Τελικοί GBL - Game 1: Παναθηναϊκός vs Ολυμπιακός 30/05/25 - 21:00

Συντονιστής: Captains

Fitz

euroleague
Reactions: 398
Αγαπημένη ομάδα: Utah-Jazz
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Μάιος 27, 2025 11:10 am

Ε, μη μου πείτε πως δεν περιμένετε αυτά τα παιχνίδια πως και πως τώρα. Οποιοσδήποτε είναι μπασκετικός δε μπορεί να πει το αντίθετο.

50-50 είναι ξεκάθαρα. Και οι δυο είναι απογοητευμένοι απο το F4, αλλά πέρασε αυτό. Τώρα είναι ο δεύτερος σημαντικότερος στόχος της χρονιάς.

Για κάποιο λόγο πιστεύω πως στο ΣΕΦ θα είναι καλύτερος ο Παναθηναϊκός, ενώ τα παιχνίδια του ΟΑΚΑ θα είναι κλειστά.

Κλειδί η κατάσταση του Lessort από εμας, όπου ειδικά αν παρκαριστεί ο Μιλου και πάλι, θα μπορέσει να βάλει έξτρα πίεση στη frontline του Ολυμπιακού. Τα γκαρντ θα πιεστούν πολύ, αν λείπει και ο Goss θα τραβήξει πολύ κουπί ο Fournier ( ο οποίος βλέπω να κάνει ματσάρες επίσης).

1
1 Εικόνα
Slow horses 7

a1greece
Reactions: 787
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
Προειδοποιήσεις: 1

Τρί Μάιος 27, 2025 12:29 pm

Fitz έγραψε:
Ε, μη μου πείτε πως δεν περιμένετε αυτά τα παιχνίδια πως και πως τώρα. Οποιοσδήποτε είναι μπασκετικός δε μπορεί να πει το αντίθετο.

50-50 είναι ξεκάθαρα. Και οι δυο είναι απογοητευμένοι απο το F4, αλλά πέρασε αυτό. Τώρα είναι ο δεύτερος σημαντικότερος στόχος της χρονιάς.

Για κάποιο λόγο πιστεύω πως στο ΣΕΦ θα είναι καλύτερος ο Παναθηναϊκός, ενώ τα παιχνίδια του ΟΑΚΑ θα είναι κλειστά.

Κλειδί η κατάσταση του Lessort από εμας, όπου ειδικά αν παρκαριστεί ο Μιλου και πάλι, θα μπορέσει να βάλει έξτρα πίεση στη frontline του Ολυμπιακού. Τα γκαρντ θα πιεστούν πολύ, αν λείπει και ο Goss θα τραβήξει πολύ κουπί ο Fournier ( ο οποίος βλέπω να κάνει ματσάρες επίσης).
Δηλαδή, γιατί να μην στο πούμε ότι δεν τα περιμένουμε πως και πως βρε αδερφέ? Εγώ πού είμαι φουλ μπασκετικός, δίνω σήμερα Τρίτη που μιλάμε, πολύ μεγαλύτερη σημασία στους τελικούς των περιφερειών του NBA από τοὺς επερχόμενους Ελληνικούς τελικούς! Με ενδιέφερε ειδικά φέτος η Ευρωλίγκα πολύ περισσότερο , τι να κάνουμε δηλαδή?? Το να κάτσω τώρα να δω πάλι όλα αυτά τα τοξικά απόβλητα , μαζί με τα άρθρα των γνωστών χουλιγκάνων δημοσιογράφων που σιχαίνομαι, ιδιαίτερα μετά και το πλήρως αποτυχημένο φάιναλ φορ της ομάδας μου , με τους μισούς παίκτες να ξέρουν ότι δεν θα είναι εδώ του χρόνου …….. να με συγχωρέσεις αλλά απλά ΔΕΝ!!

5
5 Εικόνα
Fitz

euroleague
Reactions: 398
Αγαπημένη ομάδα: Utah-Jazz

Τρί Μάιος 27, 2025 12:47 pm

Slow horses 7 έγραψε:
Τρί Μάιος 27, 2025 12:29 pm
Fitz έγραψε:

Δηλαδή, γιατί να μην στο πούμε ότι δεν τα περιμένουμε πως και πως βρε αδερφέ? Εγώ πού είμαι φουλ μπασκετικός, δίνω σήμερα Τρίτη που μιλάμε, πολύ μεγαλύτερη σημασία στους τελικούς των περιφερειών του NBA από τοὺς επερχόμενους Ελληνικούς τελικούς! Με ενδιέφερε ειδικά φέτος η Ευρωλίγκα πολύ περισσότερο , τι να κάνουμε δηλαδή?? Το να κάτσω τώρα να δω πάλι όλα αυτά τα τοξικά απόβλητα , μαζί με τα άρθρα των γνωστών χουλιγκάνων δημοσιογράφων που σιχαίνομαι, ιδιαίτερα μετά και το πλήρως αποτυχημένο φάιναλ φορ της ομάδας μου , με τους μισούς παίκτες να ξέρουν ότι δεν θα είναι εδώ του χρόνου …….. να με συγχωρέσεις αλλά απλά ΔΕΝ!!
Αν όντως σου αρέσει αγνά το μπάσκετ και πάλι δεν ανυπομονείς να δεις λίγους αγώνες παραπάνω, πάω πάσο.

