βεβαια συγκρινεις το χτεσινο παιχνιδι που ηταν το χειροτερο ισως στην ιστορια του ολυμπιακου..που το θεμα δεν ηταν καμια αθλητικοτητα η η αμυνα μας..χτες το θεμα μας ηταν το κλεψιμο πορτοφολιου του μπαρτζωκα αλλα και το ξεβρακωμα της μοσιον.. Ας παιζαμε εμεις με σπανουλη προπονητη μισιτς φουρνιε γουορντ σασα οτουρου και αν δεν ειχανε φαει 90π θα βγαινα ξεβρακωτος στο συνταγμα..manos_89 έγραψε: ↑Κυρ Μάιος 25, 2025 12:11 amΤον Φουρνιέ δεν τον χτυπάνε στην άμυνα γιατί έχουν το προφανές μπροστά τους, δηλαδή να χτυπήσουν Βεζένκοφ, απλά με Φουρνιέ + Βεζένκοφ στην 5άδα δεν μπορείς να βοηθήσεις τον Βεζένκοβ. Στο χτεσινό παιχνίδι συγκεκριμένα οι Diallo, Blossomgame και Jaiteh (οι θέσεις 3,4,5 δηλαδή) είχαν 45 πόντους αρθροιστικά. Κυριολεκτικά εξέθεσαν στο έπακρο την μη αθλητικότητα που έχει ο Ολυμπιακός σε αυτές τις θέσεις. Τι άλλο να κάνουν δηλαδή;
Ακόμα και να τους πάρεις όλους αυτούς, τι να το κάνεις αν στα κρίσιμα παίζουν 35 λεπτά οι 3 τους (Μίσιτς, Φουρνιέ και Βεζένκοφ); Πάλι θα εμφανιστεί ένας αντίστοιχος Diallo να σε κάνει γιο γιο. Στη regular σήζον προφανώς δεν θα είναι πρόβλημα.
Ο Σόρτς σούταρε στη regular 27/65 τρίποντα (41.5%), αλλά πέρα από αυτό η ζωή προχωράει. Εννοώ ότι εγώ για την ομάδα μου θα ήθελα φρέσκους και διψασμένους παίκτες όχι παίκτες που έχουν περάσει το peak τους.
Αλλά οκ, και η απόκτηση του Βεζένκοφ, με ταυτόχρονη παραμονή της υπόλοιπης frontline, ακατανόητη μου έμοιαζε και πέρυσι, άσχετα αν πολλοί υποστήριζαν ότι ο Πήτερς θα ανταποκριθεί στο 3.
τον σορτς αν τον δεις δεν χρειαζεται να δεις ποσοστα οτι δεν μπορει να σουταρει καλα..Εγω δεν μπορω να συγκρινω σορτς με μισιτς ειναι αλλα λεβελ στα ματια μου,τα λεω καιρο οχι τωρα που ειναι να παει παο για να μην παρεξηγηθω.. και στον παο τον μισιτς ειχα πει θα επαιρνα δηλαδη. Τον θεωρω και τελειο αντικαταστατη του σλουκα (που ειναι καλυτερος ακομα και απο το πικ του σλουκα ο μισιτς). Ενω τα κακαλα του δεν αγοραζονται..Ειδικα στον ολυμπιακο που πλεον η ευρωλιγκα ειναι αυτοσκοπος δεν υπαρχει σορτς πανω του μισιτς.. Που μπορει να χεις δικιο οτι ο ενας ισως δωσει πολλα περισσοτερα λογω διψας,αλλα αν δεις εσενα ποιος σου πηρε το φ4 περσι θα καταλαβεις γιατι λεω μισιτς δαγκωτο.
τον σασα μην τον λογιζεις επισης σαν σταρντομ που θα σου παρει το ματς..ειναι 4ρι..δες τα καλυτερα 4ρια της ευρωλιγκας φετος *σασα χουαντσο χειζ τι ιμπακτ ειχαν στο φ4..ο σασα αν δεν του φτιαξουν το καλαθι και δεν τον αφησουν να αλωνιζει δεν μπορει να κανει τπτ.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο