Θα ήθελα να δω πως θα διαχειριστεί ο Μπαρτζώκας το ματς αν δει ότι του στραβώνει. Γιατί στην πρώτη θητεία του θυμόμαστε ότι σε κάποια άλλα ματς εκτός ΠΑΟ έμοιαζε κράμα Popovich - Jackson που λέει ο λόγος, και με τον ΠΑΟ συχνά έμοιαζε λες και προπονούσε για πρώτη φορά ομάδα μπάσκετ στην ζωή του. Βέβαια από τότε έχουν περάσει 6 χρόνια, οπότε πιστεύω ότι έχει ωριμάσει πολύ προπονητικά και θα μπορεί να διαχειριστεί καλύτερη την πίεση τέτοιων αναμετρήσεων.
Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 2η αγωνιστική
Συντονιστής: Captains
- kojito
- Reactions: 2555
- Αγαπημένη θέση: PF
- Προειδοποιήσεις:
0
Προσωπικά σε καμία περίπτωση δεν θεωρώ τον Ολυμπιακό ισχυρό φαβορί. Ναι μεν έχει καλύτερο ρόστερ και προπονητή (τουλάχιστον στα χαρτιά), αλλά μου φαίνεται υπερβολική η τόση αισιοδοξία ότι "δεν γίνεται να χάσει" απόψε. Πάντα τα ματς αιωνίων είναι ειδικών συνθηκών, οπότε πολλές φορές οι τίτλοι του φαβορί και το ποιος υπερτερεί πάνε περίπατο. Οπότε αν χάσουμε απόψε, δεν μπορώ να πω ότι θα εκπλαγώ κιόλας.
Θα ήθελα να δω πως θα διαχειριστεί ο Μπαρτζώκας το ματς αν δει ότι του στραβώνει. Γιατί στην πρώτη θητεία του θυμόμαστε ότι σε κάποια άλλα ματς εκτός ΠΑΟ έμοιαζε κράμα Popovich - Jackson που λέει ο λόγος, και με τον ΠΑΟ συχνά έμοιαζε λες και προπονούσε για πρώτη φορά ομάδα μπάσκετ στην ζωή του. Βέβαια από τότε έχουν περάσει 6 χρόνια, οπότε πιστεύω ότι έχει ωριμάσει πολύ προπονητικά και θα μπορεί να διαχειριστεί καλύτερη την πίεση τέτοιων αναμετρήσεων.
0
Συμφωνώ σε όλα.kojito έγραψε: ↑Παρ Οκτ 09, 2020 10:38 amΠροσωπικά σε καμία περίπτωση δεν θεωρώ τον Ολυμπιακό ισχυρό φαβορί. Ναι μεν έχει καλύτερο ρόστερ και προπονητή (τουλάχιστον στα χαρτιά), αλλά μου φαίνεται υπερβολική η τόση αισιοδοξία ότι "δεν γίνεται να χάσει" απόψε. Πάντα τα ματς αιωνίων είναι ειδικών συνθηκών, οπότε πολλές φορές οι τίτλοι του φαβορί και το ποιος υπερτερεί πάνε περίπατο. Οπότε αν χάσουμε απόψε, δεν μπορώ να πω ότι θα εκπλαγώ κιόλας.
Εγώ ήμουν απ' αυτούς που το ξεκινήσαν σε πείσμα μάλιστα των αποτελεσμάτων/εμφανίσεων της πρώτης αγωνιστικής.
Ο λόγος δεν ήταν τόσο οι αντικειμενικές συνθήκες (ρόστερ, προπονητής) όσο οι υποκειμενικές.
Η δίψα του Μπαρτζώκα για νίκη, μέσα σε ένα γήπεδο που ήταν η αφορμή για να φύγει και με πολύ άσχημο τρόπο μάλιστα. Η αιτία ήταν η συσσωρευμένη δυσθυμία των Ολυμπιακών, μετά από από μαζεμένα άσχημα αποτελέσματα απέναντι στον "αιώνιο". Άλλη μια ιδιαίτερη συνθήκη είναι ότι ο Παναθηναϊκός θα παίξει σε άδειο ΟΑΚΑ και είναι λογικό να επηρεαστούν πολύ, όταν έχουν συνηθίσει σε εντελώς διαφορετική ατμόσφαιρα απέναντι στον Ολυμπιακό.
Σαφώς και δεν είναι σίγουρο ότι θα νικήσει. Κι η Μπαρτσελόνα να ήταν απόψε στη θέση του Ολυμπιακού, πάλι δεν θα ήταν σίγουρο.

