Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2025-2026
Συντονιστής: Captains
- nikolas_asteri
- Reactions: 2974
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
1
1

- Airman
- Reactions: 829
- Αγαπημένη θέση: PG, SG
- Αγαπημένος παίκτης: N.Calathes &J.Hernangómez
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos BC
- Προειδοποιήσεις:
0
Α ναι; Επειδή σε αυτό που εγώ έχω μείνει, είναι ότι ο παίχτης δεν έχει κάποιο ιατρικό θέμα (δηλαδή οι ιατροί κάνουν confirm ότι ο παίχτης είναι εντάξει), αλλά όταν μπαίνει στην προπόνηση μορφάζει και δυσανασχετεί, οπότε εικάζω ότι κάνουν λόγο περισσότερο για μίας ψυχολογικής φύσης κατάσταση-πρόβλημα.nikolas_asteri έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 29, 2025 2:03 pmΣυμφωνώ μαζί σου αλλά αν πιστέψουμε τους πορτοκαλί τότε το πρόβλημα του Γκριγκονις είναι μεγαλύτερο από το μπάσκετ. Ο Παπαθεοδώρου δηλαδή μιλάει για αυτό λες και ο άνθρωπος δεν θα μπορεί να σηκώσει ούτε τα παιδιά του. Οπότε ίσως είναι πολύ δύσκολη η επιστροφή του.
Όπως και να έχει, η ομάδα πρέπει να κινηθεί για 3, ακριβώς με την ίδια έφεση που είχε ο Μάριο στο σουτ.
0
-
- Reactions: 79
- Αγαπημένος παίκτης: Diamantidis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν έχω ιδέα από ιατρική. Αλλά όταν μετά από ένα χειρουργείο πονάει ο παίχτης μετά από τόσους μήνες, μπορεί να είναι ιατρικά εντάξει, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα μπορεί και να παίξειAirman έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 29, 2025 2:08 pmΑ ναι; Επειδή σε αυτό που εγώ έχω μείνει, είναι ότι ο παίχτης δεν έχει κάποιο ιατρικό θέμα (δηλαδή οι ιατροί κάνουν confirm ότι ο παίχτης είναι εντάξει), αλλά όταν μπαίνει στην προπόνηση μορφάζει και δυσανασχετεί, οπότε εικάζω ότι κάνουν λόγο περισσότερο για μίας ψυχολογικής φύσης κατάσταση-πρόβλημα.nikolas_asteri έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 29, 2025 2:03 pm
Συμφωνώ μαζί σου αλλά αν πιστέψουμε τους πορτοκαλί τότε το πρόβλημα του Γκριγκονις είναι μεγαλύτερο από το μπάσκετ. Ο Παπαθεοδώρου δηλαδή μιλάει για αυτό λες και ο άνθρωπος δεν θα μπορεί να σηκώσει ούτε τα παιδιά του. Οπότε ίσως είναι πολύ δύσκολη η επιστροφή του.
Όπως και να έχει, η ομάδα πρέπει να κινηθεί για 3, ακριβώς με την ίδια έφεση που είχε ο Μάριο στο σουτ.
0
-
- Reactions: 25
- Προειδοποιήσεις:
0
Οι προσωπικές μου επιλογές για την ενίσχυση της ομαδας:
*Μπουτέιγ:παίκτης που ήθελε ο Αταμάν και το 2023,με παραστάσεις από καλές ομάδες σε Γαλλία,Τουρκία και Ισπανία αλλά και ευρωπαϊκή εμπειρία.Καλυτερος αμυντικός και με μεγαλύτερο μέγεθος απ' τον Γκριγκόνις(2.01) που έχει 41% ποσοστό καριέρας στο τρίποντο και 10.6 π.μ.ο. σε 430 αγώνες που έχει αγωνιστεί.Οικονομικη λύση στα 500-600Κ που μπορεί να αγωνιστεί από 5-25 λεπτά αν του ζητηθεί κυρίως στο 3 και ενίοτε στο 2.
