βοηθος ο μπαρτζωκας?chainsaw έγραψε: ↑Σάβ Μάιος 24, 2025 9:18 amΟ κύκλος του ρόστερ φυσικά και έχει κλείσει. Ο κοουτς θεωρητικά θα μπορούσε να μεινει και να χτίσει ένα νέο κύκλο, αλλά επειδή είναι 65 χρόνων και κάθετος στις απόψεις του, είναι πολύ δύσκολο. Το ίδιο ακριβώς μπάσκετ θα υπηρετήσει και στην επόμενη μέρα.
Προσωπικά θα τον ήθελα σε ρόλο συμβούλου, αν γίνεται και μπορεί να συνεργαστει με άλλο κοουτς.
Γιώργος Μπαρτζώκας
Συντονιστής: Captains
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Όχι βοηθός ρε. Σύμβουλος στη στελέχωση του ρόστερ. Κάτι σαν gm, τεχνικός διευθυντης. Όπως ο Βουισιτς στην Μακάμπι ή ο Ναβάρο στην Μπάρτσατουλουμπα έγραψε: ↑Σάβ Μάιος 24, 2025 9:19 amβοηθος ο μπαρτζωκας?chainsaw έγραψε: ↑Σάβ Μάιος 24, 2025 9:18 amΟ κύκλος του ρόστερ φυσικά και έχει κλείσει. Ο κοουτς θεωρητικά θα μπορούσε να μεινει και να χτίσει ένα νέο κύκλο, αλλά επειδή είναι 65 χρόνων και κάθετος στις απόψεις του, είναι πολύ δύσκολο. Το ίδιο ακριβώς μπάσκετ θα υπηρετήσει και στην επόμενη μέρα.
Προσωπικά θα τον ήθελα σε ρόλο συμβούλου, αν γίνεται και μπορεί να συνεργαστει με άλλο κοουτς.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- Coach Periklis

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- Conan1982

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Μ' έκανες και είπα πόσο γρήγορα περνάνε τα χρόνια, εντάξει μετά το κοίταξα, 59 χρονών είναι ο άνθρωπος.chainsaw έγραψε: ↑Σάβ Μάιος 24, 2025 9:18 amΟ κύκλος του ρόστερ φυσικά και έχει κλείσει. Ο κοουτς θεωρητικά θα μπορούσε να μεινει και να χτίσει ένα νέο κύκλο, αλλά επειδή είναι 65 χρόνων και κάθετος στις απόψεις του, είναι πολύ δύσκολο. Το ίδιο ακριβώς μπάσκετ θα υπηρετήσει και στην επόμενη μέρα.
Συν φυσικά το μεγάλο βάρος πλέον που θα κουβαλούσε λογω της δυσπιστίας του κόσμου.
Προσωπικά θα τον ήθελα σε ρόλο συμβούλου, αν γίνεται και μπορεί να συνεργαστει με άλλο κοουτς.
- James K R

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Όχι απλά έκλεισε, νομίζω πολύ δύσκολα θα τον ξαναδούμε στο μέλλον στον πάγκο του Ολυμπιακού. Τα αποτελέσματα στα Final 4 μιλάνε από μόνα τους, δεν έχει νόημα να υπάρξει συνέχεια σε αυτό το πλάνο από τη στιγμή που συνεχώς φτάνεις στην πηγή και δεν πίνεις νερό. Και ούτε είναι αχαριστία να τονίζουμε την τελική σούμα, κανείς δεν αμφισβητεί ότι ήρθε σε μια πολύ δύσκολη συγκυρία το 2020 και μας επανέφερε σε ένα πολύ καλό επίπεδο. Όμως, για το βήμα παραπάνω και για να αρχίσει να γεμίζει η τροπαιοθήκη, πρέπει να αλλάξουν τα κλειδιά. Βαθιά μέσα τους οι Αφοί το γνωρίζουν, όσο και αν πηγαίνει κόντρα σε αυτό που είχαν οραματιστεί. Ώρα λοιπόν και για αυτούς να βγουν από το comfort zone τους, να φέρουν προπονητή που γνωρίζει από ευρωπαϊκή μπασκετική πραγματικότητα και, το βασικότερο, να τον ΑΦΗΣΟΥΝ να δουλέψει.
Υ.Γ. Όπως έχει πει και ένας από τους διασημότερους επιστήμονες του 20ου αιώνα : "Insanity is doing the same thing over and over again and expecting different results". Μας αρκούν 4 φορές ή πρέπει να φτάσουμε σε διψήφιο νούμερο?
Υ.Γ. Όπως έχει πει και ένας από τους διασημότερους επιστήμονες του 20ου αιώνα : "Insanity is doing the same thing over and over again and expecting different results". Μας αρκούν 4 φορές ή πρέπει να φτάσουμε σε διψήφιο νούμερο?

