Τελικοί GBL - Game 1: Παναθηναϊκός vs Ολυμπιακός 30/05/25 - 21:00

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
reignman

allstar
Reactions: 3187
Αγαπημένος παίκτης: delete me
Αγαπημένη ομάδα: Chicago-Bulls
Προειδοποιήσεις: 1

Πέμ Μάιος 29, 2025 9:04 pm

shaq7 έγραψε:
Πέμ Μάιος 29, 2025 8:55 pm

Οσο αναφορα του χρονου εγω δεν θελω να ειναι ο βασικος μας ασσος ,οποτε καλα καναν και δεν τον ανανεωσαν..Εσυ ισως πιστευεις οτι ο γκος αν εμενε δεν θα εμενε για βασικος..
Παντως ο Goss περσι ξεκινησε ΜΗΔΕΝ παιχνιδια και επαιζε λιγοτερο χρονο απο τον yeehaw extraordinaire... Οποτε βασικος δεν ηταν ουτε περσι ουτε φετος μεχρι να τραυματιστει ο yeehaw enthusiast.

1
1 Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος reignman την Πέμ Μάιος 29, 2025 9:05 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 6620
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 2

Πέμ Μάιος 29, 2025 9:05 pm

τουλουμπα έγραψε:
Πέμ Μάιος 29, 2025 8:43 pm
kein έγραψε:
Πέμ Μάιος 29, 2025 8:40 pm

Πρέπει να υπάρχει κάποιο θέμα με γκαρντ, και φοβάται ο Αταμαν οτι δεν θα αρκετα να καλύψει τις αναγκες του, δεν έχει άλλη λογική εξήγηση αυτή η κίνηση.
ο βετακης εγραψε οτι δεν εχει κανει προπονηση μετα το φ4 ποναει

οποτε ηταν λαθος η χρησιμοποιηση του εκει
και δεν εδωσε τιποτα και ολοι ασχολουνταν αν θα παιξει η οχι λες και ειναι ο χακιμ ξερω γω
και βγηκε οφ για τους τελικους
πολυ κριμα για τον λεσσορ αν ισχυει αυτο..Ελπιζω να ειναι κατι απλο και να μην τον γυρισει πολυ πισω..παντως πολλοι το λεγαμε οτι δεν πρεπει να μπει και ο αταμαν οχι απλα τον εβαλε πρεπει να επαιξε και κανα 20λεπτο.

0
Slow horses 7

a1greece
Reactions: 800
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός

Πέμ Μάιος 29, 2025 9:07 pm

shaq7 έγραψε:
Slow horses 7 έγραψε:
Πέμ Μάιος 29, 2025 8:40 pm

Καλά δεν έχουμε 2 , 4 Γκαρντ έχουμε ( στον Μπι τα παράπονα σου) , απλά εσύ έχεις εγκλωβίσει στον Γκος που σου λέω από το πρωΐ ότι είναι από τους καλύτερους συμπληρωματικούς ( άρα ΟΧΙ ΣΤΑΡ) στην Ευρωλίγκα!!! Αν δεν θες να το καταλάβεις δικαίωμα σου, αλλά αποφάσισε τελικά, σου έκανε ή όχι ο Γκος??? Και αν όχι γιατί τον θεωρείς ως έλλειψη αύριο και γενικά στην σειρά?? Και προφανώς…….οχι ως ο αστεράτος σου έτσι?? Γιατί εμείς επιλέξαμε και φέτος να μην πάμε με αστεράτο ποιντ γκαρντ, δεν το επέλεξε ο Γκος!!!
ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ: ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΠΟΧΗ ,ΤΑ ΦΟΡΤΩΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΚΑ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΓΚΟΣ!!!!
κοιτα εχουμε τεραστιο προβλημα συνεννοησης το μονο σιγουρο..θα το ξαναπω μια τελευταια φορα αν το καταλαβεις το καταλαβες.. Φετος ο γκος ειναι ο βασικος μας ασσος,χωρις αυτον εχουμε τεραστιο προβλημα..Δεν εχω πει καπου οτι φταιει ο γκος που ο μπαρτζωκας αποφασισε να παει με τον γκος και τον γουοκαπ ..