*Παπαγιάννης:ενισχύει το ελληνικό στοιχείο,προσθέτει μέγεθος στην ομάδα,καλός για pnr που παίζουμε,με μακρινό σουτάκι και παιχνίδι πάνω απ' τη στεφάνη.Θα ξεκουράζει σίγουρα Λεσόρ σε Ελλάδα και γενικά θα τον αποφορτίζει όποτε χρειαστεί,δίνοντας τελείως διαφορετικά στοιχεία στο παιχνίδι.Ιδανικη αντικατάσταση του Πλάις αν ερχόταν με συμβόλαιο κοντά στο 1 μύριο.
*Χορντ:αθλητικό 4-5άρι στα 2.03-2.04(το ύψος του Μπατίσταρου),με πολύ πιο πλούσιο επιθετικό ρεπερτόριο απ' τον Γκάμπριελ και σίγουρα καλύτερος αμυντικά απ' τον Γιουρτσεβεν.Με ένα μισθό κοντά στα 1-1.2 μύρια θα κερδίζαμε παίκτη για το 4 και με την αποδέσμευση των δύο που ανέφερα,θα βγαίναμε και οικονομικά κερδισμένοι.Στα πολύ θετικά η ηλικία του(26) που τον καθιστά πολύ εξελιξιμο,η επιθυμία του να φύγει απ' τη Μακάμπι όπως γράφεται αλλά και οι καλές μεταγραφικές σχέσεις που διατηρούμε με τους Ισραηλινούς.
*Μπουτέιγ:παίκτης που ήθελε ο Αταμάν και το 2023,με παραστάσεις από καλές ομάδες σε Γαλλία,Τουρκία και Ισπανία αλλά και ευρωπαϊκή εμπειρία.Καλυτερος αμυντικός και με μεγαλύτερο μέγεθος απ' τον Γκριγκόνις(2.01) που έχει 41% ποσοστό καριέρας στο τρίποντο και 10.6 π.μ.ο. σε 430 αγώνες που έχει αγωνιστεί.Οικονομικη λύση στα 500-600Κ που μπορεί να αγωνιστεί από 5-25 λεπτά αν του ζητηθεί κυρίως στο 3 και ενίοτε στο 2.
*Παπαγιάννης:ενισχύει το ελληνικό στοιχείο,προσθέτει μέγεθος στην ομάδα,καλός για pnr που παίζουμε,με μακρινό σουτάκι και παιχνίδι πάνω απ' τη στεφάνη.Θα ξεκουράζει σίγουρα Λεσόρ σε Ελλάδα και γενικά θα τον αποφορτίζει όποτε χρειαστεί,δίνοντας τελείως διαφορετικά στοιχεία στο παιχνίδι.Ιδανικη αντικατάσταση του Πλάις αν ερχόταν με συμβόλαιο κοντά στο 1 μύριο.
*Χορντ:αθλητικό 4-5άρι στα 2.03-2.04(το ύψος του Μπατίσταρου),με πολύ πιο πλούσιο επιθετικό ρεπερτόριο απ' τον Γκάμπριελ και σίγουρα καλύτερος αμυντικά απ' τον Γιουρτσεβεν.Με ένα μισθό κοντά στα 1-1.2 μύρια θα κερδίζαμε παίκτη για το 4 και με την αποδέσμευση των δύο που ανέφερα,θα βγαίναμε και οικονομικά κερδισμένοι.Στα πολύ θετικά η ηλικία του(26) που τον καθιστά πολύ εξελιξιμο,η επιθυμία του να φύγει απ' τη Μακάμπι όπως γράφεται αλλά και οι καλές μεταγραφικές σχέσεις που διατηρούμε με τους Ισραηλινούς.
3
3

- τουλουμπα
- Reactions: 4400
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
ο γκριγκονις με που αρχιζει την προπονηση ποναει η μεση του και σταματαειAirman έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 29, 2025 2:08 pm
Α ναι; Επειδή σε αυτό που εγώ έχω μείνει, είναι ότι ο παίχτης δεν έχει κάποιο ιατρικό θέμα (δηλαδή οι ιατροί κάνουν confirm ότι ο παίχτης είναι εντάξει), αλλά όταν μπαίνει στην προπόνηση μορφάζει και δυσανασχετεί, οπότε εικάζω ότι κάνουν λόγο περισσότερο για μίας ψυχολογικής φύσης κατάσταση-πρόβλημα.
