Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
mixalisgate7

champion
Reactions: 1791
Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Δευ Μάιος 26, 2025 5:07 pm

Λογικό ο Έβανς να φοβάται καθώς ο περσινός τραυματισμός τους ήταν πιο σοβαρός από τον πρώτο. Πιο το νόημα να παίξει σ' ένα αδιάφορο ματς και μετά να μην αγωνιστεί ξανά; Και εγώ στη θέση του το ίδιο θα έκανα αφού ρυθμό δεν θα έβρισκε. Σε περίπτωση που μείνει θα έχει στα πόδια του κανονική προετοιμασία.

0
Άβαταρ μέλους
Sokos

euroleague
Reactions: 577
Αγαπημένος παίκτης: Vince Carter

Δευ Μάιος 26, 2025 5:07 pm

τουλουμπα έγραψε:
Δευ Μάιος 26, 2025 5:00 pm
Sokos έγραψε:
Δευ Μάιος 26, 2025 4:54 pm
Αν όντως φοβάται ο Evans και γι αυτό δεν παίζει, τότε πρέπει σίγουρα να φύγει το καλοκαίρι. Κρίμα γιατί μιλάμε για πολύ ποιοτικό παίκτη, αλλά όσο περισσότερο απέχει, τόσο περισσότερο θα φοβάται. Έχουν περάσει 12 μήνες, στους 15 θα νιώσει καλά δηλαδή?

Δεν γίνεται κιόλας να ρισκάρεις τόσα λεφτά για έναν παίκτη που φοβάται να μπει να παίξει στον ένα χρόνο από τον τραυματισμό του. Έχεις καμία εγγύηση ότι δεν θα λέει το ίδιο και το Σεπτέμβριο?

Πιο πολύ κακοδιαχείριση της ομάδας μου φαίνεται, παρά για οτιδήποτε άλλο.
τι αισθημα να σκεφτεσαι συνεχεια σε καθε βημα να μην παθεις παλι κατι ειναι απαισιο

θελει χρονο για να το αποβαλλεις απτο μυαλο σου

εδω ενα διαστρεμμα παθαιναμε και φοβομασταν σε καθε ριμπαουν για κανα 3μηνο
Δεν διαφωνώ, αλλά αφενός έχει περάσει ένας χρόνος, αφετέρου δεν μπορείς να κρατήσεις παίκτη με τη λογική ότι κάποια στιγμή θα το ξεπεράσει και ψυχολογικά. Κι αν αυτή η στιγμή είναι σε άλλον ένα χρόνο? Αν δεν έρθει ποτέ? Επίσης, γύρισε πιο δυνατός μετά τον αχίλλειο. Τώρα του βγαίνουν τα ψυχολογικά?

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 7275
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 1

Δευ Μάιος 26, 2025 5:09 pm

Jeight έγραψε:
Δευ Μάιος 26, 2025 4:50 pm
Ο christofis επισης εχει πει οτι το να μην παιξει ο εβανς ειναι αποφαση της ομαδας παμπολλες φορες. Αλλα ειπαμε καποιοι εχετε μανια να τον βγαλετε σαραβαλο
Ναι εγώ του λεω να φοβάται να μπει να παίξει επειδή έχω μανία και προσωπικά μαζί του

Το ότι κάθε φορά λένε αύριο παίζει ο Έβανς αλλά τελικά ο Έβανς δεν είναι 12δα μάντεψε τι σημαίνει .. λίγο πριν μπει να παίξει αλλάζει γνώμη γιατί φοβάται .. αν ήταν θέμα ομάδας δεν θα ταν καν σε συζήτηση ούτε θα λέγε ο μπαρτζωκας έχω σκοπό να του δώσω χρόνο στα δύο τελευταία παιχνίδια

1
1 Εικόνα
Dimmitz

euroleague
Reactions: 915

shaq7 έγραψε:
Δευ Μάιος 26, 2025 4:47 pm
Heisenberg έγραψε:
Δευ Μάιος 26, 2025 4:38 pm

το οτι εχει ψυχολογικα ειναι δικο σου συμπερασμα και ειναι τελειως αυθαιρετο. το οτι δεν ηθελε να παιξει ο ιδιος για μενα δειχνει ωριμοτητα που δεν ρισκαρε να παθει κατι σε ασημαντο τελειως παιχνιδι. μπορει να θελει να ειναι απολυτα οκ ωστε να μπορεσει να δωσει αυτο που θελει.
ο Εβανς θα μας δικαιωσει που πιστεψαμε σε αυτον και τον περιμεναμε 1 χρονο. αν ειναι υγιης θα τα δωσει ολα.