Οσο αναφορα του χρονου εγω δεν θελω να ειναι ο βασικος μας ασσος ,οποτε καλα καναν και δεν τον ανανεωσαν..Εσυ ισως πιστευεις οτι ο γκος αν εμενε δεν θα εμενε για βασικος..απο το πρωι σου εξηγω οτι απο την στιγμη που λενε οτι ο λι και εβανς μενει η μονη θεση που μπορει να ρθει ο ΄΄μισιτς΄΄ ειναι του γκος.Δεν γινεται να μεινει ο γκος συμπληρωματικος δεν εχει χωρο.Δεν ξερω πως αλλιως να το πω,οποτε δεν θα επανερθω..
Ευχαριστώ man που με είπες συγκεκαλυμμένα βλαξ…….ελα να το λήξουμε διότι κάποιος έχει σοβαρό αντιληπτικό πρόβλημα ( μάλλον εγώ είμαι) , οπότε end of story και όλα καλά!!!

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

reignman έγραψε:
shaq7 έγραψε:

Οσο αναφορα του χρονου εγω δεν θελω να ειναι ο βασικος μας ασσος ,οποτε καλα καναν και δεν τον ανανεωσαν..Εσυ ισως πιστευεις οτι ο γκος αν εμενε δεν θα εμενε για βασικος..
Παντως ο Goss περσι ξεκινησε ΜΗΔΕΝ παιχνιδια και επαιζε λιγοτερο χρονο απο τον yeehaw extraordinaire... Οποτε βασικος δεν ηταν ουτε περσι ουτε φετος μεχρι να τραυματιστει ο yeehaw extraordinaire.
περσι ρε συ reign ηταν και ο ηγετης σου ο γκος τι να λεμε τωρα..προσωπικα δεν αντεχω να δω αλλο μαζι στο παρκε γουοκαπ γκος μακισικ..εφυγε και ο μακισικ θα μου πεις αλλα και παλι με το γουοκαπ γκος σπυρια θα βγαλω.

0
Άβαταρ μέλους
reignman

allstar

Πέμ Μάιος 29, 2025 9:10 pm

shaq7 έγραψε:
τουλουμπα έγραψε:
Πέμ Μάιος 29, 2025 8:43 pm

ο βετακης εγραψε οτι δεν εχει κανει προπονηση μετα το φ4 ποναει

οποτε ηταν λαθος η χρησιμοποιηση του εκει
και δεν εδωσε τιποτα και ολοι ασχολουνταν αν θα παιξει η οχι λες και ειναι ο χακιμ ξερω γω
και βγηκε οφ για τους τελικους
πολυ κριμα για τον λεσσορ αν ισχυει αυτο..Ελπιζω να ειναι κατι απλο και να μην τον γυρισει πολυ πισω..παντως πολλοι το λεγαμε οτι δεν πρεπει να μπει και ο αταμαν οχι απλα τον εβαλε πρεπει να επαιξε και κανα 20λεπτο.
Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

2
2 Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος reignman την Πέμ Μάιος 29, 2025 9:11 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Slow horses 7 έγραψε:
shaq7 έγραψε:
Ευχαριστώ man που με είπες συγκεκαλυμμένα βλαξ…….ελα να το λήξουμε διότι κάποιος έχει σοβαρό αντιληπτικό πρόβλημα ( μάλλον εγώ είμαι) , οπότε end of story και όλα καλά!!!
κοιτα δεν ξερω τι γινεται εδω μεσα και παρεξηγιεσαι...εγω απλα μιλαω..εχω πει 10 φορες σημερα χωρις πλακα το ιδιο πραγμα και μου απαντας τα αναποδα..θες να μην τα εξηγω εγω καλα?θα μπορουσε..αλλα δεν γινεται να συνεχισει επ αοριστο αυτο εγω να λεω το α και εσυ να μου λες οτι λεω το β. Δεν εχω καμια προθεση να σε πω βλαξ,αν ειχα θα στο λεγα στα ισια δεν εχω θεμα.
Ας αποφασισουμε οτι δεν καταλαβαινομαστε και ας παει παρακατω.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
karamelitsa

euroleague
Reactions: 1102
Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι

Πέμ Μάιος 29, 2025 9:11 pm

shaq7 έγραψε:
reignman έγραψε:

Παντως ο Goss περσι ξεκινησε ΜΗΔΕΝ παιχνιδια και επαιζε λιγοτερο χρονο απο τον yeehaw extraordinaire... Οποτε βασικος δεν ηταν ουτε περσι ουτε φετος μεχρι να τραυματιστει ο yeehaw extraordinaire.
περσι ρε συ reign ηταν και ο ηγετης σου ο γκος τι να λεμε τωρα..προσωπικα δεν αντεχω να δω αλλο μαζι στο παρκε γουοκαπ γκος μακισικ..εφυγε και ο μακισικ θα μου πεις αλλα και παλι με το γουοκαπ γκος σπυρια θα βγαλω.
Tα πράγματα είναι απλά από την στιγμή που Λι, Γουόκαπ και Εβανς μένουν, χωράει άλλος ένας Guard, αυτός θα είναι ένας τοπ επιπέδου π.χ. Μίσιτς, οπότε ο Γκος τέλος,...τόσο απλά.

0
Άβαταρ μέλους
montechristo

euroleague
Reactions: 1900
Προειδοποιήσεις: 4

Πέμ Μάιος 29, 2025 9:12 pm

Slow horses 7 έγραψε:
Πέμ Μάιος 29, 2025 8:49 pm
Dimmitz έγραψε:
Πέμ Μάιος 29, 2025 8:47 pm
Πωπω μαντάρα τα έχουν κάνει Άταμαν και Μπι, θέλαμε και ελληνικό τελικό τρομάρα μας!!!
Η σωστότερη κουβέντα που άκουσα σήμερα…..όχι μαντάρα βέβαια , σ**τά είναι η ορθή κουβέντα αλλά είπαμε να κρατήσουμε και ένα επίπεδο!
Ναι! Γιατί τρίτος Σεφέρης σε μιά μέρα έτσι στο ξαφνικό, θα μας κάτσει στο στομάχι!!!

3
1 Εικόνα 2 Εικόνα
Slow horses 7

a1greece
Reactions: 800
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry

shaq7 έγραψε:
Slow horses 7 έγραψε:

κοιτα δεν ξερω τι γινεται εδω μεσα και παρεξηγιεσαι...εγω απλα μιλαω..εχω πει 10 φορες σημερα χωρις πλακα το ιδιο πραγμα και μου απαντας τα αναποδα..θες να μην τα εξηγω εγω καλα?θα μπορουσε..αλλα δεν γινεται να συνεχισει επ αοριστο αυτο εγω να λεω το α και εσυ να μου λες οτι λεω το β. Δεν εχω καμια προθεση να σε πω βλαξ,αν ειχα θα στο λεγα στα ισια δεν εχω θεμα.
Ας αποφασισουμε οτι δεν καταλαβαινομαστε και ας παει παρακατω.
Ρε συ, είπα φταίω εγώ και end of story!!

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
reignman

allstar

Πέμ Μάιος 29, 2025 9:14 pm

Slow horses 7 έγραψε:

Ρε συ, είπα φταίω εγώ και end of story!!
Aργα αλογα 7... Σακ... θα σας πω την αληθεια ρε μλκς.

ΕΓΩ ΦΤΑΙΩ.

