Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2024-2025

Συντονιστής: Captains

Απάντηση
Sabenlee

Reactions: 23
Αγαπημένος παίκτης: Saben lee
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Σάβ Μάιος 24, 2025 12:51 am

Αντικειμενικά έχουμε πολλους μέτριους παικτες και έναν δυστυχώς μετριο προπονητη.

Πρέπει να αποχωρήσουν του χρόνου Μακισικ, Φαλ, Βιλντοζα, Παπανικολάου, Λαρετζακης, Ντόρσεϊ, Μήτρου λονγκ, Μιλουτίνοφ, Γουοκαπ

Η ομάδα πρεπει να γίνει πιο αθλητική. Μένουν Γκος, Έβανς, Φουρνιε, Λι, Βεζένκοφ, Πιτερς, Ράιτ. Θέλουμε ακόμα έναν αθλητικό ψηλό, τον shorts, ένα αθλητικό 4αρι, αθλητικό τριάρι.

Και προφανώς άλλο προπονητη

0
Dante's Inferno

junior
Reactions: 55
Αγαπημένος παίκτης: Patrick Ewing

Σάβ Μάιος 24, 2025 12:55 am

eddiedimitris έγραψε:
Παρ Μάιος 23, 2025 11:47 pm
Δε ξέρω τι γίνεται με τον προπονητή...
Προφανώς φαίνεται πως ήρθε η ώρα να φύγει αλλά αντικειμενικά δε ξέρω ποιος θεωρείται καταλληλότερος να φέρεις και πιο άξιος..
Βασίλης Σπανούλης, Γκόρντον Χέρμπερτ, Πάμπλο Λάσο, Τιάγκο Σπλιτερ, Τσάβι Πασκουαλ...
Και, υπό προϋποθέσεις Καντσελιερι

0
tarp7

allstar
Reactions: 2115

Σάβ Μάιος 24, 2025 1:21 am

eddiedimitris έγραψε:
Παρ Μάιος 23, 2025 11:47 pm
Δε ξέρω τι γίνεται με τον προπονητή...
Προφανώς φαίνεται πως ήρθε η ώρα να φύγει αλλά αντικειμενικά δε ξέρω ποιος θεωρείται καταλληλότερος να φέρεις και πιο άξιος..

Προσωπικά αν κάτι έχω με το προπονητή είναι μόνο ένα....Οι μεταγραφές του...
Κάποτε ήταν το δυνατό του σημείο...τα τελευταία χρόνια είναι τραγικός...πάει να πάρει τίτλους έχοντας γκαρντ πολύ υποδιαιστερα απ τους διεκδικητές...
Γιατί ρε γμτ...γιατί?
Ακόμα και ο Φουρνιε που λίγο έσωσε την κατάσταση σήμερα ήρθε από σπόντα...
Αν η ομάδα τα τελευταία χρόνια είχε κάνει καλύτερες επιλογές στις μεταγραφές και ιδιαίτερα στα γκαρντ θα είχαμε πολύ περισσότερους τίτλους εκεί ο Μπαρτζωκας κάτι δεν κάνει καλά...
Στο 3ο δεκάλεπτο κρατούσε μέσα το Σάσα παρόλο που ήταν χάλια και περίμενε το τηλεοπτικό ταιμ άουτ για να πάρει ταιμ άουτ. Ουσιαστικά παρέμβαση καμία ενώ η ομάδα δεν έπαιζε καλά. Πέρασαν 5λεπτα για να κάνει μια αλλαγή κι ας μην παίζαμε καλά

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 6577
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 2

Σάβ Μάιος 24, 2025 1:29 am

Σήμερα επιβεβαιώθηκε για άλλη μια φορά ότι δεν έπρεπε να έρθει ο φουρνιε κάψαμε τον ντορσει και επουδενί δεν χωράει ο μισιτς στον ολυμπιακό

Μην γίνει κάνα αστείο και το βασικό μας Γκαρντ του χρόνου δεν είναι ο Έβανς με τους δύο κομμένους χιαστούς, τα δύο χρόνια που δεν παίζει θα τον ετοίμασαν πολύ ψυχολογικά να γυρίσει δυνατότερος

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
golitog7

nba
Reactions: 1829
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
Προειδοποιήσεις: 1

Σάβ Μάιος 24, 2025 9:48 am

Πήρε και τον Σορτς ο ΠΑΟ. Βασικά τον είχαν κλείσει απλώς περίμεναν να τον ανακοινώσουν σε περίπτωση ήττας. Ότι καλό κυκλοφορεί το παίρνει ο ΠΑΟ. Εμείς με τα απομεινάρια. Και μετά αναρωτιόμαστε τι πάει στραβά στα Φ4

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”