Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026

Συντονιστής: Captains

Jeight

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Kobe
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Δευ Μάιος 26, 2025 4:50 pm

Ο christofis επισης εχει πει οτι το να μην παιξει ο εβανς ειναι αποφαση της ομαδας παμπολλες φορες. Αλλα ειπαμε καποιοι εχετε μανια να τον βγαλετε σαραβαλο

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Mood:
Προειδοποιήσεις: 0

Δευ Μάιος 26, 2025 4:53 pm

shaq7 έγραψε:
Δευ Μάιος 26, 2025 4:47 pm
Heisenberg έγραψε:
Δευ Μάιος 26, 2025 4:38 pm

το οτι εχει ψυχολογικα ειναι δικο σου συμπερασμα και ειναι τελειως αυθαιρετο. το οτι δεν ηθελε να παιξει ο ιδιος για μενα δειχνει ωριμοτητα που δεν ρισκαρε να παθει κατι σε ασημαντο τελειως παιχνιδι. μπορει να θελει να ειναι απολυτα οκ ωστε να μπορεσει να δωσει αυτο που θελει.
ο Εβανς θα μας δικαιωσει που πιστεψαμε σε αυτον και τον περιμεναμε 1 χρονο. αν ειναι υγιης θα τα δωσει ολα.

*ο στεφανου και ο Ζερβας παιρνουν πληροφοριες απο ΚΑΕ.
ο ζερβας αμφιβαλλω..99% απο αυτα που λεει εικαζει..λεει χωρις να ξερω μου φαινεται το λογικο κτλ..

ο εβανς αποτι λεει και ο χριστοφης που εχει ακρες με τους γιατρους του ολυμπιακου εχει το οκ να παιξει απο φεβρουαριο..ο ιδιος οποτε του ειπαν να μπει ειπε φοβαμαι..Αν αυτο δεν ειναι εχω ψυχολογικα δεν ξερω τι ειναι,ο λεσσορ θα επαιζε μπουνιες αν δεν τον βαζαν στον φ4.Πως γινεται να μην ειναι απολυτα οκ να μπει σε ενα φιλικο ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ μετα!!

Αν δεν ειναι υγιης ομως θα παρει 2εκ και θα καταστρεψει 2 χρονιες που θα καταλαμβανει θεση στο ροστερ με τετοιο συμβολαιο..
ειναι εμφανες οτι ο εβανς εχει ψυχολογικο θεμα και ειναι απολυτως λογικο δεν καταλαβαινω γιατι δεν μπορουν να το δεχτουν μερικοι
ειχε 2 παρα πολυ σοβαρους τραυματισμους σε 3 χρονια

ειναι απολυτως λογικο να εχει ενδοιασμους
οπως ειναι απολυτως φυσιολογικο μια ομαδα με στοχο την κουπα να μην κατσει να ασχολειται με τετοια θεματα

ο πρωταθλητισμος ειναι σκληρος,οποιος κανει την δουλεια μενει,οποιος δεν την κανει φευγει

δεν ειναι οτι τον ειχατε χρονια στην ομαδα ειχε προσφερει και τωρα ενταξει μην τον πεταξετε κιολας
τον πηρατε με σοβαρο τραυματισμο ποια αλλη ομαδα θα το εκανε αυτο

Άβαταρ μέλους
Sokos

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Vince Carter

Δευ Μάιος 26, 2025 4:54 pm

Αν όντως φοβάται ο Evans και γι αυτό δεν παίζει, τότε πρέπει σίγουρα να φύγει το καλοκαίρι. Κρίμα γιατί μιλάμε για πολύ ποιοτικό παίκτη, αλλά όσο περισσότερο απέχει, τόσο περισσότερο θα φοβάται. Έχουν περάσει 12 μήνες, στους 15 θα νιώσει καλά δηλαδή?

Δεν γίνεται κιόλας να ρισκάρεις τόσα λεφτά για έναν παίκτη που φοβάται να μπει να παίξει στον ένα χρόνο από τον τραυματισμό του. Έχεις καμία εγγύηση ότι δεν θα λέει το ίδιο και το Σεπτέμβριο?

Πιο πολύ κακοδιαχείριση της ομάδας μου φαίνεται, παρά για οτιδήποτε άλλο.