Εγώ προσωπικά ούτε μπαίνω σε αυτά τα site, ούτε παρακολουθώ περιρρέουσες ατμόσφαιρες. Και αν ήταν η σεζόν να τελειώνει με την είσοδο στο F4 ή την αποτυχία κατάκτησης, τότε το ενδιαφέρον θα χανόταν πριν καλά καλά υπάρξει.

Όσο σκέφτομαι πως δε θα έχουμε επίσημα παιχνίδια μέχρι αρχές Οκτώβρη, κάτι με πιάνει. Και μιλάω ως μεγάλος EL και ΝΒΑ φαν, που ξενυχτάω να δω ακόμα και παιχνίδια regular.

Αλλά οκ, γνώμες είναι αυτές.

3
2 Εικόνα 1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar
Reactions: 2982
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Τρί Μάιος 27, 2025 12:54 pm

Μπορεί να 'χει πέσει μια γενική ξενέρα μετά τους αποκλεισμούς, αλλά δεν έχει κι άδικο ο Fitz. Δηλαδή κι εγώ, που το ελληνικό πρωτάθλημα δεν το έχω σε μεγάλη εκτίμηση, ξέρω πως αυτά είναι τα τελευταία ευρωπαικά ματσάκια που θα δούμε πριν μπούμε στο γνωστό, αναπόφευκτο καλοκαίρι μπασκετφόρουμ: 3 μήνες απεξάρτηση, καύσωνας, θα αρχίσουμε τα κουλά εδώ μέσα για το οτιδήποτε και τελικά Ευρωμπάσκετ. Οι Νικς όπως πάνε θα αποκλειστούν κι αυτοί, κλασσικά εικονογραφημένα, οπότε είμαι έτοιμος. Έχω ήδη έτοιμο τον φάκελο με τα καλοκαιρινά ποστ: είτε λίγο μαθηματικά είτε λίγο υπαρξιακή ελαφρότητα. Θα μπορούσε να πει κάποιος ότι οι τελικοί είναι σαν το επιδόρπιο της σεζόν. Καταλαβαίνω πως είναι λίγο σαν να περιμένεις σοκολατίνα και να έρχεται γιαούρτι αλλά καλό είναι κι αυτό :D Μετά ξεκινάει η ραστώνη, κουνούπια, καρπούζι κλπ

4
1 Εικόνα 2 Εικόνα 1 Εικόνα
Εικόνα
Heisenberg

euroleague
Reactions: 1230
Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton
Προειδοποιήσεις: 2

Τρί Μάιος 27, 2025 4:47 pm

μια χαρα. εγω ξερω ηδη τι θα γραφεται εδω μεσα μετα τους τελικους.

αν το παρει ο Ολυμπιακος:

o παναθηναικος ειχε μαξιλαρι την περσινη κατακτηση ευρωλιγκας και πρωταθληματος και την αποκτηση του Σορτς οποτε δεν τα εδωσε ολα. αν αποκτηθει και κανενας αλλος μεχρι να ληξουν οι τελικοι θα προστεθει και αυτος σαν μαξιλαρακι.
Γενικως το πηρε ο ολυμπιακος γιατι ο Αταμαν δεν ενδιαφεροταν τοσο και αραξε καναπε με τα μαξιλαρια του.
Οι παικτες του ολυμπιακου παιξανε για την υστεροφημια τους και οχι για τον Μπαρτζωκα.
Ο μπαρτζωκας ηξερε οτι θα φυγει αρα δεν ειχε να χασει κατι. ενα πρωταθλημα απεναντι σε εναν οχι καλο παναθηναικο φετος δεν λεει τιποτα,αποτυχημενη χρονια.

Αν το παρει ο Παναθηναικος:

τα λεγαμε εμεις. μπουρδελο η ομαδα, που να παει και χωρις γκος. ολοι θελουν να φυγουν, ο μπαρτζωκας ειναι ο Μακης Γιατράς στο πιο ψηλολιγνο. αποτυχημενοι οι αφοι. πως να παιξουν καλα οι φευγατοι.
υπερηχητικα τα γκαρντ του ΠΑΟ(kite), γιατι δεν επαιξε ο Εβανς; που να μπει σε αυτη την ομαδα και ο Σορτς.
ουτε 3 μισιτς δεν μας σωζουν.

