Γιώργος Μπαρτζώκας
Συντονιστής: Captains
- montechristo
- Reactions: 1880
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Είσαι άδικος. Για πράγματα που δεν ξέρουμε, καλύτερα να μη μιλάμε, και μάλιστα τόσο κατηγορηματικά.Dante's Inferno έγραψε: ↑Τετ Μάιος 28, 2025 3:39 pmΕξίσου απαράδεκτος είναι και ο κοουτς που διάλεξε το συγκεκριμένο σταφ. Αν είναι δυνατόν να υπάρχει στον πάγκο ομάδας που κάνει πρωταθλητισμό, ο Τριαντάφυλλος!chainsaw έγραψε: ↑Κυρ Μάιος 25, 2025 10:26 pm
Οι απαράδεκτοι είναι ο τύποι στο σταφ του Μπαρτζώκα Όχι ο Μπαφες. Οι βοηθοί προπονητη που έχουν μηδενικό εκτόπισμα και δεν μπορούν να παρέμβουν στις αποφάσεις, όταν ο Μπαρτζώκας θολώνει. Ειδικά ο πρώτος βοηθός είναι τελείως yes man. Αν θυμάστε, είχε προπονήσει σε ένα ματς που είχε αποβληθεί ο Μπαρτζώκας και δεν έκανε ούτε αλλαγή, ούτε μιλούσε στους παίκτες.
Ο Στέφανος Τριαντάφυλλος μπορεί να ξεκίνησε την καριέρα του σαν δημοσιογράφος, όμως ασχολήθηκε ενεργά με την προπονητική από το 2007 (δεν είναι και χτεσινός).
Δούλεψε σε αρκετές μικρές ελληνικές ομάδες και το 2017 παράτησε οριστικά τη δημοσιογραφία και συνεργάστηκε με τον Μπαρτζώκα στην Κίμκι.
Στη νέα θητεία του Μπαρτζώκα στον Ολυμπιακό αποτελεί σημαντικό μέλος του προπονητικού τιμ της ομάδας, κι έχει αναλάβει τον ρόλο του υπεύθυνου σκάουτινγκ των αντιπάλων . Άρα, αν είναι να τον κρίνουμε, ως προς αυτό θα τον κρίνουμε.
Επειδή ως δημοσιογράφος είχε εργαστεί και ως αναλυτής αγώνων, αυτή η διπλή του ιδιότητα του επιτρέπει να προσφέρει πολύτιμες πληροφορίες και αναλύσεις για τους αντιπάλους, συμβάλλοντας καθοριστικά στην προετοιμασία της ομάδας. Η δουλειά του είναι να ενημερώνει επαρκώς τον κόουτς για τις ιδιαιτερότητες του αντίπαλου ρόστερ και το πετυχαίνει κάνοντας αξιόλογες στατιστικές απεικονίσεις των αντιπάλων.
Με δυό λόγια, ο Τριαντάφυλλος είναι μια προσωπικότητα με βαθιά γνώση του αθλήματος και, κατά τη γνώμη μου, έχει συμβάλει σημαντικά στην επιτυχία του Ολυμπιακού τα τελευταία χρόνια.
3
2
1

- Sokos
- Reactions: 550
- Αγαπημένος παίκτης: Vince Carter
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν νομίζω ότι θα μπορούσε να κάνει και πολύ διαφορετικές δηλώσεις, χωρίς να βγάλει τεράστια ηττοπάθεια 2 μέρες πριν τους τελικούς.
Τον θεωρώ έξυπνο άνθρωπο. Δεν πιστεύω ότι μπορεί να θεωρεί την ευρωπαϊκή πορεία μας και την χρονιά ως τώρα επιτυχημένη.
Επίσης, όλη τη χρονιά μας τα έχει κάνει μπαούλα με την πίεση που δέχεται η ομάδα. Αν ο ίδιος πίστευε ότι όλα πήγαν καλά τις προηγούμενες χρονιές δεν θα ένιωθε κάποια πίεση. Άρα μάλλον καταλαβαίνει ότι και στον ημιτελικό τα σκατωσε και ότι 4 συνεχόμενα αποτυχημένα final 4 δεν γίνεται να θεωρούνται καλό αποτέλεσμα.
Τον θεωρώ έξυπνο άνθρωπο. Δεν πιστεύω ότι μπορεί να θεωρεί την ευρωπαϊκή πορεία μας και την χρονιά ως τώρα επιτυχημένη.