Slow horses 7

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
Προειδοποιήσεις: 2

Δευ Μάιος 26, 2025 4:55 pm

τουλουμπα έγραψε:
Δευ Μάιος 26, 2025 4:48 pm
Slow horses 7 έγραψε:
Δευ Μάιος 26, 2025 2:32 pm

Ε τώρα σόρρυ δηλαδή, αλλά άμα το ξέρεις το ένα, ξέρεις και το άλλο, δηλαδή προ 3ετίας μπορούσαν να δώσουν τα 3,7 του Μίροτιτς και δεν μπορούν τώρα με την αυξημένη κρατική χρηματοδότηση να βρουν τα 4 με 4,5??? Το ένα που λες αναιρεί το άλλο και στο λέω τελείως φιλικά…….
το γεγονος οτι ΔΕΝ πηραν το μιροτιτς επιβεβαιωνει αυτο που γραφω
ειναι το πραγματικο σεναριο δηλαδη
ενω αυτο που γραφεις εσυ ειναι το φαντασιακο
ΘΑ επερναν τον μιροτιτς

επισης οτι η παρτιζαν γενικα ΔΕΝ εχει παρει παιχτη με 4.5 τον χρονο επιβαιωνει ακομα πιο πολυ αυτο που γραφω,εδω δεν μπορουσαν να κρατησουν τον λεσορ και τον παντερ
μαλλον τα 4.5 τα ειχαν καβα μονο για τον μιροτις αποκει και περα δεν εχει υπαρξει ποτε καποιος παιχτης που να τους ενδιεφερε τοσο ωστε να δωσουν τοσα λεφτα :welcome:
Το φοβερό ρε αδερφέ είναι ότι πετάς την παπάτζα με το Μίροτιτς ……και στο τέλος μου στέλνεις και ένα welcome, ελπίζω όχι ειρωνικό , διότι πάμε αλλού όπως καταλαβαίνεις!!! Anyway……..καλή καρδιά και καλά μυαλά!!!

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Δευ Μάιος 26, 2025 4:57 pm

Ο Λούκα Βιλντόζα σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στους τελικούς της Stoiximan Greek Basketball League κόντρα στον Παναθηναϊκό και το μέλλον του στον Ολυμπιακό.
Αναλυτικά οι δηλώσεις στου στο «Meridian sport»:

«Πονάω, αισθάνομαι ακόμα αυτή την ήττα, είμαι θυμωμένος εξαιτίας της, δεν μπορούσα να κοιμηθώ καθόλου, αλλά αυτό είναι άθλημα.

Παίξαμε άσχημα για 40 λεπτά στον ημιτελικό. Κάναμε εξαιρετική δουλειά την κανονική περίοδο πρωτάθλημα, ήρθαμε εδώ και όταν ήρθε η ώρα να τελειώσουμε τα πράγματα, απλά δεν εμφανιστήκαμε. Έπαιξαν καλύτερα από εμάς και τους άξιζε να είναι στον τελικό

Κερδίσαμε (τον Παναθηναϊκό στο μικρό τελικό), αλλά το μόνο θετικό είναι ότι όλοι είναι υγιείς. Δεν θέλαμε να ζήσουμε δυσάρεστες εκπλήξεις σε αυτό το ασήμαντο ματς. Επιστρέφουμε σπίτι, για να προσπαθήσουμε να γεμίσουμε τις μπαταρίες μας με τις οικογένειές μας και να ετοιμαστούμε για τον τελικό του ελληνικού πρωταθλήματος.

Το κίνητρο είναι πάντα εκεί, στην Ελλάδα είναι όπως στη Σερβία, η αντιπαλότητα της Παρτιζάν με τον Ερυθρό Αστέρα μοιάζει πολύ με αυτό που μας περιμένει. Οι οπαδοί είναι ιδιαίτερα τρελοί, τόσο στην Ελλάδα όσο και στη Σερβία. Πρέπει να δείξουμε σεβασμό στους φιλάθλους, το πρωτάθλημα και να κερδίσουμε.

Δεν σκέφτομαι πολύ για το μέλλον, έχω συμβόλαιο. Θα δούμε τι θα γίνει το καλοκαίρι, αλλά θέλω να μείνω. Απολαμβάνω ξανά το μπάσκετ, αυτή είναι μια ομάδα που κερδίζει και ελπίζω να επιστρέψουμε στο Final Four. Θα ήθελα να μείνω εδώ για πολλά χρόνια, αγαπώ την Αθήνα, τους ανθρώπους της ομάδας και προσπαθώ να απολαμβάνω το μπάσκετ».

