Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
berry

champion
Reactions: 1755
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Magic
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Αγαπημένη ομάδα: Knicks
Προειδοποιήσεις: 0

Τετ Μάιος 28, 2025 11:19 pm

τουλουμπα έγραψε:
Τετ Μάιος 28, 2025 11:15 pm
Airman έγραψε:
Τετ Μάιος 28, 2025 11:09 pm

Κάτσε βρε Σακ μου γιατί σε θεωρώ πολύ λογικό...Ενα πχ Μιλουτίνοφ- Οτούρου - Παπαγιάννης ή αν ήσουν ΠΑΟ ένα Λεσόρ - Οτούρου ή Γκέμπριελ - Παπαγιάννης με δεδομένο ότι δεν χρησιμοποιείς και 3 ξένους μόνο για την θέση 5 , σε χαλάει τόσο πολύ ?
χαλαει τους παιχτες

εδω ο ραιτ δεν ηθελε να κανει το τριτο σεντερ και θα θελει ο παπαγιαννης

ουτε ο γκεμπριελ θα θελει
Μενσα λείπεις ολρεντι

2
2 Εικόνα
Stam Tziant

junior
Reactions: 184

Τετ Μάιος 28, 2025 11:35 pm

shaq7 έγραψε:
Τετ Μάιος 28, 2025 11:14 pm
Stam Tziant έγραψε:
Τετ Μάιος 28, 2025 11:02 pm

Έχει κι ένα συμβόλαιο 21 εκατομμυρίων. Και γενικά ακόμα περνάει η μπογιά του στο ΝΒΑ, οπότε το θεωρώ κάτι παραπάνω από απίθανο για φέτος. Του χρόνου ίσως έχει λίγο παραπάνω νόημα.
Δεν θυμαμαι πως παει εκει στο ΝΒΑ..πες οτι γινει trade σε τανκιγνκ τιμ πχ(βεβαια οι μπουλς τι ειναι θα μου πεις)..αυτοι δεν μπορουνε να τον κανουνε wave και να ρθει ευρωπη?να μου πεις δεν πολυ στεκει ειναι πολλα τα λεφτα δεν ξερω..του χρονου στα 36 τι να τον κανουμε.

Αιρμαν οχι σουπερ ειναι για 3ος απλα εγω λεω οτι δεν ερχεται για τετοιον ρολο..στην καλυτερη θα εχεις λεσορ παπατζον γκεμπριελ..

το ξερετε οτι ο παπατζον πρωτες προπονησεις τις εκανε στον ολυμπιακο ε?απλα δεν του διναμε λεφτα να ρχεται απο τα μεγαρα και πηγε αλλου .
Δεν πολυβγάζει νόημα οι Μπουλς να κάνουν ανταλλαγή με tanking ομάδα, ακριβώς γιατί κι αυτοί δεν κυνηγάνε πρωταθλητισμό. Δηλαδή και οι Μπουλς αν δώσουν Βουτς θα είναι για να πάρουν κάποιον νεότερο. Μόνο σε contending ομάδα θα είχε νόημα να πάει (ακουγόταν για Lakers, Warriors μέσα στη χρονιά). Αλλά και να καταλήξει σε tanking team δε βρίσκω λόγο να γίνει waive, πιθανόν να θέλουν να τον πασάρουν κι αυτοί στη deadline σε καναν απελπισμένο contender.

2
2 Εικόνα
assistant

nba
Reactions: 1701
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas
Προειδοποιήσεις: 2

Τετ Μάιος 28, 2025 11:49 pm

berry έγραψε:
Τετ Μάιος 28, 2025 11:19 pm
τουλουμπα έγραψε:
Τετ Μάιος 28, 2025 11:15 pm

χαλαει τους παιχτες

εδω ο ραιτ δεν ηθελε να κανει το τριτο σεντερ και θα θελει ο παπαγιαννης

ουτε ο γκεμπριελ θα θελει
Μενσα λείπεις ολρεντι
o Μενσα ηταν ενας 3ος που εκανε φιλοτιμες προσπαθειες να γινει 4ος....

3
3 Εικόνα
tokalytero3d

euroleague
Reactions: 1333
Προειδοποιήσεις: 3

Πέμ Μάιος 29, 2025 12:04 am

Εγώ ξέρω ότι όσες ομάδες το πήραν είχαν παίκτες με σκληραδα, είτε χεις Ντέιβις κολσον μπιρτς λεσορ γιαμπουσελε σιγκλετον ντανστον κλπ κλπ.
Ο Ολυμπιακός δεν είχε ούτε έναν.
Πρέπει γύρω από μισιτς φουρνιε βεζενκοφ να χτίσει μια πολύ σκληρή ομάδα.
Αν έρθει ο μισιτς και παίζει πάλι με Μιλουτινοφ φαλ πιτερς καληνύχτα.

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 6587
Αγαπημένη θέση: SG, C

Πέμ Μάιος 29, 2025 12:16 am

tokalytero3d έγραψε:
Εγώ ξέρω ότι όσες ομάδες το πήραν είχαν παίκτες με σκληραδα, είτε χεις Ντέιβις κολσον μπιρτς λεσορ γιαμπουσελε σιγκλετον ντανστον κλπ κλπ.
η ρεαλ εσκαζε απο σκληραδα,γιουλ ροντριγκεθ κοζερ μουσα χεζονια ..ο γιαμπουσελε δεν ηταν..βεβαια ηταν απεναντι σε ματς.
ο μπιρτς δεν νομιζω οτι επαιξε και πολυ με μελι ηταν..

Συμφωνω οτι πρεπει να βαλουμε και μουσκουλα και αθλητικοτητα αλλα μην παμε και στην αλλη ακρη..καθε χρονο το παιρνει και διαφορετικη ομαδα με διαφορετικο τροπο δεν χρειαζεται να γινει μοδα να την αντιγραφουνε ολοι...αυτο τωρα που εκατσε ο τελικος να ειναι μια αηδια με μονο ξυλο δεν συμβαινει συχνα ευτυχως.

την φενερ ακομα δεν την εχουν βαλει στο κυνηγι του μισιτς..τελευταια ακουγεται για εφες..η οποια ομως δεν εχει το μπατζετ για να φτασει 4.

η χαποελ επισης τι μπατζετ θα κατεβασει για να χωρεσει και 5.5 στον μισιτς?20-30?ηδη εχει κανει ποσες ακριβες μεταγραφες

0
manos_89

senior
Reactions: 147
Προειδοποιήσεις: 1

Πέμ Μάιος 29, 2025 12:27 am

Παιδιά my 2 cents για την υπόθεση Μίσιτς!
1) Δεν νομίζω να ταιριάζει σε εσάς. Σας λείπει η σκληράδα. Το ταλέντο πλέον υπάρχει με Φουρνιέ και Βεζένκοφ (σαν αντίστοιχοι Σπανούλης-Πρίντεζης). Λείπουν οι σκληροί εργάτες που θα παίζουν άμυνα γι'αυτούς τους 2, θα βάζουν τα ελεύθερα σουτ, και θα δίνουν hustle. Λείπουν δηλαδή οι αντίστοιχοι Hines, Παπανικολάου, Dorsey, Antic, ακόμα και ο αντίστοιχος Μάντζαρης. Low usage παίκτες που θα ανεβάσουν τους 2 σταρ.
2) Ακόμα και καμία εμπορική κίνηση να μη γίνει καλό θα σας κάνει. Δεν είναι κακό αν κατεβείτε σαν outsider του χρόνου (αρκεί να μπορείτε να ρίξετε ξύλο).
3) Έβλεπα τον Βεζένκοφ φέτος και μερικά highlights από τελικό κυπέλλου κλπ. Δεν έχω δει μεγαλύτερο κώνο στην άμυνα. Στα τελευταία λεπτά του τελικού κυπέλλου δεν χρειαζόταν καν προσποίηση ή κάτι για να τον περάσει ο Ναν σαν σταματημένο.
4) Ανεξάρτητα με το τι βγαίνει από τους insiders εγώ δεν νομίζω ο ολυμπιακός να είναι κοντά στον Μίσιτς. Περισσότερο επικοινωνιακό μου ακούγεται (και από τις 2 μεριές). Και εξηγώ το σκεπτικό μου.
Ο ίδιος ο Μίσιτς θα υπογράψει από τέλη Μαίου, ενώ έχει δείξει ότι τον ενδιαφέρει το χρήμα και να πάρει αρκετά μεγάλο συμβόλαιο, χωρίς να περιμένει άλλες ομάδες; Θα είναι αυτοκτονικό για τον ίδιο και θα αφήσει αρκετά λεφτά στην άκρη. Δεν λέω ότι δεν θα τον πάρετε, απλά ότι θα γίνει σήριαλ και αν έρθει και υπογράψει αυτό θα γίνει σε 2 μήνες από τώρα. Το επικοινωνιακό είναι πρώτον από τη μεριά του ιδίου για να ανεβάσει το κασέ του και δεύτερον από του Ολυμπιακού, για να χρυσώσει το χάπι του αποκλεισμού. Εν ολίγοις τους βολεύει και τους 2 αυτό που γίνεται.

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Πέμ Μάιος 29, 2025 12:36 am

και ποιον θα παρουμε στα γκαρντ?Παντως το κασε του η χαποελ του δινει 5.5,με τα 4 του ολυμπιακου δεν πεφτει?Οι ομαδες βασικα γκαρντ παιρνουν στις αρχες,αλλα και παλι μετα απο 2 μηνες τι θα χει αλλαξει στην αγορα?δεν βγαζει νοημα..
το μονο που συμφωνω ειναι οτι μπορει να βγαινει σαν παπατζα επειδη η ομαδα ειναι σε κριση..εχει γινει αρκετες φορες,βεβαια και περσι λεγανε τα ιδια για σασα φουρνιε και ηρθανε..

0
tokalytero3d

euroleague
Reactions: 1333
Προειδοποιήσεις: 3

Πέμ Μάιος 29, 2025 12:38 am

shaq7 έγραψε:
Πέμ Μάιος 29, 2025 12:16 am
tokalytero3d έγραψε:
η ρεαλ εσκαζε απο σκληραδα,γιουλ ροντριγκεθ κοζερ μουσα χεζονια ..ο γιαμπουσελε δεν ηταν..βεβαια ηταν απεναντι σε ματς.
ο μπιρτς δεν νομιζω οτι επαιξε και πολυ με μελι ηταν..

Συμφωνω οτι πρεπει να βαλουμε και μουσκουλα και αθλητικοτητα αλλα μην παμε και στην αλλη ακρη..καθε χρονο το παιρνει και διαφορετικη ομαδα με διαφορετικο τροπο δεν χρειαζεται να γινει μοδα να την αντιγραφουνε ολοι...αυτο τωρα που εκατσε ο τελικος να ειναι μια αηδια με μονο ξυλο δεν συμβαινει συχνα ευτυχως.

την φενερ ακομα δεν την εχουν βαλει στο κυνηγι του μισιτς..τελευταια ακουγεται για εφες..η οποια ομως δεν εχει το μπατζετ για να φτασει 4.

η χαποελ επισης τι μπατζετ θα κατεβασει για να χωρεσει και 5.5 στον μισιτς?20-30?ηδη εχει κανει ποσες ακριβες μεταγραφες
Φίλος δεν έχουμε ούτε έναν αθλητικό σκληρό παίκτη. Δεν γίνεται έτσι δουλειά. Πάντα μέσα στις ομάδες που παίρνουν το τρόπαιο υπάρχει σκληραδα. Δεν σου λέω ότι είναι το μόνο που χρειάζεται αλλά πρέπει να ναι η βάση. Τους ντελικατους παίκτες τους έχει (φουρνιε βεζε) και μπορεί να πάρει έναν ακόμη (μισιτς). Βάλε δίπλα τους κατάλληλους. Ο γουορντ φαίνεται να είναι μια σωστή κίνηση. Θες 5αρι θηρίο. 4αρι μπακ απ το ίδιο κλπ.
Να μπορείς να βρίσκεις τις κατάλληλες 5αδες. Χωρίς άψυχους και χωρίς εξελακια.
Το θέμα είναι να καταφέρει όλο του το σύνολο στο φάιναλ φορ να βγάλει σκληραδα και σωματική και πνευματική (κάτι που δεν έχει καταφέρει ο κοουτς τόσα χρόνια και προσωπικά δεν πιστεύω ότι θα το καταφέρει ούτε του χρόνου).

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Πέμ Μάιος 29, 2025 12:44 am

ναι συμφωνω σε αυτα που λες..απλα οχι στην υπερβολη,δηλαδη οποιος λεει μην παρεις μισιτς παρε τον μακινταιρ πχ καπου κατι δεν στεκει...πρωτα φερνεις τον μισιτς και μετα χτιζεις γυρω του..πχ εγω το ροστερ που ''προτεινω΄΄

μισιτς γουοκαπ
φουρνιε λι εβανς
γουορντ παπ
βεζε πετρουσεφ
Κεβαριους Τζοουνς +οποιους ελληνες θελετε..ο ρογκα προφανως πρωτος στην λιστα αλλα λογικα ανεφικτος.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

allstar
Reactions: 2253
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant

Πέμ Μάιος 29, 2025 1:06 am

ρογκαβόπουλος θα έπαιζε με Σπανούλη όμως μετά το άκρο στην εθνική ;;;

0
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
Άβαταρ μέλους
reignman

allstar
Reactions: 3187
Αγαπημένος παίκτης: delete me
Αγαπημένη ομάδα: Chicago-Bulls

Πέμ Μάιος 29, 2025 1:46 am

Stam Tziant έγραψε:
Τετ Μάιος 28, 2025 9:38 pm
Εντωμεταξύ έχουν δει τα ματάκια μου πράγματα και θάματα. Σήμερα είδαν και ότι ο Σάσα δεν είναι για 30+ λεπτά. Επειδή έκανε ΕΝΑ, το ξαναλέω ΕΝΑ, κακό παιχνίδι μέσα σε μια ολόκληρη σεζόν. Δηλαδή να σε αναγκάζουν να πας Τουρκία, για μεταμόσχευση μαλλιών με το ζόρι. Βρε δε θέλω να μου πέσουν λέμε!
stop it.
ειναι σχεδον στανταρ οτι σε καθε παιχνιδι στα 2α ημιχρονα η αποδοση του πεφτει κατακορυφα. προφανως και δεν ειναι για 30+ λεπτα.
berry έγραψε:
Τετ Μάιος 28, 2025 9:44 pm
Ευρωπαίος νβαερ μπορεί να είναι ο Βουκσεβιτς όπως έχουμε ξαναπεί.

Ποιοι άλλοι; Σαριτς ,Γκαρζα,Μαμουκαλεσβιλι ;φτου ουτε να το πω δεν μπορω
cancar, killian hayes, ousmane dieng (team option), mo wagner, saric (player option $5.2M), mamukelashvili (UFA), bojan bogdanovic (Μαλλον τελειωμενος 34-35+ χειρουργιο ξανα στο αριστερο ποδι τον φλεβαρη), vukcevic

ολοι οι αλλοι εχουν συμβολαια μεγαλης διαρκειας ή 2 χρονια ακομα με $18-$19Μ το χρονο.

προφανως top dogs δεν αναφερουμε.

0
Άβαταρ μέλους
reignman

allstar
Reactions: 3187
Αγαπημένος παίκτης: delete me
Αγαπημένη ομάδα: Chicago-Bulls

Πέμ Μάιος 29, 2025 2:09 am

Για Vucevic Που λετε μερικοι... οι μετοχες του εχουν πεσει στα πατωματα btw.
2 χρονια προσπαθουμε να τον στειλουμε και τα μονα ανταλλαγματα που μας δινουν ειναι ενα ανοιγμενο σακουλακι πατατακια και μια μασημενη τσιχλα, για αυτο και ειναι ακομα στο Chicago.

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Πέμ Μάιος 29, 2025 2:43 am

τον βαγκνερ να υποθεσω τον λες γιατι εκοψε αχιλλειο ετσι?Για βουτσεβιτς ναι γιαυτο ελεγα οτι δεν ειναι ακραιο να ρθει απο αποψη οτι για νβα λογικα τα εφαγε τα ψωμια του..αλλα μαλλον δεν ειναι εφικτο λογω συμβολαιου.

0
Stam Tziant

junior
Reactions: 184

Πέμ Μάιος 29, 2025 3:28 am

reignman έγραψε:
Πέμ Μάιος 29, 2025 1:46 am
Stam Tziant έγραψε:
Τετ Μάιος 28, 2025 9:38 pm
Εντωμεταξύ έχουν δει τα ματάκια μου πράγματα και θάματα. Σήμερα είδαν και ότι ο Σάσα δεν είναι για 30+ λεπτά. Επειδή έκανε ΕΝΑ, το ξαναλέω ΕΝΑ, κακό παιχνίδι μέσα σε μια ολόκληρη σεζόν. Δηλαδή να σε αναγκάζουν να πας Τουρκία, για μεταμόσχευση μαλλιών με το ζόρι. Βρε δε θέλω να μου πέσουν λέμε!
stop it.
ειναι σχεδον στανταρ οτι σε καθε παιχνιδι στα 2α ημιχρονα η αποδοση του πεφτει κατακορυφα. προφανως και δεν ειναι για 30+ λεπτα.
Για πάγκο μη σου πω. 20λεπτο και πολύ του είναι. Άφαντος στα 2α ημίχρονα είναι γνωστό αυτό. Από τους 20 πόντους που βάζει μέσο όρο, οι 18 είναι στο πρώτο ημίχρονο.

0
Άβαταρ μέλους
Giwrgos_AEK

nba
Reactions: 1020
Αγαπημένη θέση: PF
Αγαπημένη ομάδα: Aek

Πέμ Μάιος 29, 2025 4:06 am

shaq7 έγραψε:
Πέμ Μάιος 29, 2025 12:36 am
και ποιον θα παρουμε στα γκαρντ?Παντως το κασε του η χαποελ του δινει 5.5,με τα 4 του ολυμπιακου δεν πεφτει?Οι ομαδες βασικα γκαρντ παιρνουν στις αρχες,αλλα και παλι μετα απο 2 μηνες τι θα χει αλλαξει στην αγορα?δεν βγαζει νοημα..
το μονο που συμφωνω ειναι οτι μπορει να βγαινει σαν παπατζα επειδη η ομαδα ειναι σε κριση..εχει γινει αρκετες φορες,βεβαια και περσι λεγανε τα ιδια για σασα φουρνιε και ηρθανε..
Kevin Porter Jr

1
1 Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές 2025-2026”