υόρκη αλλά αν αποκλειστεί, ας το πάρει η Ιντιάνα.

Άβαταρ μέλους
ssoulliss

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Φάνης Χριστοδούλου
Αγαπημένη ομάδα: Detroit-Pistons
Mood:

Πέμ Μάιος 22, 2025 3:27 pm

Συμφωνώ με τους προλαλήσαντες. Οι Pacers για τρίτη διαδοχική σειρά, κάνουν αδιανόητη ανατροπή κόντρα σε όλα τα προγνωστικά.

- Στο 5ο παίχνίδι κόντρα στους Bucks το 111-118, γίνεται 119-118 σε μόλις 37" στην παράταση!
- Στο 2ο παιχνίδι στο Cleveland και ενώ το σκορ είναι 119-112 στα 48" κάνουν αντίστοιχη επική ανατροπή και κερδίζουν με 119-120!
- Για το χθεσινό τα γράψατε μην τα επαναλαμβάνω.

Όλο αυτό θυμίζει λίγο από Rockets του Hakeem, σε εκείνα τα επίσης τρομερά play-offs του 1995, αν έπαιζαν στα μέρη μας θα λέγαμε για: "μεγάλη ομάδα", "την καρδιά του πρωταθλητή" και λοιπά άλλα μεγαλόστομα. Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρεις από που θα σου 'ρθει. Θεωρώ απίστευτο ότι ένας παίκτης σαν τον Nesmith μπορεί να έχει τα τελευταία 6 λέπτά 6/6 τρίποντα και πλην ενός όλα να είναι αμαρκάριστα.

Δεν ξέρω πως θα εξελιχθεί η σειρά -μακάρι να πάει σε 7 παιχνίδια - όμως πιστεύω ότι μετά από τέτοιο κάζο, θα είναι πολύ δύσκολο για τους Knicks να επιστρέψουν.

fklmta77

junior
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: KAWHI
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Πέμ Μάιος 22, 2025 3:43 pm

Ματς που θα μνημονεύεται για πολλάααα χρόνια. Νέσμιθ με τα 6 τρίποντα στη 4η που γύρισαν τούμπα ένα χαμένο ματς κ Χαλιμπέρτον για το ακροβατικό καλάθι στη λήξη που όλοι νομίσαμε στην αρχή ότι είναι έξω αλλά τελικά, κατέληξε μέσα κ όταν όλοι πιστέψαμε ότι η Ιντιάνα νίκησε, τελικά αποδείχθηκε δίποντο αντί για τρίποντο, θα μείνουν στην ιστορία, όπως έχει μείνει ο Ρ.Μίλερ και τόσοι άλλοι. Θα βοηθήσει και ο πανηγυρισμός του Χάλι, σίγουρα σε όλο αυτό. Τέλοσπάντων, σημασία εν προκειμένω έχει ότι οι Πέισερς πήραν ένα "χαμένο" ματς - αν και αυτό τους έχει γίνει συνήθεια φέτος. Ένα ερώτημα είναι, θα καταφέρουν οι Νικς να ανακάμψουν ψυχολογικά στο επόμενο ώστε να μη βρεθούν με τη πλάτη (του 0-2) στο τοίχο; Νομίζω πως ναι, είναι κι αυτοί σκληροί τύποι, άλλωστε. Ωστόσο, τα σημάδια στον ουρανό της Ν.Υ κ της Ιντιάνα, δείχνουν, πλέον, Πέισερς.

Άβαταρ μέλους
ggr

allstar
Reactions:

Πέμ Μάιος 22, 2025 3:58 pm

ssoulliss έγραψε:

