Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2024-2025
Συντονιστής: Captains
- τουλουμπα
- Reactions: 4417
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
το σαλαρυ στην ευρωπη ειναι προβληματικοshaq7 έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 22, 2025 10:18 pmΕιναι φοβερη ιδεα αυτη του σαλαρυ καπ.. θα βλεπουμε παικτες απο εκει που λογικη λεει οτι θα κλειναν με 3εκ να κλεινουν με 1.5 και ξαφνικα ο παικτης θα βρισκεται και με μια πολυκατοικια η μια πορσε..Ακομα μεγαλυτερο ανεκδοτο οτι δεν θα βγαινουν στην δημοσιοτητα τα συμβολαια οπως στο νβα τουλαχιστον να μπορουμε να γελαμε μαζι τους.
θα γινουν πολλες αλλαγες και στο τελος θα υπαρχει απλα για να υπαρχει διχως να επηρεαζει σε κατι τα μπατζετ
1
1

- montechristo
- Reactions: 1881
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Είπαμε, αυτός μετά το Αμπού Ντάμπι έρχεται Ελλάδα... φτάνει μην έρθει σε μας. Νομίζω πως πάει φουλ για τα παλιά του λημέρια.shaq7 έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 22, 2025 9:56 pmτον λυπηθηκε δηλαδη τον ταραντουλα και ενω οι προτασεις ξεκινουσαν απο τα 2.5 οπως ειχε πει ο μανατζερ του πε προεδρε αστο μην ξοδευεσαι θα παιξω με λιγοτερατουλουμπα έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 22, 2025 9:50 pm
ο λεσορ 2.5
ο σορτς σιγα μην παρει 3 εκατ δηλαδη το αμεσως μεγαλυτερο συμβολαιο απτον ναν
κανα 2.2-2.3 το πολυ τον κοβω
επισης ο ναν πηρε 4.5 σε νταλαρς οχι σε ευρω
δεν μπορεις να κανεις <<στρογγυλοποιηση>> στο 500ρικο !
το 2.5 απτο 3 εχει μεγαλη διαφορα
οπως εχω καταλαβει τον ταραντουλα δεν τον απασχολει το σαλαρυ καπ για του χρονου τουλαχιστον θα παρει αυτους που θελει να παρει διχως να το λογαριαζειΑν ισχυει κατι τετοιο σου χω κακα νεα..μαντεψε ποιος θα ναι σεντερ σας του χρονου
![]()
Τεσπα 1εκ πανω 1 κατω δεν θα κανουμε τους λογιστες εκτος απο τους προπονητες εδω μεσα..η ουσια ειναι οτι το μπατζετ του παο ξεφευγει κατα πολυ..οποτε ο ολυμπιακος επιβαλλεται να ακολουθησει αν δεν θελει να παιζει με τρελο μειονεκτημα εξαρχης.
0
-
- Reactions: 88
- Αγαπημένη ομάδα: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
- Προειδοποιήσεις:
2
Εγώ έγραψα αν μπορεί να έρθει εννοώντας κυρίως το οικονομικό κομμάτι. Η ανάλυση που κάνεις προφανώς δε στηρίζεται κάπου γιατί δεν ξέρουμε πως ακριβώς θα εφαρμοστεί το salary cap, δε γνωρίζουμε τα πραγματικά συμβόλαια, και δεν ξέρουμε και τι σχεδιασμό έχουν για το ροστερ της επόμενης χρονιας στον Ολυμπιακό.Conan1982 έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 22, 2025 7:08 pmΕγώ είμαι απολύτως σίγουρος και αυτό για καθαρά οικονομικούς λόγους, γίνομαι λίγο κουραστικός όταν σε κάθε μεταγραφή, ανανέωση αναφέρομαι στου νέους κανόνες αλλά είναι η αλήθεια, Αν υποθέσουμε ότι αντικαθιστούμε τον Γκος του πόσο 1 Μ με 1 συμβόλαιο 4 Μ η επιβάρυνση δεν θα είναι 3 Μ επιπλέον, ο Ολυμπιακός θα έχει υπερβεί το σάλαρυ πάνω από 50% και τα 3 επλεόν Μ θα του κοστίσουν άλλα 6Μ σε Luxury Tax, πόσο πιθανόν είναι να πάρουμε έναν παίκτη που θα κοστίζει 10 Μ στην ομάδα:kraftf έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 22, 2025 6:53 pm
Κοίτα είναι σαφές ότι το ενδεχόμενο του Μισιτς στον Ολυμπιακό χαλάει σε πολλούς το αφήγημα ότι μόνο στον Πάο μπορεί να πάει και αν δεν πάει εκεί θα προτιμήσει τα πολλά λεφτά των νεοφερμένων ομάδων. Όποτε όλοι αυτοί που χαλιούνται, επιδίδιδονται μετά στο αφήγημα που προκαλεί κλαυσίγελο, ότι ο Ολυμπιακός έχει μεγάλο ρόστερ(ιδιατερα στους κοντούς) και δε θα μπορεί να το διαχειριστεί!!!