Επίσης, όλη τη χρονιά μας τα έχει κάνει μπαούλα με την πίεση που δέχεται η ομάδα. Αν ο ίδιος πίστευε ότι όλα πήγαν καλά τις προηγούμενες χρονιές δεν θα ένιωθε κάποια πίεση. Άρα μάλλον καταλαβαίνει ότι και στον ημιτελικό τα σκατωσε και ότι 4 συνεχόμενα αποτυχημένα final 4 δεν γίνεται να θεωρούνται καλό αποτέλεσμα.
0
- shaq7
- Reactions: 6569
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
θα μπορουσε να φταινε τα αστρα οπως ειχε πει περσι και γενικα να θεωρει αδικαιολογητη την πιεση που δεχοταν η ομαδα βασει αποτελεσματων..το να πιστευει οτι φταιει για καποια σεζον δεν εχει ειπωθει ποτε η οτι ηταν αποτυχημενη καποια χρονια,καθε φορα βρισκει αλλα πραγματα που φταινε.
Το πιθανοτερο τοτε ειναι οτι στο μυαλο του ναι μεν ξερει τι λεει και τι θελει ο κοσμος αλλα δεν συμφωνει με αυτο.
Το πιθανοτερο τοτε ειναι οτι στο μυαλο του ναι μεν ξερει τι λεει και τι θελει ο κοσμος αλλα δεν συμφωνει με αυτο.
0
-
- Reactions: 1230
- Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Μετα το Φ4 ειπε οτι οταν μια ομαδα δεν δειξει ετοιμη παντα ο προπονητης φταιει,εννοωντας τον εαυτο του κυριο υπευθυνο για την εμφανιση της ομαδαςshaq7 έγραψε: ↑Τετ Μάιος 28, 2025 8:42 pmθα μπορουσε να φταινε τα αστρα οπως ειχε πει περσι και γενικα να θεωρει αδικαιολογητη την πιεση που δεχοταν η ομαδα βασει αποτελεσματων..το να πιστευει οτι φταιει για καποια σεζον δεν εχει ειπωθει ποτε η οτι ηταν αποτυχημενη καποια χρονια,καθε φορα βρισκει αλλα πραγματα που φταινε.
Τι θελετε; Να πει ακριβως τα λογια που θελετε; να πει: εγω φταιω για ολα, ειμαι λουζερ, απετυχα και πρεπει να παω σπιτι μου;
2
2

- montechristo
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Η στελέχωση του προπονητικού σταφ μιάς εθνικής ομάδας, οποιουδήποτε σπορ, δεν έχει καμμιά σχέση με το πώς προσλαμβάνεται κόσμος στο δημόσιο.nikolas_asteri έγραψε: ↑Τετ Μάιος 28, 2025 5:06 pmΕίχε τον Μανωλόπουλο όμως. Τώρα το πως προσλαμβάνεται κόσμος στο δημόσιο και γιατί τον διατήρησε ο Σπανούλης αυτά είναι πονεμένα θέματα. Απλά ανέφερα το βιογραφικό του καθενός και πως διαφέρει από άλλες ομάδες σαν μία πιθανή εξήγηση των αρνητικών που έχουμε αναφέρει.
Για να τον διατηρήσει ο Σπανούλης (όπως και για να τον προσλάβει ο προηγούμενος) κάτι θα είδε που του έκανε.
Δηλαδή, πώς έπρεπε να γίνει η στελέχωση; Μέσω ΑΣΕΠ (μιάς και αναφέρθηκες στις προσλήψεις του δημοσίου);
ΥΓ: Αναμένω και άλλα έναστρα γελάκια!
0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος montechristo την Τετ Μάιος 28, 2025 9:09 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- montechristo
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Προφανώς και έτσι έπρεπε να πει!Heisenberg έγραψε: ↑Τετ Μάιος 28, 2025 8:58 pmΜετα το Φ4 ειπε οτι οταν μια ομαδα δεν δειξει ετοιμη παντα ο προπονητης φταιει,εννοωντας τον εαυτο του κυριο υπευθυνο για την εμφανιση της ομαδαςshaq7 έγραψε: ↑Τετ Μάιος 28, 2025 8:42 pmθα μπορουσε να φταινε τα αστρα οπως ειχε πει περσι και γενικα να θεωρει αδικαιολογητη την πιεση που δεχοταν η ομαδα βασει αποτελεσματων..το να πιστευει οτι φταιει για καποια σεζον δεν εχει ειπωθει ποτε η οτι ηταν αποτυχημενη καποια χρονια,καθε φορα βρισκει αλλα πραγματα που φταινε.
