https://www.sport24.gr/basket/i-eurolea ... n-paikton/Η EuroLeague θα ψωνίσει και φέτος από το ΝΒΑ: Αυτές είναι οι πιο καυτές περιπτώσεις διαθέσιμων παικτών
Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026
Συντονιστής: Captains
- berry
- Reactions: 1763
- Δημοσιεύσεις: 5080
- Εγγραφή: Πέμ Σεπ 28, 2006 7:56 pm
- Τοποθεσία: Πειραιάς
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Magic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Knicks
- Προειδοποιήσεις:
0
0
-
- Reactions: 759
- Δημοσιεύσεις: 1031
- Εγγραφή: Παρ Ιούλ 05, 2024 9:50 am
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Πολύ ενδιαφέρουσες περιπτώσεις έχει αυτή η λίστα. Branden Carlson λαυράκι από τα λίγα, Σέντερ με vision, ότι πρέπει για μότιον και σύστημα Μπαρτζώκα. Έχει και ωραίο σουτ από το τρίποντο για five out.berry έγραψε: ↑Τετ Μάιος 28, 2025 10:36 amhttps://www.sport24.gr/basket/i-eurolea ... n-paikton/Η EuroLeague θα ψωνίσει και φέτος από το ΝΒΑ: Αυτές είναι οι πιο καυτές περιπτώσεις διαθέσιμων παικτών
0
- kojito
- Reactions: 2697
- Δημοσιεύσεις: 7928
- Εγγραφή: Πέμ Δεκ 20, 2007 10:25 pm
- Αγαπημένη θέση: PF
- Προειδοποιήσεις:
0
Έκανε καλό κλείσιμο της σεζόν με τους Wizards (έστω και αν μιλάμε για μια ομάδα που ήταν υπερβολικά χάλια), είναι 22 ετών μόνο οπότε ίσως ελπίζει ότι αυτό μπορεί να του δώσει κάποιο συμβόλαιο στο ΝΒΑ. Βέβαια νομίζω δύσκολα θα βρει εγγυημένο ή κάτι παραπάνω από το minimum. Αν όμως πάρει μη εγγυημένο και επιλέξει να περιμένει μέχρι Σεπτέμβριο-Οκτώβριο για να βρει θέση στο ρόστερ ομάδας ΝΒΑ, είμαι σχεδόν σίγουρος ότι αποκλείεται ο Ολυμπιακός να περιμένει μέχρι τότε.
Στην Ευρώπη θα έβρισκε ρόλο έστω 15 λεπτών σε όλες τις ομάδες της Ευρωλίγκας, ακόμα και τις τοπ, και δεν νομίζω ότι έχει τρελό κασέ. Στο ΝΒΑ φέτος έπαιρνε 2.4 εκατομμύρια δολάρια (μεικτά όμως), οπότε εδώ όποιος του δώσει γύρω στα 1.2-1.5 εκατομμύρια καθαρά, μπορεί να τον κλείσει. Ελπίζω μόνο μην είναι καμία περίπτωση Garuba που γύρισε χειρότερος, αν και λίγο που τον παρακολούθησα φέτος φάνηκε σαν να δούλεψε λίγο.
