Έκλεισε ο κύκλος του Μπαρτζωκα ;

Συντονιστής: Captains

Ώρα για αλλαγή;

Ναι
58
56%
Όχι
38
37%
Μόνο αν χάσει και πρωτάθλημα
7
7%

Σύνολο ψήφων: 103
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3551
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Μάιος 27, 2025 7:06 pm

yorgos έγραψε:
Τρί Μάιος 27, 2025 6:52 pm

Ο Χασαν μέχρι που τραυματιστηκε ήταν εξαιρετικος έως αποκάλυψη, είχε 70% στα δίποντα. Ελλάς για τα λεφτά του τίμιος, Μπολομποι στα.κρισιμα ήταν λίρα εκατό πάρα το μέτριο ξεκίνημα. Μπραζντεικις και Σικμα τραγωδία, Βιλντοσα κακός, αναμενόμενα κακός θα έλεγα εγώ, δεν ξερω τι σκεφτόταν.
Το πρόβλημα του Hasan ήταν η άμυνα, κάτι ψιλοαναμενόμενο βάσει και του μεγέθους του, δεν απέδωσε ποτέ τα αναμενόμενα. ο Ellis είχε ζήτημα μπασκετικής αντίληψης αλλά και τεχνικής, πρέπει να είναι ο παίκτης με τα περισσότερα λάθος σκριν που έδιναν την μπάλα στον αντίπαλο. ο Μπολομπόι, οκ δεν ήταν αποτυχία, δεν μακροημέρευσε πάντως και δεν ταίριαξε στην ομάδα, κρίμα γιατί κι εμένα μου ήταν συμπαθής, δεν ξέρω αν πρέπει να τον κατατάξουμε στις θετικές.

0
Άβαταρ μέλους
coach blue

euroleague
Reactions: 1363

Τρί Μάιος 27, 2025 7:14 pm

τουλουμπα έγραψε:
Τρί Μάιος 27, 2025 6:56 pm
shaq7 έγραψε:
Τρί Μάιος 27, 2025 5:49 pm

αυτοι αντι φουρνιε θα ταν..παντως και ταλεντο που βρηκε στον βιλντοζα και τον λι σαν τον γουοκαπ τους εμαθε να παιζουν
ο βιλντοζα το εχει πιασει το νοημα της ζωης
βιοποριζεται απτις αποζημιωσεις που παιρνει οταν τον σουταρουν
Μιλιτσα μου μιλιτσα μου
θα παρω την βαλιτσα μου
και θα την κοπανισω

Εγω σαν σε ερωτευτηκα
εκαθησα και σκεφτηκα
πως με ευθυνες φαιναλ φορ
δεν γινεται να ζησω

Οποτε για αλλη μια φορα
με των πρωην ( ομαδων ) τα λεφτα
τον ερωτα μας καπου αλλου
μαζι σου θα τον ζησω :)

4
4 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 4414
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 3

Τρί Μάιος 27, 2025 7:19 pm

coach blue έγραψε:
Τρί Μάιος 27, 2025 7:14 pm
τουλουμπα έγραψε:
Τρί Μάιος 27, 2025 6:56 pm

ο βιλντοζα το εχει πιασει το νοημα της ζωης
βιοποριζεται απτις αποζημιωσεις που παιρνει οταν τον σουταρουν
Μιλιτσα μου μιλιτσα μου
θα παρω την βαλιτσα μου
και θα την κοπανισω

Εγω σαν σε ερωτευτηκα
εκαθησα και σκεφτηκα
πως με ευθυνες φαιναλ φορ
δεν γινεται να ζησω

Οποτε για αλλη μια φορα
με των πρωην ( ομαδων ) τα λεφτα
τον ερωτα μας καπου αλλου
μαζι σου θα τον ζησω :)
αν δεν κανω λαθος και αυτην την σουταραν απτην ομαδα που επαιζε και πηρε και αποζημιωση

0
Άβαταρ μέλους
yorgos

champion
Reactions: 4308
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
Αγαπημένη ομάδα: Peristeri

Τρί Μάιος 27, 2025 7:53 pm

Το πρόβλημα του Hasan ήταν η άμυνα, κάτι ψιλοαναμενόμενο βάσει και του μεγέθους του, δεν απέδωσε ποτέ τα αναμενόμενα.

