2019-2021-Oλυμπιακός-Προτάσεις για ρόστερ
Συντονιστής: Captains
- berry
- Reactions: 1473
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Magic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Και ο Μπλατ ανάλογα πράματα δεν έλεγε ;
Όπως και να χει με νέα φορολογία τα 8 μυρια που έχουμε γίνονται 11,5
Αν γίνει έστω αυτο κάτι σκιρτά μέσα μου
Στα πρόχειρα χωρίς ιδιαίτερη σκέψη ,ανάλυση & συγκεκριμένα ονόματα
Pg 1,7
Sg 1
Sf 0,8
Pf 1,2
C 2
6,7 οι βασικοί
Και 5/9=0,55 γκροσο μοτο για κάθε αναπληρωματικό
Δεν ειναι άσχημα
Όπως και να χει με νέα φορολογία τα 8 μυρια που έχουμε γίνονται 11,5
Αν γίνει έστω αυτο κάτι σκιρτά μέσα μου

Στα πρόχειρα χωρίς ιδιαίτερη σκέψη ,ανάλυση & συγκεκριμένα ονόματα
Pg 1,7
Sg 1
Sf 0,8
Pf 1,2
C 2
6,7 οι βασικοί
Και 5/9=0,55 γκροσο μοτο για κάθε αναπληρωματικό
Δεν ειναι άσχημα
0
- kojito
- Reactions: 2545
- Αγαπημένη θέση: PF
- Προειδοποιήσεις:
0
Ο Πρίντεζης λογικά κάπου μεταξύ 1,2 και 1,5 εκατομμύρια. Το ίδιο και ο Σπανούλης. Ο Παπανικολάου 900 χιλιάδες με 1 εκατομμύριο.
Για του χρόνου, φαντάζομαι ο Σπανούλης θα κλείσει με ένα συμβόλαιο αντίστοιχο του Παπανικολάου. Και του Πρίντεζη αν δεν κάνω λάθος λήγει το καλοκαίρι. Θεωρώ απίθανο να ανανεώσει με τα ίδια χρήματα, μάλλον κι εκείνον γύρω στο εκατομμύριο τον βλέπω.
1
1

- john wick
- Reactions: 225
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
και εμένα μου φάνηκαν πολύ υψηλά τα νούμερα που παρέθεσε ο mod , νομίζω και ο Πρίντεζης παίρνει πιο λίγα...
0
Δεν έχεις επιλογές , ζήσε...
- Quincy
- Reactions: 994
- Αγαπημένος παίκτης: A. Iverson
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Εγώ θυμάμαι πως υπέγραφαν όλοι, εξαίρεση ο Σπανούλης, με κάτω από 1Μ γιατί ανέβαινε πολύ η φορολογία από αυτό το ποσό και πάνω κι αυτό ήταν "τακτική" της διοίκησης τα τελευταία χρόνια. Το γράφω με επιφύλαξη γιατί δεν είμαι και τίποτα ενημερωμένος για το θέμα.
Υ.Γ. Το ίδιο συνέβαινε και με τον Παναθηναικό αν δεν κάνω λάθος όσον αφορά τα συμβόλαια να μην βγαίνουν 7ψήφια λόγω εφορίας.
Υ.Γ. Το ίδιο συνέβαινε και με τον Παναθηναικό αν δεν κάνω λάθος όσον αφορά τα συμβόλαια να μην βγαίνουν 7ψήφια λόγω εφορίας.
1
1

- reignman
- Reactions: 2941
- Αγαπημένος παίκτης: delete me
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
φετος ενα 500αρικο πηρε ο Σπανουλης.
στα 900 ειναι ο πριντ και 750 ο παπ.
1
1