0
-
- Reactions: 1071
- Δημοσιεύσεις: 1824
- Εγγραφή: Πέμ Ιουν 15, 2017 11:47 pm
- Προειδοποιήσεις:
1
επειδη πολλα συζητιουνται σχετικα με πτωση μπατζετ η' τελος π;αντων μη αυξηση του και λοιπα να πω κι εγω τη χαζομαρα μου . ποιος ειναι ο λογος να εχεις ενα μπατζετ 20 εκατομμυρια οταν εχεις παρκαρισμενα τα 5-6 απο αυτα μεταξυ παγκου και κερκιδας? οκ η χρονια ειναι μεγαλη οι τραυματισμοι υπαρχουν αλλα αυτο που βλεπω εγω ειναι οτι οταν τραυματιζεται παικτης δεν παμε σε λυσεις εκ των εσω αλλα παμε και παιρνουμε καινουριο παικτη . Αυτο κατ'εμε σημαινει οτι εξ 'αρχης δεν εχει γινει σωστος προγραμματισμος η οτι τελος παντων κατι δεν παει καλα στον τροπο διαχειρισης της ομαδας . γνωμη μου ειναι οτι μια ομαδα θελει δυο καλους παικτες σε καθε θεση και ακομα 3 τουινερς (ενα ασσοδυο , ενα δυαρο τριαρι η τριαροτεσσαρι κι ενα τεσσαρο πενταρι) που να μπορουν να σταθουν αξιοπρεπως και στις δυο θεσεις ωστε να βουλωσουν τρυπες αν χρειαστει . το να εχεις 9 γκαρντ και να βαφτιζεις τριαρι 2-3 απο αυτα με το στανιο δεν βγαζει και πολυ νοημα . για μενα το ροστερ πρεπει να εξορθολογιστει και ει δυνατον να πεσει ο μεσος ορος ηλικιας και να ανεβει η αθλητικοτητα .
3
3

- Airman
- Reactions: 841
- Δημοσιεύσεις: 846
- Εγγραφή: Πέμ Μάιος 30, 2024 9:49 am
- Τοποθεσία: Ηράκλειο
- Αγαπημένη θέση: PG, SG
- Αγαπημένος παίκτης: N.Calathes &J.Hernangómez
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos BC
- Προειδοποιήσεις:
0
Ε ναι, απλά αν ο Γκος δεν μπορεί να βοηθήσει για 3 ματς και στο 4 πχ (αν υπάρξει) δεν θέλει να πολυρισκάρει, θα πας σε όλους τους τελικούς με καμένη θέση ξένου.
0
-
- Reactions: 98
- Δημοσιεύσεις: 131
- Εγγραφή: Τετ Φεβ 26, 2025 12:53 pm
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Καλώς ή κακως τον τελευταιο καιρο ο Γκος ηταν το μονο PG που στεκοταν αξιοπρεπως. Ο Βιλντοζα ειναι αλλου γι αλλου με πασες που τις απαγορευουν ακομα και σε παιδικα τμηματα, ο γουοκαπ επιθετικα μηδεν συνεισφορα και δεν ειμαι βεβαιος πως μπορει να βγαλει 25λεπτο ετσι κι αλλιως και νομιζω μενει στον ασσο ο Λι καθως ο Μητρου Λονγκ δεν νομιζω πως υπολογιζεται. Επισης δεν εχουμε 9 PG που διαβασα παρακατω. Αν δεν κανω λαθος αυτοι οι 5 ειναι οι χειριστες. Ντορσει, Μακισικ και Φουρνιε δεν μπορουν να παιξουν αποτελεσματικα στη θεση 1. Τωρα το οτι εχει φτασει ολη η ομαδα να κρεμεται απο τον επιρρεπη σε τραυματισμους γκος ειναι κατι που προφανως δειχνει ποσο κακος σχεδιασμος εγινε.reignman έγραψε: ↑Τετ Μάιος 28, 2025 1:02 amΚαι ποιο το προβλημα που βγηκαν φωτο με κελεμπια ?
Δεν θα επαιζαν για κανενα λογο ετσι και αλλιως... I know it, you know it, everyone knows it.
Αυτος ο Ζερβας δεν υποφερεται. Το ειχα ακουσει απο πιο νωρις αλλα δεν ηθελα να του σουρο τα παντα ολα ΚΑΙ στο φορουμ.
Meanwhile περναει και οτι απο την διοικηση η παρουσια στο final 4 = επιτυχια. Οποτε ολα καλα απο εκει.
Πεταει και : χωρις τον Goss δυσκολο το πρωταθλημα πολυ.... ετοιμη και απο εδω η πρωτη δικαιολογια.
Ολα καλα πανε αδερφια, πεφτουμε για υπνο με ηρεμια.
