Semi Final 4 - Fenerbahce vs Panathinaikos

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
βήματα εκτός φάσης

a1greece
Reactions: 1703
Αγαπημένη ομάδα: Askatuak
Προειδοποιήσεις: 1

Παρ Μάιος 23, 2025 4:30 pm

Ότι πιο 50-50 έχει υπάρξει σε ημιτελικό φάιναλ φορ τα τελευταία χρόνια. Αν εξαιρέσουμε τις παλαβομάρες που δήλωσε πριν καμιά εβδομάδα ο Μπόλντουιν, η Φενέρ κρατάει πολύ χαμηλά τους τόνους και αυτό δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο.

1
1 Εικόνα
Leo_98

a1greece
Reactions: 537
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Μάιος 23, 2025 4:39 pm

Αγωνιστικά οι δύο ομάδες είναι πολύ κοντά. Εκεί που υπάρχει διαφορά είναι σε επίπεδο προσωπικοτήτων.
Ο Παναθηναϊκός έχει ένα σωρό παίχτες που την κρίσιμη ώρα ξέρεις ότι θα βρουν δυχτάκι (Γκραντ, Ναν, Σλούκας, Χουάντσο, ακόμα και Μήτογλου).
Επίσης ματσάρει πολύ καλά τους Τούρκους, αφού πχ απέναντι στον καλύτερο παίχτη τους (Χέις Ντέιβις) έχει να αντιπαραθέσει το καλύτερο αμυντικό τεσσάρι (Χουάντσο), στο "5" η Φενέρ είναι επιεικώς μέτρια και δεν μπορεί να εκμεταλλευτεί τις όποιες αδυναμίες του Παναθηναϊκού.
Με βάση τα παραπάνω θα μου κάνει εντύπωση να μην περάσει ο Παναθηναϊκός απόψε, τον θεωρώ ξεκάθαρο φαβορί.

0
Άβαταρ μέλους
koulis

Reactions: 4
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Παρ Μάιος 23, 2025 4:46 pm

ολη τη χρονια λεω σε παρεες οτι αν παμε φαιναλ φορ θα ραψουμε το 8ο, ωρα να με δικαιωσει η ομαδα.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar
Reactions: 3002
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Παρ Μάιος 23, 2025 5:03 pm

Fitz έγραψε:
Παρ Μάιος 23, 2025 3:13 pm
Πολύ ενδιαφέρον θα έχει η μάχη των πάγκων. Από τη μια ένας έμπειρος και άριστος σε προετοιμασία παιχνιδιών προπονητής και από την άλλη ένας καταξιωμένος, εξαιρετικός τακτικά και που φαίνεται να έχει μάθει από τα λάθη του παρελθόντος.

Θα είναι κλειστό παιχνίδι, δεν πιστεύω πως πριν το τζαμπολ φαίνεται να έχει πλεονέκτημα κάποιος. Τίποτα δε θα μου προκαλέσει εντύπωση, είναι κυριολεκτικά 50-50 για μένα. Ίσως είμαστε και άτυχοι που μας έκατσε η ίδια ομάδα με πέρσυ στον ημιτελικό.

Η Φενερ θα πρέπει να διαλέξει αν θα περιορίσει τον Nunn ή αν θα δεχτεί σκορ (κυρίως) από αυτόν. Αν ο τελευταίος έχει καθαρό μυαλό και μοιράζει σωστά τη μπάλα, θεωρώ πως στο σημερινό ματς τα ελεύθερα σουτ θα μπουν. Θα βοηθάνε αρκετά στο ρολάρισμα με Σλούκα μέσα και πιστεύω πως θα βγαίνουν και δυναμικά πάνω του.

Για εμας, κλειδί το πως θα αντιμετωπίσουμε το P&R τους και αν θα κάνουμε αλλαγές στα σκριν για να μην αφήνουμε να βγουν τα σουτ που παραδοσιακά βγάζει μέσω διάφορων plays ο Σαρας. Επίσης, ο Juancho λογικά θα μείνει πάνω στον NHD, κάτι που μπορεί να κοστίσει στις δικές μας βοήθειες και αλληλοκαλύψεις, αφού ο Ισπανός είναι εξαιρετικός σε αυτό το κομμάτι.

Μεγάλη ανυπομονησία για το πως θα κυλήσει το παιχνίδι. Δεν είμαι και ο πιο αισιόδοξος για σήμερα για κάποιο λόγο, αλλά μακάρι το ένστικτό μου να κάνει λάθος.
Θενκς για την ανάλυση <3

H Fener imo έχει αρκετά κορμιά τύπου "Ντοζίερ" να ρίξει στον Ναν αλλά και για να περιορίσει τον Σλούκα (ταυτόχρονα). Ο Ναν μόλις πρόσφατα έχει αρχίσει να βρίσκει κάποιες πάσες (που είναι σχετικά αργές) και αν τον πιέσεις ώστε να κρατήσει την τρίπλα στο δεξί του χέρι η κατάσταση γίνεται ακόμα πιο δύσκολη. Δεν είναι τόσο απαραίτητο να ρίξει χύμα 2 παίκτες πάνω του. Ο Σλούκας έχει πολύ πιο εύκολη την πάσα αλλά δεν νομίζω πως μπορεί να παίξει στα πόδια τόσο πολύ (εκτός αν κρατούσε δυνάμεις για το Φ4 τι να πω;) οπότε νομίζω κι εκείνον θα τον πιέσουν το αριστερό του χέρι ώστε (1) να του κόψουν το σουτ (2) να τον οδηγήσουν σε κάποιο drive που έχει αισθητά λιγότερες πιθανότητες μέσα σε ρακέτα με κορμιά. Φυσικά θα μου πεις "ε γιατί δεν τα έκαναν αυτά στα ματς της κανονικής περιόδου τότε;" και θα σου πω ότι δεν θυμάμαι, απλά εγώ σαν καναπεδάτος αυτά θα έκανα :D

Όταν ήρθε ο Οσμάν έλεγα ότι δυστυχώς είναι πολύ λιγόψυχος παίκτης. Είχα άδικο με βάση τα πλειοφφ που έκανε, για να δούμε τι θα καταφέρει σε τέτοιο ματς τώρα.