Από την άλλη ο Πάο μπορεί να κλείνει καμια 10αρια παίκτες το Μαϊο και να χωράνε όλοι χωρίς κανένα πρόβλημα!!! Μαγική ομάδα ο Πάο, προβληματική ο Ολυμπιακός!!
Κατάλυση κάθε λογικής φίλε μου.
Υπάρχει δηλαδή άνθρωπος που σκέφτεται ότι δε χωράει ο Μισιτς αντί του Γκος αν μπορεί να έρθει στην ομάδα???
Για να έρθει παίκτης που θα πληρώνεται αρκετά θα πρέπει:
Να φύγει ο Μιλού και αυτός που θα τον αναπληρώσει να παίρνει κάτω από 1 Μ, να φύγουν Γκος, Βιλντόζα, Ντόρσει και οι 2 τελευταίοι να αντικατασταθούν με παίκτες που θα παίρνουν πολύ λιγότερα ή/και να μείνει ο Έβανχ χωρίς αύξηση.
Το ίδιο πρόβλημα φυσικά έχουν και στον Παναθηναϊκό.
Το δικό μου post αφορούσε στον προβληματισμό αν ταιριάζει ο Μισιτς στον Ολυμπιακό και κυρίως αναφερόμουν στις φωνές που κόπτονται για την πολυκοσμία που υπάρχει στον Ολυμπιακό ενώ δεν κόπτεται ο ίδιος ο προπονητής του Ολυμπιακού.
Με μεγάλη έκληξη είδα και φωνές που θεωρούν ότι δεν ταιριάζει στον Ολυμπιακό αλλά βαριούνται να μας εξηγήσουν και γιατί σε εμάς τους λιγότερο έξυπνους!!!

0
- Conan1982
- Reactions: 3551
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Από πού προκύπτει κάτι τέτοιο;
Το μόνο που θυμάμαι είναι οι δηλώσεις του Μπιτσεροβιτς: Σίγουρα θα έχουμε πρόβλημα, η πρόθεσή μας είναι να μην πληρώσουμε τον φόρο. Πρέπει να κάνουμε κάποιες αλλαγές και να προσαρμοστούμε.
https://www.amna.gr/mobile/articleen/88 ... -ekat-euro
0
- Conan1982
- Reactions: 3551
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Πως δεν στηρίζεται κάπου; Έχουν δημοσιευτεί οι κανόνες του σαλαρυ από την Ευρωλίγκα, γιατί δεν ξέρουμε πως θα εφαρμοστεί. Μπορεί εμείς να μην τα ξέρουμε με ακρίβεια αλλά πάνω κάτω είναι γνωστά. Για τον σχεδιασμό επίσης μπορεί να μην τον ξέρουμε αλλά δεν ταιριάζει και ο Μίσους να έρθει και το μπάτζετ να πέσει.kraftf έγραψε: ↑Παρ Μάιος 23, 2025 3:13 am
Εγώ έγραψα αν μπορεί να έρθει εννοώντας κυρίως το οικονομικό κομμάτι. Η ανάλυση που κάνεις προφανώς δε στηρίζεται κάπου γιατί δεν ξέρουμε πως ακριβώς θα εφαρμοστεί το salary cap, δε γνωρίζουμε τα πραγματικά συμβόλαια, και δεν ξέρουμε και τι σχεδιασμό έχουν για το ροστερ της επόμενης χρονιας στον Ολυμπιακό.
