Coach Periklis έγραψε: ↑Παρ Μάιος 23, 2025 11:13 pm
tsoureki έγραψε: ↑Παρ Μάιος 23, 2025 11:04 pm
Μήπως η συζήτηση πρέπει να ξεκινήσει από το ποιός θα προπονεί από του χρόνου;
Γιατί πες και οι Αγγελόπουλοι να μην θέλουν αλλαγές αλλά μπορεί ο Μπι να έχει το γνωθι σαυτον και να παραιτήθει από μόνος του.
Και για τις μεταγραφές μήπως είναι πιο εύκολο να πούμε ποιος πρέπει να μείνει και όχι ποιος να φύγει;
ΑΚΡΙΒΏΣ
κρατας Σασα να σε κουβαλαει στη ρεγκιουλαρ
Φουρνιε που ειναι σοβαρός καλαθοσφαιριστής με ψυχή
και ψάχνεις άλλους 2 με μενταλιτι ΦΟυρνιε
και χτιζεις γυρω στη 3αδα αυτη
ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ
Θα έβαζα και Πίτερς. Και Λάρε γιατί τον γουστάρω και πιστεύω κάτι μπορεί να δώσει κι αυτός με προπονητή που ξέρει τι του γίνεται.
Γκος για δευτεροτριτο γιατί νομίζω έδειξε ότι ξέρει να τραβάει κουπί.
Και Παπ γιατί είναι στα στερνά του και γιατί πρέπει καποια πράγματα να τα σεβόμαστε.
Αντέ πες και Γουοκαπ.
Απο εκεί και πέρα δεν βλέπω κάποιον ο οποίος θα μου λειψει και ιδιαίτερα.
Βέβαια όλα εξαρτώνται από την διοίκηση.
Θέλουμε να βάλουν και του χρόνου χρήμα για σοβαρή ομάδα?
Όχι για στοιχήματα τύποθ Βιλντόζα, Λι, Έβανς που αν και ίσως, υπό τον ανάδρομο Ερμή και σε ορισμένα φεγγάρια και σε θερμοκρασίες δωμάτιου και δεν ξέρω εγώ υπο ποιές άλλες συνθήκες μπορεί να μην είναι καλύτεροι από το τίποτα.
Γιατί άμα είναι να ξηλώσουμε τα παντά για να βγούμε στο κυνήγι των Μπραζ και Σίκμα του κόσμου δεν βλέπω να έχει νόημα.
Και θα φανώ υπερβολικός αλλά μήπως, αν όντως θέλουμε να κάνουμε ριζίκές αλλαγές μήπως να κοιτούσαμε πάλι το ιατρικό τιμ?
Νομίζω πριν κάτι χρόνια είχαμε αλλάξει πάλι, αλλά αυτή την κατάντια με τους τραυματίες και την διαχείριση δεν νομίζω να μας ωφελεί σε κάτι.