5
5 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 4451
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 3

Πέμ Μάιος 29, 2025 9:18 pm

Slow horses 7 έγραψε:
Πέμ Μάιος 29, 2025 9:01 pm
τουλουμπα έγραψε:
Πέμ Μάιος 29, 2025 8:50 pm

οτι καποιος στα γκαρντ ειναι τραυματιας και οτι οι υπολοιποι δεν μπορουν αλλα την διαφορα θα την κανει ενας φευγατος που κοροιδευε στο φ4 και μετραει ωρες για να παρει δρομο?
ενας τετοιος παιχτης θα αντικαταστησει τον τραυματια γκαρντ?
Το παιχνίδι στο Σεφ αυτός ο φευγάτος στο πήρε βέβαια……..
το παιχνιδι στο σεφ ειχε γινει τον περασμενο οκτωβριο

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion

Πέμ Μάιος 29, 2025 9:22 pm

shaq7 έγραψε:

γιατι το απαιτουσαν οι οπαδοι που εγραφαν οτι θα τους πατησει ολους θα τους διαλυσει και ολα αυτα που γραφουν

αν και γενικα δεν τρελαινομαι και ειδικα στα παιχνιδια με τον οσφπ στα πιο πολλα εχει πελατιακες σχεσεις με τα σεντερ σας θα τον ηθελα πιο πολυ απλο τελειωμενους φευγατους παιχτες που κοροιδευαν στο φ4

0
Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions: 2543
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Μάιος 29, 2025 9:26 pm

Δεν θα είχε λογική να μείνει εκτός ο Λεσόρ αν υπήρχε θέμα με γκαρντ.

Αν φοβάται τραυματισμό κοντού και πιστεύει ότι ο Μπράουν μπορεί να βοηθήσει θα άφηνε έναν από τους ψηλούς μας, λογικά Γιουρτσεβέν.

Ο Λεσόρ για 15 λεπτά μαζί με τον Γκάμπριελ και τον Μήτογλου είναι παραπάνω από οκ για 5 παιχνίδια.

Για να είναι εκτός μάλλον ιατρικά δεν μπορεί και δεν είναι παράλογο...το αν θα παίξει final 4 ήταν οριακό.

Από το χειρότερο σενάριο που είναι κάποια υποτροπή ή κάποια θλάση, μέχρι το πιο απλό ότι έπαιξε 2 15λεπτα και τουμπάνιασε το πόδι, αν μετά από 2 15λεπτα(που το ένα ήταν σαν φιλικό) θέλει μια εβδομάδα να συνέλθει δεν μπορεί να παίξει τελικούς.

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion

Πέμ Μάιος 29, 2025 9:29 pm

pan24 έγραψε:
Πέμ Μάιος 29, 2025 9:26 pm
Δεν θα είχε λογική να μείνει εκτός ο Λεσόρ αν υπήρχε θέμα με γκαρντ.

Αν φοβάται τραυματισμό κοντού και πιστεύει ότι ο Μπράουν μπορεί να βοηθήσει θα άφηνε έναν από τους ψηλούς μας, λογικά Γιουρτσεβέν.

Ο Λεσόρ για 15 λεπτά μαζί με τον Γκάμπριελ και τον Μήτογλου είναι παραπάνω από οκ για 5 παιχνίδια.

Για να είναι εκτός μάλλον ιατρικά δεν μπορεί και δεν είναι παράλογο...το αν θα παίξει final 4 ήταν οριακό.

Από το χειρότερο σενάριο που είναι κάποια υποτροπή ή κάποια θλάση, μέχρι το πιο απλό ότι έπαιξε 2 15λεπτα και τουμπάνιασε το πόδι, αν μετά από 2 15λεπτα(που το ένα ήταν σαν φιλικό) θέλει μια εβδομάδα να συνέλθει δεν μπορεί να παίξει τελικούς.
γιατι τι περιμεναν στην ομαδα να μην πρηζετε το ποδι του μετα απο τετοιον τραυματισμο?
για μηνες θα συμβαινει αυτο

0
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar
Reactions: 3002
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Μάιος 29, 2025 9:31 pm

Κάκιστη κίνηση -όπως φοβόμασταν- να μπει ο Λεσορ Φ4. Κρίμα. Ελπίζω να γυρίσει ταύρος την καινούρια χρονιά και να μην έπαθε καμία έξτρα ζημιά.

1
1 Εικόνα
Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”