Και είναι και το πρωτάθλημα. Πέρυσι το έχασε με οδυνηρό τρόπο. Φέτος; Θα ήταν μεγάλο παράσημο να σουλουπωσει την ομάδα μέσα σε μια βδομάδα και να την πάει για πρωταθλημα, αλλά που.Coach Periklis έγραψε: ↑Σάβ Μάιος 24, 2025 9:24 amκαλό το ωραίο μπάσκετ αλλά να το δούμε και στο Φ4 όταν κρινεται ο μεγαλος τίτλος
χορτασαμε μπασκετάρα
από κούπες πάλι.........
- SteveNashidis

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Εθνική Ελλάδας
- Προειδοποιήσεις:
0
Ίδιο poll για Αταμάν πιστεύεις έχει νόημα να ανοίξουμε;
Είναι πιο ήρεμα τα πράγματα στον Παναθηναικό
Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions

Basketforum Fantasy Champion 2025-26

Basketforum Fantasy Champion 2025-26
Ναι έχει κλείσει. Βρεθήκαμε το πάσα πάσα και τον ευνουχισμό παικτών. Μέχρι και ο Πίτερς σε δηλώσεις τον ψιλό εκραξε χθες. Τον αγαπάμε ,έδωσε ότι μπορεί αλλά μέχρι εκεί μπορεί. Δεν είμαστε όλοι για όλα. Είναι καλός να φτιάξει μια ομάδα από τον 0 αλλά.οχι να την κάνει πρωταθλήτρια. Ίσως και ο Γιούλ τότε να του κατέστρεψε την καριέρα/ψυχολογία.
- karamelitsa