0
-
- Reactions: 754
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Τι να εξηγήσω ρε αδερφέ; Άμα δεν καταλαβαίνεις ότι το μπάσκετ δεν είναι NBA 2k και ότι δεν είναι ρεαλιστικό σενάριο να λέμε ότι ο Μισιτς θα έρθει στον Ολυμπιακό, τι να σου αναλύσω.kraftf έγραψε: ↑Παρ Μάιος 23, 2025 3:13 amΕγώ έγραψα αν μπορεί να έρθει εννοώντας κυρίως το οικονομικό κομμάτι. Η ανάλυση που κάνεις προφανώς δε στηρίζεται κάπου γιατί δεν ξέρουμε πως ακριβώς θα εφαρμοστεί το salary cap, δε γνωρίζουμε τα πραγματικά συμβόλαια, και δεν ξέρουμε και τι σχεδιασμό έχουν για το ροστερ της επόμενης χρονιας στον Ολυμπιακό.Conan1982 έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 22, 2025 7:08 pm
Εγώ είμαι απολύτως σίγουρος και αυτό για καθαρά οικονομικούς λόγους, γίνομαι λίγο κουραστικός όταν σε κάθε μεταγραφή, ανανέωση αναφέρομαι στου νέους κανόνες αλλά είναι η αλήθεια, Αν υποθέσουμε ότι αντικαθιστούμε τον Γκος του πόσο 1 Μ με 1 συμβόλαιο 4 Μ η επιβάρυνση δεν θα είναι 3 Μ επιπλέον, ο Ολυμπιακός θα έχει υπερβεί το σάλαρυ πάνω από 50% και τα 3 επλεόν Μ θα του κοστίσουν άλλα 6Μ σε Luxury Tax, πόσο πιθανόν είναι να πάρουμε έναν παίκτη που θα κοστίζει 10 Μ στην ομάδα:
Για να έρθει παίκτης που θα πληρώνεται αρκετά θα πρέπει:
Να φύγει ο Μιλού και αυτός που θα τον αναπληρώσει να παίρνει κάτω από 1 Μ, να φύγουν Γκος, Βιλντόζα, Ντόρσει και οι 2 τελευταίοι να αντικατασταθούν με παίκτες που θα παίρνουν πολύ λιγότερα ή/και να μείνει ο Έβανχ χωρίς αύξηση.
Το ίδιο πρόβλημα φυσικά έχουν και στον Παναθηναϊκό.
Το δικό μου post αφορούσε στον προβληματισμό αν ταιριάζει ο Μισιτς στον Ολυμπιακό και κυρίως αναφερόμουν στις φωνές που κόπτονται για την πολυκοσμία που υπάρχει στον Ολυμπιακό ενώ δεν κόπτεται ο ίδιος ο προπονητής του Ολυμπιακού.
Με μεγάλη έκληξη είδα και φωνές που θεωρούν ότι δεν ταιριάζει στον Ολυμπιακό αλλά βαριούνται να μας εξηγήσουν και γιατί σε εμάς τους λιγότερο έξυπνους!!!![]()
Καταρχάς δεν ταιριάζει με την φιλοσοφία των προέδρων, έκαναν μια υπέρβαση φέτος λόγω των 100 χρόνων, αλλά η λογική στην ομάδα είναι άλλη. Αν είχαμε πρόεδρο τον Dpg που είναι τρελός και θα μπορούσε να το κάνει να το συζητούσαμε. Ο Μισιτς αν έρθει Ευρώπη θα το κάνει μόνο παίρνοντας το μεγαλύτερο συμβόλαιο από όλους (έτσι έχει δηλώσει η πλευρά του). Θες να μου πεις ότι υπάρχει έστω και μια μικρή πιθανότητα να σκάσουν πάνω από 4 χαρτιά το χρόνο οι Αγγελόπουλοι για να τον φέρουν;
Αλλά πες ότι γίνεται. Η Ρεάλ στην μπάλα πήρε Mbabe, ο οποίος κουτουλάει με τους άλλους και διώξανε τον προπονητή στο τέλος της σεζόν. Άλλο τρανό παράδειγμα η Παρί τόσα χρόνια, που φέτος πήγε τελικό και θα το πάρει χωρίς το μεγάλο όνομα, απλά και μόνο επειδή δούλεψαν κι λειτουργεί το σύστημα. Ένας Μισιτς δεν φέρνει την άνοιξη και δεν ταιριάζει στο υπάρχον ρόστερ ούτε ταιριάζει με την φιλοσοφία του προπονητή.