δεν τον βλεπω θερμο για να φυγει
κοροιδο ειναι να μου πεις

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Δευ Μάιος 26, 2025 4:58 pm

Slow horses 7 έγραψε:
Δευ Μάιος 26, 2025 4:55 pm
τουλουμπα έγραψε:
Δευ Μάιος 26, 2025 4:48 pm

το γεγονος οτι ΔΕΝ πηραν το μιροτιτς επιβεβαιωνει αυτο που γραφω
ειναι το πραγματικο σεναριο δηλαδη
ενω αυτο που γραφεις εσυ ειναι το φαντασιακο
ΘΑ επερναν τον μιροτιτς

επισης οτι η παρτιζαν γενικα ΔΕΝ εχει παρει παιχτη με 4.5 τον χρονο επιβαιωνει ακομα πιο πολυ αυτο που γραφω,εδω δεν μπορουσαν να κρατησουν τον λεσορ και τον παντερ
μαλλον τα 4.5 τα ειχαν καβα μονο για τον μιροτις αποκει και περα δεν εχει υπαρξει ποτε καποιος παιχτης που να τους ενδιεφερε τοσο ωστε να δωσουν τοσα λεφτα :welcome:
Το φοβερό ρε αδερφέ είναι ότι πετάς την παπάτζα με το Μίροτιτς ……και στο τέλος μου στέλνεις και ένα welcome, ελπίζω όχι ειρωνικό , διότι πάμε αλλού όπως καταλαβαίνεις!!! Anyway……..καλή καρδιά και καλά μυαλά!!!

Εικόνα

:peace:

Άβαταρ μέλους
reignman

Honorary
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: delete me
Αγαπημένη ομάδα: Chicago-Bulls

Δευ Μάιος 26, 2025 4:59 pm

Rice έγραψε:
Δευ Μάιος 26, 2025 2:48 pm
Ο μόνος ψηλός μας που είχε κάνει τέτοια εμφάνιση απέναντι στον Λεσορτ.Αν δεν υπάρχει κάποιο θέμα με την υγεία του δεν έπρεπε να φύγει.

Επειδη το "προβλημα με την υγεια του" ειναι αοριστο και κανεις δεν ξερει τι εχει, ειναι ταυτοχρονα και η πιο ευκολη δικαιολογια.
Ειχε προβλημα με την υγεια του στον ημιτελικο αλλα στον μικρο τελικο αυτο το προβλημα εφυγε?
Και θα ξαναερθει οταν ερθει η ωρα να τον αποδεσμευσουμε?

Ο μοναδικος μας αθλητικος ψηλος και η χρησιμοποιηση του ηταν κατω της βασης.

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Δευ Μάιος 26, 2025 5:00 pm

Sokos έγραψε:
Αν όντως φοβάται ο Evans και γι αυτό δεν παίζει, τότε πρέπει σίγουρα να φύγει το καλοκαίρι. Κρίμα γιατί μιλάμε για πολύ ποιοτικό παίκτη, αλλά όσο περισσότερο απέχει, τόσο περισσότερο θα φοβάται. Έχουν περάσει 12 μήνες, στους 15 θα νιώσει καλά δηλαδή?

Δεν γίνεται κιόλας να ρισκάρεις τόσα λεφτά για έναν παίκτη που φοβάται να μπει να παίξει στον ένα χρόνο από τον τραυματισμό του. Έχεις καμία εγγύηση ότι δεν θα λέει το ίδιο και το Σεπτέμβριο?

τι αισθημα να σκεφτεσαι συνεχεια σε καθε βημα να μην παθεις παλι κατι ειναι απαισιο

θελει χρονο για να το αποβαλλεις απτο μυαλο σου

εδω ενα διαστρεμμα παθαιναμε και φοβομασταν σε καθε ριμπαουν για κανα 3μηνο

Άβαταρ μέλους
mixalisgate7

champion
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan

Δευ Μάιος 26, 2025 5:07 pm

Λογικό ο Έβανς να φοβάται καθώς ο περσινός τραυματισμός τους ήταν πιο σοβαρός από τον πρώτο. Πιο το νόημα να παίξει σ' ένα αδιάφορο ματς και μετά να μην αγωνιστεί ξανά; Και εγώ στη θέση του το ίδιο θα έκανα αφού ρυθμό δεν θα έβρισκε. Σε περίπτωση που μείνει θα έχει στα πόδια του κανονική προετοιμασία.

