Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026

Συντονιστής: Captains

Arkoudiarhs 7

a1greece
Reactions: 183
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Μάιος 28, 2025 8:36 pm

Ο Σρεντερ οχι αυτος απτα χελωνοβιντζακια ο αλλος :D
με τι ποσο θα μπορουσε να ερθει (λεμε τωρα)

1
1 Εικόνα
Christofis

euroleague
Reactions: 1298

Τετ Μάιος 28, 2025 8:38 pm

Slow horses 7 έγραψε:
Τετ Μάιος 28, 2025 7:58 pm
Τελευταία νέα χωρϊς καμία επιφύλαξη, διότι εμπιστεύομαι με κλειστά μάτια τον γνωστό μου!
- Ο Μίτσιτς τώρα που μιλάμε πιέζει ο ίδιος τις καταστάσεις ώστε να πάει στον Ολυμπιακό ή στον Σάρας, αφού η Ρεάλ του ξεκαθάρισε ότι δεν ανεβαίνει πάνω από 3εκ €. Πάντως και η Dubai Bc του δίνει 4,5 τον χρόνο για κλειστό τριετές!!! Η Χάποελ δεν έχει βγεί εκτός, όπως κακώς αναφέρεται παντού και εξακολουθεί να παραμένει στο κόλπο, αλλά ως τελευταία επιλογή του αν δεν τελεσφορήσει η περίπτωση Ολυμπιακού ή Φενερμπαχτσέ. Ο Ολυμπιακός μιλάει φιλολογικά μαζί του μέχρι στιγμής….μην ακούτε ποσά!!!
- Ο Έβανς θα παραμείνει στο ρόστερ και επιπλέον σίγουρα θα προστεθεί άλλος ένας τοπ επιπέδου Γκαρντ ( δεν είπα ότι θα είναι ο Μίτσιτς) που θα έχει οπωσδήποτε κάθετο παιχνίδι και αξιόπιστο σουτ! Πάντως ο Μπι θέλει παίκτη τύπου Εξουμ!!! Έχει παίξει επαφή και με ένα τρελό όνομα Ευρωπαίου Nbaer που απλά ΔΕΝ θέλω να το γράψω!!! Και δεν αναφέρω ούτε σε πια θέση…….
- Οι πρόεδροι θα ανεβάσουν και εφέτος το μπάτζετ!
- ο Μπι δεν έχει αναιρέσει την πρόθεση του να παραιτηθεί, άσχετα του τι διαβάζετε……οι Αφοί ούτε το συζητάνε και για αυτό έχουνε κολλήσει όλα και όχι διότι έρχονται οι τελικοί!!
- ο Οτούρου δεν τρελαίνει τον Μπι, αντιθέτως με τον Jones της Partizan ( ήμαρτον….) και τον Κεβάριους που τον κυνηγάμε ακόμα και τώρα, αν και τον πρόλαβε ο Σπαν!!!
- Σίγουρα ένας δεινόσαυρος χαιρετά μαζί με Λογκ, Ντόρσει, Σάκη, Βιλντόζα και φυσικά Γκος………έγινε συζήτηση υπό προϋποθέσεις μέχρι και για τον Λι, αλλά δεν τελεσφόρησε!! Η αίσθηση του γνωστού μου είναι πως θα υπάρξει και μια αποχώρηση ΕΚΠΛΗΞΗ!
- Θα πάρουμε παίκτη από nba εφέτος………..αυτή είναι η αίσθησή μου!!!
ΑΥΤΑ ΕΜΑΘΑ……….ΑΥΤΑ ΣΑΣ ΠΕΡΝΑΩ!!! ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΝΑ ΕΚΤΕΘΩ ΚΑΘΩΣ ΘΕΩΡΩ ΠΛΗΡΩΣ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΤΗΝ ΠΗΓΗ ΜΟΥ!!!
Για την αποχωρηση ειναι ξεκαθαρα, ο Φαλ ο οποιος εχει ηδη προσφορες απο αλλες ομαδες ( Βιλερπαν, ΤΣΣΚΑ, ενω και η Φενερ του εχει διαμυνησει οτι θα ενδιαφερθει αν μεινει ελευθερος). Ο πιτερς θα φυγει μονο σε περιπτωση που γυρισει ο Πετρουσεφ, αλλα θα πρεπει να φυγει και ο Νικολα μαζι του.

Αυτα τα ξερω απο αλλου….

0
Christofis

euroleague

Τετ Μάιος 28, 2025 8:39 pm

Arkoudiarhs 7 έγραψε:
Τετ Μάιος 28, 2025 8:36 pm
Ο Σρεντερ οχι αυτος απτα χελωνοβιντζακια ο αλλος :D
με τι ποσο θα μπορουσε να ερθει (λεμε τωρα)
Νομιζω 5 ακατεβατα. Ο τυπος ειναι καλυτερος παικτης και απο τον Ναν

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 4459
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 3

Τετ Μάιος 28, 2025 8:40 pm

Christofis έγραψε:

Ο πιτερς θα φυγει μονο σε περιπτωση που γυρισει ο Πετρουσεφ, αλλα θα πρεπει να φυγει και ο Νικολα μαζι του.

γιατι?

0
Άβαταρ μέλους
coach blue

euroleague
Reactions: 1374
Αγαπημένη θέση: PG
Προειδοποιήσεις: 0

Τετ Μάιος 28, 2025 8:44 pm

shaq7 έγραψε:
Τετ Μάιος 28, 2025 8:35 pm
coach blue έγραψε:
Τετ Μάιος 28, 2025 8:31 pm

Τοτε να παιζει 20 λεπτα .
και θα παιζει αλλα 20 ο σασα των 4εκ?δεν βγαινει δεν κολλανε μαζι εχουν ιδιες αδυναμιες.το αστειο με το να παει στο 3 θα πρεπε την 3τη χρονια να χει σταματησει.Αμα φερεις τιποτα κανιβαλους στο 5 οκ,αλλα παλι 10λ θα παιζει.
Εκει εχεις δυο επιλογες .
1) Συνεχιζεις με βεζενκοφ 30+ λεπτα και το δευτερο ημιχρονο σερι επειδη παιρνει 4 μυρια
2) Αποδεχεσαι οτι τελικα δεν ειναι για 30+ λεπτα κι ας παιρνει 4 μυρια

Αν συνεχισεις οπως εισαι με την επιλογη 1 τοτε οτι και να του βαλεις απο διπλα οι καλες ομαδες θα την βρουνε την ακρη . Δεν μπορεις να τον κρυψεις απολυτα .

Ειτε μεινει ο πιτερς ειτε δεν μεινει .

0
Christofis

euroleague

Τετ Μάιος 28, 2025 8:49 pm

τουλουμπα έγραψε:
Τετ Μάιος 28, 2025 8:40 pm
Christofis έγραψε:

Ο πιτερς θα φυγει μονο σε περιπτωση που γυρισει ο Πετρουσεφ, αλλα θα πρεπει να φυγει και ο Νικολα μαζι του.

γιατι?
Γιατι θα αποκτηθει και αθλητικο πενταρι και 4-5αρι

1
1 Εικόνα
Arkoudiarhs 7

a1greece
Reactions: 183

Τετ Μάιος 28, 2025 9:18 pm

Christofis έγραψε:
Slow horses 7 έγραψε:
Τελευταία νέα χωρϊς καμία επιφύλαξη, διότι εμπιστεύομαι με κλειστά μάτια τον γνωστό μου!
- Ο Μίτσιτς τώρα που μιλάμε πιέζει ο ίδιος τις καταστάσεις ώστε να πάει στον Ολυμπιακό ή στον Σάρας, αφού η Ρεάλ του ξεκαθάρισε ότι δεν ανεβαίνει πάνω από 3εκ €. Πάντως και η Dubai Bc του δίνει 4,5 τον χρόνο για κλειστό τριετές!!! Η Χάποελ δεν έχει βγεί εκτός, όπως κακώς αναφέρεται παντού και εξακολουθεί να παραμένει στο κόλπο, αλλά ως τελευταία επιλογή του αν δεν τελεσφορήσει η περίπτωση Ολυμπιακού ή Φενερμπαχτσέ. Ο Ολυμπιακός μιλάει φιλολογικά μαζί του μέχρι στιγμής….μην ακούτε ποσά!!!
- Ο Έβανς θα παραμείνει στο ρόστερ και επιπλέον σίγουρα θα προστεθεί άλλος ένας τοπ επιπέδου Γκαρντ ( δεν είπα ότι θα είναι ο Μίτσιτς) που θα έχει οπωσδήποτε κάθετο παιχνίδι και αξιόπιστο σουτ! Πάντως ο Μπι θέλει παίκτη τύπου Εξουμ!!! Έχει παίξει επαφή και με ένα τρελό όνομα Ευρωπαίου Nbaer που απλά ΔΕΝ θέλω να το γράψω!!! Και δεν αναφέρω ούτε σε πια θέση…….
- ο Μπι δεν έχει αναιρέσει την πρόθεση του να παραιτηθεί, άσχετα του τι διαβάζετε……οι Αφοί ούτε το συζητάνε και για αυτό έχουνε κολλήσει όλα και όχι διότι έρχονται οι τελικοί!!
- ο Οτούρου δεν τρελαίνει τον Μπι, αντιθέτως με τον Jones της Partizan ( ήμαρτον….) και τον Κεβάριους που τον κυνηγάμε ακόμα και τώρα, αν και τον πρόλαβε ο Σπαν!!!
- Σίγουρα ένας δεινόσαυρος χαιρετά μαζί με Λογκ, Ντόρσει, Σάκη, Βιλντόζα και φυσικά Γκος………έγινε συζήτηση υπό προϋποθέσεις μέχρι και για τον Λι, αλλά δεν τελεσφόρησε!! Η αίσθηση του γνωστού μου είναι πως θα υπάρξει και μια αποχώρηση ΕΚΠΛΗΞΗ!
ΑΥΤΑ ΕΜΑΘΑ……….ΑΥΤΑ ΣΑΣ ΠΕΡΝΑΩ!!! ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΝΑ ΕΚΤΕΘΩ ΚΑΘΩΣ ΘΕΩΡΩ ΠΛΗΡΩΣ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΤΗΝ ΠΗΓΗ ΜΟΥ!!!
Για την αποχωρηση ειναι ξεκαθαρα, ο Φαλ ο οποιος εχει ηδη προσφορες απο αλλες ομαδες ( Βιλερπαν, ΤΣΣΚΑ, ενω και η Φενερ του εχει διαμυνησει οτι θα ενδιαφερθει αν μεινει ελευθερος). Ο πιτερς θα φυγει μονο σε περιπτωση που γυρισει ο Πετρουσεφ, αλλα θα πρεπει να φυγει και ο Νικολα μαζι του.

Αυτα τα ξερω απο αλλου….
εγω δεν καταλαβαινω πως γινεται να θελει να φυγει ο Μπαρτζωκας αλλα ταυτοχρονα να εχει προτιμησεις ή μη σε παιχτες

0
Άβαταρ μέλους
qspock

allstar
Reactions: 570

Τετ Μάιος 28, 2025 9:24 pm

Αν η αποχωρηση ειναι ο Φαλ, τοτε μαλλον μενει Μιλουτινοφ.
Αν λοιπον θελει πισω Πετρουσεφ, εχουμε μια γραμμη ψηλων:

4) Βεζενκοφ Πιτερς
5) Μιλουτινοφ Πετρουσεφ

Μενει να κλεισουν και τον Γκρεκ Γουιλτζερ του Αρη και με μπολικο μοσχοκαρυδο κανουν κορυφαια μπεσαμελ!

1
1 Εικόνα
Slow horses 7

a1greece
Reactions: 805
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός

Τετ Μάιος 28, 2025 9:35 pm

Arkoudiarhs 7 έγραψε:
Τετ Μάιος 28, 2025 9:18 pm
Christofis έγραψε:

Αυτα τα ξερω απο αλλου….
εγω δεν καταλαβαινω πως γινεται να θελει να φυγει ο Μπαρτζωκας αλλα ταυτοχρονα να εχει προτιμησεις ή μη σε παιχτες
Προφανώς ο μεταγραφικός σχεδιασμός μιας ομάδας είναι δυναμική διαδικασία και εξελίσσεται ολόκληρη την χρονιά…….είναι με , κάθε καλή προαίρεση πάντα, δύσκολο να το καταλάβει ο οποιοσδήποτε που ασχολείται με το άθλημα???

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 6635
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 2

Τετ Μάιος 28, 2025 9:36 pm

ο στεφανου ειπε οτι ο ντορσει πιθανοτατα θα παρει την τελευταια του ευκαιρια στους τελικους..αρα θα ναι 12δα..ο γκος το πιθανοτερο θα ναι εκτος και θα μπει ο βιλντοζα.

Αν ο γκος ειναι οντως τραυματιας παλι..τι κριμα που δεν του δωσαμε 1.6.

0
Heisenberg

euroleague
Reactions: 1238
Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton

Τετ Μάιος 28, 2025 9:38 pm

Slow horses 7 έγραψε:
χαιρομαι που ξερεις τοσα.
εμενα ο δικος μου με το σταγονομετρο.ασε που και αυτος απο αλλους περιμενει.

Ειχα πει εδω και μερες εδω μεσα οτι οι Αφοι θα ανεβασουν και αλλο το μπατζετ φετος και απορουσα που γραφατε για επιστροφη στις εργασιακες ρυθμισεις.

Εγω τελευταια ενημερωση που εχω ειναι οτι η Φενερ επισημα δεν εχει κανει καμια κινηση οτι θελει τον Μισιτς, πιο πολυ την ανακατευουν,
Αντιθετως ο Σαρας ηθελε τον Καρλικ Τζοουνς της Παρτιζαν.
Οι Αφοι μπορουν να του δωσουν κοντα το συμβολαιο του Σασα και οι συζητησεις ειναι παραπανω απο φιλολογικες.

τωρα για τον ευρωπαιο NBAer αν θεωρησουμε οτι ο Σρουντερ ειναι γερμανος σε αυτον θα πηγαινε το μυαλο μου αλλα δεν νομιζω να ειναι αυτος.

*Ο Ταιρικ Τζοουνς εχει ανανεωσει με παρτιζαν
Η μονακο δεν εχει παρει ακομα τον Κεβαριους

0
Stam Tziant

junior
Reactions: 225

Εντωμεταξύ έχουν δει τα ματάκια μου πράγματα και θάματα. Σήμερα είδαν και ότι ο Σάσα δεν είναι για 30+ λεπτά. Επειδή έκανε ΕΝΑ, το ξαναλέω ΕΝΑ, κακό παιχνίδι μέσα σε μια ολόκληρη σεζόν. Δηλαδή να σε αναγκάζουν να πας Τουρκία, για μεταμόσχευση μαλλιών με το ζόρι. Βρε δε θέλω να μου πέσουν λέμε!

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 6635
Αγαπημένη θέση: SG, C

Τετ Μάιος 28, 2025 9:44 pm

παντως για την φενερ και τον μισιτς δεν το χει γραψει κανεις αποτι ξερω,ουτε στο τουιτερ..ισως και ο πρωτος που το ειπε να μουν εγω που δεν το λεω απο πληροφορια αλλα βασει λογικης...πρωην παικτης του σαρας ,γκαρντ θα ψαξουν υποθετω..λεφτα να δωσουν εχουν αφου θα τους φυγει ο χειζ και αλλο γκαρντ κλασης δεν υπαρχει..

τωρα αν ισχυουν οι πληροφοριες που σας δινουν για φενερ δεν εχουν βγει ακομα προς τα εξω.

0
Άβαταρ μέλους
berry

champion
Reactions: 1794
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Magic
Αγαπημένη ομάδα: Knicks

Τετ Μάιος 28, 2025 9:44 pm

Ευρωπαίος νβαερ μπορεί να είναι ο Βουκσεβιτς όπως έχουμε ξαναπεί.

Ποιοι άλλοι; Σαριτς ,Γκαρζα,Μαμουκαλεσβιλι ;φτου ουτε να το πω δεν μπορω

0
steph.larry

senior
Reactions: 274
Αγαπημένη θέση: PG, PF

Τετ Μάιος 28, 2025 9:50 pm

Stam Tziant έγραψε:
Εντωμεταξύ έχουν δει τα ματάκια μου πράγματα και θάματα. Σήμερα είδαν και ότι ο Σάσα δεν είναι για 30+ λεπτά. Επειδή έκανε ΕΝΑ, το ξαναλέω ΕΝΑ, κακό παιχνίδι μέσα σε μια ολόκληρη σεζόν. Δηλαδή να σε αναγκάζουν να πας Τουρκία, για μεταμόσχευση μαλλιών με το ζόρι. Βρε δε θέλω να μου πέσουν λέμε!
Αυτό είναι πταίσμα. Εγώ διάβαζε μέχρι και το ότι είναι loser κι αυτός, λίγος, να πάρει τα εκατομμύρια του και να φύγει, κι άλλα αιπηστυμονικά επιχειρήματα. Τώρα αν αυτά τα γράφουν Ολυμπιακοί και όχι βαλτοί ή τρολ, δε ξέρω τι να πω.

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές 2025-2026”