Δεν ξέρω πως θα εξελιχθεί η σειρά -μακάρι να πάει σε 7 παιχνίδια - όμως πιστεύω ότι μετά από τέτοιο κάζο, θα είναι πολύ δύσκολο για τους Knicks να επιστρέψουν.
Αν γινόταν αυτό πριν από δύο χρόνια, θα σου έλεγα ότι είναι τελειωμένη υπόθεση. Όμως, πλέον η Νέα Υόρκη είναι πιο έμπειρη και έχει δείξει ότι μπορεί να κερδίσει εκτός έδρας στα φετινά πλέι οφ και μάλιστα με μεγαλύτερη συχνότητα από εντός. Πιστεύω ότι θα πάρουν το επόμενο ματς και κάποιο στην Ιντιάνα. Και 1-3 να βρεθούν πίσω, είναι ικανοί να ισοφαρίσουν. Το αν θα πάρουν τη σειρά, είναι αλλουνου παπά ευαγγέλιο. Δεν τους εμπιστεύομαι, όχι γιατί δεν έχουν ταλέντο, αλλά γιατί όλο και κάποια μ@λ@κι@ θα κάνουν στο τέλος :banghead:

Άβαταρ μέλους
mixalisgate7

champion
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan

Πέμ Μάιος 22, 2025 4:01 pm

ggr έγραψε:
Πέμ Μάιος 22, 2025 1:16 pm
Αν ήταν προπονητής ο Μπαρτζώκας στους Knicks, θα είχε κατεβάσει όλες τις θεότητες όχι μόνο των υπαρχουσών θρησκειών, αλλά και αυτών που δεν υφίστανται!
Αν ήταν ο Μπαρτζώκας θα είχαν ολονυχτία στα αποδυτήρια των Νικς στο MSG :D :lol:

Άβαταρ μέλους
ssoulliss

champion
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Φάνης Χριστοδούλου
Αγαπημένη ομάδα: Detroit-Pistons
Mood:

Πέμ Μάιος 22, 2025 4:05 pm

ggr έγραψε:
ssoulliss έγραψε:

Αν γινόταν αυτό πριν από δύο χρόνια, θα σου έλεγα ότι είναι τελειωμένη υπόθεση. Όμως, πλέον η Νέα Υόρκη είναι πιο έμπειρη και έχει δείξει ότι μπορεί να κερδίσει εκτός έδρας στα φετινά πλέι οφ και μάλιστα με μεγαλύτερη συχνότητα από εντός. Πιστεύω ότι θα πάρουν το επόμενο ματς και κάποιο στην Ιντιάνα. Και 1-3 να βρεθούν πίσω, είναι ικανοί να ισοφαρίσουν. Το αν θα πάρουν τη σειρά, είναι αλλουνου παπά ευαγγέλιο. Δεν τους εμπιστεύομαι, όχι γιατί δεν έχουν ταλέντο, αλλά γιατί όλο και κάποια μ@λ@κι@ θα κάνουν στο τέλος :banghead:
Ναι οκ έχεις τα δίκαια σου είναι πολύ νωρίς άλλωστε, απλά αυτοί οι Pacers δείχνουν πολύ έτοιμοι για Τελικούς. Από πλευράς μπάσκετ, από πλευράς φρεσκάδας από το πως τους καθοδηγεί ο προπονητής, από δίψα. Τα έχουν όλα φέτος και δεν είμαι σίγουρος ότι μετά από τέτοια εμφάνιση των Knicks (ήταν πάρα πολυ καλοί) που οδήγησε σε ήττα, μπορούν να ξαναγυρίσουν στη σειρά.

Άβαταρ μέλους
mixalisgate7

champion
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan

Πέμ Μάιος 22, 2025 4:20 pm

Νομίζω είναι η πιο απρόβλεπτη σειρά των τελικών από τις Περιφέρειες γιατί και οι δυο ομάδες είναι αρκετά ποιοτικές. Δεν θα μου κάνει εντύπωση αν οι Πέισερς κερδίσουν την πρόκριση με 4-0 ή με 4-1 ή με 4-2 ή με 4-3 ή οι Νικς με 4--1 ή 4-2 ή 4-3. Πιστεύω πως οι Νικς την πάτησαν όπως οι Σέλτικς και χαλάρωσαν όταν πήραν το +17. Το παράξενο είναι ότι πήραν τη διαφορά ενώ ήταν μπροστά 2 πόντους και χρεώθηκε ο Μπράνσον το πέμπτο φάουλ και έτρεξαν σερί 14-0 και έχασαν τη διαφορά στα τελευταία λεπτά με τον ηγέτη τους μέσα στο παρκέ.