Άβαταρ μέλους
Sokos

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Vince Carter

Δευ Μάιος 26, 2025 5:07 pm

τουλουμπα έγραψε:
Δευ Μάιος 26, 2025 5:00 pm
Sokos έγραψε:

τι αισθημα να σκεφτεσαι συνεχεια σε καθε βημα να μην παθεις παλι κατι ειναι απαισιο

θελει χρονο για να το αποβαλλεις απτο μυαλο σου

εδω ενα διαστρεμμα παθαιναμε και φοβομασταν σε καθε ριμπαουν για κανα 3μηνο
Δεν διαφωνώ, αλλά αφενός έχει περάσει ένας χρόνος, αφετέρου δεν μπορείς να κρατήσεις παίκτη με τη λογική ότι κάποια στιγμή θα το ξεπεράσει και ψυχολογικά. Κι αν αυτή η στιγμή είναι σε άλλον ένα χρόνο? Αν δεν έρθει ποτέ? Επίσης, γύρισε πιο δυνατός μετά τον αχίλλειο. Τώρα του βγαίνουν τα ψυχολογικά?

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Δευ Μάιος 26, 2025 5:09 pm

Jeight έγραψε:
Δευ Μάιος 26, 2025 4:50 pm
Ο christofis επισης εχει πει οτι το να μην παιξει ο εβανς ειναι αποφαση της ομαδας παμπολλες φορες. Αλλα ειπαμε καποιοι εχετε μανια να τον βγαλετε σαραβαλο
Ναι εγώ του λεω να φοβάται να μπει να παίξει επειδή έχω μανία και προσωπικά μαζί του

Το ότι κάθε φορά λένε αύριο παίζει ο Έβανς αλλά τελικά ο Έβανς δεν είναι 12δα μάντεψε τι σημαίνει .. λίγο πριν μπει να παίξει αλλάζει γνώμη γιατί φοβάται .. αν ήταν θέμα ομάδας δεν θα ταν καν σε συζήτηση ούτε θα λέγε ο μπαρτζωκας έχω σκοπό να του δώσω χρόνο στα δύο τελευταία παιχνίδια

Dimmitz

allstar
Reactions:

shaq7 έγραψε:
Heisenberg έγραψε:
Δευ Μάιος 26, 2025 4:38 pm

το οτι εχει ψυχολογικα ειναι δικο σου συμπερασμα και ειναι τελειως αυθαιρετο. το οτι δεν ηθελε να παιξει ο ιδιος για μενα δειχνει ωριμοτητα που δεν ρισκαρε να παθει κατι σε ασημαντο τελειως παιχνιδι. μπορει να θελει να ειναι απολυτα οκ ωστε να μπορεσει να δωσει αυτο που θελει.
ο Εβανς θα μας δικαιωσει που πιστεψαμε σε αυτον και τον περιμεναμε 1 χρονο. αν ειναι υγιης θα τα δωσει ολα.

*ο στεφανου και ο Ζερβας παιρνουν πληροφοριες απο ΚΑΕ.
ο ζερβας αμφιβαλλω..99% απο αυτα που λεει εικαζει..λεει χωρις να ξερω μου φαινεται το λογικο κτλ..

ο εβανς αποτι λεει και ο χριστοφης που εχει ακρες με τους γιατρους του ολυμπιακου εχει το οκ να παιξει απο φεβρουαριο..ο ιδιος οποτε του ειπαν να μπει ειπε φοβαμαι..Αν αυτο δεν ειναι εχω ψυχολογικα δεν ξερω τι ειναι,ο λεσσορ θα επαιζε μπουνιες αν δεν τον βαζαν στον φ4.Πως γινεται να μην ειναι απολυτα οκ να μπει σε ενα φιλικο ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ μετα!!

