Semi Final F4: Olympiacos vs Monaco
Συντονιστής: Captains
- βήματα εκτός φάσης
- Reactions: 1699
- Αγαπημένη ομάδα: Askatuak
- Προειδοποιήσεις:
1
Στον Ολυμπιακό είναι χορτάτοι από συμμετοχές στα φάιναλ φορ. Το ολυμπιακό πνεύμα (η χαρά της συμμετοχής στους Ολυμπιακούς Αγώνες) τους έχει ποτίσει μέχρι το μεδούλι.nikolas_asteri έγραψε: ↑Παρ Μάιος 23, 2025 11:10 pmΣυμφωνώ σε αυτό που λες απλά δεν ξέρω γιατί οι παίκτες (και των δύο ελληνικών ομάδων) είναι χορτάτοι. Άντε και πες για τον Παο, ξεφούσκωσε μετά το περσινό απροσδόκητο, ο Ολυμπιακός τι;

3
3

- Conan1982
- Reactions: 3551
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν είμαι σίγουρος αν λέμε το ίδιο πράγμα αλλά συμφωνώ. Νομίζω ότι έχει τις ευθύνες της και η διοίκηση, μου θύμισε λίγο τις εποχές Κλέιζα, Τσίλντρες εκ των υστέρων βέβαια βλέποντας το. Είμαι αρκετά φορτισμένος για να κάνω ψύχραιμη ανάλυση αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι έχει κλείσει ο κύκλος του Μπαρτζώκα. Πρέπει να γινει μια αποτίμηση του τι πήγε στραβά και τι πρέπει να διορθωθεί, γιατί πρέπει να βαράει ο Σάσα 30λεπτα βρέξει χιονίσει, γιατί πρέπει να κάνει ο Φουρνιέ ότι θέλει, γιατί πρέπει να έχουμε γκαρντ χωρίς επιθετικό ταλέντο και να διορθώσουμε ότι μπορούμε.tsoureki έγραψε: ↑Παρ Μάιος 23, 2025 11:08 pmΣυγνώμη που σχολιάζω μόνο αυτό αλλά και η διοικηση δεν είναι αθώα.
Δεν μπορείς όταν έχει εμποτίσει την ομάδα με το "ας κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε" ξαφνικά σε ένα χρόνο να αλλάξεις.
Δεν μπορεί όταν πας την μια χρονιά με Σικμά και Μπραζ την άλλη να φέρει 2 σουπερσταρ και ένα σωρό μετριότητες ξαφνικά να μεταμορφωθείς.
0
- Giwrgos_AEK
- Reactions: 1020
- Αγαπημένη θέση: PF
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
- kite26
- Reactions: 1143
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Ποιο πρωτάθλημα; Ούτε καν! Το είχα πει, η ομάδα ήταν από την αρχή κακοχτισμένη και φαινόταν από χιλιόμετρα. Τα αποτελέσματα της ρεγκιουλαρ απλά κουκούλωναν την αλήθεια.kojito έγραψε: ↑Παρ Μάιος 23, 2025 11:09 pmΣτο Final-4 δεν παίζει μπάσκετ η ποιότητα, ούτε το βάθος. Παίζει το ποιος το θέλει πιο πολύ και το ποιος είναι καλύτερα προετοιμασμένος. Ε 4 φορές σερί έχουμε χάσει με κάθε τρόπο.
Ο Σπανούλης μπορεί να μην έχει την προπονητική πείρα ακόμα, αλλά είναι ο πιο winner παίκτης των 10's στην Ευρώπη και έχει μεταδώσει αυτό το πνεύμα στους παίκτες του. Σήμερα τον έβλεπες και έλεγες ότι αυτός ο άνθρωπος κατέβηκε να κερδίσει. Τακτικά μπορεί να μην παρουσίασε κάτι ουάου, αλλά εμφάνισε την ομάδα του σαν σκυλιά του πολέμου. Δεν υπήρχε παίκτης της Μονακό που να έπαιξε και να μην δάγκωνε.