Εξαρτάται από το ποξα ήταν τα αναμενόμενα. Μιλάμε για παίκτη που ήρθε με 300 χιλιάρικα , δηλαδή το 1/3 από το Γιουρτσεβεν και οι προσδοκίες πάντα είναι ανάλογες της αμοιβής. Όχι απλά απέδωσε τα αναμενόμενα, ήταν από τις αποκαλύψεις της χρονιάς.

ο Ellis είχε ζήτημα μπασκετικής αντίληψης αλλά και τεχνικής, πρέπει να είναι ο παίκτης με τα περισσότερα λάθος σκριν που έδιναν την μπάλα στον αντίπαλο.

Πες 5 καλύτερους ψηλούς με 250 χιλιάρικα.

ο Μπολομπόι, οκ δεν ήταν αποτυχία, δεν μακροημέρευσε πάντως και δεν ταίριαξε στην ομάδα, κρίμα γιατί κι εμένα μου ήταν συμπαθής, δεν ξέρω αν πρέπει να τον κατατάξουμε στις θετικές.

Γι αυτόν περίμενα περισσότερα, ίσως ήμουν και υπεραισιοδοξος, περίμενα breakout year. Κακός δεν ήταν.

1
1 Εικόνα
Οι επτά αδελφές, μια ξαδέρφη και η Ντάκα

https://tinyurl.com/4w6mec8d
tarp7

allstar
Reactions: 2112

Τρί Μάιος 27, 2025 11:23 pm

Conan1982 έγραψε:
Τρί Μάιος 27, 2025 7:06 pm
yorgos έγραψε:
Τρί Μάιος 27, 2025 6:52 pm

Ο Χασαν μέχρι που τραυματιστηκε ήταν εξαιρετικος έως αποκάλυψη, είχε 70% στα δίποντα. Ελλάς για τα λεφτά του τίμιος, Μπολομποι στα.κρισιμα ήταν λίρα εκατό πάρα το μέτριο ξεκίνημα. Μπραζντεικις και Σικμα τραγωδία, Βιλντοσα κακός, αναμενόμενα κακός θα έλεγα εγώ, δεν ξερω τι σκεφτόταν.
Το πρόβλημα του Hasan ήταν η άμυνα, κάτι ψιλοαναμενόμενο βάσει και του μεγέθους του, δεν απέδωσε ποτέ τα αναμενόμενα. ο Ellis είχε ζήτημα μπασκετικής αντίληψης αλλά και τεχνικής, πρέπει να είναι ο παίκτης με τα περισσότερα λάθος σκριν που έδιναν την μπάλα στον αντίπαλο. ο Μπολομπόι, οκ δεν ήταν αποτυχία, δεν μακροημέρευσε πάντως και δεν ταίριαξε στην ομάδα, κρίμα γιατί κι εμένα μου ήταν συμπαθής, δεν ξέρω αν πρέπει να τον κατατάξουμε στις θετικές.
Είχαμε πάρει και για σκόρερ τον Χαρισον και τον Τζένκινς που παίζαμε με τέσσερις στην επίθεση

0
Άβαταρ μέλους
nikolakias

senior
Reactions: 363
Αγαπημένος παίκτης: Tim Duncan, Steve Nash
Αγαπημένη ομάδα: San Antonio

Τετ Μάιος 28, 2025 12:02 am

Χωρίς να έχω την πρόθεση να το παίξω σασταλεγάκιας πέρσι το καλοκαίρι έγραφα εδώ ότι ο Βιλντόζα είχε έρθει ως αντι-Έβανς τονίζοντας το ημίμετρο της συνθήκης και με έλεγαν γκρινιάρη, καταστροφολόγο και αντιολυμπιακό.

Εθελοτυφλούσαμε στην περίπτωσή του νομίζω από κάποια στιγμή λιγο-πολυ όλοι μας αλλά σε βάθος χρόνου, με την κανονικοποίηση των στατιστικών και της φόρμας, ακόμα και ο πιο wishful thinker διαψεύστηκε...