Αν δεν ειναι υγιης ομως θα παρει 2εκ και θα καταστρεψει 2 χρονιες που θα καταλαμβανει θεση στο ροστερ με τετοιο συμβολαιο..
Για να το κλείνουμε το θέμα με το συμβόλαιο του ¨Εβανς, αν μείνει του χρόνου θα είναι με αναπροσαρμογή. Είμαι δικηγόρος στο επάγγελμα και ξέρω τι λέω. Ξεχάστε τα 1.7κ για δύο χρόνια κτλ.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι μισοί δημοσιογράφοι λένε ότι ήταν απόφαση της ομάδας να μην παίξει, οι άλλοι μισοί λένε ότι φοβάται ο παίκτης. Άντε να δεχτώ το ρεπορτάζ του Στεφάνου που δεν λέει παπάτζες. Για έναν παίκτη που έχει να παίξει μπάσκετ 12 μήνες, το να μπει να παίξει σε μικρό τελικό με ομάδα σαν τον ΠΑΟ (που το τέμπο θα είναι υψηλό) είναι λογικό να φαίνεται βουνό. Μην κοιτάτε που εμείς καθόμαστε στον καναπέ μας με μπύρα-πατατάκια και το λέμε φιλικό. Ναι μεν οι άμυνες είναι σούπερ χαλαρές, αλλά παίζεις με αντίπαλο τον ΠΑΟ όχι την άνω ραγούλα. Ο Λεσόρ είχε να παίξει 4 μήνες, και με την Φενέρ δεν μπορούσε να στρίψει προς την ρακέτα.

Για μένα ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ο παίκτης να προτιμάει να μπει σταδιακά ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΗΡΘΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. Να μπει το καλοκαίρι να κάνει την προετοιμασία του, να ξεκινήσει να παίζει σε φιλικά παιχνίδια, και να πάρει σιγά σιγά χρόνο στα πρώτα παιχνίδια της ρέγκουλαρ, που όλοι οι παίκτες και όλες οι ομάδες ψάχονται.

Το ότι δεν έπαιζε ο Έβανς φέτος μετά από ένα τόσο σοβαρό τραυματισμό ήταν το λογικό σενάριο. Ούτε αποτυχία της διοίκησης είναι ούτε τίποτα. Είναι ένα ρίσκο που θα ξέρουμε αν βγει του χρόνου. Δίνω 0% πιθανότητες ο παίκτης να μην μείνει το καλοκαίρι. Αν βγει στην αγορά τώρα καμία ομάδα δεν θα του δώσει πάνω από 1 χαρτί, αν μείνει σε μας θα είναι με αναπροσαρμογή με τα λεφτά που έπαιρνε πάνω κάτω ο Γκος. Όντας ήδη ένα χρόνο στην ομάδα ο παίκτης δεν ξεκινάει από το μηδέν και θα νιώθει και την ηθική υποχρέωση να δώσει πίσω στην ομάδα κάτι που τον βοήθησε να γίνει καλά. Άποψη μου πάντα.

Heisenberg

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton

Δευ Μάιος 26, 2025 5:14 pm

Dimmitz έγραψε:
shaq7 έγραψε:

Για να το κλείνουμε το θέμα με το συμβόλαιο του ¨Εβανς, αν μείνει του χρόνου θα είναι με αναπροσαρμογή. Είμαι δικηγόρος στο επάγγελμα και ξέρω τι λέω. Ξεχάστε τα 1.7κ για δύο χρόνια κτλ.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι μισοί δημοσιογράφοι λένε ότι ήταν απόφαση της ομάδας να μην παίξει, οι άλλοι μισοί λένε ότι φοβάται ο παίκτης. Άντε να δεχτώ το ρεπορτάζ του Στεφάνου που δεν λέει παπάτζες. Για έναν παίκτη που έχει να παίξει μπάσκετ 12 μήνες, το να μπει να παίξει σε μικρό τελικό με ομάδα σαν τον ΠΑΟ (που το τέμπο θα είναι υψηλό) είναι λογικό να φαίνεται βουνό. Μην κοιτάτε που εμείς καθόμαστε στον καναπέ μας με μπύρα-πατατάκια και το λέμε φιλικό. Ναι μεν οι άμυνες είναι σούπερ χαλαρές, αλλά παίζεις με αντίπαλο τον ΠΑΟ όχι την άνω ραγούλα. Ο Λεσόρ είχε να παίξει 4 μήνες, και με την Φενέρ δεν μπορούσε να στρίψει προς την ρακέτα.