Τι θελετε; Να πει ακριβως τα λογια που θελετε; να πει: εγω φταιω για ολα, ειμαι λουζερ, απετυχα και πρεπει να παω σπιτι μου;
Τι, μισές δουλειές θα κάνουμε;
0
-
- Reactions: 47
- Αγαπημένος παίκτης: Patrick Ewing
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ίσως να είμαι κι άδικος. Βέβαια, αν ο Τριαντάφυλλος και γενικά το προπονητικό τιμ έκανε καλή δουλειά, δεν θα τους έπιανε ο Σπανούλης στον ύπνο στο κρισιμότερο παιχνίδι της χρονιάς. Επίσης, ακούγεται ότι ο Μπαρτζώκας επέλεξε τον Τριαντάφυλλο λόγω συγγενικής σχέσης τους.montechristo έγραψε: ↑Τετ Μάιος 28, 2025 8:00 pmΕίσαι άδικος. Για πράγματα που δεν ξέρουμε, καλύτερα να μη μιλάμε, και μάλιστα τόσο κατηγορηματικά.Dante's Inferno έγραψε: ↑Τετ Μάιος 28, 2025 3:39 pm
Εξίσου απαράδεκτος είναι και ο κοουτς που διάλεξε το συγκεκριμένο σταφ. Αν είναι δυνατόν να υπάρχει στον πάγκο ομάδας που κάνει πρωταθλητισμό, ο Τριαντάφυλλος!
Ο Στέφανος Τριαντάφυλλος μπορεί να ξεκίνησε την καριέρα του σαν δημοσιογράφος, όμως ασχολήθηκε ενεργά με την προπονητική από το 2007 (δεν είναι και χτεσινός).
Δούλεψε σε αρκετές μικρές ελληνικές ομάδες και το 2017 παράτησε οριστικά τη δημοσιογραφία και συνεργάστηκε με τον Μπαρτζώκα στην Κίμκι.
Στη νέα θητεία του Μπαρτζώκα στον Ολυμπιακό αποτελεί σημαντικό μέλος του προπονητικού τιμ της ομάδας, κι έχει αναλάβει τον ρόλο του υπεύθυνου σκάουτινγκ των αντιπάλων . Άρα, αν είναι να τον κρίνουμε, ως προς αυτό θα τον κρίνουμε.
Επειδή ως δημοσιογράφος είχε εργαστεί και ως αναλυτής αγώνων, αυτή η διπλή του ιδιότητα του επιτρέπει να προσφέρει πολύτιμες πληροφορίες και αναλύσεις για τους αντιπάλους, συμβάλλοντας καθοριστικά στην προετοιμασία της ομάδας. Η δουλειά του είναι να ενημερώνει επαρκώς τον κόουτς για τις ιδιαιτερότητες του αντίπαλου ρόστερ και το πετυχαίνει κάνοντας αξιόλογες στατιστικές απεικονίσεις των αντιπάλων.
Με δυό λόγια, ο Τριαντάφυλλος είναι μια προσωπικότητα με βαθιά γνώση του αθλήματος και, κατά τη γνώμη μου, έχει συμβάλει σημαντικά στην επιτυχία του Ολυμπιακού τα τελευταία χρόνια.
Εν πάση περιπτώσει, αν κρίνουμε εκ του αποτελέσματος, δεν πρέπει να κάνει και πολύ καλή δουλειά το επιτελείο του Μπαρτζώκα.
Γνώμη μου πάντα...
0
- nikolas_asteri
- Reactions: 2984
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Κι εγώ έχω προπονήσει, αυτό δεν με κάνει προπονητή επιπέδου Ευρωλίγκας. Δεν είπα ότι δεν έχει ιδέα, είπα ότι δεν είναι στο επίπεδο που περιμένεις από βοηθούς σε αυτό το επίπεδο.montechristo έγραψε: ↑Τετ Μάιος 28, 2025 8:00 pmΟ Στέφανος Τριαντάφυλλος μπορεί να ξεκίνησε την καριέρα του σαν δημοσιογράφος, όμως ασχολήθηκε ενεργά με την προπονητική από το 2007 (δεν είναι και χτεσινός).