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
reignman

allstar
Reactions: 3187
Αγαπημένος παίκτης: delete me
Αγαπημένη ομάδα: Chicago-Bulls
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Μάιος 28, 2025 12:24 am

Conan1982 έγραψε:
Τρί Μάιος 27, 2025 6:46 pm
yorgos έγραψε:
Τρί Μάιος 27, 2025 6:29 pm

Συμφωνώ, μεγάλη και προδιαγραφομενη αποτυχία ο Βιλντοσα. Από κει και πέρα στη λίστα πετυχημένων/αποτυχημένων επιλογών Μπαρτζωκα η ζυγαριά γέρνει μονομερώς στο θετικό για μενα, κοντεύει να σπάσει σα κούνια που έκατσε πάνω της ο Καραπαππας.
Δεν είμαι και τόσο σίγουρος αν μιλάμε για την τελευταία του θητεία στον Ολυμπιακο΄
Έχουμε σίγουρα τους Fall, Walkup, McKissic, Piters σε πρώτη φάση και Jean-Charles, Canaan, Wright που ήταν θετικές.
Έχουμε και Hasan Martin, Octavius Ellis, Bolomboy, Vildoza, Brazdeikis, Sikma.
Ξεχνάω άραγε κάποιους; Νομίζω έχει βέβαια να κάνει και με την αδυναμία να πάρει ρίσκα στο ανταγωνιστικό περιβάλλον της Ευρωλίγκας.
Aaron Harrison γιατι τον ξεχναμε? αλλη μεταγραφαρα αυτος XD Acy που εψηνε τα καλυτερα μπιφτεκια, και απο την πρωτη θητεια δεν γινεται να ξεχασουμε Mardy Collins, Cedric Simmons και Jamario Moon. Α και Begic, τον Begic παιδια.
Θα εβαζα και Powell που ουτε 5αρι ηταν και ειχε και τα 2 σαπια γονατα, αλλα εβαλε το buzzer με την efes και μου ηταν και συμπαθης. 50/50 για αυτον.
τουλουμπα έγραψε:
Τρί Μάιος 27, 2025 7:05 pm
shaq7 έγραψε:
Τρί Μάιος 27, 2025 7:00 pm
για μενα παντως το μεγαλυτερο προβλημα του βιλντοζα ειναι οι τραυματισμοι..αν ειναι να μενει 3 μηνες εξω απο θλασουλα δεν κανουμε δουλεια..
δεν κανει για ομαδα που εχει σοβαρους στοχους
για κανα ερυθρο σαν τριτος γκαρντ καλος θαναι

μακαρι βεβαια να τον κρατησετε και του χρονου αλλα δεν νομιζω να ειμαστε τοσο τυχεροι
Ερυθρο Σταυρο?

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
yorgos

champion

Τετ Μάιος 28, 2025 1:51 am

reignman έγραψε:
Τετ Μάιος 28, 2025 12:24 am
Conan1982 έγραψε:
Τρί Μάιος 27, 2025 6:46 pm

Δεν είμαι και τόσο σίγουρος αν μιλάμε για την τελευταία του θητεία στον Ολυμπιακο΄
Έχουμε σίγουρα τους Fall, Walkup, McKissic, Piters σε πρώτη φάση και Jean-Charles, Canaan, Wright που ήταν θετικές.
Έχουμε και Hasan Martin, Octavius Ellis, Bolomboy, Vildoza, Brazdeikis, Sikma.
Ξεχνάω άραγε κάποιους; Νομίζω έχει βέβαια να κάνει και με την αδυναμία να πάρει ρίσκα στο ανταγωνιστικό περιβάλλον της Ευρωλίγκας.
Aaron Harrison γιατι τον ξεχναμε? αλλη μεταγραφαρα αυτος XD Acy που εψηνε τα καλυτερα μπιφτεκια, και απο την πρωτη θητεια δεν γινεται να ξεχασουμε Mardy Collins, Cedric Simmons και Jamario Moon. Α και Begic, τον Begic παιδια.
Θα εβαζα και Powell που ουτε 5αρι ηταν και ειχε και τα 2 σαπια γονατα, αλλα εβαλε το buzzer με την efes και μου ηταν και συμπαθης. 50/50 για αυτον.
τουλουμπα έγραψε:
Τρί Μάιος 27, 2025 7:05 pm

δεν κανει για ομαδα που εχει σοβαρους στοχους
για κανα ερυθρο σαν τριτος γκαρντ καλος θαναι

μακαρι βεβαια να τον κρατησετε και του χρονου αλλα δεν νομιζω να ειμαστε τοσο τυχεροι
Ερυθρο Σταυρο?
O Collins, που ειχε έρθει και με μπάτζετ Καλαιτζακη, κόντεψε να πάρει το πρωτάθλημα μονος του, εν μέσω αμφισβήτησης έκανε αδιανόητα πλέι οφ με μεγαλειώδεις παραστάσεις, ειδικα στο ΟΑΚΑ μας έπαιζε μονος του.