Έχουμε χιλιογράψει ότι δεν γίνεται να έχεις Έβανς, Λι, Ουόκαπ κτλ στο ρόστερ και να πας να τους κάνεις παιχτες των 10-15 λεπτών για να φέρεις τον Μισιτς ή κάποιον άλλο που θα παίζει 30 λεπτά ακατέβατα. Δεν είναι ρολίστες οι άνθρωποι ούτε Λαρετζάκιδες για να χειροκροτάνε από τον πάγκο. Αν διώξεις Γκός, Έβανς και Βιλτόζα τότε το συζητάμε. Γενικά έχω πει την άποψη μου στα ρόστερ που εμφανίζονται, αυτό που θέλετε μερικοί να έχουμε 6 πρωτοκλασάτα γκάρντ και να παίζουν όλοι από 10-12 λεπτά είναι από άλλο ανέκδοτο.
Δεν λείπει ο Μισιτς από το ρόστερ με την μπυροκοιλια και με την αφάνα. Έχουμε ήδη αρκετά πλαδαρά παιδιά. Με ένα αθλητικό τριάρι και πεντάρι είμαστε παραπάνω από κομπλέ. Δεν θέλω άλλο λευκό παίκτη στο ρόστερ, έχουμε ήδη αρκετούς.
2
2

-
- Reactions: 1291
- Προειδοποιήσεις:
1
Η απαντηση ειναι καπου ατη μεση. Προφανως οταν εχεις γκος γουοκαπ λι εβανς στο 1-2 να πας να παρεις και μισιτς ή σορτς δεν είναι λογικο. Αν φυγει ενας απο αυτους τοτε μια χαρα χωραει. Μπορει να μην ταιριαζει με τους υπολοιπους αλλα αυτο ειναι θεμα προπονητη.Dimmitz έγραψε: ↑Παρ Μάιος 23, 2025 7:59 amΤι να εξηγήσω ρε αδερφέ; Άμα δεν καταλαβαίνεις ότι το μπάσκετ δεν είναι NBA 2k και ότι δεν είναι ρεαλιστικό σενάριο να λέμε ότι ο Μισιτς θα έρθει στον Ολυμπιακό, τι να σου αναλύσω.kraftf έγραψε: ↑Παρ Μάιος 23, 2025 3:13 am
Εγώ έγραψα αν μπορεί να έρθει εννοώντας κυρίως το οικονομικό κομμάτι. Η ανάλυση που κάνεις προφανώς δε στηρίζεται κάπου γιατί δεν ξέρουμε πως ακριβώς θα εφαρμοστεί το salary cap, δε γνωρίζουμε τα πραγματικά συμβόλαια, και δεν ξέρουμε και τι σχεδιασμό έχουν για το ροστερ της επόμενης χρονιας στον Ολυμπιακό.
Με μεγάλη έκληξη είδα και φωνές που θεωρούν ότι δεν ταιριάζει στον Ολυμπιακό αλλά βαριούνται να μας εξηγήσουν και γιατί σε εμάς τους λιγότερο έξυπνους!!!![]()
Καταρχάς δεν ταιριάζει με την φιλοσοφία των προέδρων, έκαναν μια υπέρβαση φέτος λόγω των 100 χρόνων, αλλά η λογική στην ομάδα είναι άλλη. Αν είχαμε πρόεδρο τον Dpg που είναι τρελός και θα μπορούσε να το κάνει να το συζητούσαμε. Ο Μισιτς αν έρθει Ευρώπη θα το κάνει μόνο παίρνοντας το μεγαλύτερο συμβόλαιο από όλους (έτσι έχει δηλώσει η πλευρά του). Θες να μου πεις ότι υπάρχει έστω και μια μικρή πιθανότητα να σκάσουν πάνω από 4 χαρτιά το χρόνο οι Αγγελόπουλοι για να τον φέρουν;
Αλλά πες ότι γίνεται. Η Ρεάλ στην μπάλα πήρε Mbabe, ο οποίος κουτουλάει με τους άλλους και διώξανε τον προπονητή στο τέλος της σεζόν. Άλλο τρανό παράδειγμα η Παρί τόσα χρόνια, που φέτος πήγε τελικό και θα το πάρει χωρίς το μεγάλο όνομα, απλά και μόνο επειδή δούλεψαν κι λειτουργεί το σύστημα. Ένας Μισιτς δεν φέρνει την άνοιξη και δεν ταιριάζει στο υπάρχον ρόστερ ούτε ταιριάζει με την φιλοσοφία του προπονητή.