- papp7
- Reactions: 663
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: A.I
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
reignman έγραψε: ↑Παρ Ιαν 17, 2020 2:00 amφετος ενα 500αρικο πηρε ο Σπανουλης.
στα 900 ειναι ο πριντ και 750 ο παπ.
Εχω διαβασει τα παρακατω, για σπανουλη εχω δει πιο πανω απο 600 χιλιαδες https://www.sport24.gr/Columns/pantelis ... 61370.html , για τον παπανικολαου ξερω πως η προταση της ΚΑΕ ηταν 2,5 για 3 χρονια (πρωτο ραντεβου) και ο παικτης αξιωνε 3 και τα βρηκαν καπου στην μεση https://www.to10.gr/basket/basket-leagu ... anikolaou/ , ο δε πριντεζης το 2017 ειχε υπογραψει κλειστο 3ετες με τις παρακατω απολαβες https://www.contra.gr/stiles/etsi-krati ... 68842.html
http://www.gazzetta.gr/basketball/artic ... s-pics-vid
Διαβασα ομως το καλοκαιρι οτι θα γινοταν αναπροσαρμογη συμβολαιου προς τα κατω , βεβαια αυτο ουτε εχει επαληφθει ουτε εχει γινει γνωστο το νεο ποσο.
Εγω αυτα ξερω και παραθετω και τις πηγες οποιος συμφορουμιτης γνωριζει κατι νεοτερο καλοδεχουμενο
0
Μέχρι φέτος
- kojito
- Reactions: 2545
- Προειδοποιήσεις:
0
Κι εγώ τα νούμερα αυτά με βάση τα ρεπορτάζ που βγήκαν όταν είχαν ανανεώσει το 2017 και το 2018 οι παίκτες τα είχα παραθέσει. Πολύ πιθανόν όντως να έγινε κάποια αναπροσαρμογή το καλοκαίρι προς τα κάτω, αν και δεν νομίζω ότι το 2017 μετά τον τελικό της Ευρωλίγκα ότι ο Πρίντεζης στα 32 του ανανέωσε με λιγότερο από 1 εκατομμύριο.
Βέβαια αν ισχύσει τελικά αυτό που ακούστηκε πριν λίγες εβδομάδες ότι θα ψηφιστεί στην Βουλή, δηλαδή μείωση της φορολογίας στα συμβόλαια από 45% σε 22%, φαντάζομαι δίνει στους Αφούς μεγαλύτερη ευελιξία στις ανανεώσεις και τις μεταγραφές.
Βέβαια αν ισχύσει τελικά αυτό που ακούστηκε πριν λίγες εβδομάδες ότι θα ψηφιστεί στην Βουλή, δηλαδή μείωση της φορολογίας στα συμβόλαια από 45% σε 22%, φαντάζομαι δίνει στους Αφούς μεγαλύτερη ευελιξία στις ανανεώσεις και τις μεταγραφές.
0
- DALIBOR BAGARIC
- Reactions: 1
- Αγαπημένη θέση: SF, C
- Αγαπημένος παίκτης: Dalibor Bagaric
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Να πετάξω μια βόμβα? Εδώ και καιρό σκέφτομαι πως θα ήταν ο Νίκος Παππάς στον Ολυμπιακό? έχει τρέλα που ταιριάζει με την ομάδα, ξέρει μπάσκετ, είναι σκόρερ, κ.α. Βέβαια έχει και πολλά αρνητικά, δεν μπαίνει σε σύστημα, έχει ιατρικά θέματα. αλλά νιώθω ότι θέλει να αποδείξει πράγματα. θα τον έβαζε ο Μπαρτζώκας σε καλούπι?

0
- papp7
- Reactions: 663
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: A.I
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Νoμιζω οτι δεν χρειαζεται να ασχοληθουμε με εναν παικτη που εχει φτασει τα 30 και ακομη δεν τον εχουμε δει μια χρονια να παιζει σοβαρο μπασκετ,συν τους δυο χιαστους που κουβαλαει , συν τον παρορμητικο-εκρηκτικο χαρακτηρα του , συν τα εξωγηπεδικα νυχτοπερπατηματακια του.Γενικα καλυτερα να μην ασχοληθουμε.Ταλεντο εχει αλλα εχει φτασει 30 και ακομη λεμε οτι εχει ταλεντο.DALIBOR BAGARIC έγραψε: ↑Παρ Ιαν 17, 2020 2:03 pmΝα πετάξω μια βόμβα? Εδώ και καιρό σκέφτομαι πως θα ήταν ο Νίκος Παππάς στον Ολυμπιακό? έχει τρέλα που ταιριάζει με την ομάδα, ξέρει μπάσκετ, είναι σκόρερ, κ.α. Βέβαια έχει και πολλά αρνητικά, δεν μπαίνει σε σύστημα, έχει ιατρικά θέματα. αλλά νιώθω ότι θέλει να αποδείξει πράγματα. θα τον έβαζε ο Μπαρτζώκας σε καλούπι?![]()
![]()
![]()
3
3

Μέχρι φέτος