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
0
Ο Μπαρτζώκας και εγώ θεωρώ ότι πρέπει να φύγει, αλλά θεωρώ ότι πέρα από τα ψυχολογικά έχει θέμα και η στελέχωση του ρόστερ, που πας με 2 τριάρια 35αρηδες και ένα σωρό άσους μέτριους; Καμία ομάδα δεν πήγε μπροστά χωρις κορυφαίο Άσσο.
Δεν ξέρω αν θα φύγει ή θα μείνει ο Μπαρτζώκας αλλά ξέρω ότι χρειάζονται γενναίες αποφάσεις και αλλαγές στο ρόστερ ακόμα και αν πρέπει να πληρώσουμε και αποζημιώσεις. Παράλληλα πρέπει να πέσει και η ηλικιακά η ομάδα με νέους και δυνατούς παίκτες.
Δεν ξέρω αν θα φύγει ή θα μείνει ο Μπαρτζώκας αλλά ξέρω ότι χρειάζονται γενναίες αποφάσεις και αλλαγές στο ρόστερ ακόμα και αν πρέπει να πληρώσουμε και αποζημιώσεις. Παράλληλα πρέπει να πέσει και η ηλικιακά η ομάδα με νέους και δυνατούς παίκτες.
Απο την μια ο Μπαρτζωκας χρεωνεται οχι μονον την κακη παρουσια της ομαδας στο final four αλλα και τις μεταγραφες των ασουτων παιχτων που ειναι κυριως ρολιστες και δεν μπορουν να κερδισουν Ευρωλιγκα. Αυτα ειναι αδιαμφισβητητα πλεον τοσα χρονια μετα και με τοσες αποτυχημενες παρουσιες στα final four.
Απο την αλλη, η ομαδα φετος επαιξε μπασκετ καταπληκτικο, ηταν πρωτη στην κανονικη περιοδο για μεγαλο χρονικο διαστημα, κατι που εκανε πχ περσυ και η Ρεαλ και η καταρα της πρωτιας αποδειχτηκε τεραστιο βαρυδιο για παιχτες οπως πχ ο Βεζενκοφ. Η αποδοση του Βουλγαρου δεν μπορει να αποδιθει στον κοουτς και θα ηταν αδικο κατι τετοιο. Και ο Πιτερς που μπηκε αλλαγη επαιξε χαλια, ασχετα το ποσο καλα τους μαρκαρε ο αντιπαλος.
Αν δηλαδη ο Ολυμπιακος αποφασισει να γυρισει σελιδα, τιθεται το ερωτημα:
Με τον επομενο προπονητη, θα φτασει στο final four?
Γιατι για καποιους το να χτισεις μια ομαδα και να πας στο final four ειναι σιγουρακι.
Για αλλους ειναι λαχειο, και οταν πανε ομως εχουν καλυτερες πιθανοτητες για την εκπληξη.
Ο Σπανουλης για ενα σουτ θα μπορουσε να μεινει εκτος final four και να εχει περασει η Μπαρτσελονα.
Το παραδειγμα της αποπομπης Σφαιροπουλου, και της προσληψης Μλπαντ οπου η ομαδα φουνταρε ΟΛΙΚΩΣ ειναι ακομη νωπο...
Οι πετυχημενοι προπονητες ειναι μετρημενοι στα δαχτυλα οχι του ενος χεριου, σε λιγοτερα...
Για μενα ειναι μεγαλο διλημα και θα του εδινα μια ευκαιρια τουλαχιστον μεχρι να ειναι διαθεσιμος ο, σιγουρος για μετα, Σπανουλης. Θα ειναι η καλυτερη μεταβαση πιστευω.
Απο την αλλη, η ομαδα φετος επαιξε μπασκετ καταπληκτικο, ηταν πρωτη στην κανονικη περιοδο για μεγαλο χρονικο διαστημα, κατι που εκανε πχ περσυ και η Ρεαλ και η καταρα της πρωτιας αποδειχτηκε τεραστιο βαρυδιο για παιχτες οπως πχ ο Βεζενκοφ. Η αποδοση του Βουλγαρου δεν μπορει να αποδιθει στον κοουτς και θα ηταν αδικο κατι τετοιο. Και ο Πιτερς που μπηκε αλλαγη επαιξε χαλια, ασχετα το ποσο καλα τους μαρκαρε ο αντιπαλος.
Αν δηλαδη ο Ολυμπιακος αποφασισει να γυρισει σελιδα, τιθεται το ερωτημα:
Με τον επομενο προπονητη, θα φτασει στο final four?
Γιατι για καποιους το να χτισεις μια ομαδα και να πας στο final four ειναι σιγουρακι.
Για αλλους ειναι λαχειο, και οταν πανε ομως εχουν καλυτερες πιθανοτητες για την εκπληξη.
Ο Σπανουλης για ενα σουτ θα μπορουσε να μεινει εκτος final four και να εχει περασει η Μπαρτσελονα.
Το παραδειγμα της αποπομπης Σφαιροπουλου, και της προσληψης Μλπαντ οπου η ομαδα φουνταρε ΟΛΙΚΩΣ ειναι ακομη νωπο...
Οι πετυχημενοι προπονητες ειναι μετρημενοι στα δαχτυλα οχι του ενος χεριου, σε λιγοτερα...
Για μενα ειναι μεγαλο διλημα και θα του εδινα μια ευκαιρια τουλαχιστον μεχρι να ειναι διαθεσιμος ο, σιγουρος για μετα, Σπανουλης. Θα ειναι η καλυτερη μεταβαση πιστευω.
- pan24