Ο Σίμονς πήρε 100 χιλιάρικα και ήρθε από την Καβάλα. Έπαιξε για πολύ παραπάνω από 100 χιλιάρικα, οι παίκτες κρίνονται ανάλογα με τα χρήματα που δαπανηθηκαν. Ο Μουν ήταν καλός παίκτης, για λαούς λόγους έφυγε (αν θυμάμαι καλά έστελνε μεταμεσονυκτια μυνηνατα ότι ανήκει στο ΝΒΑ στον Λεμπρον) είχε κάνει πολύ καλές εμφανίσεις.

Για να μην ξεχνιόμαστε ο Μπαρτζωκας σε μια χρονιά πήγε τη Λοκομοτιβ (!) σε Φ4 με παίκτες που διάλεξε μονος του, ουσιαστικά με τριτοκλασατους εγχωριους και έφτιαξε ομάδα σε μια σαιζόν με 6εκ μπάτζετ φέρνοντας Ντιλεινι, Ραντολφ και σία που έφτιαξαν τη μισή Ευρώπη μετα, είναι εξαιρετικος recruiter, ήδη από τη Λάρισα ήταν. Να πούμε για την ψυχραιμία, για τις σχέσεις με τους παίκτες, ότι δε σας αρέσει η μοσιον οκ. Αλλά ως recruiter είναι εξαιρετικός, πάντα ήταν, αν θέλετε να βρούμε αποτυχίες στις επιλογές που ειχε ταβάνι 200 χιλιάρικα να τις βρούμε.

0

Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar
Reactions: 2984
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Τετ Μάιος 28, 2025 1:59 am

yorgos έγραψε:
Ο Μουν ήταν καλός παίκτης, για λαούς λόγους έφυγε (αν θυμάμαι καλά έστελνε μεταμεσονυκτια μυνηνατα ότι ανήκει στο ΝΒΑ στον Λεμπρον) είχε κάνει πολύ καλές εμφανίσεις.
Καλά όλοι οι άλλοι, αυτός νομίζω μισό παιχνίδι έπαιξε στην Ευρωλίγκα. Τώρα στο ελληνικό πρωτάθλημα με Ηλυσιακό, Ρέθυμνο, Ίκαρο κλπ οκ έδινε 10-15 πόντους σε 20 λεπτά.

1
1 Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 6569
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 2

Τετ Μάιος 28, 2025 2:10 am

παντως αυτο το ρικρουτινγκ του μπαρτζωκα χαθηκε σαν πλεονεκτημα του αποταν αποφασισε οτι δεν παιρνει παικτη χωρις ευρωπαικη εμπειρια..κατι λοτζεσκι τους εβρισκε απο κατι βελγια κτλ..ειχε πολυ καλο ματι σε αγνωστους παικτες..
μετα αρχισε να θελει κατι lighty για 3ρια στα 34. το μονο λαυρακι που εφερε ειναι ο ραιτ τοσα χρονια..

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
reignman

allstar
Reactions: 3187
Αγαπημένος παίκτης: delete me
Αγαπημένη ομάδα: Chicago-Bulls

Τετ Μάιος 28, 2025 2:35 am

yorgos έγραψε:

O Collins, που ειχε έρθει και με μπάτζετ Καλαιτζακη, κόντεψε να πάρει το πρωτάθλημα μονος του, εν μέσω αμφισβήτησης έκανε αδιανόητα πλέι οφ με μεγαλειώδεις παραστάσεις, ειδικα στο ΟΑΚΑ μας έπαιζε μονος του.

Ο Σίμονς πήρε 100 χιλιάρικα και ήρθε από την Καβάλα. Έπαιξε για πολύ παραπάνω από 100 χιλιάρικα, οι παίκτες κρίνονται ανάλογα με τα χρήματα που δαπανηθηκαν. Ο Μουν ήταν καλός παίκτης, για λαούς λόγους έφυγε (αν θυμάμαι καλά έστελνε μεταμεσονυκτια μυνηνατα ότι ανήκει στο ΝΒΑ στον Λεμπρον) είχε κάνει πολύ καλές εμφανίσεις.