Το θεωρώ υπέρ του ΠΑΟ ότι παίζει σε άδειο γήπεδο , ειδικά αυτή την περίοδο.basket72 έγραψε: ↑Παρ Οκτ 09, 2020 10:47 amΣυμφωνώ σε όλα.kojito έγραψε: ↑Παρ Οκτ 09, 2020 10:38 amΠροσωπικά σε καμία περίπτωση δεν θεωρώ τον Ολυμπιακό ισχυρό φαβορί. Ναι μεν έχει καλύτερο ρόστερ και προπονητή (τουλάχιστον στα χαρτιά), αλλά μου φαίνεται υπερβολική η τόση αισιοδοξία ότι "δεν γίνεται να χάσει" απόψε. Πάντα τα ματς αιωνίων είναι ειδικών συνθηκών, οπότε πολλές φορές οι τίτλοι του φαβορί και το ποιος υπερτερεί πάνε περίπατο. Οπότε αν χάσουμε απόψε, δεν μπορώ να πω ότι θα εκπλαγώ κιόλας.
Εγώ ήμουν απ' αυτούς που το ξεκινήσαν σε πείσμα μάλιστα των αποτελεσμάτων/εμφανίσεων της πρώτης αγωνιστικής.
Ο λόγος δεν ήταν τόσο οι αντικειμενικές συνθήκες (ρόστερ, προπονητής) όσο οι υποκειμενικές.
Η δίψα του Μπαρτζώκα για νίκη, μέσα σε ένα γήπεδο που ήταν η αφορμή για να φύγει και με πολύ άσχημο τρόπο μάλιστα. Η αιτία ήταν η συσσωρευμένη δυσθυμία των Ολυμπιακών, μετά από από μαζεμένα άσχημα αποτελέσματα απέναντι στον "αιώνιο". Άλλη μια ιδιαίτερη συνθήκη είναι ότι ο Παναθηναϊκός θα παίξει σε άδειο ΟΑΚΑ και είναι λογικό να επηρεαστούν πολύ, όταν έχουν συνηθίσει σε εντελώς διαφορετική ατμόσφαιρα απέναντι στον Ολυμπιακό.
Σαφώς και δεν είναι σίγουρο ότι θα νικήσει. Κι η Μπαρτσελόνα να ήταν απόψε στη θέση του Ολυμπιακού, πάλι δεν θα ήταν σίγουρο.![]()
Δύσκολο τέτοιες ζοφερές εποχές να γίνεις ακόμη και Ελ Σιντ
0
- yorgos
- Reactions: 4237
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Α στο καλό σου πρωινιάτικα, μου βγήκε το alpro σόγιας από τη μύτη...nikolas12 έγραψε: ↑Πέμ Οκτ 08, 2020 7:45 pmΣυνήθως σε κάτι τέτοια ντέρμπι μας σκοτώνει κάποιος παίκτης που δεν υπολογίζαμε ότι θα κάνει μεγάλη εμφάνιση. Θα είναι ο White, θα είναι ο Auguste, θα είναι ο Sykes, όλο και κάποιος που θα κινείται σε ρηχά νερά ενδέχεται να κάνει μεγάλο παιχνίδι και να χάσουμεΓια μένα θα κερδίσει ο Παναθηναϊκός λογικά.
2
2

Αρκτικός Κύκλος, Σιβηρία, Ταταρστάν, Βόλγας, Καύκασος κι άλλα κομμάτια της μητέρας Ρωσίας
tinyurl.com/2axatenv
tinyurl.com/2axatenv
Για να πω την αμαρτία μου μια τέτοια σκέψη την έκανα κι εγώ με τον ασθενικό. Όχι από σκορ , αλλά περισσότερο σαν key factoryorgos έγραψε: ↑Παρ Οκτ 09, 2020 10:55 amΑ στο καλό σου πρωινιάτικα, μου βγήκε το alpro σόγιας από τη μύτη...nikolas12 έγραψε: ↑Πέμ Οκτ 08, 2020 7:45 pmΣυνήθως σε κάτι τέτοια ντέρμπι μας σκοτώνει κάποιος παίκτης που δεν υπολογίζαμε ότι θα κάνει μεγάλη εμφάνιση. Θα είναι ο White, θα είναι ο Auguste, θα είναι ο Sykes, όλο και κάποιος που θα κινείται σε ρηχά νερά ενδέχεται να κάνει μεγάλο παιχνίδι και να χάσουμεΓια μένα θα κερδίσει ο Παναθηναϊκός λογικά.