Από εδώ:
ως εδώ:montechristo έγραψε: ↑Τετ Μάιος 28, 2025 8:00 pmΕπειδή ως δημοσιογράφος είχε εργαστεί και ως αναλυτής αγώνων
υπάρχει μία απόσταση τόσο μεγάλη που σχεδόν έχω δει δύο ανθρωπάκια να την περπατάνε για να πετάξουν ένα δαχτυλίδι σε ένα ηφαίστειο.montechristo έγραψε: ↑Τετ Μάιος 28, 2025 8:00 pmπροσφέρει πολύτιμες πληροφορίες και αναλύσεις για τους αντιπάλους
Αυτά τα δύο λόγια, δεν προκύπτουν από πουθενά από τα προηγούμενα γραπτά σου. Μπορείς να ακολουθήσεις τη συμβουλή σου btw:montechristo έγραψε: ↑Τετ Μάιος 28, 2025 8:00 pmΜε δυό λόγια, ο Τριαντάφυλλος είναι μια προσωπικότητα με βαθιά γνώση του αθλήματος και, κατά τη γνώμη μου, έχει συμβάλει σημαντικά στην επιτυχία του Ολυμπιακού τα τελευταία χρόνια.
montechristo έγραψε: ↑Τετ Μάιος 28, 2025 8:00 pmΓια πράγματα που δεν ξέρουμε, καλύτερα να μη μιλάμε, και μάλιστα τόσο κατηγορηματικά.
1
1

- Sokos
- Reactions: 550
- Αγαπημένος παίκτης: Vince Carter
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Παντως, το ότι δήλωσε πως έχει δώσει τον εαυτό του στην ομάδα έχει ξεκάθαρα απολογητικό χαρακτήρα. Θα του δώσω λοιπόν το benefit of the doubt.shaq7 έγραψε: ↑Τετ Μάιος 28, 2025 8:42 pmθα μπορουσε να φταινε τα αστρα οπως ειχε πει περσι και γενικα να θεωρει αδικαιολογητη την πιεση που δεχοταν η ομαδα βασει αποτελεσματων..το να πιστευει οτι φταιει για καποια σεζον δεν εχει ειπωθει ποτε η οτι ηταν αποτυχημενη καποια χρονια,καθε φορα βρισκει αλλα πραγματα που φταινε.
Εννοείται αν αρχίσει μετά τους τελικούς δηλώσεις για άστρα, ατυχίες κτλ θα πρέπει να τον πιάσει στο ψιλό οποιοσδήποτε δημοσιογράφος έχει @@.
0
- shaq7
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Απο την στιγμη που μενει ο μπαρτζωκας αποτι φαινεται (για μενα κακως και για μας και για αυτον αλλα οτι ηταν να πω το ειπα) δεν εχει νοημα να καθομαστε να τα συζηταμε αυτα..Παντως αν μεινει καταφερε να εξαφανισει την πιεση απο το επομενο φ4..κανενας δεν θα πιστευει οτι θα το παρουμε ,πιθανοτατα ουτε οι παικτες ουτε αυτος..οποτε θα παμε αουτσαιντερ ας εχουμε και μισιτς και εβανς και δεν ξερω εγω ποιον.
παντως στις σημερινες του δηλωσεις ειπε οτι δεν τον επηρρεαζει η κριτικη ,εχει γινει σκληροπετσος κτλ..και εχει τσακωθει με εναν μπαρμπα στο σεφ σε ασχημο βαθμο..στο φ4 εψαχνε ενα 14χρ που κατι του ειπε και γενικα δεν αφηνει τιποτα ασχολιαστο αποτι λεγεται..
παντως στις σημερινες του δηλωσεις ειπε οτι δεν τον επηρρεαζει η κριτικη ,εχει γινει σκληροπετσος κτλ..και εχει τσακωθει με εναν μπαρμπα στο σεφ σε ασχημο βαθμο..στο φ4 εψαχνε ενα 14χρ που κατι του ειπε και γενικα δεν αφηνει τιποτα ασχολιαστο αποτι λεγεται..