Για μένα ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ο παίκτης να προτιμάει να μπει σταδιακά ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΗΡΘΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. Να μπει το καλοκαίρι να κάνει την προετοιμασία του, να ξεκινήσει να παίζει σε φιλικά παιχνίδια, και να πάρει σιγά σιγά χρόνο στα πρώτα παιχνίδια της ρέγκουλαρ, που όλοι οι παίκτες και όλες οι ομάδες ψάχονται.

Το ότι δεν έπαιζε ο Έβανς φέτος μετά από ένα τόσο σοβαρό τραυματισμό ήταν το λογικό σενάριο. Ούτε αποτυχία της διοίκησης είναι ούτε τίποτα. Είναι ένα ρίσκο που θα ξέρουμε αν βγει του χρόνου. Δίνω 0% πιθανότητες ο παίκτης να μην μείνει το καλοκαίρι. Αν βγει στην αγορά τώρα καμία ομάδα δεν θα του δώσει πάνω από 1 χαρτί, αν μείνει σε μας θα είναι με αναπροσαρμογή με τα λεφτά που έπαιρνε πάνω κάτω ο Γκος. Όντας ήδη ένα χρόνο στην ομάδα ο παίκτης δεν ξεκινάει από το μηδέν και θα νιώθει και την ηθική υποχρέωση να δώσει πίσω στην ομάδα κάτι που τον βοήθησε να γίνει καλά. Άποψη μου πάντα.
Με καλυψες στο θεμα αυτο. Δηλαδη για ποσο σκοπευει να λεει ακομα φοβαμαι ρε παιδια και μεις θα τον περιμενουμε? ξερει και ο ιδιος οτι στην καλυτερη να απεφευγε να παιξει φετος για να μην ρισκαρει. θα τους πει δηλαδη ενω θα εχει κανει προετοιμασια οτι φοβαται να παιξει στο πρωτο παιχνιδι? δεν γινονται αυτα.
προτιμησε να μην ρισκαρει φετος γιατι ηταν σοβαρος ο τραυματισμος του.
Γιατι κανουμε την τρίχα τριχια?

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Δευ Μάιος 26, 2025 5:15 pm

Δεν έχει νόημα η αναπροσαρμογή..έχει ρήτρα , αν την ενεργοποιήσουν παίρνει κοντά 2εκ κλειστό διετές.Απλα δεν το ενεργοποιούν και του κάνουν καινούργιο..το θέμα είναι θα δεχτεί ο ίδιος να πάρει 700χιλ;περισσότερα λεφτά δεν βρίσκει πουθενά

Ένας λόγος πάντως να μην μπαίνει να παίξει είναι για να μην καταλάβουμε ότι δεν πρέπει να του ενεργοποιήσουμε την ρήτρα..

Rivers15

nba
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: David Rivers

Δευ Μάιος 26, 2025 5:24 pm

shaq7 έγραψε:
Δευ Μάιος 26, 2025 5:15 pm
Δεν έχει νόημα η αναπροσαρμογή..έχει ρήτρα , αν την ενεργοποιήσουν παίρνει κοντά 2εκ κλειστό διετές.Απλα δεν το ενεργοποιούν και του κάνουν καινούργιο..το θέμα είναι θα δεχτεί ο ίδιος να πάρει 700χιλ;περισσότερα λεφτά δεν βρίσκει πουθενά

Ένας λόγος πάντως να μην μπαίνει να παίξει είναι για να μην καταλάβουμε ότι δεν πρέπει να του ενεργοποιήσουμε την ρήτρα..
Μπορει να μην του ενεργοποιησουν τη ρητρα και να του προτεινουν ενα πολυ χαμηλοτερο συμβολαιο τον πρωτο χρονο με option το δευτερο. Πιστευεις θα αρνηθει; Η θα βρει καπου καλυτερα μετα απο ενα χρονο αγωνιστικης απραξιας; Εκτος και αν σκοπευει να παει σε ομαδα eurocup ή καμια παρι-αλμπα κλπ που κι εκει δν νομιζω να δωσουν κοντα 2 μυρια ενω δεν εχουν εικονα σε τι κατασταση βρισκεται. Το θεωρω απιθανο και εγκλημα ταυτοχρονα απλα να ενεργοποιησουν την οψιον ανανεωσης.

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”