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Αν ζητήσει να φύγει θα τον αφήσουν έστω με buy out.τουλουμπα έγραψε: ↑Σάβ Μάιος 24, 2025 9:19 amτις πρωτες μερες στην μονακο ο κομισαριος ειχε πει οτι εχει οσφπ αουτ τωρα δεν ξερω αν ισχυει οντως
ακομα και να μην εχει ο προπονητης μπορει να φυγει αν παει δηλαδη στο προεδρο και του πει θελω να φυγω για προσωπικους λογους τι θα του πουνε μεινει να προπονεις με το ζορι?
Το ζήτημα είναι γιατί να το κάνει...ακόμα δεν έχει εμπειρία Ευρωλίγκας με μισή σεζόν προπονητής πχ ακόμα δεν έχει στήσει το καλοκαίρι ομάδα Ευρωλίγκας.
Μπορεί να κάτσει εκεί 1-2 χρονιές ακόμα,να δοκιμάσει να στήσει εξαρχής ομάδα με σχετικά λιγότερη πίεση κιόλας και μετά πιο έτοιμος να κάνει το επόμενο βήμα.
Επίσης ο Ολυμπιακός θα είναι αν όχι τώρα σε 1-2 χρόνια σε μια φάση rebuild όπου θα φύγει η παλιά φρουρά και ίσως για 1-2 χρονιές είναι πιο χαμηλά. Ταυτόχρονα μετά από 4 συνεχόμενα final 4 δεν θα του πει κανείς μπράβο αν πάει final 4, οτιδήποτε εκτός από κούπα θα το θεωρήσουν αποτυχία.
Μικρός είναι θα έχει πολλές ευκαιρίες να πάει στον Ολυμπιακό. Δεν έχει λόγο να ρισκάρει να καεί τώρα.
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Γειάάά. Μαλακισμένη/άχαρη μέρα σήμερα αλλά ήθελα να γράψω κάτι που θεωρώ σημαντικό για τον πάγκο του Ολυμπιακού και νομίζω πως δεν έχει αναφερθεί καθόλου. Είναι μία καλή ώρα καθώς αρκετοί φίλοι του Ολυμπιακού θεωρούν πως έκλεισε ο κύκλος του Γιώργου Μπαρτζώκα στην ομάδα.
Ας αρχίσουμε από τα πολύ βασικά ώστε να μην υπάρχουν παρανοήσεις. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είναι αναμφίβολα ένας από τους κορυφαίους προπονητές. Το μπάσκετ που έχει παίξει κατά καιρούς αρέσει σε όλη την Ευρώπη, δημιουργεί trends, έχει πάει σε ένα κάρο Φ4. Και το πιο τρελό; Ο Μπαρτζώκας τα τελευταία χρόνια καταφέρνει να κρατάει τον Ολυμπιακό σε κορυφαίο επίπεδο παρότι είναι σχεδόν μόνος του στον πάγκο. Μια παρατήρηση που συχνά αναφέρεται είναι η ακαμψία του, η εκδήλωση μεγάλης νευρικότητας, και εντέλει μία δυσκολία στην διαχείριση της πίεσης που δείχνει να καταπίνει τον ίδιο (και κατ'επέκταση την ομάδα) ειδικά στα "μεγάλα" ματς. Για μένα εδώ υπάρχει ένα τεράστιο θέμα που δεν έχει σχολιαστεί όσο θα έπρεπε: η έλλειψη ενός σωστού προπονητικού επιτελείου γύρω του. Θα γράψω λίγο αργότερα τι ακριβώς εννοώ.
Ο ρόλος του βοηθού προπονητή (εδώ κάποιοι με μεγαλύτερη προπονητική εμπειρία μπορείτε να συμπληρώσετε)
Ο βοηθός προπονητής παρέχει υποστήριξη στον head coach σε διάφορους τομείς: (i) Ανάλυση αντιπάλων, (ii) Διαχείριση παιχνιδιού, (iii) Ανάπτυξη παικτών, (iv) Στρατηγικός σχεδιασμός. Θέλω να σταθώ λίγο στο (ii). Όταν ανεβαίνουν οι παλμοί και ανεβαίνει η πίεση, κανονικά χρειάζεσαι κάποιον δίπλα σου που να είναι "κανονικός" προπονητής. Μέχρι τώρα έχω αναφέρει τις λέξεις "σωστός" και "κανονικός" χωρίς να έχω δώσει κάποιον ορισμό οπότε θα δοκιμάσω να το κάνω τώρα. Σε μία ομάδα επιπέδου Ολυμπιακού, ο βοηθός προπονητή πρέπει να έχει εμπειρία head coach τουλάχιστον σε επίπεδο Β εθνικής ή βοηθού σε μεγαλύτερο επίπεδο. Χρειάζεσαι έναν άνθρωπο με διαφορετική ματιά από την δική σου, που μπορεί να σε βγάλει από τη δύσκολη στιγμή, που έχει τις παραστάσεις να σου προτείνει κάτι που δεν έχεις σκεφτεί, που όμως η γνώμη του να έχει βάρος. Δύο (ή τρία) μυαλά είναι πάντα καλύτερα από ένα.
Σύγκριση προπονητικών επιτελείων στην Euroleague
Αν κοιτάξει κάποιος στα επιτελεία ορισμένων ομάδων της EuroLeague, ο Παναθηναικός έχει τον Σερέλη και τον Σιμτσακ (που ήταν βοηθός στην Ούνικς), ο Σπανούλης έχει τον Καντζούρη (τον οποίο πήρε και στην Εθνική), o Σάρας έχει πρώτο προπονητή από το πρωτάθλημα Τουρκίας. Είναι προπονητές με εμπειρία, έχουν πάρει αποφάσεις υπό το βάρος της ευθύνης.
Αντίθετα, το προπονητικό επιτελείο του Ολυμπιακού αποτελείται από τους Χρήστο Παππά, Γιώργο Μποζίκα και Στέφανο Τριανταφύλλου, των οποίων τα βιογραφικά δεν περιλαμβάνουν προηγούμενη εμπειρία σε υψηλό επίπεδο. Δεν θέλω να ακουστώ κακός αλλά με τον Τριαντάφυλλο ας πούμε (που είναι γαμπρός του Μπαρτζώκα) παίζαμε αντίπαλοι στη Β ΕΣΚΑ. Λίγο Κουκάκι και λίγο Ψυχικό. Ο Μποζίκας, μετά την Πεύκη πήγε στη Ρωσία με τον Μπαρτζώκα. Καταλαβαίνω πως είναι λεπτά αυτά τα θέματα και δεν θέλω να εμβαθύνω πολύ αλλά νομίζω είναι ξεκάθαρο πως ο Μπι (με δική του επιλογή) είναι εντελώς μόνος του.
Η έλλειψη ενός σωστού σταφ είναι ξεκάθαρο νομίζω πως μπορεί να έχει αποτελέσματα όπως η περιορισμένη ευελιξία (ένας άνθρωπος είναι, ένα κεφάλι έχει) αλλά και αυξημένο φορτίο για τον head coach που θα οδηγήσει σε αναποτελεσματικότητα.
Δεν ξέρω γιατί έχει διαλέξει να πορεύεται έτσι ο Μπαρτζώκας. Η ευθύνη φυσικά είναι όλη δική του αλλά ίσως αυτό είναι ένα κομμάτι που θα μπορούσε να αλλάξει να βελτιώσει άμεσα την κατάσταση χωρίς δραματικές αποχωρήσεις.