0
-
- Reactions: 759
- Δημοσιεύσεις: 1031
- Εγγραφή: Παρ Ιούλ 05, 2024 9:50 am
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Φίλε Φώτη έχει επισημανθεί από πολλούς το πρόβλημα που αναφέρεις μέσα στην σεζόν (όπως και αυτό με το τρέιλερ τον Μιλουτίνοφ). Ουσιαστικά, το μεγάλο ρόστερ ήταν μια παπάτζα για να ρίξουν στάχτη στα μάτια του κόσμου (να καμουφλάρουν τον τραγικό μεταγραφικό σχεδιασμό) και το μεγάλο μπάτζετ αποτυπώνεται κυρίως στα συμβόλαια του Φουρνιέ και του Σάσα.fotis vlachopoulos έγραψε: ↑Τετ Μάιος 28, 2025 11:04 amεπειδη πολλα συζητιουνται σχετικα με πτωση μπατζετ η' τελος π;αντων μη αυξηση του και λοιπα να πω κι εγω τη χαζομαρα μου . ποιος ειναι ο λογος να εχεις ενα μπατζετ 20 εκατομμυρια οταν εχεις παρκαρισμενα τα 5-6 απο αυτα μεταξυ παγκου και κερκιδας? οκ η χρονια ειναι μεγαλη οι τραυματισμοι υπαρχουν αλλα αυτο που βλεπω εγω ειναι οτι οταν τραυματιζεται παικτης δεν παμε σε λυσεις εκ των εσω αλλα παμε και παιρνουμε καινουριο παικτη . Αυτο κατ'εμε σημαινει οτι εξ 'αρχης δεν εχει γινει σωστος προγραμματισμος η οτι τελος παντων κατι δεν παει καλα στον τροπο διαχειρισης της ομαδας . γνωμη μου ειναι οτι μια ομαδα θελει δυο καλους παικτες σε καθε θεση και ακομα 3 τουινερς (ενα ασσοδυο , ενα δυαρο τριαρι η τριαροτεσσαρι κι ενα τεσσαρο πενταρι) που να μπορουν να σταθουν αξιοπρεπως και στις δυο θεσεις ωστε να βουλωσουν τρυπες αν χρειαστει . το να εχεις 9 γκαρντ και να βαφτιζεις τριαρι 2-3 απο αυτα με το στανιο δεν βγαζει και πολυ νοημα . για μενα το ροστερ πρεπει να εξορθολογιστει και ει δυνατον να πεσει ο μεσος ορος ηλικιας και να ανεβει η αθλητικοτητα .
Το μόνο ελαφρυντικό που δίνω είναι ότι και άλλες ομάδες έχουν αποτυχημένες μεταγραφές με μεγάλα συμβόλαια (βλ. ΠΑΟ με Μπράουν και Γιουρτσέβεν και Μπάρτσα με Χερναγκόμεζ), δεν είμαστε δλδ εμείς πρωτοπόροι σε αυτό το φαινόμενο του παρκαρίσματος στην εξέδρα.
Από εκεί και πέρα, μπορεί να μειωθεί το μπάτζετ, αυτό δεν σημαίνει ότι η ομάδα θα γίνει και χειρότερη απαραίτητα. Είναι δεδομένο ότι θα φύγουν Γκός, Ράιτ, Ντόρσει, Μήτρου-Λονγκ, Βιλτόζα, Μακίσικ και είναι 50-50 του Μιλουτίνοφ. Αν προσθέσεις τα συμβόλαια όλων των παραπάνω το νούμερο που προκύπτει είναι τεράστιο.
Ήδη ο Ward λένε ότι έχει αποκτηθεί με μικρό συμβόλαιο και ο Έβανς θα μείνει με αναπροσαρμογή. Αν φύγει ο Μίλου παίρνεις Σέντερ με λιγότερα λεφτά από ότι θα έδινες στον Μίλου. Προσθέτεις και όλα τα συμβόλαια των παραπάνω και μένουν χρήματα για να φέρεις 1-2 παιχταράδες στα γκάρντ και ακόμη ένα Σέντερ και στην θεωρία είσαι κομπλέ.