Η εικόνα του Ολυμπιακού στο τέταρτο δεκάλεπτο που τα περίμενε όλα από τον Fournier είναι τραγική. Ημιτελικός Final-4 με 5/27 τρίποντα εκ των οποίων τα 4 από έναν παίκτη μόνο, και το άλλο από τον Goss στο 37'. Μόνο τα airball ή σχεδόν airball αν μετρήσει κανείς πρέπει να ήταν παραπάνω από 5.
Ο κύκλος Μπαρτζώκα έκλεισε οριστικά σήμερα νομίζω. Ελπίζω τουλάχιστον μην εμφανιστούμε τελείως άδειοι στους τελικούς και το σώσουμε κάπως με το πρωτάθλημα, αν και είμαι σίγουρος οτι ο ΠΑΟ θα έχει μεγαλύτερη δίψα να το σηκώσει από εμάς.
Με αυτόν θα παραμείνουμε λούζερ. Το αντέχετε; Εγώ όχι!! Απλά δεν είναι αποδεκτό από το χάλι που παρουσιάστηκε σήμερα. Σάσα, στη θέση σου δεν θα ξαναέβγαινα για δηλώσεις, άστο.
0
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
- reignman
- Reactions: 3187
- Αγαπημένος παίκτης: delete me
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Ναι αλλα σε σχεση με το 21-22 και 22-23 τουλαχιστον τωρα ειναι overpaid και overrated αποτυχημενοι. Πριν ηταν απλα "ελα μωρε δεν πειραζει, του χρονου θα παμε καλυτερα".kojito έγραψε: ↑Παρ Μάιος 23, 2025 10:49 pmΤεράστια αποτυχία. Δεύτερη σερί χρονιά που η ομάδα εμφανίζεται τελείως απροετοίμαστη σε ημιτελικό πνευματικά. Τα παιδιά δεν μπορούν δυστυχώς, σύμπτωση που επαναλαμβάνεται παύει να είναι σύμπτωση, και ο προπονητής της σε μονά παιχνίδια με τις εμμονές του την ταβανιαζει πολλές φορές.
Λιγο πολυ ειναι το ιδιο.Conan1982 έγραψε: ↑Παρ Μάιος 23, 2025 11:14 pmΔεν είμαι σίγουρος αν λέμε το ίδιο πράγμα αλλά συμφωνώ. Νομίζω ότι έχει τις ευθύνες της και η διοίκηση, μου θύμισε λίγο τις εποχές Κλέιζα, Τσίλντρες εκ των υστέρων βέβαια βλέποντας το. Είμαι αρκετά φορτισμένος για να κάνω ψύχραιμη ανάλυση.tsoureki έγραψε: ↑Παρ Μάιος 23, 2025 11:08 pm
Συγνώμη που σχολιάζω μόνο αυτό αλλά και η διοικηση δεν είναι αθώα.
Δεν μπορείς όταν έχει εμποτίσει την ομάδα με το "ας κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε" ξαφνικά σε ένα χρόνο να αλλάξεις.
Δεν μπορεί όταν πας την μια χρονιά με Σικμά και Μπραζ την άλλη να φέρει 2 σουπερσταρ και ένα σωρό μετριότητες ξαφνικά να μεταμορφωθείς.
Απλα τοτε η ομαδα ηταν πολυ πιο ακριβη αλλα ταυτοχρονα και πολυ πιο ταλαντουχα, που δυστυχως ειχε στον παγκο εναν τυπο που λειτουργουσε ως χειροφρενο.
Τοτε τα εσταξαν τα φραγκα για 2 χρονια, ξενερωσαν που δεν τα πηραν ολα και αρχισαν τα my way.