Ας αρχίσουμε από τα πολύ βασικά ώστε να μην υπάρχουν παρανοήσεις. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είναι αναμφίβολα ένας από τους κορυφαίους προπονητές. Το μπάσκετ που έχει παίξει κατά καιρούς αρέσει σε όλη την Ευρώπη, δημιουργεί trends, έχει πάει σε ένα κάρο Φ4. Και το πιο τρελό; Ο Μπαρτζώκας τα τελευταία χρόνια καταφέρνει να κρατάει τον Ολυμπιακό σε κορυφαίο επίπεδο παρότι είναι σχεδόν μόνος του στον πάγκο. Μια παρατήρηση που συχνά αναφέρεται είναι η ακαμψία του, η εκδήλωση μεγάλης νευρικότητας, και εντέλει μία δυσκολία στην διαχείριση της πίεσης που δείχνει να καταπίνει τον ίδιο (και κατ'επέκταση την ομάδα) ειδικά στα "μεγάλα" ματς. Για μένα εδώ υπάρχει ένα τεράστιο θέμα που δεν έχει σχολιαστεί όσο θα έπρεπε: η έλλειψη ενός σωστού προπονητικού επιτελείου γύρω του. Θα γράψω λίγο αργότερα τι ακριβώς εννοώ.
Ο ρόλος του βοηθού προπονητή (εδώ κάποιοι με μεγαλύτερη προπονητική εμπειρία μπορείτε να συμπληρώσετε)
Ο βοηθός προπονητής παρέχει υποστήριξη στον head coach σε διάφορους τομείς: (i) Ανάλυση αντιπάλων, (ii) Διαχείριση παιχνιδιού, (iii) Ανάπτυξη παικτών, (iv) Στρατηγικός σχεδιασμός. Θέλω να σταθώ λίγο στο (ii). Όταν ανεβαίνουν οι παλμοί και ανεβαίνει η πίεση, κανονικά χρειάζεσαι κάποιον δίπλα σου που να είναι "κανονικός" προπονητής. Μέχρι τώρα έχω αναφέρει τις λέξεις "σωστός" και "κανονικός" χωρίς να έχω δώσει κάποιον ορισμό οπότε θα δοκιμάσω να το κάνω τώρα. Σε μία ομάδα επιπέδου Ολυμπιακού, ο βοηθός προπονητή πρέπει να έχει εμπειρία head coach τουλάχιστον σε επίπεδο Β εθνικής ή βοηθού σε μεγαλύτερο επίπεδο. Χρειάζεσαι έναν άνθρωπο με διαφορετική ματιά από την δική σου, που μπορεί να σε βγάλει από τη δύσκολη στιγμή, που έχει τις παραστάσεις να σου προτείνει κάτι που δεν έχεις σκεφτεί, που όμως η γνώμη του να έχει βάρος. Δύο (ή τρία) μυαλά είναι πάντα καλύτερα από ένα.
Σύγκριση προπονητικών επιτελείων στην Euroleague
Αν κοιτάξει κάποιος στα επιτελεία ορισμένων ομάδων της EuroLeague, ο Παναθηναικός έχει τον Σερέλη και τον Σιμτσακ (που ήταν βοηθός στην Ούνικς), ο Σπανούλης έχει τον Καντζούρη (τον οποίο πήρε και στην Εθνική), o Σάρας έχει πρώτο προπονητή από το πρωτάθλημα Τουρκίας. Είναι προπονητές με εμπειρία, έχουν πάρει αποφάσεις υπό το βάρος της ευθύνης.
Αντίθετα, το προπονητικό επιτελείο του Ολυμπιακού αποτελείται από τους Χρήστο Παππά, Γιώργο Μποζίκα και Στέφανο Τριανταφύλλου, των οποίων τα βιογραφικά δεν περιλαμβάνουν προηγούμενη εμπειρία σε υψηλό επίπεδο. Δεν θέλω να ακουστώ κακός αλλά με τον Τριαντάφυλλο ας πούμε (που είναι γαμπρός του Μπαρτζώκα) παίζαμε αντίπαλοι στη Β ΕΣΚΑ. Λίγο Κουκάκι και λίγο Ψυχικό. Ο Μποζίκας, μετά την Πεύκη πήγε στη Ρωσία με τον Μπαρτζώκα. Καταλαβαίνω πως είναι λεπτά αυτά τα θέματα και δεν θέλω να εμβαθύνω πολύ αλλά νομίζω είναι ξεκάθαρο πως ο Μπι (με δική του επιλογή) είναι εντελώς μόνος του.
Η έλλειψη ενός σωστού σταφ είναι ξεκάθαρο νομίζω πως μπορεί να έχει αποτελέσματα όπως η περιορισμένη ευελιξία (ένας άνθρωπος είναι, ένα κεφάλι έχει) αλλά και αυξημένο φορτίο για τον head coach που θα οδηγήσει σε αναποτελεσματικότητα.
Δεν ξέρω γιατί έχει διαλέξει να πορεύεται έτσι ο Μπαρτζώκας. Η ευθύνη φυσικά είναι όλη δική του αλλά ίσως αυτό είναι ένα κομμάτι που θα μπορούσε να αλλάξει να βελτιώσει άμεσα την κατάσταση χωρίς δραματικές αποχωρήσεις.