0
- Sokos
- Reactions: 523
- Αγαπημένος παίκτης: Vince Carter
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Παρόλο που πιστεύω ο,τι ο Ολυμπιακός είναι ποιοτικότερη ομάδα με πιο έμπειρο (πιθανώς και καλύτερο) προπονητή η εικόνα της πρώτης αγωνιστικής μου φαίνεται δύσκολο να αλλάξει τόσο γρήγορα.
Παρά τις απουσίες, δίνω προβάδισμα στον ΠΑΟ για σήμερα.
Μακάρι να πέσω έξω, αλλά πιστεύω ότι η front line μας θα εκτεθεί από αυτή του Παναθηναϊκού, που δεν την λες και τοπ στην Ευρώπη (no offense).
Μακάρι να πέσω έξω, αλλά πιστεύω ότι η front line μας θα εκτεθεί από αυτή του Παναθηναϊκού, που δεν την λες και τοπ στην Ευρώπη (no offense).
0
- nikolas12
- Reactions: 853
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Kobe Bryant, Σπανούλης
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
0
Για μουσική, σειρές, ταινίες, βιβλία και καφροραδιοφωνικές εκπομπές: anthem.gr
Επίσης μία στο τόσο γράφω κι εδώ: Super Hero News
Τσεκ
Επίσης μία στο τόσο γράφω κι εδώ: Super Hero News
Τσεκ

0
- reignman
- Reactions: 2961
- Αγαπημένος παίκτης: delete me
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
? Ποιοι εχουν συνηθισει σε εντελως διαφορετικη ατμοσφαιρα? Ο Παπαπετρου που εχει παιξει μια φορα στο ΟΑΚΑ εναντια του Ολυμπιακου?Άλλη μια ιδιαίτερη συνθήκη είναι ότι ο Παναθηναϊκός θα παίξει σε άδειο ΟΑΚΑ και είναι λογικό να επηρεαστούν πολύ, όταν έχουν συνηθίσει σε εντελώς διαφορετική ατμόσφαιρα απέναντι στον Ολυμπιακό.
Ο Βουγιουκας που αναθεμα αν παιξει πανω απο 5 λεπτα?
Ο Παπαγιαννης και ο Μυτογλου?
οι περισσοτεροι δεν εχουν αυτο το θεμα γιατι δεν εχουν ζησει αυτο το πραγμα ως παιχτες του Παναθηναικου.
2
2

Το διπλό του Ολυ κατεβαίνει δραματικά τις τελευταιες ώρες απο τις στοιχηματικές.
Μπορεί να λέει πολλά , μπορεί και τίποτα. Το σίγουρο είναι (καθότι μιλάμε για αλληλεπίδραση καταστάσεων) οτι έχει παιχτεί πάρα πολύ η νίκη του Ολυμπιακού.
Πιστεύω οτι αν δεν ήταν μαγική εικόνα η καθίζηση και τα φανερά προβλήματα ενέργειας και καθαρού μυαλού που είδαμε στο τεταρτο δεκαλεπτο με τη Ζαλγκιρις , οι δύο ομάδες είναι σχετικά κοντά.
Επειδή όμως σε αυτά τα ντέρμπι παίζει ρόλο η εμπειρία ,ιδιαίτερα καθοριστικό μέγεθος είναι οι Σλούκας , Παπανικολάου και Πριντ.
Ο Σλούκας συνηθίζει σε καλά παιχνίδια εναντι του Παο και θα εχει και κινητρο παραπάνω μιας και τις προάλλες του έμεινε η μπάλα στα χέρια και εμοιαζε να νιώθει κάπως απογοητευμένος.
Καθοριστικός παράγων επίσης το απροβλεπτο του Παο. Θα είναι ο Φοστερ ή κάποιο απο τα τεσσάρια?
Πέρυσι , παραλίγο να το πάρει μόνος του ο Πολ. Την άλλη φορά ήταν ο Τιμα που τα έγραφε. Λιγότερο ορθολογικός Ολυ θα μου πείτε.
Τα έχει κατα νού αυτά ο Βοβοριτς?Θα το πάει στο τρέξιμο και στη δύναμη το μάτς? Μήπως τα βρεί σκούρα σε σετ παιχνίδι απο τους κωλοπετσωμένους του Όλυ που είναι αρκετά περισσότεροι απο του Παο?
Μπορεί να λέει πολλά , μπορεί και τίποτα. Το σίγουρο είναι (καθότι μιλάμε για αλληλεπίδραση καταστάσεων) οτι έχει παιχτεί πάρα πολύ η νίκη του Ολυμπιακού.