5
3 Εικόνα 2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 4414
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 3

Τρί Μάιος 27, 2025 5:07 pm

Heisenberg έγραψε:
Τρί Μάιος 27, 2025 4:47 pm
μια χαρα. εγω ξερω ηδη τι θα γραφεται εδω μεσα μετα τους τελικους.

αν το παρει ο Ολυμπιακος:

o παναθηναικος ειχε μαξιλαρι την περσινη κατακτηση ευρωλιγκας και πρωταθληματος και την αποκτηση του Σορτς οποτε δεν τα εδωσε ολα. αν αποκτηθει και κανενας αλλος μεχρι να ληξουν οι τελικοι θα προστεθει και αυτος σαν μαξιλαρακι.
Γενικως το πηρε ο ολυμπιακος γιατι ο Αταμαν δεν ενδιαφεροταν τοσο και αραξε καναπε με τα μαξιλαρια του.
Οι παικτες του ολυμπιακου παιξανε για την υστεροφημια τους και οχι για τον Μπαρτζωκα.
Ο μπαρτζωκας ηξερε οτι θα φυγει αρα δεν ειχε να χασει κατι. ενα πρωταθλημα απεναντι σε εναν οχι καλο παναθηναικο φετος δεν λεει τιποτα,αποτυχημενη χρονια.

Αν το παρει ο Παναθηναικος:

τα λεγαμε εμεις. μπουρδελο η ομαδα, που να παει και χωρις γκος. ολοι θελουν να φυγουν, ο μπαρτζωκας ειναι ο Μακης Γιατράς στο πιο ψηλολιγνο. αποτυχημενοι οι αφοι. πως να παιξουν καλα οι φευγατοι.
υπερηχητικα τα γκαρντ του ΠΑΟ(kite), γιατι δεν επαιξε ο Εβανς; που να μπει σε αυτη την ομαδα και ο Σορτς.
ουτε 3 μισιτς δεν μας σωζουν.
αν το παρει ο οσφπ κερδιζει κανονακι ο μπαρτζωκας που ειναι ηδη στο μειον
και χανει κανονακι ο αταμαν

ερχονται στα ισα και αν την επομενη χρονια δεν παρει τιποτα ο παο θα αρχισει η γκρινια
αν δεν παρει τιποτα και του παραχρονου θα υπαρχει αντιστοχο θεμα στο φορουμ εκλεισε ο κυκλος του αταμαν

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

allstar
Reactions: 2251
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant

Τρί Μάιος 27, 2025 5:49 pm

καλά όλα αυτά αλλά εγώ θέλω να ρωτήσω

να πάει γήπεδο ο αχάριστος και τοξικός πειραιώτικος λαός ή θα ασκήσει πίεση στα παιδιά μας και τον μεγα διδάσκαλο σκακιστή ;;

2
2 Εικόνα
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
Rivers15

junior
Reactions: 96

Τρί Μάιος 27, 2025 5:53 pm

Fitz έγραψε:

Θεωρω πως ο Παναθηναικος ειναι το φαβορι της σειρας.
Επισης νομιζω ο Ραιτ ειναι πολυ πιο χρησιμος του χαλια, τον τελευταιο καιρο, μακισικ.
Αν δεν ειναι ετοιμος ο Γκος πιστευω θα τον αλλαξει με τον βιλντοζα στην 7αδα των ξενων.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 6568
Αγαπημένη θέση: SG, C

Τρί Μάιος 27, 2025 6:14 pm

και ο παναθηναικος δεν πρεπει να κοψει καποιο σεντερ για τον λεσορ?
Γκραντ ναν οσμαν χουαντσο λεσορ και ενα σεντερ ακομα.. υποθετω γκεμπριελ.. ο λεσορ θεωρητικα πανω απο 15λ η δεν θα μπορει να παιξει η δεν θα κανει να παιξει..και ο γκεμπριελ παιρνει φαουλ απο τα αποδυτηρια.. οποτε ο φευγατος ραιτ δεν ξερω αν χρειαζεται σε σχεση με τον βιλντοζα.