Η Φενέρ είναι ίσως η μοναδική ομάδα με την οποία μπορούμε να ελπίζουμε λίγο στον Ομέρ, ελπίζω να μην κάνει τίποτα θαύματα από το τρίποντο ο Σανλί. Περιμένω μεγάλο ματς από τον Μπιμπέροβιτς btw.

Άντε να δουμε :bblove:

0
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 6620
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 2

Παρ Μάιος 23, 2025 5:10 pm

να κανω και εγω μια τελειως μπασκετικη αναλυση για το παο φενερ..ποια προτιματε εκεινη την μαρκατη την ξανθια που ειναι στο σπορτ24 η την τουρκαλα της φενερ?πραγματικα εδω ειμαι 50-50 :roofl:

0
Άβαταρ μέλους
montechristo

euroleague
Reactions: 1900
Προειδοποιήσεις: 4

Παρ Μάιος 23, 2025 5:11 pm

Ο μεγαλύτερος κίνδυνος για τον Παναθηναϊκό είναι να κατέβουν οι παίκτες του με τη νοοτροπία της ανώτερης ομάδας, που έχουν πολλοί από τους φίλους εδώ μέσα. Είναι ο σίγουρος δρόμος προς την αποτυχία. Εδώ θέλει το κεφάλι χαμηλά, πολλή δουλειά και λίγα λόγια. Δεν ξέρω και κατά πόσο βοηθούν οι δηλώσεις του Αταμάν πως είναι σίγουρος ότι θα πάρει την κούπα. Καλό είναι να ντοπάρεις ψυχολογικά την ομάδα σου, αλλά εδώ φοβάμαι ότι μπορεί να λειτουργήσει αντίστροφα.
Το παιχνίδι είναι κλασσική περίπτωση 50-50.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 6620
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 2

Παρ Μάιος 23, 2025 5:44 pm

Λεσσορ κανει δυναμικο ζεσταμα λενε οποτε λογικα τον εχουν για να μπει!

0
Άβαταρ μέλους
karamelitsa

euroleague
Reactions: 1102
Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός

Παρ Μάιος 23, 2025 5:48 pm

montechristo έγραψε:
Παρ Μάιος 23, 2025 5:11 pm
Ο μεγαλύτερος κίνδυνος για τον Παναθηναϊκό είναι να κατέβουν οι παίκτες του με τη νοοτροπία της ανώτερης ομάδας, που έχουν πολλοί από τους φίλους εδώ μέσα. Είναι ο σίγουρος δρόμος προς την αποτυχία. Εδώ θέλει το κεφάλι χαμηλά, πολλή δουλειά και λίγα λόγια. Δεν ξέρω και κατά πόσο βοηθούν οι δηλώσεις του Αταμάν πως είναι σίγουρος ότι θα πάρει την κούπα. Καλό είναι να ντοπάρεις ψυχολογικά την ομάδα σου, αλλά εδώ φοβάμαι ότι μπορεί να λειτουργήσει αντίστροφα.
Το παιχνίδι είναι κλασσική περίπτωση 50-50.
Καλά και πέρυσι έλεγε ότι θα πάρει την κούπα και την πήρε, φέτος είναι κάπως πιο μετρημένος ο Αταμάν....πάντως για την σημερινό αγώνα προσωπικά βλέπω Φενέρ να κερδίζει....δεν το γράφω οπαδικά, απλά αυτή είναι η αίσθησή μου...

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

allstar
Reactions: 2254
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant

Παρ Μάιος 23, 2025 5:50 pm

It's time

1
1 Εικόνα
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
Άβαταρ μέλους
karamelitsa

euroleague

Παρ Μάιος 23, 2025 5:53 pm

Coach Periklis έγραψε:
Παρ Μάιος 23, 2025 5:50 pm
It's time
Παιδιά χαλαρά όλοι, μην πας πάθει και κανείς κάτι...ένα παιχνίδι είναι άλλωστε!!

Υ.Γ. Πάω να πάρω τα χαπάκια μου τώρα να ηρεμίσω!!

0
Andre_Miller

junior
Reactions: 55
Αγαπημένος παίκτης: Φανης, Λουκα
Αγαπημένη ομάδα: Minnesota-timberwolves
Αγαπημένη ομάδα: Minnesota Timberwolves

Παρ Μάιος 23, 2025 5:59 pm

Άθλιες διασκευές Metallica, AC/DC

0
Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

allstar
Reactions: 2254
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant

Παρ Μάιος 23, 2025 6:11 pm

μονο με τρίποντο πάνε οι άλλοι

0
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3554
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic

Παρ Μάιος 23, 2025 6:17 pm

Τα βάζει μπροστά η Φενέρ αλλά παίζει και πολύ επιθετικά στην άμυνα της,

0
Άβαταρ μέλους
karamelitsa

euroleague

Παρ Μάιος 23, 2025 6:18 pm

Νωθρός λίγο ο Παναθηναϊκός, άλλα οκ, πρώτο δεκάλεπτο είναι, για να δούμε την συνέχεια...

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 4451
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 3

Παρ Μάιος 23, 2025 6:19 pm

σκουρα τα πραγματα

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Euroleague”