0
- montechristo
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Αυτό που έγραψα, ότι δηλαδή η δουλειά του Τριαντάφυλλου είναι το σκάουτινγκ των αντιπάλων, δεν το έβγαλα από το κεφάλι μου. Δεν θυμάμαι πού το διάβασα, όμως αυτή την εικόνα έχω ως προς την θέση του στο προπονητικό τιμ του Ολυμπιακού. Δηλαδή, η δουλειά του είναι κυρίως στην προετοιμασία της ομάδας ενόψει του κάθε αγώνα.nikolas_asteri έγραψε: ↑Τετ Μάιος 28, 2025 9:11 pmΚι εγώ έχω προπονήσει, αυτό δεν με κάνει προπονητή επιπέδου Ευρωλίγκας. Δεν είπα ότι δεν έχει ιδέα, είπα ότι δεν είναι στο επίπεδο που περιμένεις από βοηθούς σε αυτό το επίπεδο.montechristo έγραψε: ↑Τετ Μάιος 28, 2025 8:00 pmΟ Στέφανος Τριαντάφυλλος μπορεί να ξεκίνησε την καριέρα του σαν δημοσιογράφος, όμως ασχολήθηκε ενεργά με την προπονητική από το 2007 (δεν είναι και χτεσινός).
Από εδώ:ως εδώ:montechristo έγραψε: ↑Τετ Μάιος 28, 2025 8:00 pmΕπειδή ως δημοσιογράφος είχε εργαστεί και ως αναλυτής αγώνωνυπάρχει μία απόσταση τόσο μεγάλη που σχεδόν έχω δει.montechristo έγραψε: ↑Τετ Μάιος 28, 2025 8:00 pmπροσφέρει πολύτιμες πληροφορίες και αναλύσεις για τους αντιπάλους
Αυτά τα δύο λόγια, δεν προκύπτουν από πουθενά από τα προηγούμενα γραπτά σου. Μπορείς να ακολουθήσεις τη συμβουλή σου btw:montechristo έγραψε: ↑Τετ Μάιος 28, 2025 8:00 pmΜε δυό λόγια, ο Τριαντάφυλλος είναι μια προσωπικότητα με βαθιά γνώση του αθλήματος και, κατά τη γνώμη μου, έχει συμβάλει σημαντικά στην επιτυχία του Ολυμπιακού τα τελευταία χρόνια.montechristo έγραψε: ↑Τετ Μάιος 28, 2025 8:00 pmΓια πράγματα που δεν ξέρουμε, καλύτερα να μη μιλάμε, και μάλιστα τόσο κατηγορηματικά.
Αν νομίζεις ότι ο Ολυμπιακός δεν διαβάζει καλά τους αντιπάλους, πες μας κι εμάς πώς το έχεις διαπιστώσει, μπας και φωτιστούμε λιγάκι.
Τώρα, όσον αφορά τον Φρόντο και τον Σαμ και το Όρος του Χαμού, δεν ξέρω πώς κολλάνε σε αυτά που λέμε.
Μάλλον, κάπου θα ήθελες να τη χώσεις ως έκφραση που σου άρεσε. Δεκτό!
Για όσα μίλησα, τα ξέρω, οπότε άκυρη η παρότρυνσή σου.
0
-
- Reactions: 1230
- Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Σακη αυτα που γραφεις τα γραφουν λογαριασμοι SDNAκηδων στο Χ που βριζουν 4 χρονια τωρα τον μπαρτζωκα. πραγματικα αυτα που γραφεις απο τον χαμενο ημιτελικο και υστερα ειναι στεναχωρα.shaq7 έγραψε: ↑Τετ Μάιος 28, 2025 9:18 pmΑπο την στιγμη που μενει ο μπαρτζωκας αποτι φαινεται (για μενα κακως και για μας και για αυτον αλλα οτι ηταν να πω το ειπα) δεν εχει νοημα να καθομαστε να τα συζηταμε αυτα..Παντως αν μεινει καταφερε να εξαφανισει την πιεση απο το επομενο φ4..κανενας δεν θα πιστευει οτι θα το παρουμε ,πιθανοτατα ουτε οι παικτες ουτε αυτος..οποτε θα παμε αουτσαιντερ ας εχουμε και μισιτς και εβανς και δεν ξερω εγω ποιον.
ο τυπος στο αμπουνταμπι ηταν ανω των 25 btw.οχι 14χρονος.
Το οτι δεν τον επηρεαζει η κριτικη το εχει δειξει γιατι δεν ειναι η πρωτη φορα που του κανουν κριτικη και με πολυ ασχημο τροπο και εκεινος ηταν πιστος στο πλανο του και στην φιλοσοφια του, ασχετως αν συμφωνουμε η διαφωνουμε με αυτην τωρα και το πληρωσαμε αυτο.