*ο στεφανου και ο Ζερβας παιρνουν πληροφοριες απο ΚΑΕ.
ο ζερβας αμφιβαλλω..99% απο αυτα που λεει εικαζει..λεει χωρις να ξερω μου φαινεται το λογικο κτλ..

ο εβανς αποτι λεει και ο χριστοφης που εχει ακρες με τους γιατρους του ολυμπιακου εχει το οκ να παιξει απο φεβρουαριο..ο ιδιος οποτε του ειπαν να μπει ειπε φοβαμαι..Αν αυτο δεν ειναι εχω ψυχολογικα δεν ξερω τι ειναι,ο λεσσορ θα επαιζε μπουνιες αν δεν τον βαζαν στον φ4.Πως γινεται να μην ειναι απολυτα οκ να μπει σε ενα φιλικο ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ μετα!!

Αν δεν ειναι υγιης ομως θα παρει 2εκ και θα καταστρεψει 2 χρονιες που θα καταλαμβανει θεση στο ροστερ με τετοιο συμβολαιο..
Για να το κλείνουμε το θέμα με το συμβόλαιο του ¨Εβανς, αν μείνει του χρόνου θα είναι με αναπροσαρμογή. Είμαι δικηγόρος στο επάγγελμα και ξέρω τι λέω. Ξεχάστε τα 1.7κ για δύο χρόνια κτλ.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι μισοί δημοσιογράφοι λένε ότι ήταν απόφαση της ομάδας να μην παίξει, οι άλλοι μισοί λένε ότι φοβάται ο παίκτης. Άντε να δεχτώ το ρεπορτάζ του Στεφάνου που δεν λέει παπάτζες. Για έναν παίκτη που έχει να παίξει μπάσκετ 12 μήνες, το να μπει να παίξει σε μικρό τελικό με ομάδα σαν τον ΠΑΟ (που το τέμπο θα είναι υψηλό) είναι λογικό να φαίνεται βουνό. Μην κοιτάτε που εμείς καθόμαστε στον καναπέ μας με μπύρα-πατατάκια και το λέμε φιλικό. Ναι μεν οι άμυνες είναι σούπερ χαλαρές, αλλά παίζεις με αντίπαλο τον ΠΑΟ όχι την άνω ραγούλα. Ο Λεσόρ είχε να παίξει 4 μήνες, και με την Φενέρ δεν μπορούσε να στρίψει προς την ρακέτα.

Για μένα ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ο παίκτης να προτιμάει να μπει σταδιακά ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΗΡΘΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. Να μπει το καλοκαίρι να κάνει την προετοιμασία του, να ξεκινήσει να παίζει σε φιλικά παιχνίδια, και να πάρει σιγά σιγά χρόνο στα πρώτα παιχνίδια της ρέγκουλαρ, που όλοι οι παίκτες και όλες οι ομάδες ψάχονται.

Το ότι δεν έπαιζε ο Έβανς φέτος μετά από ένα τόσο σοβαρό τραυματισμό ήταν το λογικό σενάριο. Ούτε αποτυχία της διοίκησης είναι ούτε τίποτα. Είναι ένα ρίσκο που θα ξέρουμε αν βγει του χρόνου. Δίνω 0% πιθανότητες ο παίκτης να μην μείνει το καλοκαίρι. Αν βγει στην αγορά τώρα καμία ομάδα δεν θα του δώσει πάνω από 1 χαρτί, αν μείνει σε μας θα είναι με αναπροσαρμογή με τα λεφτά που έπαιρνε πάνω κάτω ο Γκος. Όντας ήδη ένα χρόνο στην ομάδα ο παίκτης δεν ξεκινάει από το μηδέν και θα νιώθει και την ηθική υποχρέωση να δώσει πίσω στην ομάδα κάτι που τον βοήθησε να γίνει καλά. Άποψη μου πάντα.

