Τελικοί GBL - Game 1: Παναθηναϊκός vs Ολυμπιακός 30/05/25 - 21:00
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 788
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
1
- kein
- Reactions: 796
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Καλά ακόμα να τον μάθεις τον πρόεδρο ; Στο μυαλό του το έχει ήδη πάρει το τρόπαιο του 2026. Σειρά έχει η διάλυση.
Εντάξει αν προσπαθούμε να εξηγήσουμε την λογική του ΔΠΓ με όρους κοινής λογικής, είναι σαν να βάζεις κασέτα από ατάρι σε φλοπι ντραιβ !!!
Η συνταγή είναι απλή : προσπεράστε ελεύθερα και χωρίς τύψεις
2
2

11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
-
- Reactions: 35
- Αγαπημένος παίκτης: Hakeem
- Προειδοποιήσεις:
0
Στην Ελλάδα έχουν αληθινή επιρροή πολύ πιο επικίνδυνοι τύποι από τον ΔΠΓ.
Ο άνθρωπος είναι τέρμα γραφικός και τοξικος αλλά δεν είναι Μαρινάκης, Τίγρης κλπ σε επιρροη και επικινδυνότητα.
Ο ΔΠΓ κλαιγοταν στα σοσιαλ για την ΕΟΚ πόσα χρόνια άλλαξε κάτι?
Οι άνθρωποι με αληθινή επιρροή κάνουν άλλα πράγματα, και μου κάνει εντύπωση να φοβόμαστε σαν χώρα τον ΔΠΓ που ούτε την εταιρεία του πατέρα του δεν τρέχει.
1
1

- montechristo
- Reactions: 1881
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Τείνω στο να συμφωνήσω και -ίσως- ξεπληρώσουμε, έστω και καθυστερημένα το κάρφωμα του Μπατίστα.shaq7 έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 29, 2025 6:31 pmΣτα ντερμπι τις περισσοτερες φορες αυτος που κατεβαινει φαβορι και να διαλυσει τον αντιπαλο συνηθως την τρωει..Σε αυτα τα ματς η μαχητικοτητα ,η ενεργεια κτλ που βγαζεις κερδιζουν τα παιχνιδια..το ταλεντο η η αποδοση μεμονωμενων παικτων παει περιπατο..συνηθως την σειρα την παιρνει η καλυτερη ομαδα ωστοσο,εγω μιλαω για το αυριανο συγκεκριμενα.
0
- kein
- Reactions: 796
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Αυτό ακριβώς! Ο ΔΠΓ είναι ένα άτομο που χρειάζεται βοήθεια ειδικού. Κάποιοι άλλοι είναι πραγματικά επικίνδυνοι, κράτος εν κρατει.Two way player έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 29, 2025 7:17 pmΣτην Ελλάδα έχουν αληθινή επιρροή πολύ πιο επικίνδυνοι τύποι από τον ΔΠΓ.
Ο άνθρωπος είναι τέρμα γραφικός και τοξικος αλλά δεν είναι Μαρινάκης, Τίγρης κλπ σε επιρροη και επικινδυνότητα.
Οι άνθρωποι με αληθινή επιρροή κάνουν άλλα πράγματα, και μου κάνει εντύπωση να φοβόμαστε σαν χώρα τον ΔΠΓ που ούτε την εταιρεία του πατέρα του δεν τρέχει.
0

11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
- montechristo
- Reactions: 1881
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
-
- Reactions: 788
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
1
0
- shaq7
- Reactions: 6571
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
ο γκος ειναι το βασικο μας γκαρντ ,δυο εχουμε αλλωστε και ο αλλος ειναι μετα απο 4μηνες απουσιας..προφανως θα λειψει..Slow horses 7 έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 29, 2025 7:30 pmΚάτσε γιατί με έχεις μπερδέψει επανειλημμένα σήμερα………είπες ότι θα λείψει ο Γκος??? Ε, μάλλον έπαθα Αλτσχάιμερ δεν εξηγείται αλλιώς………![]()
πως το συνδιασες με το οτι δεν θα τον ηθελα βασικο γκαρντ του χρονου αλλα θελω καποιον μισιτς?
0
-
- Reactions: 127
- Αγαπημένος παίκτης: Kobe
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
- Προειδοποιήσεις:
0
Για ποιον λογο αναφερεται ο Μαρινακης και οι λοιποι? Μπασκετικο δεν ειναι το φορουμ. Επισης ο Μαρινακης με τρομαζει πιο πολυ γιατι εχει πολυ μεγαλυτερη δυναμε απο τον Και τα λόγια αντιλαλήσαν τ’ αξεδιάλυτα οι σπηλιές και του γάμου τους τραγούδι το ’ψαλαν οι κοπελιές: Στον πατέρα μου καβάλα, τη μητέρα μου φορώ, κι ήπια, για να ξεδιψάσω, με το Χάρο μου νερό.. Αλλα οι αποψεις του Και τα λόγια αντιλαλήσαν τ’ αξεδιάλυτα οι σπηλιές και του γάμου τους τραγούδι το ’ψαλαν οι κοπελιές: Στον πατέρα μου καβάλα, τη μητέρα μου φορώ, κι ήπια, για να ξεδιψάσω, με το Χάρο μου νερό. ειναι ακραια επικινδυνες. Οι κορη ανεβαζε στο τικ τοκ ποστ υπερ του Κασιδιαρη για τις επομενες εκλογες.Two way player έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 29, 2025 7:17 pmΣτην Ελλάδα έχουν αληθινή επιρροή πολύ πιο επικίνδυνοι τύποι από τον ΔΠΓ.
1
1

- pan24
- Reactions: 2536
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Για τον ένα ή τον άλλο λόγο και οι 2 ομάδες με ροτέισον 7-8 παικτών μαξ θα πάνε.
6 ξένους συν Σλούκα και λίγο Μήτογλου ο ένας, 5 ξένους συν Παπανικολάου, Γουόκαπ, Βεζένκοφ ο άλλος.
Αριθμητικά το Γουόκαπ, Βιλντόζα, Λι είναι οκ.
Δημιουργικά/ποιοτικά υστερεί αλλά αυτό μόνο αν εμφανιστεί ο καλός Σλούκας.
Με τον Σλούκα του τελευταίου διαστήματος και τον Μπράουν εκτός κλίματος (πολύ πιθανό και εκτός 7αδας) και ο Παναθηναικός χωρίς καθαρό δημιουργό παίζει, ο Γκράντ αναλαμβάνει αυτό το ρόλο.
0