Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2025-2026

Συντονιστής: Captains

Απάντηση
Stelios97

sophomore
Reactions: 27
Αγαπημένος παίκτης: Nunn
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 1

Κυρ Μάιος 25, 2025 9:07 pm

Δεν υπαρχει αυτη η 5αδα ψηλων με τπτ!κ ογκειμπριελ λιγος κ ο παπαγιαννης εκτος ροτεισον στη μονακο δε το θελουν να το φορτωθεις να γινουμε μαλθακοι αμυνα δε θα παιζουμε με τπτ εδω θαμαστε!παρτε ενα δυναμιτη αντι γκεμπριελ κ με 600 αν θελει ναρθει για 3ος οκ!

0
manos_89

senior
Reactions: 143

Κυρ Μάιος 25, 2025 11:15 pm

Stelios97 έγραψε:
Κυρ Μάιος 25, 2025 9:07 pm
Δεν υπαρχει αυτη η 5αδα ψηλων με τπτ!κ ογκειμπριελ λιγος κ ο παπαγιαννης εκτος ροτεισον στη μονακο δε το θελουν να το φορτωθεις να γινουμε μαλθακοι αμυνα δε θα παιζουμε με τπτ εδω θαμαστε!παρτε ενα δυναμιτη αντι γκεμπριελ κ με 600 αν θελει ναρθει για 3ος οκ!
Και γω αυτό τείνω να πιστεύω. Ότι ο Γκάμπριελ θα ήταν καλός για τρίτος, αν έχουμε θέμα με άμυνα και χρειαστεί να μπει για 5-10 λεπτά να αλλάξει τον ρυθμό. Κάτι σαν τον Αντετοκούνμπο πέρυσι

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 4328
Προειδοποιήσεις: 3

Κυρ Μάιος 25, 2025 11:31 pm

Ο Λορένζο Μπράουν σε δηλώσεις του μίλησε για τον ρόλο του στον Παναθηναϊκό AKTOR τονίζοντας πως... ποτέ δεν τον κατάλαβε.
Ο Λορένζο Μπράουν μίλησε στο «Basketnews» και αναφέρθηκε στη σεζόν με τον Παναθηναϊκό AKTOR. Τόνισε πως δεν κατάλαβε ποτέ τον ρόλο του στο «τριφύλλι» και υπογράμμισε πως φέτος ήταν εκτός πλάνων.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Δεν ξέρω πραγματικά τι θα γίνει τη νέα σεζόν. Απλώς θέλω να συνεχίσω να κάνω αυτό που έκανα όλη τη χρονιά. Να είμαι έτοιμος. Αν και ήταν κάπως δύσκολο με τον χρόνο συμμετοχής μου, που ήταν ασταθής, οι συμπαίκτες μου ήταν δίπλα μου. Για μένα, αυτή τη στιγμή, το μόνο που έχει σημασία είναι το μπάσκετ και να είμαι παρών για την ομάδα.

Δεν ήθελα να έρθω και να το παίξω ο ''σωτήρας'' ή να πάρω τα πάντα πάνω μου. Ήθελα απλώς να βοηθήσω. Αλλά ήταν μια δύσκολη κατάσταση. Δεν ήξερα ποτέ πραγματικά ποιος ήταν ο ρόλος μου. Προσπαθούσα να τον καταλάβω στην πορεία. Αλλά κάποιες βραδιές έπαιζα πέντε λεπτά, άλλες τρία… δεν ήξερα ποτέ τι ακριβώς περίμεναν από μένα. Τα αδέρφια μου (συμπαίκτες) πάντως με στήριζαν συνέχεια. Έδωσαν μάχη για μένα. Έμενα μετά την προπόνηση, έκανα όλα όσα έπρεπε. Αυτό μπορούσα να κάνω. Να είμαι όσο πιο έτοιμος γίνεται και να κρατάω το κεφάλι ψηλά.

Θέλω απλώς να παίξω. Νομίζω ότι έχω αποδείξει πολλές φορές τι μπορώ να κάνω σε αυτό το επίπεδο. Θέλω να παίζω και να τελειώσω τη χρονιά δυνατά. Θα κλείσω τα 35 τον Αύγουστο, αλλά έχω ακόμα πολύ μπάσκετ μέσα μου. Μπορώ ακόμα να καρφώσω, να κάνω windmill και ό,τι χρειάζεται. Θέλω να παίξω και να ανταγωνίζομαι. Νομίζω ότι ήμουν λίγο εκτός πλάνων φέτος. Ήταν περίεργη χρονιά. Αλλά η αδελφοσύνη με τους συμπαίκτες μου... αυτό έχει σημασία περισσότερο από όλα».»