4
4 Εικόνα
Heisenberg

euroleague
Reactions: 1470
Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton
Προειδοποιήσεις: 2

Δευ Μάιος 26, 2025 5:14 pm

Dimmitz έγραψε:
shaq7 έγραψε:
Δευ Μάιος 26, 2025 4:47 pm

ο ζερβας αμφιβαλλω..99% απο αυτα που λεει εικαζει..λεει χωρις να ξερω μου φαινεται το λογικο κτλ..

ο εβανς αποτι λεει και ο χριστοφης που εχει ακρες με τους γιατρους του ολυμπιακου εχει το οκ να παιξει απο φεβρουαριο..ο ιδιος οποτε του ειπαν να μπει ειπε φοβαμαι..Αν αυτο δεν ειναι εχω ψυχολογικα δεν ξερω τι ειναι,ο λεσσορ θα επαιζε μπουνιες αν δεν τον βαζαν στον φ4.Πως γινεται να μην ειναι απολυτα οκ να μπει σε ενα φιλικο ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ μετα!!

Αν δεν ειναι υγιης ομως θα παρει 2εκ και θα καταστρεψει 2 χρονιες που θα καταλαμβανει θεση στο ροστερ με τετοιο συμβολαιο..
Για να το κλείνουμε το θέμα με το συμβόλαιο του ¨Εβανς, αν μείνει του χρόνου θα είναι με αναπροσαρμογή. Είμαι δικηγόρος στο επάγγελμα και ξέρω τι λέω. Ξεχάστε τα 1.7κ για δύο χρόνια κτλ.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι μισοί δημοσιογράφοι λένε ότι ήταν απόφαση της ομάδας να μην παίξει, οι άλλοι μισοί λένε ότι φοβάται ο παίκτης. Άντε να δεχτώ το ρεπορτάζ του Στεφάνου που δεν λέει παπάτζες. Για έναν παίκτη που έχει να παίξει μπάσκετ 12 μήνες, το να μπει να παίξει σε μικρό τελικό με ομάδα σαν τον ΠΑΟ (που το τέμπο θα είναι υψηλό) είναι λογικό να φαίνεται βουνό. Μην κοιτάτε που εμείς καθόμαστε στον καναπέ μας με μπύρα-πατατάκια και το λέμε φιλικό. Ναι μεν οι άμυνες είναι σούπερ χαλαρές, αλλά παίζεις με αντίπαλο τον ΠΑΟ όχι την άνω ραγούλα. Ο Λεσόρ είχε να παίξει 4 μήνες, και με την Φενέρ δεν μπορούσε να στρίψει προς την ρακέτα.

Για μένα ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ο παίκτης να προτιμάει να μπει σταδιακά ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΗΡΘΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. Να μπει το καλοκαίρι να κάνει την προετοιμασία του, να ξεκινήσει να παίζει σε φιλικά παιχνίδια, και να πάρει σιγά σιγά χρόνο στα πρώτα παιχνίδια της ρέγκουλαρ, που όλοι οι παίκτες και όλες οι ομάδες ψάχονται.

Το ότι δεν έπαιζε ο Έβανς φέτος μετά από ένα τόσο σοβαρό τραυματισμό ήταν το λογικό σενάριο. Ούτε αποτυχία της διοίκησης είναι ούτε τίποτα. Είναι ένα ρίσκο που θα ξέρουμε αν βγει του χρόνου. Δίνω 0% πιθανότητες ο παίκτης να μην μείνει το καλοκαίρι. Αν βγει στην αγορά τώρα καμία ομάδα δεν θα του δώσει πάνω από 1 χαρτί, αν μείνει σε μας θα είναι με αναπροσαρμογή με τα λεφτά που έπαιρνε πάνω κάτω ο Γκος. Όντας ήδη ένα χρόνο στην ομάδα ο παίκτης δεν ξεκινάει από το μηδέν και θα νιώθει και την ηθική υποχρέωση να δώσει πίσω στην ομάδα κάτι που τον βοήθησε να γίνει καλά. Άποψη μου πάντα.
Με καλυψες στο θεμα αυτο. Δηλαδη για ποσο σκοπευει να λεει ακομα φοβαμαι ρε παιδια και μεις θα τον περιμενουμε? ξερει και ο ιδιος οτι στην καλυτερη να απεφευγε να παιξει φετος για να μην ρισκαρει. θα τους πει δηλαδη ενω θα εχει κανει προετοιμασια οτι φοβαται να παιξει στο πρωτο παιχνιδι? δεν γινονται αυτα.
προτιμησε να μην ρισκαρει φετος γιατι ηταν σοβαρος ο τραυματισμος του.
Γιατι κανουμε την τρίχα τριχια?