0
Άβαταρ μέλους
coach blue

euroleague
Reactions: 1363

Τρί Μάιος 27, 2025 6:23 pm

Coach Periklis έγραψε:
Τρί Μάιος 27, 2025 5:49 pm
καλά όλα αυτά αλλά εγώ θέλω να ρωτήσω

να πάει γήπεδο ο αχάριστος και τοξικός πειραιώτικος λαός ή θα ασκήσει πίεση στα παιδιά μας και τον μεγα διδάσκαλο σκακιστή ;;
Να παει αλλα στις κερκιδες να εχει θετικη ενεργεια , να ειναι ετσι :
Εικόνα

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
yorgos

champion
Reactions: 4308
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
Αγαπημένη ομάδα: Peristeri

Τρί Μάιος 27, 2025 6:25 pm

Τα περί κινήτρου Αταμαν και διαλυμένων ομάδων τα ακούω βερεσέ. Σφαγή θα γίνει, πιθανότατα και τοξική με τον κύριο Δημήτρη, το Νέστορα, τα court seats τους επιστήμονες και πιθανόν και κάνα πάρκινγκ, live your myth in Greece.

Στα αγωνιστικά που ειναι και το πιο ενδιαφέρον, χωρίς Γκος και με.πλεονεκτημα έδρας, δίνω 70% στον Παναθηναικο.

5
5 Εικόνα
Οι επτά αδελφές, μια ξαδέρφη και η Ντάκα

https://tinyurl.com/4w6mec8d
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 6568
Αγαπημένη θέση: SG, C

Τρί Μάιος 27, 2025 6:29 pm

εντωμεταξυ του δπγ γιατι του δινουν ποινες που τις παιρνουν πισω πριν απο τους επομενους τελικους?ειναι ενας φαυλος κυκλος ας μην τις δινουν καθολου να τελειωνουμε..

0
Άβαταρ μέλους
yorgos

champion
Reactions: 4308
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
Αγαπημένη ομάδα: Peristeri

Τρί Μάιος 27, 2025 6:31 pm

shaq7 έγραψε:
εντωμεταξυ του δπγ γιατι του δινουν ποινες που τις παιρνουν πισω πριν απο τους επομενους τελικους?ειναι ενας φαυλος κυκλος ας μην τις δινουν καθολου να τελειωνουμε..
Για να πουν ότι τις έδωσαν.

0
Οι επτά αδελφές, μια ξαδέρφη και η Ντάκα

https://tinyurl.com/4w6mec8d
Slow horses 7

a1greece

Τρί Μάιος 27, 2025 6:37 pm

nikolas_asteri έγραψε:
Τρί Μάιος 27, 2025 12:54 pm
Μπορεί να 'χει πέσει μια γενική ξενέρα μετά τους αποκλεισμούς, αλλά δεν έχει κι άδικο ο Fitz. Δηλαδή κι εγώ, που το ελληνικό πρωτάθλημα δεν το έχω σε μεγάλη εκτίμηση, ξέρω πως αυτά είναι τα τελευταία ευρωπαικά ματσάκια που θα δούμε πριν μπούμε στο γνωστό, αναπόφευκτο καλοκαίρι μπασκετφόρουμ: 3 μήνες απεξάρτηση, καύσωνας, θα αρχίσουμε τα κουλά εδώ μέσα για το οτιδήποτε και τελικά Ευρωμπάσκετ. Οι Νικς όπως πάνε θα αποκλειστούν κι αυτοί, κλασσικά εικονογραφημένα, οπότε είμαι έτοιμος. Έχω ήδη έτοιμο τον φάκελο με τα καλοκαιρινά ποστ: είτε λίγο μαθηματικά είτε λίγο υπαρξιακή ελαφρότητα. Θα μπορούσε να πει κάποιος ότι οι τελικοί είναι σαν το επιδόρπιο της σεζόν. Καταλαβαίνω πως είναι λίγο σαν να περιμένεις σοκολατίνα και να έρχεται γιαούρτι αλλά καλό είναι κι αυτό :D Μετά ξεκινάει η ραστώνη, κουνούπια, καρπούζι κλπ
Κερδίζουν αύριο τα ξημερώματα οι Knicks και………καλοσώρισε το τρίτο πρωτάθλημα μετά από 52 χρόνια!!!

0
Slow horses 7

a1greece

Τρί Μάιος 27, 2025 6:52 pm

yorgos έγραψε:
Τρί Μάιος 27, 2025 6:31 pm
shaq7 έγραψε:
Για να πουν ότι τις έδωσαν.
Επειδή μάλλον θέλουμε να δούμε live event με προεδρικά κ********λα και εδώ!! Δεν κατάλαβα δηλαδή, μόνο οι Άραβες ήτανε οι τυχεροί??? Κοκό για εμάς δεν έχει????
ΧΑΒΑΛΕ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΕΛΠΙΖΩ ΜΗΝ ΒΓΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΥΛΗΣ ΠΑΛΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ……..κοινή λογική λίγο guys!!!

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”