0
-
- Reactions: 98
- Δημοσιεύσεις: 131
- Εγγραφή: Τετ Φεβ 26, 2025 12:53 pm
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Βεβαια νομιζω Ντορσει, Βιλντοζα και δεν ειμαι βεβαιος για Μητρου Λονγκ εχουν κλειστα συμβολαια και δεν ξερουμε τι αξιωσεις θα εχουν για wash out. Επισης αν παμε στη λογικη να σπασουν συμβολαια δεν ξερω ποσο λογικο ειναι να κρατησεις τον Φαλ και να διωξεις Μιλουτινοφ.Dimmitz έγραψε: ↑Τετ Μάιος 28, 2025 12:34 pmΦίλε Φώτη έχει επισημανθεί από πολλούς το πρόβλημα που αναφέρεις μέσα στην σεζόν (όπως και αυτό με το τρέιλερ τον Μιλουτίνοφ). Ουσιαστικά, το μεγάλο ρόστερ ήταν μια παπάτζα για να ρίξουν στάχτη στα μάτια του κόσμου (να καμουφλάρουν τον τραγικό μεταγραφικό σχεδιασμό) και το μεγάλο μπάτζετ αποτυπώνεται κυρίως στα συμβόλαια του Φουρνιέ και του Σάσα.fotis vlachopoulos έγραψε: ↑Τετ Μάιος 28, 2025 11:04 amεπειδη πολλα συζητιουνται σχετικα με πτωση μπατζετ η' τελος π;αντων μη αυξηση του και λοιπα να πω κι εγω τη χαζομαρα μου . ποιος ειναι ο λογος να εχεις ενα μπατζετ 20 εκατομμυρια οταν εχεις παρκαρισμενα τα 5-6 απο αυτα μεταξυ παγκου και κερκιδας? οκ η χρονια ειναι μεγαλη οι τραυματισμοι υπαρχουν αλλα αυτο που βλεπω εγω ειναι οτι οταν τραυματιζεται παικτης δεν παμε σε λυσεις εκ των εσω αλλα παμε και παιρνουμε καινουριο παικτη . Αυτο κατ'εμε σημαινει οτι εξ 'αρχης δεν εχει γινει σωστος προγραμματισμος η οτι τελος παντων κατι δεν παει καλα στον τροπο διαχειρισης της ομαδας . γνωμη μου ειναι οτι μια ομαδα θελει δυο καλους παικτες σε καθε θεση και ακομα 3 τουινερς (ενα ασσοδυο , ενα δυαρο τριαρι η τριαροτεσσαρι κι ενα τεσσαρο πενταρι) που να μπορουν να σταθουν αξιοπρεπως και στις δυο θεσεις ωστε να βουλωσουν τρυπες αν χρειαστει . το να εχεις 9 γκαρντ και να βαφτιζεις τριαρι 2-3 απο αυτα με το στανιο δεν βγαζει και πολυ νοημα . για μενα το ροστερ πρεπει να εξορθολογιστει και ει δυνατον να πεσει ο μεσος ορος ηλικιας και να ανεβει η αθλητικοτητα .
Το μόνο ελαφρυντικό που δίνω είναι ότι και άλλες ομάδες έχουν αποτυχημένες μεταγραφές με μεγάλα συμβόλαια (βλ. ΠΑΟ με Μπράουν και Γιουρτσέβεν και Μπάρτσα με Χερναγκόμεζ), δεν είμαστε δλδ εμείς πρωτοπόροι σε αυτό το φαινόμενο του παρκαρίσματος στην εξέδρα.
Από εκεί και πέρα, μπορεί να μειωθεί το μπάτζετ, αυτό δεν σημαίνει ότι η ομάδα θα γίνει και χειρότερη απαραίτητα. Είναι δεδομένο ότι θα φύγουν Γκός, Ράιτ, Ντόρσει, Μήτρου-Λονγκ, Βιλτόζα, Μακίσικ και είναι 50-50 του Μιλουτίνοφ. Αν προσθέσεις τα συμβόλαια όλων των παραπάνω το νούμερο που προκύπτει είναι τεράστιο.