Άβαταρ μέλους
ggr

allstar
Reactions:

Πέμ Μάιος 22, 2025 4:35 pm

mixalisgate7 έγραψε:
Πέμ Μάιος 22, 2025 4:01 pm
ggr έγραψε:
Πέμ Μάιος 22, 2025 1:16 pm
Αν ήταν προπονητής ο Μπαρτζώκας στους Knicks, θα είχε κατεβάσει όλες τις θεότητες όχι μόνο των υπαρχουσών θρησκειών, αλλά και αυτών που δεν υφίστανται!
Αν ήταν ο Μπαρτζώκας θα είχαν ολονυχτία στα αποδυτήρια των Νικς στο MSG :D :lol:
Φαντάζομαι κατανυκτική και γεμάτη ευλάβεια :P

Άβαταρ μέλους
ggr

allstar
Reactions:

Πέμ Μάιος 22, 2025 4:39 pm

ssoulliss έγραψε:
Πέμ Μάιος 22, 2025 4:05 pm
ggr έγραψε:

Ναι οκ έχεις τα δίκαια σου είναι πολύ νωρίς άλλωστε, απλά αυτοί οι Pacers δείχνουν πολύ έτοιμοι για Τελικούς. Από πλευράς μπάσκετ, από πλευράς φρεσκάδας από το πως τους καθοδηγεί ο προπονητής, από δίψα. Τα έχουν όλα φέτος και δεν είμαι σίγουρος ότι μετά από τέτοια εμφάνιση των Knicks (ήταν πάρα πολυ καλοί) που οδήγησε σε ήττα, μπορούν να ξαναγυρίσουν στη σειρά.
Εγώ τους θεωρούσα φαβορί πριν αρχίσει η σειρά. Απλά πιστεύω ότι η Νέα Υόρκη δεν θα τα παρατήσει, δεν έχει τέτοια νοοτροπία.
Θεωρώ πως αυτές οι δύο ομάδες θα πρωταγωνιστήσουν στην Ανατολή τα επόμενα χρόνια, είναι το μέλλον της, αν συνυπολογίσουμε την πτώση του Μιλγουόκι και την αβεβαιότητα στην Βοστώνη (λόγω τραυματισμών) και στο Κλίβελαντ (λόγω αποτυχιών). Δεν βρίσκονται τυχαία εκεί που βρίσκονται.

Άβαταρ μέλους
SteveNashidis

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
Αγαπημένη ομάδα: Phoenix-Suns
Αγαπημένη ομάδα: Εθνική Ελλάδας

Πέμ Μάιος 22, 2025 5:18 pm

Δεν τελείωσε τίποτα παρόλο που έχασαν έτσι οι Νικς. Οι Νικς φέτος δε θα χάσουν λόγο ψυχολογίας. Θα χάσουν τη σειρά λόγω κούρασης και φθοράς. Είναι η πιο αναίσθητη ομάδα τόσα χρόνια που βλέπουμε Νικς οπότε άνετα μπορεί να πάει μέσα στην Ιντιάνα και να κάνει το 2-2. Αν δεν πατούσε γραμμή ο Χάλι με αυτόν τον πανηγυρισμό που διάλεξε θα είχαμε δράματα αλλά ήταν τυχερός που ήταν για 2 και ξεχάστηκε από τις άλλες τρομερές φάσεις που έβγαλε μέχρι και ο Ομπι Τοπιν (διπλό σπάσιμο σε game winner κάρφωμα για το +3).....
Αλλά είναι επικό το choke στο τελευταίο λεπτό. 3 φάσεις έχει χάσει την φάση ο Ρομπινσον που τον έβαλαν αλλαγή Χαντμπολ. Στο +3 δε χρειαζόταν ψηλό αλλά κοντούς να ματσάρουν τις αλλαγές σε όλα τα σκριν για να μην βγει ο Χαλιμπαρτον μόνος στο τρίποντο.

ΝΙΚΣ είσαι. Η έδρα σου δεν είναι υπέρ σου.

Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions
Εικόνα
Basketforum Fantasy Champion 2025-26🏆
Άβαταρ μέλους
berry

Honorary
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Magic
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks
Αγαπημένη ομάδα: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πέμ Μάιος 22, 2025 9:50 pm

Τίποτα μετά το τσοκ και τις μνήμες πρέπει απλά να φάνε το ξύλο της αρκούδας

Ατελείωτο μπουλινγκ στον Χαλιμπαρτον και μπάσκετ 90ς

Εδώ δεν θέλει πρόκριση θέλει εξευτελισμό

Περικυκλωστετς!

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
reignman

Honorary
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: delete me
Αγαπημένη ομάδα: Chicago-Bulls

Πέμ Μάιος 22, 2025 10:29 pm

ΝΙΚΣ είσαι. Η έδρα σου δεν είναι υπέρ σου.
Ειναι γνωστο, το MSG ειναι η εδρα που θα ερθουν οι αντιπαλοι να κανουν τα παιχνιδια της ζωης τους.

Άβαταρ μέλους
berry

Honorary
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Magic
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks
Αγαπημένη ομάδα: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πέμ Μάιος 22, 2025 10:44 pm

Εικόνα
gourgou

a1greece
Reactions:

Παρ Μάιος 23, 2025 6:26 am

nikolas_asteri έγραψε:
Πέμ Μάιος 22, 2025 9:26 am
Από τη μια είναι τραγική η διαχείριση των Νικς στην τεράστια διαφορά που έχουν. Δεν νοείται να χάνεις τέτοιο ματς σε αυτό το επίπεδο, αν είναι δυνατόν. Χαμένες βολές, άμυνα χαλαρή με ποτάκι και φυστικάκια. Από την άλλη, τι έβαζαν οι άλλοι (με αποκορύφωμα το τελευταίο);
Και μετά μου λες δεν έχουν μαγνήτες οι μπασκέτες. Ότι σούταραν στα τελευταία λεπτά έγραφε.
ggr έγραψε:
Πέμ Μάιος 22, 2025 10:16 am
Επίσης, την πάτησαν με τη στρατηγική του φάουλ όταν ήταν τρεις πόντους μπροστά. Εγώ διαφωνώ κάθετα με αυτό, παιξε καλή άμυνα κι αν το φας, το έφαγες.
Δύο παιχνίδια στα φετινά πλευοφς ακολούθησαν την τακτική των φάουλ, το ένα χάθηκε στην κανονική διάρκεια και το άλλο για χιλιοστά πήγε παράταση. Ας σουτάρουν τρίποντο και αν το βάλουν έχεις 10 δεύτερα να εκδηλώσεις δικιά σου επίθεση. Και κάπου εδώ δικαιώνεται ο Ποπ για το φάουλ που δεν έκανε.

Τελικά η Ιντιάνα είναι ΠΟΛΥ καλή ομάδα και ομολογώ ότι τους υποτίμησα αρκετά. Αλλά μίλησε και το στοιχηματικό ένστικτο που έχω. Μια που τους χαρακτήρισα πουθενάδες στην αρχή της χρονιάς και μια που θα πάρουν πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
ggr

allstar
Reactions:

Σάβ Μάιος 24, 2025 8:00 am

Για αυτό δεν πρέπει να χάνεις παιχνίδια μέσα από τα χέρια σου στα πλέι οφ. Έγινε το 0-2 με εξαιρετικό Σιακαμ. Ο Brunson από την άλλη έπαιξε πολύ καλά αλλά η άμυνα για δεύτερο σερί παιχνίδι δεν σταμάτησε την επίθεση των Pacers. O Τhibs άφησε τον Towns στον πάγκο στο τέταρτο βάζοντας τον Robinson μέσα, μήπως δουλέψει καλύτερα η άμυνα αλλά δεν έπιασε.
Δύσκολα γυρίζει η σειρά αλλά δεν είναι και απίθανο. Η μόνη ελπίδα φωτός είναι το γεγονός ότι η Ιντιάνα δεν έχει βρει τρόπο να σταματήσει τον Brunson. Όμως πρέπει να βρεθεί τρόπος να περιοριστεί η επίθεση των Pacers.

Απάντηση

Επιστροφή στο “2024-2025 Regular Season + Playoffs”