Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2025-2026
Συντονιστής: Captains
- coach blue
- Reactions: 1363
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
0
-
- Reactions: 1291
- Προειδοποιήσεις:
1
-
- Reactions: 1291
- Προειδοποιήσεις:
1
- kein
- Reactions: 796
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
ωραίος παίχτης οικονομίας, μου αρέσει πολυshaq7 έγραψε: ↑Δευ Μάιος 26, 2025 8:34 pmθελω να κανω μια προταση για 3ρι στον παο αλλα φοβαμαι μην την δουν τον φερουν και μετα χτυπαω το κεφαλι μου στον τοιχοτεσπα ας την κανω αλλα να θυμαστε ποιος τον ειπε πρωτος
![]()
ο γκιφαι της μπαγιερν..58% στο τριποντο εχει φετος 2μετρος..ρολιστας που δεν θα γκρινιαξει που δεν θα παιζει πολυ..ταμαμ
1
1

11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
- Gino_Bill
- Reactions: 218
- Αγαπημένη θέση: PG, SG
- Αγαπημένος παίκτης: Manu G, Saras, 3D, VC
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Σακ, ψάχνεις για Σίκμα νο2 μου φαίνεταιshaq7 έγραψε: ↑Δευ Μάιος 26, 2025 8:34 pmθελω να κανω μια προταση για 3ρι στον παο αλλα φοβαμαι μην την δουν τον φερουν και μετα χτυπαω το κεφαλι μου στον τοιχοτεσπα ας την κανω αλλα να θυμαστε ποιος τον ειπε πρωτος
![]()
ο γκιφαι της μπαγιερν..58% στο τριποντο εχει φετος 2μετρος..ρολιστας που δεν θα γκρινιαξει που δεν θα παιζει πολυ..ταμαμ

Επειδή έτυχε να δω πολύ Μπάγερν εφέτο, τιμιότατος ο Γκιφάι, αλλά δεν βλέπω τι παραπάνω θα προσφέρει από Παπανικολάου ή Παπαπέτρου (αν μείνει και αν παίζει πάνω από 24 δευτερόλεπτα).
Βαλανσιούνας που ακούστηκε / γράφτηκε πιο πάνω, αν έρθει και αν είναι σε καλή κατάσταση και έχει όρεξη να παίξει (γιατί τον έχω κόψει να σκέφτεται ήδη πως θα είναι η ζωή με 4 φορές την εβδομάδα μεσημεριανό με λιθουανική προβατίνα και τσίπουρο στις εξοχές του Βίλνιους) δεν βλέπει κανέναν. Δεν υπάρχει ψηλός να τον παίξει (άμυνα).
0
- coach blue
- Reactions: 1363
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ξεκινησαμε με δουση και καταληξαμε με μπλετσαshaq7 έγραψε: ↑Δευ Μάιος 26, 2025 8:34 pmθελω να κανω μια προταση για 3ρι στον παο αλλα φοβαμαι μην την δουν τον φερουν και μετα χτυπαω το κεφαλι μου στον τοιχοτεσπα ας την κανω αλλα να θυμαστε ποιος τον ειπε πρωτος
![]()