4 χρονια του κανουν κριτικη και πολεμο σε ορια τρελας, οχι μονο φετος.
το οτι εχει απαντησει σε φιλαθλους 2 φορες μεσα σε 4 χρονια καταλαβαινεις οτι μπορει να γινει ακομα και για τον πιο ψυχραιμο ανθρωπο,οχι μονο για τον Μπαρτζωκα.
2
2

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Heisenberg την Τετ Μάιος 28, 2025 10:00 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- georbap
- Reactions: 1027
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ειλικρινά αυτή την απορία την έχω και εγώ.Heisenberg έγραψε: ↑Τετ Μάιος 28, 2025 8:58 pm
Μετα το Φ4 ειπε οτι οταν μια ομαδα δεν δειξει ετοιμη παντα ο προπονητης φταιει,εννοωντας τον εαυτο του κυριο υπευθυνο για την εμφανιση της ομαδας
Δηλαδή ενώ η χρονιά δεν έχει τελειώσει και οι "αιώνιοι" είναι στα σχοινιά για το πρωτάθλημα (ελέω αποτυχίας στο F4) ,τι έπρεπε να βγει να πει πέρα από αυτά που είπε;
Αυτό που ακόμα περισσότερο δεν καταλαβαίνω είναι το γεγονός πως οι ίδιοι που απαιτούν το πρωτάθλημα , θέλουν ξήλωμα της ομάδας εδώ και τώρα.
Προφανώς δεν αναφέρομαι σε σχόλια του forum, τα οποία σε σχέση με ότι γράφεται εκεί έξω είναι πταίσματα.
2
2

- shaq7
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
ε λογικα ειμαι σδνακιας ..τι και αν τον στηριζα 5 +2 χρονια..αποκλειεται να ισχυει κατι αλλο ..Η να εχετε αδικο οι απολυτοι τυφλοι στηριχτακηδες..Heisenberg έγραψε: ↑Τετ Μάιος 28, 2025 9:59 pmΣακη αυτα που γραφεις τα γραφουν λογαριασμοι SDNAκηδων στο Χ που βριζουν 4 χρονια τωρα τον μπαρτζωκα. πραγματικα αυτα που γραφεις απο τον χαμενο ημιτελικο και υστερα ειναι στεναχωρα.
ο τυπος στο αμπουνταμπι ηταν ανω των 25 btw.οχι 14χρονος.
Το οτι δεν τον επηρεαζει η κριτικη το εχει δειξει γιατι δεν ειναι η πρωτη φορα που του κανουν κριτικη και με πολυ ασχημο τροπο και εκεινος ηταν πιστος στο πλανο του και στην φιλοσοφια του, ασχετως αν συμφωνουμε η διαφωνουμε με αυτην τωρα και το πληρωσαμε αυτο.
4 χρονια του κανουν κριτικη και πολεμο σε ορια τρελας, οχι μονο φετος.
το οτι εχει απαντησει σε φιλαθλους 2 φορες μεσα σε 4 χρονια καταλαβαινεις οτι μπορει να γινει ακομα και για τον πιο ψυχραιμο ανθρωπο,οχι μονο για τον Μπαρτζωκα.
κοιτα αν μου λες οτι δεν τον επηρεαζει η κριτικη δεν υπαρχει λογος να συζητησουμε..ειναι σαν να συζητανε αν η γη ειναι στρογγυλη και να μου λες ειναι επιπεδη.
Ναι οτι την ιδια χρονια εχει παει μενταλ απεναντι σε καποιον μπαρμπα στο σεφ..και απεναντι σε καποιον οπαδο του παο στο ξεκαρφωτο..μπορει να συμβει σε ψυχραιμο σνθρωπο..για βρες μου εμενα προπονητες να το χουν κανει αυτο..Επισης δεν ειναι μονο αυτο...Στο γηπεδο του παοκ τσακωνεται με τους παοκτζηδες..βασικα σε αρκετα εκτος ασχολιοταν με την κερκιδα,μεχρι και μια γρια ειχε ζητησει να βγει εκτος γηπεδου στην ευρωλιγκα..
Ειπαμε να τον δικαιολογειται τυφλα αλλα να μπορειτε να το στηριξετε και καπου..ο ανθρωπος φετος κοντευε να σκασει απο την πιεση.
3
1
2