shaq7 έγραψε: ↑Τρί Μάιος 27, 2025 2:49 am
Ας υποθεσουμε οτι μενει ο μπαρτζωκας..ερχεται ο μισιτς και ο εβανς γυριζει πυρηνικο οπλο και παμε ετσι
Μισιτς γουοκαπ
φουρνιε εβανς λι
Συνεχιζουμε και παιζουμε μοσιον με αυτους τους παικτες???την απαντηση την ξερουμε με μπαρτζωκα ειναι ναι.. αλλα με τετοια οπλα τον αταμαν θες προπονητη κατα την ταπεινη μου αποψη.
Δεν γίνεται να έχεις Μισιτς και να περιμένεις να κάνει hand off με τον Φαλ για να έρθει να πάρει την μπάλα ο Ουόκαπ και ο Μισιτς να πάει στις γωνιές. Γενικά η μότιον μας τελείωσε, ακόμα και φέτος παίξαμε ελάχιστα, τρανό παράδειγμα τα hero ball του Φουρνιέ στο τελευταίο μισό της σεζόν.
Το βασικό μας επιθετικό play ήταν οι μπούκες του Γκός και το two man game μεταξύ Σάσα-Φουρνιέ, το οποίο λειτούργησε με επιτυχία στην αρχή της σεζόν, αλλά οποία ομάδα έπαιζε τον Σάσα man to man με το τεσσάρι της μας έβαζε θεμματάκια.
Εμένα δεν μου κολλάει καθόλου το Μισιτς, Φουρνιέ Σάσα. Είναι πιο soft και από το βιτάμ. Ούτε την λογική όσα βάλουμε και όσα φάμε δέχομαι, αυτή η λογική απέτυχε τόσο σε εμάς όσο και στον ΠΑΟ. Άμα δεν έχεις two way χαρακτήρα όπως λέει και ο φίλος hoop fellas δεν κερδίσεις κούπες.
Αλλά Μισιτς θέλετε, δεν θα σας το χαλάσω. Shaq πριν πεις ότι δεν ήθελα Φουρνιέ πέρυσι δεν ισχύει, απλά έλεγα ότι δεν χωράει στο ρόστερ. Όταν ήρθε ο παίκτης τον αποθέωσα πριν τον δούμε στο γήπεδο.