δεν ειναι οτι φοβαται μην ποναει ειναι οτι ποναει
0
- mikebramosfan
- Reactions: 13
- Αγαπημένος παίκτης: Sarunas Jasikevicius
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Το οτι ποναει τωρα δε σημαινει και οτι θα ποναει το Σεπτεμρβιο.
Απο την αλλη, το Σεπτεμβριο ισως να ειναι αργα για μεταγραφες.
Απο την πιο αλλη, κια ο Οσμαν τελευταια στιγμη αποκτηθηκε...
Δεν ειναι δα και σεντερ η θεση 3.
Φετος αλλωστε, δε τον ειχε ολη τη σεζον σχεδον.
Το ερωτημα ειναι τι θαγινει με Παπαπετρου. Γιατι αν δεν ανανεωσει, τοτε πρεπει να αποκτηθει 3ρι ανεξαρτητως τι θα γινει με Γκριγκονις.
Εγω επιμενω: Αυτο που επιγει ειναι να κλεισουν ενα πενταρι που μπορει και στο τεσσερα.
Φετος ο Μπουκερ ηταν εξαιρετικος ολη τη σεζον και ουτε τη δοξα του Λεσορ θα κλεψει γιατι δεν ειναι και Ταβαρες, ενω μπορει να παιξει και μαζι με τον Γαλλο στην ιδια πενταδα.
Ειλικρινα δεν ξερω γιατι δεν εχει πεσει στο τραπεζι το ονομα....
Το ερωτημα ειναι τι θαγινει με Παπαπετρου. Γιατι αν δεν ανανεωσει, τοτε πρεπει να αποκτηθει 3ρι ανεξαρτητως τι θα γινει με Γκριγκονις.
Εγω επιμενω: Αυτο που επιγει ειναι να κλεισουν ενα πενταρι που μπορει και στο τεσσερα.
Φετος ο Μπουκερ ηταν εξαιρετικος ολη τη σεζον και ουτε τη δοξα του Λεσορ θα κλεψει γιατι δεν ειναι και Ταβαρες, ενω μπορει να παιξει και μαζι με τον Γαλλο στην ιδια πενταδα.
0
-
- Reactions: 62
- Προειδοποιήσεις:
3
Γιατι μηπως ειναι 35 χρονων;qspock έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 29, 2025 10:00 pmΤο οτι ποναει τωρα δε σημαινει και οτι θα ποναει το Σεπτεμρβιο.
0
- nikolas_asteri
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Πετρούσεφ

Πάντως πέρα από την πλάκα προσπαθώ τις τελευταίες μέρες να στοιχειοθετήσω το αν θα ήθελα τον Πίτερς στην ομάδα. Ναι μεν είναι τρομερός σουτέρ (που βολεύει αυτό που θέλει ο Παναθηναικός), από την άλλη ούτε 5 μπορεί να παίξει, ούτε πολύ 3ρι είναι*. Νομίζω θα ήθελα κάποιον με πολύ μεγαλύτερη αμυντική ικανότητα αλλά το σουτάκι του Αλέκου δύσκολα το βρίσκεις. Ο Μονεκε ίσως να ήταν καλή επιλογή αλλά έκανε πολύ μέτρια χρονιά και μου δίνει την εντύπωση ότι πιο πολύ ασχολείται με podcasts παρά μπάσκετ. Ο Οτούρου είναι μία άλλη επιλογή αλλά είναι αρκετά χαζός μπασκετικά, δεν ξέρω. Μου αρέσει επίσης πολύ ο Hoard αλλά δεν ξέρω αν μπορεί να παίξει 5.
Γενικά τείνω να συμφωνήσω με αυτό που έχουν γράψει άλλοι πιο πάνω. Ας πάει ο Ντίνος για 3ο 5ρι και ας πάρουμε μία καλή αλλαγή για τον Μπο Κρουζ.
* εννοώ γενικά, όχι σε ειδικές καταστάσεις.