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Δευ Μάιος 26, 2025 5:15 pm

Δεν έχει νόημα η αναπροσαρμογή..έχει ρήτρα , αν την ενεργοποιήσουν παίρνει κοντά 2εκ κλειστό διετές.Απλα δεν το ενεργοποιούν και του κάνουν καινούργιο..το θέμα είναι θα δεχτεί ο ίδιος να πάρει 700χιλ;περισσότερα λεφτά δεν βρίσκει πουθενά

Ένας λόγος πάντως να μην μπαίνει να παίξει είναι για να μην καταλάβουμε ότι δεν πρέπει να του ενεργοποιήσουμε την ρήτρα..

0
Rivers15

junior
Reactions: 185

Δευ Μάιος 26, 2025 5:24 pm

shaq7 έγραψε:
Δεν έχει νόημα η αναπροσαρμογή..έχει ρήτρα , αν την ενεργοποιήσουν παίρνει κοντά 2εκ κλειστό διετές.Απλα δεν το ενεργοποιούν και του κάνουν καινούργιο..το θέμα είναι θα δεχτεί ο ίδιος να πάρει 700χιλ;περισσότερα λεφτά δεν βρίσκει πουθενά

Ένας λόγος πάντως να μην μπαίνει να παίξει είναι για να μην καταλάβουμε ότι δεν πρέπει να του ενεργοποιήσουμε την ρήτρα..
Μπορει να μην του ενεργοποιησουν τη ρητρα και να του προτεινουν ενα πολυ χαμηλοτερο συμβολαιο τον πρωτο χρονο με option το δευτερο. Πιστευεις θα αρνηθει; Η θα βρει καπου καλυτερα μετα απο ενα χρονο αγωνιστικης απραξιας; Εκτος και αν σκοπευει να παει σε ομαδα eurocup ή καμια παρι-αλμπα κλπ που κι εκει δν νομιζω να δωσουν κοντα 2 μυρια ενω δεν εχουν εικονα σε τι κατασταση βρισκεται. Το θεωρω απιθανο και εγκλημα ταυτοχρονα απλα να ενεργοποιησουν την οψιον ανανεωσης.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 5018
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 3

Δευ Μάιος 26, 2025 5:30 pm

shaq7 έγραψε:

δεν θα ενεργοποιησουν την ρητρα αυτο ειναι δεδομενο

θα του κανουν νεο συμβολαιο στυλ παλιου 1+1 500κ τον πρωτο χρονο και 1.5 ξερω γω τον δευτερο

ο εβανς χλωμο να μπορει να βρει 500ρικο απο καποια αλλη ομαδα αντε ισως καμια ζαλγκιρις να του το δωσει κανεις αλλος δεν θα ασχοληθει,οποτε σιγουρα θα το δεχτει

το θεμα ειναι γιατι ο οσφπ ασχολειται με μια τετοια περιπτωση
τοσο πολυ πια τον πιστευουν απτην ομαδα και σπαταλουν λεφτα και χρονο για καποιον που γνωρισαν χτες?

1
1 Εικόνα
Dimmitz

euroleague
Reactions: 915

Δευ Μάιος 26, 2025 5:33 pm

Παιδιά όλοι το ίδιο λέμε. Αναπροσαρμογή λέγεται με αμιγώς νομικούς όρους. Ο παίκτης δεν θα βρει λεφτά στην αγορά πάνω από 1 μύριο, επομένως είναι μονόδρομος για τον ίδιο να μείνει σε εμάς με λιγότερα. Είπαμε έχουμε κάνει πολλά εγκλήματα στο παρελθόν, αλλά φιλανθρωπικό ίδρυμα δεν είμαστε για να δώσουμε 1.7κ σε παίκτη που έχει να παίξει από τον Μάιο του 2023 όταν το βασικό μας pg έπαιρνε 900κ.