Ήδη ο Ward λένε ότι έχει αποκτηθεί με μικρό συμβόλαιο και ο Έβανς θα μείνει με αναπροσαρμογή. Αν φύγει ο Μίλου παίρνεις Σέντερ με λιγότερα λεφτά από ότι θα έδινες στον Μίλου. Προσθέτεις και όλα τα συμβόλαια των παραπάνω και μένουν χρήματα για να φέρεις 1-2 παιχταράδες στα γκάρντ και ακόμη ένα Σέντερ και στην θεωρία είσαι κομπλέ.
0
- shaq7
- Reactions: 6596
- Δημοσιεύσεις: 9709
- Εγγραφή: Δευ Ιουν 18, 2018 7:07 pm
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Για να φύγουν κάποιοι βέβαια θέλουν γερές αποζημιώσεις..φαλ ντορσει βιλντοζα αν έχει κλειστό θα ναι 2εκ πολύ πιθανόν
Του Έβανς την αναπροσαρμογή την λέμε εμείς εδώ μέσα .. είναι όπως ότι το 26 σταματάει το μπάσκετ ο μπαρτζω
Του γουορντ πάντως το διαψεύδει ο ίδιος ο παίκτης
Αν δεν είμαστε απλες στο μπατζετ προφανώς χίλιες φορές να πάνε τα λεφτά στον γκαρντ παρά να δώσεις 2.2 για μιλου
Μισιτς φουρνιε σασα μπιγκ 3 και χτίζεις γύρω τους
Του Έβανς την αναπροσαρμογή την λέμε εμείς εδώ μέσα .. είναι όπως ότι το 26 σταματάει το μπάσκετ ο μπαρτζω
Του γουορντ πάντως το διαψεύδει ο ίδιος ο παίκτης
Αν δεν είμαστε απλες στο μπατζετ προφανώς χίλιες φορές να πάνε τα λεφτά στον γκαρντ παρά να δώσεις 2.2 για μιλου
Μισιτς φουρνιε σασα μπιγκ 3 και χτίζεις γύρω τους
0
- coach blue
- Reactions: 1364
- Δημοσιεύσεις: 1129
- Εγγραφή: Σάβ Μάιος 25, 2024 1:48 pm
- Τοποθεσία: in the paint
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Να δουμε ποτε θα το παρει αποφαση ο γκαρζα να ερθει προς τα δω .berry έγραψε: ↑Τετ Μάιος 28, 2025 10:36 amhttps://www.sport24.gr/basket/i-eurolea ... n-paikton/Η EuroLeague θα ψωνίσει και φέτος από το ΝΒΑ: Αυτές είναι οι πιο καυτές περιπτώσεις διαθέσιμων παικτών
0
-
- Reactions: 63
- Δημοσιεύσεις: 138
- Εγγραφή: Πέμ Μάιος 15, 2025 3:37 pm
- Τοποθεσία: Μαρουσι
- Αγαπημένος παίκτης: Patrick Ewing
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Μαζί σου.Coach Periklis έγραψε: ↑Τετ Μάιος 28, 2025 8:18 amθα συμφωνούσα και καρδούλες στο ρητό αλλά συγνώμη δεν είμαστε στα δύσκολαDante's Inferno έγραψε: ↑Τετ Μάιος 28, 2025 6:52 am
Ολυμπιακός στα εύκολα,
Θρύλος στα δύσκολα, αδερφέ...
δύσκολα είναι η Α2 και ο Κορυδαλλός
4
τώρα απλά νταντεύουμε εγωισμούς προπονητών και παίκτες που δεν αντέχουν την πίεση και cryin' like a bitch που έγραψαν κάποτε οι Godsmack
Το θέμα όμως είναι ότι την πληρώνει η ομάδα με τους εγωιστές προπονητές και τους soft παίκτες, ας μην το κάνουμε κι εμείς χειρότερα. Για αυτό, στήριξη μέχρι το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων. Αν καταφέρουν να κερδίσουν το πρωτάθλημα θα φύγουν με το κεφάλι ψηλά. Αν οχι, το κράξιμο που θα πέσει δεν θα έχει προηγούμενο!
1
1