1
1

-
- Reactions: 226
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
O Ντινος φέτος μπαινει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του. Ο. Άνθρωπος θέλει να παίζει στο 4 και όχι στο 5, εκεί είναι η θέση του.Ειναι σε πολύ καλή ηλικία. Δεν θα τον βάλεις στο 5 γιατί θα σου φύγει με την λήξη του συμβολαίου του και μετά θα τον κατηγορείς.
Η ομάδα θα πρέπει να πάρει πίσω από το δεύτερο 5αρι Παπαγιαννη ένα 4-5αρι που θα μπαλώνει τους τραυματισμούς. μπορεί να ναι και μεγάλης σχετικά ηλικίας. Πρεπει να καλυφθεί και το 4 σε περίπτωση τραυματισμού. Ο. Σάμο(αν μείνει) η άλλος Έλληνας δεν θα μπορεί να σταθεί στην Ευρωλιγκα.
Η απόκτηση του Παπαγιαννη είναι καθαρά για λόγους διαβατηρίου και μόνο. Με βασική 5αδα ξένους και τον Γκραντ συμπληρώνεις την 6αδα που θα παίζουν στην Α1. Οι υπόλοιποι ξένοι (μάλλον 2)θα μπαίνουν μπάσκετ λίγκ μόνο σε περίπτωση τραυματισμού ενός εκ των 6 παραπάνω.
Η άλλη θέση ξένου που θα αντικαταστήσει Γκριγκονις πιστεύω δεν θα είναι από ΝΒΑ και θα είναι για τις θέσεις 2 και 3. Δεν θα είναι παίχτης γερόλυκος που θα καβατζωσει ένα μονοετές συμβόλαιο χωρίς να έχει κίνητρο να παίξει καλά..Θα πρέπει να διαθέτει τρίποντο και άμυνα..μπορει να είναι και με σχετικά καλό ύψος ώστε να μπορεί να σταθεί σε μις ματς απέναντι σε αντίπαλο ψηλό όταν ο Παπαγιαννης θα βγαίνει στην κορυφή του τρίποντου για να εμποδίσει τρίποντο .. Μια μικρή πιθανότητα δίνω για Εξουμ δίνοντας του την υπόσχεση ότι του χρόνου(με την λήξη της καριέρας του Σλουκα) θα είναι πρώτο βιολί μαζί με Τζ Σορτς στην οργάνωση. Στον ημιτελικό διαπιστώσαμε ότι ένας Γκραντ δεν φέρνει την άνοιξη στην άμυνα.
Ο Καλαιτζακης δεν μπορεί να σταθεί στην Ευρωλιγκα πάρα μόνο σε συγκεκριμένους αγωνες και υπό συγκεκριμένες συνθήκες.
Ο Ρογκαβοπουλος πιστεύω ότι του χρόνου θα πάει Ολυμπιακό.
Συγκεντρωτικα 2-3αρι με τρίποντο και άμυνα (η Εξουμ) και 4-5αρι με ριμπάουντ και αμυνα.
Η ομάδα θα πρέπει να πάρει πίσω από το δεύτερο 5αρι Παπαγιαννη ένα 4-5αρι που θα μπαλώνει τους τραυματισμούς. μπορεί να ναι και μεγάλης σχετικά ηλικίας. Πρεπει να καλυφθεί και το 4 σε περίπτωση τραυματισμού. Ο. Σάμο(αν μείνει) η άλλος Έλληνας δεν θα μπορεί να σταθεί στην Ευρωλιγκα.
Η απόκτηση του Παπαγιαννη είναι καθαρά για λόγους διαβατηρίου και μόνο. Με βασική 5αδα ξένους και τον Γκραντ συμπληρώνεις την 6αδα που θα παίζουν στην Α1. Οι υπόλοιποι ξένοι (μάλλον 2)θα μπαίνουν μπάσκετ λίγκ μόνο σε περίπτωση τραυματισμού ενός εκ των 6 παραπάνω.