Για να μην ξεχνιόμαστε ο Μπαρτζωκας σε μια χρονιά πήγε τη Λοκομοτιβ (!) σε Φ4 με παίκτες που διάλεξε μονος του, ουσιαστικά με τριτοκλασατους εγχωριους και έφτιαξε ομάδα σε μια σαιζόν με 6εκ μπάτζετ φέρνοντας Ντιλεινι, Ραντολφ και σία που έφτιαξαν τη μισή Ευρώπη μετα, είναι εξαιρετικος recruiter, ήδη από τη Λάρισα ήταν. Να πούμε για την ψυχραιμία, για τις σχέσεις με τους παίκτες, ότι δε σας αρέσει η μοσιον οκ. Αλλά ως recruiter είναι εξαιρετικός, πάντα ήταν, αν θέλετε να βρούμε αποτυχίες στις επιλογές που ειχε ταβάνι 200 χιλιάρικα να τις βρούμε.
Δεν πρεπει να μιλαμε για τον ιδιο Collins, εγω θυμαμαι να ειναι ΑΘΛΙΟΣ στα πρωτα 4 παιχνιδια και να κανει ενα γενικα υποφερτο 5ο ματς, τρομερο για μαρντικολι ματς.
Αλλα στο 5ο Πριντεζης και Λοτζεσκι θυμαμαι να τραβανε το καρο.
Γενικα σε ολη τη σειρα ο Ντανστον ηταν σταθερα καλος, και ανα παιχνιδι πεταγοταν μια πριντεζης, μια λοτζεσκι, μια(κυριολεκτικα) σπανουλης, αλλη μια γκεστ απο Πετγουει, αλλα ο μαρντικολις ηταν χαλιαμπαλιας, μονο για να κανει κανα tackle στην αμυνα ηταν.

Ο Σιμονς σιγουρα πηρε 4-5 κατοσταρικα και σιγουρα του ειχαμε κανει 3ετες... Ηρθε ως ενας απο τους καλυτερους ΜΑΠ του Ιταλικου πρωταθληματος (δεν θυμαμαι την ομαδα) ως τρομερος μπλοκερ και αθλητικος κτλ. Τελικα δεν μπορουσε να την πιασει την μπαλα μπροστα και πισω παταγε τα παπουτσια του.

Ο Μουν μπορει να ηταν καλος παικτης καποτε στους Cavs, στον Ολυμπιακο ηταν clown work.
Καλα τα texts που εστελνε στο lebron πως το μαθανε οι ατσιδες μας? του ειχαν βαλει predator στο κινητο? ή τους εστελνε mail ο lebron και τον εδινε στεγνα? :roofl: :mrgreen: :mrgreen:

Τωρα τι εκανε στη Λοκομοβιτ και στη Ζενιτ με ξενα κολλυβα, δεν με πολυνοιαζει tbh.

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 6569
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 2

Τετ Μάιος 28, 2025 2:47 am

απορω πως τα θυμαστε τοσα χρονια πριν..στην λοκο ειμαστε σιγουροι οτι δεν βρηκε εκει κανεναν ετοιμο η ειχαν και κανα δικο τους σκαουτινγκ? Στην χιμκι θυμαμαι να φερνει κατι ακυρους για ασσους δεν μου ερχονται τωρα τα ονοματα αλλα ο ενας πρεπει να ταν και απο α1. Στην χιμκι παντως ειχε και χονεικατ και εκεινο το 4ρο5ρι τον αμερικανο που ειναι τωρα ΝΒΑ και ηταν να ρθει αλλα τελικα εμεινε ο σασα. Αυτους αν τους ανακαλυψε μιλαμε για μεγαλα οπλα.