3
3

- shaq7
- Reactions: 6568
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
σουτ??? με τον σορτς μεσα θες εναν στην γωνια στημενο για 3π..ενω με το ροστερ που εχετε δεν νομιζω οτι αυτος μπορει να παιζει πανω απο 10λ στην καλυτερη..Δηλαδη οκ να πουμε φερνεις στερλινγκ μπραουν..να παιξει που?Gino_Bill έγραψε: ↑Δευ Μάιος 26, 2025 8:52 pmΣακ, ψάχνεις για Σίκμα νο2 μου φαίνεταιshaq7 έγραψε: ↑Δευ Μάιος 26, 2025 8:34 pmθελω να κανω μια προταση για 3ρι στον παο αλλα φοβαμαι μην την δουν τον φερουν και μετα χτυπαω το κεφαλι μου στον τοιχοτεσπα ας την κανω αλλα να θυμαστε ποιος τον ειπε πρωτος
![]()
ο γκιφαι της μπαγιερν..58% στο τριποντο εχει φετος 2μετρος..ρολιστας που δεν θα γκρινιαξει που δεν θα παιζει πολυ..ταμαμ![]()
Επειδή έτυχε να δω πολύ Μπάγερν εφέτο, τιμιότατος ο Γκιφάι, αλλά δεν βλέπω τι παραπάνω θα προσφέρει από Παπανικολάου ή Παπαπέτρου (αν μείνει και αν παίζει πάνω από 24 δευτερόλεπτα).
Βαλανσιούνας που ακούστηκε / γράφτηκε πιο πάνω, αν έρθει και αν είναι σε καλή κατάσταση και έχει όρεξη να παίξει (γιατί τον έχω κόψει να σκέφτεται ήδη πως θα είναι η ζωή με 4 φορές την εβδομάδα μεσημεριανό με λιθουανική προβατίνα και τσίπουρο στις εξοχές του Βίλνιους) δεν βλέπει κανέναν. Δεν υπάρχει ψηλός να τον παίξει (άμυνα).
ο ταις ειναι η αριστερη τριχα του βαλανσιουνας και δεν δεχτηκε να ειναι ντουετο με λεσορ θα πω εγω..ακομα και ας προσπερασουμε τα 20εκ εγγυημενα που εχει να παρει και οτι παιζει 20λ στο ΝΒΑ και ειναι 33 οχι 40.
0
Ο Μητογλου εχει θεματα στη θεση 5, δεν την εχει.τουλουμπα έγραψε: ↑Δευ Μάιος 26, 2025 10:09 amΤο τριτο 5αρι θα ειναι στυλ καραγιαννιδη
ακομα και να μεινουμε με λεσορ γκεμπριελ και ενα 5λεπτο να στρετσαρει ο μητογλου δεν χρειαζεται τριτος σεντερ ειδικα αφου αυτο μπορει να το κανει ο μητογλου
στο φιναλε ας κανουν αυτον τριτο σεντερ και να παρουμε 4αρι
Ειναι μονον για ειδικους ρολους (τριποντο απο το 5) και για λιγο χρονο, αλλιως κλαφτα χαραλαμπε.
Νωμιζω πως η λυση ειναι ενας παιχτης που μπορει να παιξει και στο 4 και στο 5.
Το ποσο καλος θα ειναι αυτος ο παιχτης, θα ειναι κομβικης σημασιας για του χρονου.
Κι επειδη οπως ειπε κι ο Μπιμπεροβιτς, η Μονακο ηταν πιο σκληρη ενω ο ΠΑΟ οχι, ειναι προφανες πως ο ΠΑΟ πρεπει να αποκτησει σκληραδα.
Αν ψαξουμε για σκληρα κομπο 5-4, ελευθερα στην αγορα ειναι ο Μπουκερ και ισως ο Μονεκε, ο οποιος ομως ειναι κοντος για τη θεση και δεν καλυπτει το 5 επ ουδενι. Για μενα ειναι καθαρο τεσσαρι.
Αρα, Μπουκερ...
0
Για σουτερ, αν ο Γκριγκονις ειναι καλα θα ηταν μια πολυ ταιριαστη λυση.
Ομως, πολυ ποδηλατο οπως λεει κι ο Τουλουμπας...
Δεν ξερω αλλη περιπτωση που θα ηταν ταιριαστη για τον ΠΑΟ στο 3 εκτος ισως απο τον Γουορντ.
Το μονο σιγουρο ειναι πως οποιος αποκτηθει, πρεπει να εχει πολυ καλο, σιγουρο σουτ.
Ο Γουορντ δεν ειναι Γκριγκονις στο σουτ, αλλα τα παιρνει τα σουτ, δεν φοβαται, και προσφερει πολλα περισσοτερα αλλου.
Επισης θα ταιριαζε ο Μπραιαντ μιας και ειναι αξιοπρεπης σουτερ (λιγοτερες προσπαθειες απο Γουοορντ) παιζει αμυνα κανει μπουκες, αλλα :
Ο Παπαθεοδωρου τον εχει κοψει με την αιτιολογια πως θα τσουγκραει με τον σορτς στις θεσεις.
Βεβαια, κανενας απο το πανελ δεν τολμησε να ρωτησει γιατι θα τσουγκραει αφου θα παιζει στο 3 το οποιο το εχει μια χαρα ο παιχτης.. Η μαλλον καποιος κατι πηγε να πει αλλα το μαζεψει.
Ποιος ξερει ποιος ειναι ο λογος που δεν θα ασχοληθει ο ΠΑΟ με τον Μπραιαντ...
Ομως, πολυ ποδηλατο οπως λεει κι ο Τουλουμπας...
Δεν ξερω αλλη περιπτωση που θα ηταν ταιριαστη για τον ΠΑΟ στο 3 εκτος ισως απο τον Γουορντ.
Το μονο σιγουρο ειναι πως οποιος αποκτηθει, πρεπει να εχει πολυ καλο, σιγουρο σουτ.
Ο Γουορντ δεν ειναι Γκριγκονις στο σουτ, αλλα τα παιρνει τα σουτ, δεν φοβαται, και προσφερει πολλα περισσοτερα αλλου.
Επισης θα ταιριαζε ο Μπραιαντ μιας και ειναι αξιοπρεπης σουτερ (λιγοτερες προσπαθειες απο Γουοορντ) παιζει αμυνα κανει μπουκες, αλλα :
Ο Παπαθεοδωρου τον εχει κοψει με την αιτιολογια πως θα τσουγκραει με τον σορτς στις θεσεις.
Βεβαια, κανενας απο το πανελ δεν τολμησε να ρωτησει γιατι θα τσουγκραει αφου θα παιζει στο 3 το οποιο το εχει μια χαρα ο παιχτης.. Η μαλλον καποιος κατι πηγε να πει αλλα το μαζεψει.
Ποιος ξερει ποιος ειναι ο λογος που δεν θα ασχοληθει ο ΠΑΟ με τον Μπραιαντ...
0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος qspock την Δευ Μάιος 26, 2025 9:45 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.