μετα και την σημερινη του εμφανιση εχει τα μουτρα να κανει τετοιες δηλωσεις? :hammer:

1
1 Εικόνα
Stelios97

sophomore

Κυρ Μάιος 25, 2025 11:51 pm

Οτι ναναι τι να πει κανεις να κανεις 100 λαθη σε καθε αγωνα να μη μπορεις να βαλεις τριποντο κ να λες τετοια!που μου θελει κ χρονο που νομιζει οτι ειναι στον ερυθρο?γιατι για εκει ειναι!ηρθε ο γκραντ απο το γιουροκαπ κ εγινε παιχταρας κ ειναι παντου σε αμυνα κ επιθεση με λιγα λαθη κ ο μπραουν αδιαφορος γιατι η φανελα αυτη ειναι βαρια κ λιγοι μπορουν να τη σηκωσουν!

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion

Δευ Μάιος 26, 2025 12:10 am

καλοριζικος ο κοντος και διχως νβα αουτ

μπραουν παει προς ερυθρο αστερα

0
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar
Reactions: 2880
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks
Προειδοποιήσεις: 0

Δευ Μάιος 26, 2025 12:14 am

τουλουμπα έγραψε:
Καλορίζικος :)

Μακάρι να βγω όσο λάθος βγήκα με τον Οσμάν αλλά δεν μου αρέσει η κίνηση. Ίδωμεν.

1
1 Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion

Δευ Μάιος 26, 2025 12:16 am

nikolas_asteri έγραψε:
Δευ Μάιος 26, 2025 12:14 am
τουλουμπα έγραψε:
Καλορίζικος :)

Μακάρι να βγω όσο λάθος βγήκα με τον Οσμάν αλλά δεν μου αρέσει η κίνηση. Ίδωμεν.
εγω ημουν υπερ του οσμαν τωρα για τον κοντο και μενα δεν μου πολυαρεσει να πω την αληθεια

1
1 Εικόνα
Stelios97

sophomore

Δευ Μάιος 26, 2025 12:17 am

Παιχταραα σορτς καλωσηρθες!!να δω ποιος θα παιξει αμυνα!να γκρινιαξω κ λιγο!βεβαια δεν εχει κ γκαρντ να παρεις!αντε πειτε καποιον αλλον!ο σλουκας μεγαλωσε θελουμε παιχταρα κ οχι κατι μπαμπ που κεγαν καποιοι ντοζιερ κ φορεστ αν ειναι δυνατον!ολα στο γηπεδο!

0
manos_89

senior
Reactions: 143

Δευ Μάιος 26, 2025 12:20 am

Γιατί δεν σας αρέσει ο Σόρτς;
Ο κορυφαίος pick and roll γκάρντ της ευρωλίγκας ήρθε στην πιο heavy pick and roll επίθεση

0
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar

Δευ Μάιος 26, 2025 12:23 am

Stelios97 έγραψε:
Δευ Μάιος 26, 2025 12:17 am
Παιχταραα σορτς καλωσηρθες!!να δω ποιος θα παιξει αμυνα!να γκρινιαξω κ λιγο!βεβαια δεν εχει κ γκαρντ να παρεις!αντε πειτε καποιον αλλον!ο σλουκας μεγαλωσε θελουμε παιχταρα κ οχι κατι μπαμπ που κεγαν καποιοι ντοζιερ κ φορεστ αν ειναι δυνατον!ολα στο γηπεδο!
Δεν έχεις δίκιο για τον Μπαμπ. Θα ήταν πάρα πολύ καλή προσθήκη (στη θέση του Μπράουν).

Το πρόβλημα είναι πως θέλουμε βασικό κουμανταδόρο μιας και ο Σλούκας μοιάζει να έχει φθίνει πολύ. Και τέτοιοι δεν κυκλοφορούν. Ο Μίσιτς ίσως αλλά δεν έχω ιδέα σε τι κατάσταση θα έρθει. Θα μπορέσει ο Σορτς να είναι αυτός; Έχω τις αμφιβολίες μου αλλά θα δούμε.

Αυτό που θέλω να δω είναι ένας δυναμίτης ψηλός (έστω 4-5) πίσω από Λεσόρ, Χουάντσο αλλά μάλλον με Ουίλτ από τα Μέγαρα θα την βγάλουμε.

1
1 Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion

Δευ Μάιος 26, 2025 12:24 am

manos_89 έγραψε:
Ο κορυφαίος pick and roll γκάρντ της ευρωλίγκας ήρθε στην πιο heavy pick and roll επίθεση
ειναι κονδος :welcome:

0
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar

Δευ Μάιος 26, 2025 12:29 am

manos_89 έγραψε:
Καταρχάς έχω ομολογήσει πως είμαι πάρα πολύ προκατειλημμένος με τους κοντούς. Όσο καλός και να είναι, πιστεύω ότι στα ζόρικα παιχνίδια θα είναι μία μόνιμη πηγή ανισορροπίας στην άμυνα. Κατά δεύτερον ο Σορτς έκανε πολύ καλή χρονιά σε μία ομάδα που έπαιζε ένα μπάσκετ που τον βοηθούσε να καλύψει τις αδυναμίες του στην επίθεση. Στον Παναθηναικό θα είναι εντελώς διαφορετικά τα πράγματα και δεν είμαι καθόλου αισιόδοξος ότι θα "μεταφερθεί αυτούσιο" το καλό του παιχνίδι. Τέλος δεν μπορώ να δω πως εκτός από κακός στην άμυνα δεν θα είναι και κακός στην επίθεση όταν στα πλειοφφ θα τον παίζουν under. Είναι αρκετά κακός στο τρίποντο και ειδικά στο τρίποντο μετά από τρίπλα. Όλα αυτά φυσικά είναι υποθέσεις δικές μου, μπορεί και να είμαι εντελώς λάθος.

0
Εικόνα
big_lebowski

junior
Reactions: 168
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα

Δευ Μάιος 26, 2025 12:29 am

Σορτς έχει πάρει mvp,mvp f4 και τίτλο σε όποια διοργάνωση έχει παίξει
Μια του λείπει->του χρονου

0
Άβαταρ μέλους
yorgos

champion
Reactions: 4308
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
Αγαπημένη ομάδα: Peristeri

Δευ Μάιος 26, 2025 12:33 am

Νομίζω ότι το σορτσακι(το κατοχυρώνω!)-Ναν είναι δίδυμο από τις ονειρωξεις του Αταμαν, οπότε σωστά αποκτήθηκε, αφού αυτό ήθελε ο κοοθτς. Για μπάσκετ Αταμαν μια χαρα είναι, ίσως και Τρίκαλα.

4
4 Εικόνα
Οι επτά αδελφές, μια ξαδέρφη και η Ντάκα

https://tinyurl.com/4w6mec8d
Άβαταρ μέλους
qspock

allstar
Reactions: 566

Δευ Μάιος 26, 2025 1:24 am

Δεν σας αρεσει ο Σορτς?
Τι λετε ρε παιδια τωρα...

Ο παιχτης αυτος αποτελει βαση για να στησεις ομαδα. Ξελασπωνει στα δυσκολα. Εχει ψυχη και διψα να κατακτησει τα παντα. Και δε τον πηραν τα χρονια οπως τον Μπραουν ο οποιος ηταν απλα ενας μισθοφορος φετος, καμια σχεση με περσυ.

Εννοειται πως η μπακετα θα ειναι στον κοντο. Πανω του θα στηθει ο ΠΑΟ του χρονου. Ποιος θα ειναι ο βασικος ποιντ γκαρντ? Ο Σλουκας στην τελευταια του χρονια? Η ο Γρκαντ ο οποιος εχει λιωσει το κορμι του φετος να παιζει στον ασσο? Ο Γκραντ ηταν φετος. Χρυσος παιχτης αλλα για αναπληρωματικος πλει μεικερ ειναι καλυτερα. Αλλωστε παιζει και στις αλλες θεσεις καλα.

Σορτς λοιπον.

Ο Αταμαν ηθελε και περσυ ενα πολυ καλο πλει μεικερ και για αυτο πηρε τον Μπραουν.
Το να μην πιασει ο Σορτς το θεωρω τελειως απιθανο. Ο τυπος περναει για πλακα οποιον τον μαρκαρει οποτε θελει. Και σκοραρει με ανεση, η πασαρει εξαιρετικα.

Μενει να συμπληρωθει με πλαινους σουτερ, οπως ηταν στην Παρι για να υπαρξει απολυτη επιτυχια. Με δεδομενη την παρουσια Οσμαν στο 3, πρεπει να αποκτηθει 3ρι σουτερ ολκης.
Ενας υποψηφιος ισως ειναι ο Γουορντ. Ο Γκριγκονις πιθανως να μεινει, αλλωστε ηταν θετικοτατος περσυ και ο Αταμαν τον κρατησε και οταν ειχε διωξει ολους τους αλλους.

Ο Μπραιντ δεν θα ειναι. Το εχει πει επανειλημμενα ο Παπαθεοδωρου.
Δεν μας εχει πει βεβαια τον λογο. Θα θελαμε να τον μαθουμε αληθεια... Αν δε τον πει, υπαρχει λογος που δε τον λεει. Θα επανελθουμε σε αυτο.

Μετα και το φιναλε της φετινης Ευρωλιγκας, φανηκε πως η σκληραδα (σωματικη αλλα και πνευματικη) ειναι το πλεον απαραιτητο προσον μιας ομαδας για να φτασει στην κορυφη.

Ενας ψηλος που πρεπει να αποκτηθει γιατι ειναι ελευθερος και ειναι πολυ σκληρος, ειναι ο Μπουκερ, που εχει βγαλει ματια φετος. Και το οτι παιζει και στο 4 ειναι τεραστιο συν.
Αν τυχον ο Αταμαν παει σε πειραματα τυπου Γιουρτσεβεν, ας ξεχασει και για του χρονου την Ευρωλιγκα.

Αναμενεται με ενδιοαφερον η μεταφραγολογια, αν και δεν του το εχω του Αταμαν στην επιλογη ψηλων...

1
1 Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές 2025-2026”