Τωρα και η ομαδα δεν ειναι οσο ταλαντουχα ηταν η ομαδα του 10... και ο προπονητης παρολο που ειναι σαφεστατα καλυτερος του Γιαννακη, με τον τροπο σκεψης του και το ποσο υπερβολικα ακαμπτος και ΜΗ ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟΣ ειναι κατα την διαρκεια του παιχνιδιου (για αυτο τον λεω προπονητη και οχι coach.. δεν coachαρει τα παιχνιδια, τους προπονει και στα παιχνιδια εινα αυτοματος πιλοτος και χριστοπαναγα) συνεχισε να ειναι η τροχοπεδη της ομαδας.
Τα λαθη παραμενουν ιδια απο τους Αγγελοπουλους. Απλα πετανε μη στοχευμενα λεφτα.
Στον Γκερσον ας πουμε, που ηταν ο Αταμαν της εποχης, αποφασισαν να δωσουν ροστερ για γελια και μετα ειπαν να ανοιξουν την κανουλα με τον Γιαννακη της εθνικης ελλαδας και του Αμαρουσιου.
whatever.
0
Συμφωνώ κι εγώ σ αυτό. Κι αν πέρυσι υπήρχε έλλειψη επιθετικού ταλέντου, φέτος είναι αδικαιολόγητη η εικόνα της ομάδας ακόμη περισσότερο από περυσιGiwrgos_AEK έγραψε: ↑Παρ Μάιος 23, 2025 11:15 pmαπό τα 4 τελευταία F4 ο Ολυμπιακός θεωρώ οτι ήταν καλύτερος το 2022 και το 2023 παρα τα 2 τελευταία χρόνια
1
1

-
- Reactions: 788
- Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
1
Κατ αρχήν συγχαρητήρια στην Μονακό για την δικαιότατη νίκη της. Τώρα για εμάς, τι να πω, τζάμπα τα λεφτά που έδωσα να έρθω να σας δω ρε μάγκες. Δεν είναι η ήττα, αλλά η ΤΡΑΓΙΚΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ εμφάνιση….. Δυστυχώς, όσο και να μην το θέλαμε, ήρθε η ώρα πλέον των μεγάλων αποφάσεων!!!
1) Παπανικολάου- Φαλ - Μακισικ - Βιλντόζα- Μίλου- Ντορσευ - Μητρου Λονγκ , πραγματικά θεωρώ ότι δεν έχουνε να προσφέρουν τίποτα άλλο!!! Μαζί δυστυχώς με σένα coach, που πραγματικά σε αγαπάω, αλλά η ομάδα πρέπει να είναι πάντα πάνω από όλα!
2) Βεζένκοφ λυπάμαι, αλλά φιλαράκο δεν φτάνει μόνο το ταλέντο…..χρειάζεται και η ψυχή!! Η σημερινή σου εμφάνιση μαζί με του έτερου σου Πήτερς, ήταν απλά προκλητικά απαράδεκτη!!!!
3) Όταν μιλάγαμε όλο το χειμώνα για έλλειψη αθλητικότητας στο 3,4,5, είμασταν τελικά Αντιολυμπιακοί όπως αποδείχτηκε……
4) Φουρνιέ είσαι παλίκαρος……..τίποτα άλλο!! Και για να το πω και πιο χοντρά, ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙΣ ΡΕ ΦΙΛΕ!!!!
Υγ:1 Με πείραξε πάρα πολύ αυτή η ήττα διότι πραγματικά ήτανε τελείως φανερό ότι η ομάδα ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΚΑΛΑ……..και επειδή μιλάμε για Ολυμπιακό αυτό το πράγμα δεν είναι αποδεκτό!!
Υγ:2 1/19 τρίποντα όλη η ομάδα πλην Φουρνιέ……λίγο ντροπή επιτέλους!!!
1) Παπανικολάου- Φαλ - Μακισικ - Βιλντόζα- Μίλου- Ντορσευ - Μητρου Λονγκ , πραγματικά θεωρώ ότι δεν έχουνε να προσφέρουν τίποτα άλλο!!! Μαζί δυστυχώς με σένα coach, που πραγματικά σε αγαπάω, αλλά η ομάδα πρέπει να είναι πάντα πάνω από όλα!
2) Βεζένκοφ λυπάμαι, αλλά φιλαράκο δεν φτάνει μόνο το ταλέντο…..χρειάζεται και η ψυχή!! Η σημερινή σου εμφάνιση μαζί με του έτερου σου Πήτερς, ήταν απλά προκλητικά απαράδεκτη!!!!
3) Όταν μιλάγαμε όλο το χειμώνα για έλλειψη αθλητικότητας στο 3,4,5, είμασταν τελικά Αντιολυμπιακοί όπως αποδείχτηκε……
4) Φουρνιέ είσαι παλίκαρος……..τίποτα άλλο!! Και για να το πω και πιο χοντρά, ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙΣ ΡΕ ΦΙΛΕ!!!!
Υγ:1 Με πείραξε πάρα πολύ αυτή η ήττα διότι πραγματικά ήτανε τελείως φανερό ότι η ομάδα ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΚΑΛΑ……..και επειδή μιλάμε για Ολυμπιακό αυτό το πράγμα δεν είναι αποδεκτό!!
Υγ:2 1/19 τρίποντα όλη η ομάδα πλην Φουρνιέ……λίγο ντροπή επιτέλους!!!
2
2

- βήματα εκτός φάσης
- Reactions: 1699
- Αγαπημένη ομάδα: Askatuak
- Προειδοποιήσεις:
1
Το '22 και το '23 ο Ολυμπιακός ήταν ένα πρότζεκτ με αρχή, μέση και τέλος που ήξερε τι ήθελε. Είχε τα προβλήματά του αλλά έπαιζε στα μάξιμουμ των δυνατοτήτων του και αυτό που χρειαζόταν είναι μια σταδιακή βελτίωση με τις απαραίτητες αυξήσεις στο μπάτζετ για να φτάσει στο πικ του. Από το καλοκαίρι του '23 και μετά μιλάμε για εντελώς ανερμάτιστες ενέργειες στο χτίσιμο του ρόστερ. Η χημεία έχει χαθεί και το βλέπουμε δύο χρόνια τώρα με την ομάδα να ακολουθεί δύο διαφορετικά μοντέλα χρηματοδότησης με το ίδιο ακριβώς αποτέλεσμα.Giwrgos_AEK έγραψε: ↑Παρ Μάιος 23, 2025 11:15 pmαπό τα 4 τελευταία F4 ο Ολυμπιακός θεωρώ οτι ήταν καλύτερος το 2022 και το 2023 παρα τα 2 τελευταία χρόνια
2
2

O κύκλος θα κλείσει στις 10 Ιουνίου. Ολυμπιακός είσαι, οφείλεις να παλέψεις για το πρωτάθλημα.tokalytero3d έγραψε: ↑Παρ Μάιος 23, 2025 11:08 pmΈκλεισε ο κύκλος αυτής της ομάδας δυστυχώς όχι όμορφα.
Κοουτς Μπαρτζώκα σε ευχαριστούμε που έκανες ξανά τον Ολυμπιακό μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρωλίγκα. Καλή συνέχεια στην πορεία σου.
Όχι επειδή δεν πήρες ούτε φέτος την κούπα, αλλά γιατί σε τέταρτο διαδοχικό φάιναλ φορ ήσουν τόσο λιγοψυχος που σε λυπήθηκα.
Και ο κύκλος πολλών παικτών έκλεισε για μένα σήμερα.
Αλλά αυτά θα τα πούμε άλλη στιγμή.
ΥΓ καλύτερα να μην είναι ο κοουτς στον πάγκο στους τελικούς της α1 του αξίζει να φύγει με αξιοπρέπεια.
ΥΓ2 Τεράστιε νικητή Βασίλη Σπανούλη ελπίζω να σε δω σύντομα στον πάγκο της ομάδας.
0
-
- Reactions: 1502
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
- Coach Periklis
- Reactions: 2251
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant