Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
yawn.brigade

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Δευ Μάιος 26, 2025 12:35 am

shaq7 έγραψε:
Δευ Μάιος 26, 2025 12:27 am
yawn.brigade έγραψε:
Δευ Μάιος 26, 2025 12:12 am
εγώ θα το πω και κράξτε αβέρτα αλλά έχω πολλές αμφιβολίες για το αν θα ήθελα τον Μίσιτς στον Ολυμπιακό. βασικά για το αν υπάρχει ακόμη ο Μίσιτς που φανταζόμαστε όλοι.
ειχες και για τον φουρνιε σε θυμαμαι!! αφηστε το πανω μου οταν λεω εγω θα ειναι ο ιδιος της εφες να με ακουτε..δεν παιρνω ευθυνη μονο αν βαριεται να παιξει μπασκετ αλλα δεν στεκει κατι τετοιο..ειναι 30 ,ειναι σερβος αρα θελει να παιζει και στην εθνικη του..και αν ηταν να θελει τουρισμο δεν θα διαλεξει τον ολυμπιακο που τον θελει για ηγετη..θα πηγαινε σε χαποελ ντουμπαι που τις απερριψε..οπως και στον νβα δεν τα παρατησε ..το κυνηγησε οσο μπορουσε.
ισχύει 100% για τον Φουρνιέ :sorry:

για τον Μίσιτς πέρα από κίνητρα κτλ με ανησυχεί και το ότι και στα καλά του ήταν αρκετά ευπαθής, μου βγάζει μια Μιλουτινοφίλα γενικά αλλά μπορεί να είμαι και εντελώς λάθος.

Heisenberg

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton
Προειδοποιήσεις: 1

Δευ Μάιος 26, 2025 12:38 am

shaq7 έγραψε:
Δευ Μάιος 26, 2025 12:33 am
καλα αν κανουμε τοσες κινησεις οντως αποκλειεται να φυγει ο μπαρτζωκας..και απορω πως θα το φερουν με 0/3 τιτλους φετος...

τον εβανς αν ειναι να τον δοκιμασουν θα του κανουν νεο συμβολαιο και οχι το διετες με τα 2εκ..δηλαδη αν δεν ανταποκριθει ο παικτης τι θα γινει ? :lol: και ποιον θα φερουν εκεινη την εποχη θα χουν κλεισει ολοι οι καλοι...εμενα το οτι δεν τον εβαλε ουτε σημερα μου δειχνει οτι θα τον σουταρουν..καθαρη διαισθηση.
ενταξει δεν θεωρω χαμενο το πρωταθλημα.θα το παλεψουμε.αν μη τι αλλο δεν εχει μεινει και κατι αλλο.

Τον Εβανς μπορει απλως να τον προφυλαξαν για να ειναι ακομα πιο ετοιμος για την νεα χρονια.
εκτος αν εχουν δει κατι στην επανοδο του και οπως λες εχουν αποφασισει να τον σουταρουν
Ειναι τουλαχιστον περιεργο που δεν εχει μπει καθολου να παιξει

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Δευ Μάιος 26, 2025 12:55 am

yawn.brigade έγραψε:
shaq7 έγραψε:
Δευ Μάιος 26, 2025 12:27 am

ειχες και για τον φουρνιε σε θυμαμαι!! αφηστε το πανω μου οταν λεω εγω θα ειναι ο ιδιος της εφες να με ακουτε..δεν παιρνω ευθυνη μονο αν βαριεται να παιξει μπασκετ αλλα δεν στεκει κατι τετοιο..ειναι 30 ,ειναι σερβος αρα θελει να παιζει και στην εθνικη του..και αν ηταν να θελει τουρισμο δεν θα διαλεξει τον ολυμπιακο που τον θελει για ηγετη..θα πηγαινε σε χαποελ ντουμπαι που τις απερριψε..οπως και στον νβα δεν τα παρατησε ..το κυνηγησε οσο μπορουσε.

για τον Μίσιτς πέρα από κίνητρα κτλ με ανησυχεί και το ότι και στα καλά του ήταν αρκετά ευπαθής, μου βγάζει μια Μιλουτινοφίλα γενικά αλλά μπορεί να είμαι και εντελώς λάθος.
ο μισιτς καμια σχεση με μιλου απλα ξεγελανε τα κιλα του ΝΒΑ..οσο ηταν ζαλγκιρις ηταν αρκετα γυμνασμενος,ενω την χρονια πριν παει ΝΒΑ ηταν ντουκι..φλεβες στα χερια,κοιλιακους και ετσι..

ειναι αρκετες οι πιθανοτητες οτι θα το χασουμε και το πρωταθλημα..εκτος οτι εχουμε μειονεκτημα εχουμε γινει και τσιρκο..ο γκος δηλωνει τραυματιας ενω εχει υπογραψει αλλου,ο ντορσει λεει βλακειες (τι πιο συνηθες) ο ραιτ λεει θα ρωτησω τους μανατζερ κτλ..
Οποτε με 0/3 πως θα πουνε οτι συνεχιζουμε με μπαρτζωκα?θα χει χασει αν δεν τα εχει ηδη δλδ και τα αποδυτηρια..

Άβαταρ μέλους
prime7

euroleague
Reactions:

Δευ Μάιος 26, 2025 12:58 am

shaq7 έγραψε:
yawn.brigade έγραψε:

ο μισιτς καμια σχεση με μιλου απλα ξεγελανε τα κιλα του ΝΒΑ..οσο ηταν ζαλγκιρις ηταν αρκετα γυμνασμενος,ενω την χρονια πριν παει ΝΒΑ ηταν ντουκι..φλεβες στα χερια,κοιλιακους και ετσι..

ειναι αρκετες οι πιθανοτητες οτι θα το χασουμε και το πρωταθλημα..εκτος οτι εχουμε μειονεκτημα εχουμε γινει και τσιρκο..ο γκος δηλωνει τραυματιας ενω εχει υπογραψει αλλου,ο ντορσει λεει βλακειες (τι πιο συνηθες) ο ραιτ λεει θα ρωτησω τους μανατζερ κτλ..
Οποτε με 0/3 πως θα πουνε οτι συνεχιζουμε με μπαρτζωκα?θα χει χασει αν δεν τα εχει ηδη δλδ και τα αποδυτηρια..
Θα μπει ο Κιναν στην θέση του Γκος και δεν θα το περιμένει κανείς,για αυτό δεν το έβαλε σήμερα. ΟΤΙ ΣΟΥ ΛΕΕΩΩΩΩ

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Mood:

Δευ Μάιος 26, 2025 1:00 am

shaq7 έγραψε:
yawn.brigade έγραψε:

απαντησε ο φιλος πιο πανω με τις πληροφοριες για τα μεταγραφικα
θα μεινει ο μπαρτζωκας και του χρονου και μετα θα παραδωσει την σκυταλη στον σπανουλη

Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
Mood:

Δευ Μάιος 26, 2025 1:03 am

Και τι θα γίνει αν ο Σπανούλης έχοντας την Μονακό από την αρχή κάνει μια χάλια χρόνια

Άβαταρ μέλους
coach blue

nba
Reactions:

Δευ Μάιος 26, 2025 1:06 am

Conan1982 έγραψε:
Και τι θα γίνει αν ο Σπανούλης έχοντας την Μονακό από την αρχή κάνει μια χάλια χρόνια
Αυτο θα ειναι το καλο σεναριο .
Το κακο σεναριο θα ειναι να παει αερας στο φαιναλ φορ παλι .
Θα ενισχυθει η μονακο .

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Δευ Μάιος 26, 2025 1:09 am

Conan1982 έγραψε:
αν τον διωξουν θα περιμενει να περασει η χρονια για να παει στον οσφπ
αν δεν τον διωξουν μεσα στην χρονια θα ειναι ακομα πιο ευκολο να φυγει το καλοκαιρι με ασχημη χρονια

Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
Mood:

Δευ Μάιος 26, 2025 1:11 am

τουλουμπα έγραψε:
Conan1982 έγραψε:
αν δεν τον διωξουν μεσα στην χρονια θα ειναι ακομα πιο ευκολο να φυγει το καλοκαιρι με ασχημη χρονια
Άρα θα πάρουμε έναν προπονητή που δεν θα έχει καταφέρει να πάει καλά με μια ομάδα με μεγάλο μπάτζετ; Να μην αναφέρω αν πάει τελικό και τον χάσει ξανά και εχει 0/2 άρα θα είναι και λίγο λουζερ σαν προπονητής.

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Δευ Μάιος 26, 2025 1:16 am

Conan1982 έγραψε:
Δευ Μάιος 26, 2025 1:11 am
τουλουμπα έγραψε:

Άρα θα πάρουμε έναν προπονητή που δεν θα έχει καταφέρει να πάει καλά με μια ομάδα με μεγάλο μπάτζετ; Να μην αναφέρω αν πάει τελικό και τον χάσει ξανά και εχει 0/2 άρα θα είναι και λίγο λουζερ σαν προπονητής.
γιατι αν τον παρατε το καλοκαιρι τι διαφορα θα εχει? δεν πηρε κουπα φετος

το να μην παει καλα προφανως δεν ειναι να βγει τελευταια η μονακο που δεν ειναι ρεαλιστικο σεναριο
το να μην παει καλα του χρονου ειναι να μπει στην 8αδα και να μην παει φ4

ε θα ερθει διχως να εχει παει στο φ4 σιγα το πραγμα

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:

Δευ Μάιος 26, 2025 1:20 am

Το ότι θα μείνει για να φύγει του χρόνου δεν μπορούνε να το πούνε ρε παιδιά .. και μόνο να ακούγεται είναι θέμα .. όλοι οι παίκτες θα σηκώσουν μπαϊράκι..ενώ τι θα βγουν να πουν οι αφοι στους οπαδούς που βράζουν .. στηρίζουμε τον μπαρτζωκα παρότι έχει αποτύχει παταγωδώς;
Αν υπάρχει τώρα θυμός μετά από ήττα από παο θα ναι η αποκάλυψη του Ιωάννη..

Από την άλλη να τον διώξουν σε μια βδομάδα ενώ έχει πάρει 5 παίκτες είναι άλλο ανέκδοτο

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Δευ Μάιος 26, 2025 1:22 am

shaq7 έγραψε:
Δευ Μάιος 26, 2025 1:20 am
Το ότι θα μείνει για να φύγει του χρόνου δεν μπορούνε να το πούνε ρε παιδιά .. και μόνο να ακούγεται είναι θέμα .. όλοι οι παίκτες θα σηκώσουν μπαϊράκι..ενώ τι θα βγουν να πουν οι αφοι στους οπαδούς που βράζουν .. στηρίζουμε τον μπαρτζωκα παρότι έχει αποτύχει παταγωδώς;
Αν υπάρχει τώρα θυμός μετά από ήττα από παο θα ναι η αποκάλυψη του Ιωάννη..

Από την άλλη να τον διώξουν σε μια βδομάδα ενώ έχει πάρει 5 παίκτες είναι άλλο ανέκδοτο
ναι γιατι δεν θα το μαθουν η δεν θα το ξερουν οι παιχτες
οποιος προπονητης ειναι για φευγιο μαθαινεται δεν μπορει να μεινει κρυφο

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:

Δευ Μάιος 26, 2025 1:29 am

Ναι ρε σύ τουλουμπα αυτό λέω .. ακόμα και να μην πουν ότι θα μείνει μέχρι να ρθει ο σπαν ότι θα υπάρχει αυτή η ατμόσφαιρα θα την κάνει τελείως τσίρκο την ομάδα .. όποιος παίκτης δεν παίζει θα του επιτίθεται,οι άλλοι οπαδοί στα γήπεδα θα τον τρολαρουν κτλ .. είναι σαν να διακωμωδούν τον μπαρτζωκα με αυτήν την κίνηση ..

Φανταστείτε να σας έλεγε η γυναίκα σας ότι σας κρατάει μέχρι να χωρίσει η πραγματικής της αγάπη και να το ήξερε και όλο το χωριό

Άβαταρ μέλους
qspock

Honorary
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 1

Δευ Μάιος 26, 2025 1:32 am

coach blue έγραψε:
Δευ Μάιος 26, 2025 1:06 am
Conan1982 έγραψε:
Αυτο θα ειναι το καλο σεναριο .
Το κακο σεναριο θα ειναι να παει αερας στο φαιναλ φορ παλι .
Θα ενισχυθει η μονακο .
Ενα ακομα πιο αναποδο σεναριο ειναι ο Σπανουλης να χασει του χρονου απο τον Μπαρτζωκα ο οποιος μετα θα το σηκωσει...

Προσωπικα δεν πιστευω πως υπαρχει θεμα Μισιτς στον Ολυμπιακο.
Οχι ακομα κι ισως καθολου. Μετα τους τελικους θα δουμε.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:

Δευ Μάιος 26, 2025 2:24 am

βαλαντσιουνας ειπε οτι θελει να παιξει ευρωπη...ειμαι ετοιμος να τον ακουω σαν στοχο μαζι με τον πορτερ και τον σρεντερ :D

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”