Έχουμε χιλιογράψει ότι δεν γίνεται να έχεις Έβανς, Λι, Ουόκαπ κτλ στο ρόστερ και να πας να τους κάνεις παιχτες των 10-15 λεπτών για να φέρεις τον Μισιτς ή κάποιον άλλο που θα παίζει 30 λεπτά ακατέβατα. Δεν είναι ρολίστες οι άνθρωποι ούτε Λαρετζάκιδες για να χειροκροτάνε από τον πάγκο. Αν διώξεις Γκός, Έβανς και Βιλτόζα τότε το συζητάμε. Γενικά έχω πει την άποψη μου στα ρόστερ που εμφανίζονται, αυτό που θέλετε μερικοί να έχουμε 6 πρωτοκλασάτα γκάρντ και να παίζουν όλοι από 10-12 λεπτά είναι από άλλο ανέκδοτο.
Δεν λείπει ο Μισιτς από το ρόστερ με την μπυροκοιλια και με την αφάνα. Έχουμε ήδη αρκετά πλαδαρά παιδιά. Με ένα αθλητικό τριάρι και πεντάρι είμαστε παραπάνω από κομπλέ. Δεν θέλω άλλο λευκό παίκτη στο ρόστερ, έχουμε ήδη αρκετούς.
Για μενα η ομαδα εκτας Φουρνιε χρειαζεται μια καλη τετραδα γκαρντ αν ο γαλλος αποφασιστει να παιξει στο δυο και μια πενταδα αν αποφασιστει να ειναι στο 3.
Γουοκαπ, Γκος
Εβανς, Λι, Ντορσει ή Βιλντοζα οποιος δεχθει το ρολο του 5ου γκαρντ
Ή
Γουοκαπ Γκος
Φουρνιε, εβανς, Λι
Ο λογος που το θεωρω απαραιτητο ειναι τα χρονια θεματα υγειας καποιων παικτων και οι πολλοι αγωνες που ισως γινουν περισσοτεροι.
Εαν φυγει ενας εκ των Γκος ή εβανς και ερθει ο Μισιτς τοτε υπαρχει χωρος για Μισιτς με τον Φουρνιε στο 3 και εναν πιο χαμηλου επιπεδου 5ο γκαρντ απο οτι ειναι ο Ντορσει και ο βιλντοζα καθβς δεν βγαινουν τα λεπτα
0
-
- Reactions: 1230
- Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Η μονη προσεγγιση που εχει γινει ειναι με Ward πριν κατι μηνες. ολα θα φανουν μετα το Φ4.
Ο κιναν εβανς θα μεινει το πιο πιθανο απλως δεν θελανε να ρισκαρουν τωρα τη συμμετοχη του. και καλα εκαναν.
οταν θα ξεκαθαρισει και του Γκος θα δουμε αν θα κινηθουμε για Ασσο και για ποιον.
Εκτος αυτου αν δεν παρουμε ευρωλιγκα και δεν παρουμε και πρωταθλημα θεωρω οτι δεν θα μεινει ο Μπαρτζωκας.
οποτε για ποιον μεταγραφικο σχεδιασμο μιλαμε:
Ο κιναν εβανς θα μεινει το πιο πιθανο απλως δεν θελανε να ρισκαρουν τωρα τη συμμετοχη του. και καλα εκαναν.
οταν θα ξεκαθαρισει και του Γκος θα δουμε αν θα κινηθουμε για Ασσο και για ποιον.
Εκτος αυτου αν δεν παρουμε ευρωλιγκα και δεν παρουμε και πρωταθλημα θεωρω οτι δεν θα μεινει ο Μπαρτζωκας.
1
1

- karamelitsa
- Reactions: 1093
- Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
1
Ετσι ακριβώς, είναι αστείο να μιλάμε για μεταγραφές με το F4 στα πόδια μας, να δούμε τι θα γίνει εκει όπως και στο πρωτάθλημα και βλέπουμε μετά, αν τα χάσουμε και τα 2 ο Μπαρτζώκας μάλλον θα φύγει και όλα είναι στον αέρα......και τον μεταγραφικό σχεδιασμό μπορεί να τον κάνει νέος προπονητής με άλλη φιλοσοφία...όπως επίσης παίκτες που τους έχουμε στα όρια να φύγουν, αν ξαφνικά κάνουν ματσάρες σημερα ή την Κυριακή τους διώχνεις?? όπως και το αντίθετο....οπότε μεταγράφες στην καλύτερη από Δευτέρα και βλέπουμε!!!Heisenberg έγραψε: ↑Παρ Μάιος 23, 2025 11:29 amΗ μονη προσεγγιση που εχει γινει ειναι με Ward πριν κατι μηνες. ολα θα φανουν μετα το Φ4.
0