Η άλλη θέση ξένου που θα αντικαταστήσει Γκριγκονις πιστεύω δεν θα είναι από ΝΒΑ και θα είναι για τις θέσεις 2 και 3. Δεν θα είναι παίχτης γερόλυκος που θα καβατζωσει ένα μονοετές συμβόλαιο χωρίς να έχει κίνητρο να παίξει καλά..Θα πρέπει να διαθέτει τρίποντο και άμυνα..μπορει να είναι και με σχετικά καλό ύψος ώστε να μπορεί να σταθεί σε μις ματς απέναντι σε αντίπαλο ψηλό όταν ο Παπαγιαννης θα βγαίνει στην κορυφή του τρίποντου για να εμποδίσει τρίποντο .. Μια μικρή πιθανότητα δίνω για Εξουμ δίνοντας του την υπόσχεση ότι του χρόνου(με την λήξη της καριέρας του Σλουκα) θα είναι πρώτο βιολί μαζί με Τζ Σορτς στην οργάνωση. Στον ημιτελικό διαπιστώσαμε ότι ένας Γκραντ δεν φέρνει την άνοιξη στην άμυνα.
Ο Καλαιτζακης δεν μπορεί να σταθεί στην Ευρωλιγκα πάρα μόνο σε συγκεκριμένους αγωνες και υπό συγκεκριμένες συνθήκες.
Ο Ρογκαβοπουλος πιστεύω ότι του χρόνου θα πάει Ολυμπιακό.
Συγκεντρωτικα 2-3αρι με τρίποντο και άμυνα (η Εξουμ) και 4-5αρι με ριμπάουντ και αμυνα.
0
- shaq7
- Reactions: 6564
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
γιατι καποιος να σκεφτεται για πιτερς η πετρουσεφ που εχουν συμβολαια με μας?δεν υπαρχει 1% να μεινουν ελευθεροι (ειδικα αφου θα μαθευτει που θα πανε)ενω να σας τους δωσουμε θα ναι ανεκδοτο..Ο μιλου εχει σιγουρα περισσοτερες πιθανοτητες που ειναι ελευθερος.nikolas_asteri έγραψε: ↑Παρ Μάιος 30, 2025 12:31 pmΠετρούσεφ
Πάντως πέρα από την πλάκα προσπαθώ τις τελευταίες μέρες να στοιχειοθετήσω το αν θα ήθελα τον Πίτερς στην ομάδα. Ναι μεν είναι τρομερός σουτέρ (που βολεύει αυτό που θέλει ο Παναθηναικός), από την άλλη ούτε 5 μπορεί να παίξει, ούτε πολύ 3ρι είναι*. Νομίζω θα ήθελα κάποιον με πολύ μεγαλύτερη αμυντική ικανότητα αλλά το σουτάκι του Αλέκου δύσκολα το βρίσκεις. Ο Μονεκε ίσως να ήταν καλή επιλογή αλλά έκανε πολύ μέτρια χρονιά και μου δίνει την εντύπωση ότι πιο πολύ ασχολείται με podcasts παρά μπάσκετ. Ο Οτούρου είναι μία άλλη επιλογή αλλά είναι αρκετά χαζός μπασκετικά, δεν ξέρω. Μου αρέσει επίσης πολύ ο Hoard αλλά δεν ξέρω αν μπορεί να παίξει 5.
Γενικά τείνω να συμφωνήσω με αυτό που έχουν γράψει άλλοι πιο πάνω. Ας πάει ο Ντίνος για 3ο 5ρι και ας πάρουμε μία καλή αλλαγή για τον Μπο Κρουζ.
* εννοώ γενικά, όχι σε ειδικές καταστάσεις.
0
- nikolas_asteri
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
- shaq7
- Reactions: 6564
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
ναι το καταλαβα απλα μου φανηκε πιο χρησιμο να ψαχνεστε για τον μιλου παρα τους αλλους που δεν παιζει να γινει ποτε..ο μιλου απο την αλλη αν του δωσετε 2.2 που θελει για να μην αποχωριστει τα αγαπημενα του στεκια να τρεχει στις γαλλιες χωρις οικονοπουλους..θα κανε την καρδια του πετρα να ερχοτανε.nikolas_asteri έγραψε: ↑Παρ Μάιος 30, 2025 2:44 pmΤο Φίλιππο τον έγραψα σαν αστείοΓια τον Πίτερς απλά στηρίχθηκα στις φήμες ότι θα θέλει να φύγει και έγραψα κάτι φιλολογικό, δεν ήταν σουπερ σοβαρή πρόταση.
0