0
Άβαταρ μέλους
yorgos

champion

Τετ Μάιος 28, 2025 3:18 am

reignman έγραψε:
Τετ Μάιος 28, 2025 2:35 am
yorgos έγραψε:

Δεν πρεπει να μιλαμε για τον ιδιο Collins, εγω θυμαμαι να ειναι ΑΘΛΙΟΣ στα πρωτα 4 παιχνιδια και να κανει ενα γενικα υποφερτο 5ο ματς, τρομερο για μαρντικολι ματς.
Αλλα στο 5ο Πριντεζης και Λοτζεσκι θυμαμαι να τραβανε το καρο.
Γενικα σε ολη τη σειρα ο Ντανστον ηταν σταθερα καλος, και ανα παιχνιδι πεταγοταν μια πριντεζης, μια λοτζεσκι, μια(κυριολεκτικα) σπανουλης, αλλη μια γκεστ απο Πετγουει, αλλα ο μαρντικολις ηταν χαλιαμπαλιας, μονο για να κανει κανα tackle στην αμυνα ηταν.

Ο Σιμονς σιγουρα πηρε 4-5 κατοσταρικα και σιγουρα του ειχαμε κανει 3ετες... Ηρθε ως ενας απο τους καλυτερους ΜΑΠ του Ιταλικου πρωταθληματος (δεν θυμαμαι την ομαδα) ως τρομερος μπλοκερ και αθλητικος κτλ. Τελικα δεν μπορουσε να την πιασει την μπαλα μπροστα και πισω παταγε τα παπουτσια του.

Ο Μουν μπορει να ηταν καλος παικτης καποτε στους Cavs, στον Ολυμπιακο ηταν clown work.
Καλα τα texts που εστελνε στο lebron πως το μαθανε οι ατσιδες μας? του ειχαν βαλει predator στο κινητο? ή τους εστελνε mail ο lebron και τον εδινε στεγνα? :roofl: :mrgreen: :mrgreen:

Τωρα τι εκανε στη Λοκομοβιτ και στη Ζενιτ με ξενα κολλυβα, δεν με πολυνοιαζει tbh.
Για το Σίμονς έχεις δίκιο, εγώ το θυμόμουν από την Καβάλα αλλά στο ενδιάμεσο όντως είχε πάει στην Ιταλια.

Τα μηνύματα στο Λεμπρον ήταν δημόσια, δεν ήταν email. Δε θυμάμαι αν ήταν facebook η κάτι τέτοιο.

0

Άβαταρ μέλους
yorgos

champion

Τετ Μάιος 28, 2025 3:21 am

shaq7 έγραψε:
απορω πως τα θυμαστε τοσα χρονια πριν..στην λοκο ειμαστε σιγουροι οτι δεν βρηκε εκει κανεναν ετοιμο η ειχαν και κανα δικο τους σκαουτινγκ? Στην χιμκι θυμαμαι να φερνει κατι ακυρους για ασσους δεν μου ερχονται τωρα τα ονοματα αλλα ο ενας πρεπει να ταν και απο α1. Στην χιμκι παντως ειχε και χονεικατ και εκεινο το 4ρο5ρι τον αμερικανο που ειναι τωρα ΝΒΑ και ηταν να ρθει αλλα τελικα εμεινε ο σασα. Αυτους αν τους ανακαλυψε μιλαμε για μεγαλα οπλα.
Αυτός τουςβεφερε στη Χιμκι κι αν θυμάμαι καλά είχε χάσει και πρωτάθλημα λόγω λάθους της γραμματείας, η αποκλεισμός από την ΤΣΣΚΑ στα πλέι οφ της Ευρωλιγκας ηταν; Μέχρι και τον στέκα να παίξει κανονικό μπασκετ είχε κάνει.

Τώρα θα με βάλετε να κάτσω να κάνω λίστα όλων των παικτών που έφερε ο Μπαρτζωκας σε όλες τις ομάδες του, αλλά είμαι σε ταξίδι. Μπορεί να κάτσω να το κάνω όμως τον Ιούνιο.

0

manos_89

senior
Reactions: 147

Τετ Μάιος 28, 2025 6:53 am

shaq7 έγραψε:
Στη Λοκομοτίβ νομίζω είχε βρει Delaney και Randolph ήδη εκεί (πρέπει να είχαν πάρει με αυτούς το eurocup την προηγούμενη χρονιά;) και είχε φέρει Singleton, Mozgov (ή κάποιον ρώσο ξυλάγγουρο απο ΝΒΑ), έναν σουτέρ φονιά στο 2 (θα έλεγα matt janning αλλά δεν θυμάμαι), Κλαβέρ που είχε κάνει καλή χρονιά και τον θέλαμε αλλά κατέληξε Βαρκελώνη.

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”