- Conan1982

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ο μοναδικός λόγος είναι γιατί του αρέσουν οι προκλήσεις και θέλει να συνδέσει το όνομα του με τον Ολυμπιακό και ως προπονητής. Δεν το θεωρώ και απίθανο να ισχύει κάτι τέτοιο.pan24 έγραψε: ↑Σάβ Μάιος 24, 2025 10:07 am
Αν ζητήσει να φύγει θα τον αφήσουν έστω με buy out.
Το ζήτημα είναι γιατί να το κάνει...ακόμα δεν έχει εμπειρία Ευρωλίγκας με μισή σεζόν προπονητής πχ ακόμα δεν έχει στήσει το καλοκαίρι ομάδα Ευρωλίγκας.
Μπορεί να κάτσει εκεί 1-2 χρονιές ακόμα,να δοκιμάσει να στήσει εξαρχής ομάδα με σχετικά λιγότερη πίεση κιόλας και μετά πιο έτοιμος να κάνει το επόμενο βήμα.
Επίσης ο Ολυμπιακός θα είναι αν όχι τώρα σε 1-2 χρόνια σε μια φάση rebuild όπου θα φύγει η παλιά φρουρά και ίσως για 1-2 χρονιές είναι πιο χαμηλά. Ταυτόχρονα μετά από 4 συνεχόμενα final 4 δεν θα του πει κανείς μπράβο αν πάει final 4, οτιδήποτε εκτός από κούπα θα το θεωρήσουν αποτυχία.
Μικρός είναι θα έχει πολλές ευκαιρίες να πάει στον Ολυμπιακό. Δεν έχει λόγο να ρισκάρει να καεί τώρα.
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
για φετος δεν χρειαζεταιSteveNashidis έγραψε: ↑Σάβ Μάιος 24, 2025 9:34 amΊδιο poll για Αταμάν πιστεύεις έχει νόημα να ανοίξουμε;
Είναι πιο ήρεμα τα πράγματα στον Παναθηναικό
του χρονου ομως ......βλεπουμε.....

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο