Τότε αν όντως δε μιλάμε για όλα ματς, ποιος ο λόγος να συζητάμε τους χρόνους γενικά και άοριστα για να λέμε αν μας κάνει καλύτερα το Βεζε+backup από το Πίτερς+Πετρούσεφ (πάλι αόριστα).Stam Tziant έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 29, 2025 11:52 amΔε νομίζω ότι μιλάει κανείς για ΟΛΑ τα ματς. Αν κερδίζεις τη Βιλερμπαν 20 πόντους ας παίξει και 19 λεπτά ο Βεζενκοφ. Δε θα πει κανείς κάτι. Αν ο Πίτερς είναι σε καλή μέρα, του χουν μπει 2-3 σουτ, ας παίξει και 20 λεπτά.steph.larry έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 29, 2025 11:16 amΠάντως ένα πράγμα δεν καταλαβαίνω στην κουβέντα με τους χρόνους. Παράδειγμα λέτε μερικοί ότι ο Βεζέ με το συμβόλαιο του πρέπει να παίρνει 30+ λεπτά και ο Αλέκος είναι καταδικασμένος στο ταβάνι των 10, αντε 15 λεπτών στην καλύτερη. Κι εγώ αναρωτιέμαι, αυτό γιατί πρέπει να είναι κανόνας σε ΟΛΑ τα ματς;;
Η ευρωλίγκα πάει να ξεπεράσει τις 40 αγωνιστικές του χρόνου, συν playoffs συν F4. Οι ομάδες στην κούρσα της κατάκτησης θα είναι τουλάχιστον 4-5, με μικρές διαφορές ποιότητας μεταξύ τους. Οπότε δεν το βρίσκω λογικό να αξιολογούμε τα λεπτά των θέσεων χωρίς να συνυπολογίζουμε τα ματσαρίσματα. Αν ο αντίπαλος πχ είναι η Μονακό, ο Σασα θα πρέπει να παίρνει max 20 λέπτα (και μάλλον μόνο τόσο θα μπορεί από το μπασκετικό ξύλο που θα τρώει). Σε άλλο ματς μπορεί να ταιριάζει να παίξει 30λεπτο.
Σε κάθε περίπτωση νομίζω τσάμπα το συζητάμε. Και 1μιση εκατομμύριο να έπαιρνε ο Σάσα, όταν έχει 20 πόντους μέσο όρο (και χωρίς να είναι ball-dominant) 30+ λεπτά θα παίξει, εκτός ειδικών περιπτώσεων.
Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 267
- Αγαπημένη θέση: PG, PF
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
1
1

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος steph.larry την Πέμ Μάιος 29, 2025 1:06 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- georbap
- Reactions: 1027
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Έχει βάση όπως το θέτεις, αλλά δεν γνωρίζουμε όλα τα δεδομένα.Slow horses 7 έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 29, 2025 12:48 pmMάγκες δεν είμαι θαυμαστής κανενός Γκος, αλλά…..μην γράφουμε κουταμάρες!!! Είναι τεράστιο επικοινωνιακό fail αν όντως ο Γκος πήγε στο Κάουνας με 1,3 εκ!!! Σημαίνει πολύ απλά ότι σε εμάς έμενε με 1,1 το πολύ 1,2 εκ!! Αν τώρα κάποιοι θεωρούν ότι δεν αξίζει ένας από τους καλύτερους συμπληρωματικούς Γκαρντ αυτό το ποσό, συγγνώμη αλλά να το γυρίσουμε στην σκοποβολή!!! Είναι προφανές ότι ο παίκτης έφυγε λόγω………..disrespect από την ομάδα και αυτό λυπάμαι που το λέω είναι απλά ΤΡΑΓΙΚΟ!!!
Αν για παράδειγμα κινηθεί η ομάδα για top guard στην θέση 1 και υπολογίζεται και ο Evans για την νέα σεζόν, που ακριβώς θα χωρούσε ο Γκος.
Δεν είναι μόνο το οικονομικό σκέλος που κρίνει τέτοιες υποθέσεις.
2
2

-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ακριβώς, είναι όλα και θέμα διαχείρισης. Σε κάποια ματς το κάντε όλοι χώρο να μας το πάρει ο Σασα θα δουλέψει, σε άλλα όχι, οπότε θες κι άλλους πρωταγωνιστές. Το ότι η ομάδα δεν προσαρμόζει καθόλου το παιχνίδι της είναι από τις κυριότερες εμμονές του Μπαρζώ και από τις βασικότερες αιτίες κριτικής στο πρόσωπο του.fotis vlachopoulos έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 29, 2025 12:11 pmεσυ καλα τα λες αλλα αλλος εχει το κουμαντο γαι τους χρονους και την αξιοποιηση των παικτων . πιστευεις οτι αν οι πητερς -μιλου επαιρναν τον ιδιο αριθμο προσπαθειων που επαιρνε σασα δεν θα εγραφαν αντιστοιχα νουμερα ?steph.larry έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 29, 2025 11:16 amΠάντως ένα πράγμα δεν καταλαβαίνω στην κουβέντα με τους χρόνους. Παράδειγμα λέτε μερικοί ότι ο Βεζέ με το συμβόλαιο του πρέπει να παίρνει 30+ λεπτά και ο Αλέκος είναι καταδικασμένος στο ταβάνι των 10, αντε 15 λεπτών στην καλύτερη. Κι εγώ αναρωτιέμαι, αυτό γιατί πρέπει να είναι κανόνας σε ΟΛΑ τα ματς;;
Η ευρωλίγκα πάει να ξεπεράσει τις 40 αγωνιστικές του χρόνου, συν playoffs συν F4. Οι ομάδες στην κούρσα της κατάκτησης θα είναι τουλάχιστον 4-5, με μικρές διαφορές ποιότητας μεταξύ τους. Οπότε δεν το βρίσκω λογικό να αξιολογούμε τα λεπτά των θέσεων χωρίς να συνυπολογίζουμε τα ματσαρίσματα. Αν ο αντίπαλος πχ είναι η Μονακό, ο Σασα θα πρέπει να παίρνει max 20 λέπτα (και μάλλον μόνο τόσο θα μπορεί από το μπασκετικό ξύλο που θα τρώει). Σε άλλο ματς μπορεί να ταιριάζει να παίξει 30λεπτο.
0
-
- Reactions: 788
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
1
Τί γράφεις ρε αδερφέ τώρα??? Μου συγκρίνεις τον Γκος με τα άλλα μας Γκαρντ??? Εδώ δίνεις 750Κ στον Keenan όλη την χρονιά να κάνει αποθεραπείες…….1,1 ζητούσε, ΑΝΤΕ ΝΑ ΣΤΟ ΠΩ λοιπόν, γιατί τρελλάθηκα μόλις το διάβασα και η τραγική απάντηση που πήρα από τον γνωστό μου είναι ότι αδειάζουν χώρο στο μπάτζετ για να πάρουν τον σούπερ γκάρντ( μου είπε το όνομα, έχει πολύ αναφερθεί εδώ, αλλά δεν είναι του παρόντος)!!! Αντί να διώχνουμε δηλαδή άλλους και άλλους ξεκινάμε από τον πιο versatile περιφερειακό που διαθέτουμε……και που προσφέρει πολλά περισσότερα από αυτά που εν τέλει ζητάει ( δίνεις 1,6 στον Τάιλερ και 800 στον Λονγκ επίσης…..). ΤΡΑΓΙΚΗ σαν σκέψη και παντελώς ερασιτεχνική αντιμετώπιση στον άνθρωπο Γκος πρώτα!!!shaq7 έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 29, 2025 12:52 pmσε μας λεγανε οτι ζηταει 1.6 παντως..Ποσους συμπληρωματικους γκαρντ θα χαμε?αν εμενε θα ταν το βασικο μας γκαρντ παλι,δεν βγαινουν τα κουκια..Slow horses 7 έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 29, 2025 12:48 pmMάγκες δεν είμαι θαυμαστής κανενός Γκος, αλλά…..μην γράφουμε κουταμάρες!!! Είναι τεράστιο επικοινωνιακό fail αν όντως ο Γκος πήγε στο Κάουνας με 1,3 εκ!!! Σημαίνει πολύ απλά ότι σε εμάς έμενε με 1,1 το πολύ 1,2 εκ!! Αν τώρα κάποιοι θεωρούν ότι δεν αξίζει ένας από τους καλύτερους συμπληρωματικούς Γκαρντ αυτό το ποσό, συγγνώμη αλλά να το γυρίσουμε στην σκοποβολή!!! Είναι προφανές ότι ο παίκτης έφυγε λόγω………..disrespect από την ομάδα και αυτό λυπάμαι που το λέω είναι απλά ΤΡΑΓΙΚΟ!!!
1
1

-
- Reactions: 1069
- Προειδοποιήσεις:
1
ειναι οι μπλουπεριες και η κακοδιαχειριση που ελεγα . επιβραβευουμε παικτες για την αποδοση της κατα το δοκουν και δημιουργουμε κλιμα "παιδια και αποπαιδια" συνεχως . εκανα εντιτ στο μυνημα για να αλλαξω το "επιβραυεβουμε". οποιος ατυχος συμφορουμιτης προλαβε κι ειδε το ορθογραφικο λαθος δικαιουται δωρεαν κολλυριο, προσφορα του φαρμακειου μου.Slow horses 7 έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 29, 2025 12:48 pmMάγκες δεν είμαι θαυμαστής κανενός Γκος, αλλά…..μην γράφουμε κουταμάρες!!! Είναι τεράστιο επικοινωνιακό fail αν όντως ο Γκος πήγε στο Κάουνας με 1,3 εκ!!! Σημαίνει πολύ απλά ότι σε εμάς έμενε με 1,1 το πολύ 1,2 εκ!! Αν τώρα κάποιοι θεωρούν ότι δεν αξίζει ένας από τους καλύτερους συμπληρωματικούς Γκαρντ αυτό το ποσό, συγγνώμη αλλά να το γυρίσουμε στην σκοποβολή!!! Είναι προφανές ότι ο παίκτης έφυγε λόγω………..disrespect από την ομάδα και αυτό λυπάμαι που το λέω είναι απλά ΤΡΑΓΙΚΟ!!!
4
2
2

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος fotis vlachopoulos την Πέμ Μάιος 29, 2025 1:16 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- shaq7
- Reactions: 6574
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
ο γκος δεν χωραει σε ροστερ ομαδας φ4 μαζι με τον γουοκαπ..ενας απο τους δυο μονο και ο γουοκαπ εχει το διαβατηριο συν οτι ο γκος τραυματιζεται καθε λιγο και λιγακι..Για κανα 3μηνο μονο εμεινε καθαρος μετα αρχισε παλι τα μυικα θεματα.
Χ γουοκαπ
Φουρνιε λι εβανς
Ενας παικτης χωραει και οποιος θα θελε να ειναι αυτος ο γκος μαλλον σιχαινεται τις κουπες
Χ γουοκαπ
Φουρνιε λι εβανς
Ενας παικτης χωραει και οποιος θα θελε να ειναι αυτος ο γκος μαλλον σιχαινεται τις κουπες

1
1

-
- Προειδοποιήσεις:
1
φιλε μου κανεις δεν αμφισβητει το γεγονος οτι ο σασα ειναι μεγαλη παικτουρα και φονιας . η συνολικη του εικονα ομως με τα μαγουλακια και το προγουλι με χαλαει λιγο απο τη στιγμη που ολοι μιλαγαν για την κοιλαι του μιλου ολο το χειμωνα (δικαιολογημενα αλλα το ειχαν παραξηλωσει) και την κακη αμυντικη αποδοση του πητερς ,τη στιγμη που ο σασα περα απο τα ριμπαουντς οταν του λενε αμυνα κοιταει στο λεξικο να δει τι ειναι .
4
4

-
- Προειδοποιήσεις:
1
να σου θυμισω επειδη μιλαμε για κουπες οτι ο γκος εχει περισσοτερες ευρωλιγκες στο παλμαρε του απο ολους τους ενεργους μας παικτες πλην παπανικολαου. Οκ αν επανελεθει ο εβανς σε αυτο που ηταν στη Ζαλγκιρις περισσευει ο γκος αυτο το δεχομαι , και δεν μπορω να κανω και διαφορετικα θα ημουν παραλογος (ιδιαιτερα αν οντως δεν ειναι φουμαρα του μισιτς) , αλλα ο τροπος που διαχειριστηκε η ομαδa το ολο θεμα ειναι ακομψος.shaq7 έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 29, 2025 1:08 pmο γκος δεν χωραει σε ροστερ ομαδας φ4 μαζι με τον γουοκαπ..ενας απο τους δυο μονο και ο γουοκαπ εχει το διαβατηριο συν οτι ο γκος τραυματιζεται καθε λιγο και λιγακι..Για κανα 3μηνο μονο εμεινε καθαρος μετα αρχισε παλι τα μυικα θεματα.
Χ γουοκαπ
Φουρνιε λι εβανς
Ενας παικτης χωραει και οποιος θα θελε να ειναι αυτος ο γκος μαλλον σιχαινεται τις κουπες![]()
0
- shaq7
- Reactions: 6574
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
ναι πηρε μια απεναντι μας γιατι ηπιαμε θαλασσα ενω κερδιζαμε με 12π 1.5λ πριν το τελος.αυτο πιο πολυ δειχνει την δικη μας ανικανοτητα παρα κατι αλλο.και ο βιλντοζα εχει μια..να τον κρατησουμε και αυτον.fotis vlachopoulos έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 29, 2025 1:14 pmνα σου θυμισω επειδη μιλαμε για κουπες οτι ο γκος εχει περισσοτερες ευρωλιγκες στο παλμαρε του απο ολους τους ενεργους μας παικτες πλην παπανικολαου. Οκ αν επανελεθει ο εβανς σε αυτο που ηταν στη Ζαλγκιρις περισσευει ο γκος αυτο το δεχομαι , και δεν μπορω να κανω και διαφορετικα θα ημουν παραλογος (ιδιαιτερα αν οντως δεν ειναι φουμαρα του μισιτς) , αλλα ο τροπος που διαχειριστηκε η ομαδa το ολο θεμα ειναι ακομψος.shaq7 έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 29, 2025 1:08 pmο γκος δεν χωραει σε ροστερ ομαδας φ4 μαζι με τον γουοκαπ..ενας απο τους δυο μονο και ο γουοκαπ εχει το διαβατηριο συν οτι ο γκος τραυματιζεται καθε λιγο και λιγακι..Για κανα 3μηνο μονο εμεινε καθαρος μετα αρχισε παλι τα μυικα θεματα.
Χ γουοκαπ
Φουρνιε λι εβανς
Ενας παικτης χωραει και οποιος θα θελε να ειναι αυτος ο γκος μαλλον σιχαινεται τις κουπες![]()
0
-
- Προειδοποιήσεις:
1
ρε παιδες απο το "παιζω αμυνα επιπεδου ΝΒΑ " μεχρι το "ειμαι μαυρη τρυπα ,δεν ακολουθω τις φασεις κι οταν ο ψηλος σηκωνεται για ταπα παιρνει επιθετικο ριμπαουντ ο καθε τυχαρπαστος και μου την καρφωνει στα μουτρα" εχει οπως και να το κανουμε μια χαοτικη διαφορα. κι οποις δεν ειδε τη φαση που περιφραφω τουλαχιστον μαι φορα σε καθε φετεινο μας αγωνα μαλλον εβλεπε μαγνητοσκοπημενους αγωνες απο προπερσυ που τοτε δεν τις εκανε αυτες τις πατατες.georbap έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 29, 2025 12:56 pmΑν δεν υπήρχε η διακαιολογημένη πίκρα από την αποτυχία στο F4 που δίνει ένα μικρό άλλοθι , θα ήταν να τραβάς τα μαλλιά σου με αυτά που γράφονται τα τελευταία 24ωρα και όχι κυρίως εδώ μέσα.Jeight έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 29, 2025 12:11 pmΑ τωρα τα αβαλτε μερικοι και με τον Βεζενκοφ επειδη δεν παιζει αμυνα. Αν επαιζε εδω θα ηταν η στο nba? Το καλυτερο διαθεσιμο διαβατηριο πλην Γιαννη Αντετοκουνμπο, mvp caliber παικτης και μας χαλαει επειδη δεν παιζει αμυνα.
Η πικρα και ο θυμος σας εχουν θολωσει εδω περα.
2
1
1

-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Φίλε μου για ποιο λόγο να μη συγκριθεί ο Γκος με τα υπόλοιπα γκαρντ; Μέχρι να τραυματιστεί ο Γουόκαπ, ο χείροτερος ήταν από αυτούς που παίζανε. Επίσης ο Γκος έχει και τη σοβαρή παράμετρο των τραυματισμών που δε μπορούμε να αγνοήσουμε, πάει σκληρά σε επαφές και παθαίνει τράβηγμα, μην κοιτάτε το φετινό 2ο μισό, είναι θαύμα αυτό που έκανε. Γουόκαπ επίσης λόγω διαβατηρίου αλλά και χαρακτήρα, δε σε συμφέρει να διώξεις, είναι ιδανικός συμπληρωματικός γκαρντ. Όλοι οι υπόλοιποι που αναφέρεις, Βιλντόζα, Λονγκ, Ντόρσεϊ, θα χαιρετήσουν και αυτοί έτσι κι αλλιώς. Εβανς δεν υπάρχει λογική να φύγει χωρίς να πάρει μισή ευκαιρία έστω, αν και προφανώς αναγνωρίζουμε το ότι είναι ένα high-stake ρίσκο.Slow horses 7 έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 29, 2025 1:04 pmΤί γράφεις ρε αδερφέ τώρα??? Μου συγκρίνεις τον Γκος με τα άλλα μας Γκαρντ??? Εδώ δίνεις 750Κ στον Keenan όλη την χρονιά να κάνει αποθεραπείες…….1,1 ζητούσε, ΑΝΤΕ ΝΑ ΣΤΟ ΠΩ λοιπόν, γιατί τρελλάθηκα μόλις το διάβασα και η τραγική απάντηση που πήρα από τον γνωστό μου είναι ότι αδειάζουν χώρο στο μπάτζετ για να πάρουν τον σούπερ γκάρντ( μου είπε το όνομα, έχει πολύ αναφερθεί εδώ, αλλά δεν είναι του παρόντος)!!! Αντί να διώχνουμε δηλαδή άλλους και άλλους ξεκινάμε από τον πιο versatile περιφερειακό που διαθέτουμε……και που προσφέρει πολλά περισσότερα από αυτά που εν τέλει ζητάει ( δίνεις 1,6 στον Τάιλερ και 800 στον Λονγκ επίσης…..). ΤΡΑΓΙΚΗ σαν σκέψη και παντελώς ερασιτεχνική αντιμετώπιση στον άνθρωπο Γκος πρώτα!!!
Οπότε που είναι η τραγική σκέψη στο να μη μείνει ο Γκος. Θα είχες αφετηρία το Γκος, Γουόκαπ, Λι, Εβανς και Λαρε, Φουρνιε τα δυαροτριάρια πες για του χρόνου, και θα έψαχνες χώρο να βάλεις έναν elite two way ηγετικό γκαρντ (τύπου Μίτσιτς ή Σρεντερ) στην περιφέρεια, ιδανικά στον άσσο, άντε στο ασσόδυο. Πάλι μπουκωμένη θα ήταν η ομάδα.
0
-
- Προειδοποιήσεις:
1
με προλαβες για τον βιλντοζα ηθελα να το γραψω , απλα στον εν λογω αγωνα πριν φτασουμε στη μανταρινα ο γκος ειχε πολυ μεγαλη συνεισφορα στο να γυρισει ο αγωνας. περα απο αυτα , δεν θελω τοσο πολυ να σταθω στο γιατι φευγει ο γκος (στο εγραψα αλλωστε οτι δεν μπορω να διαφωνησω με τα γραφομενα σου ) αλλα στο πως . κι εκει φιλε μου πιστευω οτι ειμαστε φαουλ .shaq7 έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 29, 2025 1:17 pmναι πηρε μια απεναντι μας γιατι ηπιαμε θαλασσα ενω κερδιζαμε με 12π 1.5λ πριν το τελος.αυτο πιο πολυ δειχνει την δικη μας ανικανοτητα παρα κατι αλλο.και ο βιλντοζα εχει μια..να τον κρατησουμε και αυτον.fotis vlachopoulos έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 29, 2025 1:14 pm
να σου θυμισω επειδη μιλαμε για κουπες οτι ο γκος εχει περισσοτερες ευρωλιγκες στο παλμαρε του απο ολους τους ενεργους μας παικτες πλην παπανικολαου. Οκ αν επανελεθει ο εβανς σε αυτο που ηταν στη Ζαλγκιρις περισσευει ο γκος αυτο το δεχομαι , και δεν μπορω να κανω και διαφορετικα θα ημουν παραλογος (ιδιαιτερα αν οντως δεν ειναι φουμαρα του μισιτς) , αλλα ο τροπος που διαχειριστηκε η ομαδa το ολο θεμα ειναι ακομψος.
0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος fotis vlachopoulos την Πέμ Μάιος 29, 2025 1:25 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- golitog7
- Reactions: 1827
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Πότε δεν κερδίζαμε με 12 πόντους στην τελευταία περίοδο πόσο μάλλον 1.5 πριν το τέλος. Παίζει το περισσότερο που ξεφύγαμε να ήταν κάνα εξάρι πόντους.shaq7 έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 29, 2025 1:17 pmναι πηρε μια απεναντι μας γιατι ηπιαμε θαλασσα ενω κερδιζαμε με 12π 1.5λ πριν το τελος.αυτο πιο πολυ δειχνει την δικη μας ανικανοτητα παρα κατι αλλο.και ο βιλντοζα εχει μια..να τον κρατησουμε και αυτον.fotis vlachopoulos έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 29, 2025 1:14 pm
να σου θυμισω επειδη μιλαμε για κουπες οτι ο γκος εχει περισσοτερες ευρωλιγκες στο παλμαρε του απο ολους τους ενεργους μας παικτες πλην παπανικολαου. Οκ αν επανελεθει ο εβανς σε αυτο που ηταν στη Ζαλγκιρις περισσευει ο γκος αυτο το δεχομαι , και δεν μπορω να κανω και διαφορετικα θα ημουν παραλογος (ιδιαιτερα αν οντως δεν ειναι φουμαρα του μισιτς) , αλλα ο τροπος που διαχειριστηκε η ομαδa το ολο θεμα ειναι ακομψος.
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Εγώ αντιλαμβάνομαι αυτό που λες για τον τρόπο, αλλά αξιολογώντας όλη την πορεία του Γκος στη διετία και όχι μόνο, το 2ο μισό της 2ης σεζόν, αυτό που βλέπω είναι ότι η ομάδα δε μπορούσε να κάνει και διαφορετικά. Έχει κάνει πρόωρες ανανεώσεις σε Γουόκαπ, Πίτερς, Φαλ και σε όλες βρήκε στην πορεία ένα τίμημα μπροστά της, για διαφορετικούς λόγους στην κάθε περίπτωση.fotis vlachopoulos έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 29, 2025 1:22 pmμε προλαβες για τον βιλντοζα ηθελα να το γραψω , απλα στον εν λογω αγωνα πριν φτασουμε στη μανταρινα ο γκος ειχε πολυ μεγαλη συνεισφορα στο να γυρισει ο αγωνας. περα απο αυτα , δεν θελω τοσο πολυ να σταθω στο γιατι φευγει ο γκος αλλα στο πως . κι εκει φιλε μου πιστευω οτι ειμαστε φαουλ .
0