Ο λόγος που μπήκε το 1.7 ήταν για να καλύψει το αισιόδοξο σενάριο και ταυτόχρονα να έχει και κίνητρο ο παίκτης: Άν έμπαινε από τον Φεβρουάριο και είχε κομβικό ρόλο την φετινή σεζόν στο δεύτερο μισό, τότε το 1.7 θα το δίναμε. Κάτι τέτοιο δεν έγινε, οπότε τα δεδομένα άλλαξαν. Απλό είναι.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion

Δευ Μάιος 26, 2025 6:02 pm

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Δευ Μάιος 26, 2025 6:05 pm

ακομα και 1εκ να παρει αν ειναι 1+2 αξιζει το ρισκο του εβανς..(πως γινεται να εχω μανια να τον βγαλω σαπιο αλλα λεω να μεινει ενας θεος ξερει)

-αμα σου παιξει καλα εχεις εναν τοπ παικτη για 3 χρονια
-αν δεν σου παιξει χανεις 1εκ..οκ σε 20εκ μπατζετ ειναι τιποτα..παντα σε συναρτηση οτι δεν τον υπολογιζεις για 25λ..αλλα οτι αν σου βγει σου βγηκε.

αν ειναι να του δωσεις 2εκ για 2ετες καλυτερα πετατα στην θαλασσα τα λεφτα.

το θεμα ειναι και ο ιδιος να θελει να παιξει..μπορει να πει αν δεν μου δωσετε τα 2 εγω παω να παιξω στην ζαλκιρις με 500

1
1 Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος shaq7 την Δευ Μάιος 26, 2025 6:06 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Heisenberg

euroleague
Reactions: 1470
Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton
Προειδοποιήσεις: 2

Δευ Μάιος 26, 2025 6:06 pm

τουλουμπα έγραψε:
Καλα το sportando έπαιρνε ειδησεις απο το sportime, τοσο αξιοπιστο είναι.

Ας ζητησει τοσα που γραφουν, που δεν το πιστευω και να παει στην Χαποελ

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Δευ Μάιος 26, 2025 6:07 pm

απο το σπορτ24 ειναι η πηγη του σπορταντο..ακα βαγγελαρας ιωαννου ο βαπτιστης.

2
1 Εικόνα 1 Εικόνα
fotis vlachopoulos

euroleague
Reactions: 1245

Δευ Μάιος 26, 2025 6:09 pm

Erether έγραψε:
Δευ Μάιος 26, 2025 1:13 pm
H διαχείριση που έχει γίνει με τον Γκος κλωτσαει πολύ άσχημα. Πολύ πιθανό να συνέβη κάτι αντίστοιχο και με τον Μιλουτινοφ. Του ζήτησαν, λέει, να περιμένει να τα πουν στο τέλος της σεζόν και να τον πληρώσουν ανάλογα με το τι θα καταφέρει φέτος. Δεν είναι προγραμματισμός σοβαρης ομαδας αυτός. Ή πιστεύω καποιον ή όχι. Ή τον θέλεις ή οχι.

Ανανέωσαν τόσα συμβόλαιο πέρυσι και πρόπερσυ. Τώρα δεν ξέρω τι τους έπιασε.
ενω ο φαλ ειχε καταπληξει τα πληθη με την αποδοση του και βιαστηκαν να τον ανανεωσουν μην τον χασουν ... και διωξαμε και τον πετρουσεφ γιατι το παλιοπαιδο ηθελε να παιζει κι ολας ενω υπηρχε ολοκληρος κροκοδειλας στην ομαδα ...

0
τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion

Δευ Μάιος 26, 2025 6:18 pm

Heisenberg έγραψε:
Δευ Μάιος 26, 2025 6:06 pm
τουλουμπα έγραψε:
Καλα το sportando έπαιρνε ειδησεις απο το sportime, τοσο αξιοπιστο είναι.

Ας ζητησει τοσα που γραφουν, που δεν το πιστευω και να παει στην Χαποελ
ειναι απτο σπορτ24 η πηγη

απλα την εβαλα σε αναδημοσιευση και οχι απο εκει

απο σπορτντογκ δεν ποσταρω ειδησεις

απτα υπολοιπα ομως γαζετα σπορτ24 σπορφμ και το αλλο που ονομα του δεν κανει να το λεμε ποσταρω οτι βλεπω

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές 2025-2026”