Πιστεύω οτι αν δεν ήταν μαγική εικόνα η καθίζηση και τα φανερά προβλήματα ενέργειας και καθαρού μυαλού που είδαμε στο τεταρτο δεκαλεπτο με τη Ζαλγκιρις , οι δύο ομάδες είναι σχετικά κοντά.
Επειδή όμως σε αυτά τα ντέρμπι παίζει ρόλο η εμπειρία ,ιδιαίτερα καθοριστικό μέγεθος είναι οι Σλούκας , Παπανικολάου και Πριντ.
Ο Σλούκας συνηθίζει σε καλά παιχνίδια εναντι του Παο και θα εχει και κινητρο παραπάνω μιας και τις προάλλες του έμεινε η μπάλα στα χέρια και εμοιαζε να νιώθει κάπως απογοητευμένος.
Καθοριστικός παράγων επίσης το απροβλεπτο του Παο. Θα είναι ο Φοστερ ή κάποιο απο τα τεσσάρια?
Πέρυσι , παραλίγο να το πάρει μόνος του ο Πολ. Την άλλη φορά ήταν ο Τιμα που τα έγραφε. Λιγότερο ορθολογικός Ολυ θα μου πείτε.
Τα έχει κατα νού αυτά ο Βοβοριτς?Θα το πάει στο τρέξιμο και στη δύναμη το μάτς? Μήπως τα βρεί σκούρα σε σετ παιχνίδι απο τους κωλοπετσωμένους του Όλυ που είναι αρκετά περισσότεροι απο του Παο?
0
- golitog7
- Reactions: 1740
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Δεν μπορώ να καταλάβω από που προκύπτει η άποψη ότι στο πρώτο ματς ο Οσφπ είχε κάκιστη εμφάνιση ενώ ο Παο εξαιρετική. Είναι κλασσική περίπτωση κατά τη γνώμη μου που το αποτέλεσμα σε συνάρτηση με την προιστορία σε ξεγελάει. Δλδ ο Παο έχανε σχεδόν πάντα εκτός εδρας άνετα, βρήκε τη Χίμκι χωρίς ποιντ γκαρντ και κέρδισε με την ψυχή στο στόμα. Παραλίγο δε να χάσει από ομάδα που είχε στον άσσο τον Βασίλη Ζάιτσεφ μe το όπλο του και τον (θεέ και κύριε) Καράσεφ. Ο Οσφπ από την άλλη ήλεγχε σχετικά άνετα το ματς μέχρι την τρίτη περίοδο απέναντι μάλιστα σε μία ομάδα σκληρή, με αυτοματισμούς που όπως και να το κάνεις διατηρεί σε έναν βαθμό το Saraseffect. Το έχασε στο τελος αφελώς αλλά όχι επειδή είναι χειρότερη ομάδα από την Ζαλγκίρις. Πιο πολύ έβγαλε τα μάτια του μόνος του.Sokos έγραψε: ↑Παρ Οκτ 09, 2020 11:37 amΠαρόλο που πιστεύω ο,τι ο Ολυμπιακός είναι ποιοτικότερη ομάδα με πιο έμπειρο (πιθανώς και καλύτερο) προπονητή η εικόνα της πρώτης αγωνιστικής μου φαίνεται δύσκολο να αλλάξει τόσο γρήγορα.
Εν πάσει περιπτώσει και για να συνοψίσω, πιστεύω ότι αν κρίνουμε από την εικόνα του πρώτου ματς πιστεύω ότι ο Οσφπ έχει ξεκάθαρο πλεονέκτημα. Βέβαια είναι ένα ντέρμπι και σε ένα ντέρμπι οι πιθανότητες είναι σχεδόν πάντα 50-50.
0
αντικειμενικοτατοςgolitog7 έγραψε: ↑Παρ Οκτ 09, 2020 3:44 pmΔεν μπορώ να καταλάβω από που προκύπτει η άποψη ότι στο πρώτο ματς ο Οσφπ είχε κάκιστη εμφάνιση ενώ ο Παο εξαιρετική. Είναι κλασσική περίπτωση κατά τη γνώμη μου που το αποτέλεσμα σε συνάρτηση με την προιστορία σε ξεγελάει. Δλδ ο Παο έχανε σχεδόν πάντα εκτός εδρας άνετα, βρήκε τη Χίμκι χωρίς ποιντ γκαρντ και κέρδισε με την ψυχή στο στόμα. Παραλίγο δε να χάσει από ομάδα που είχε στον άσσο τον Βασίλη Ζάιτσεφ μe το όπλο του και τον (θεέ και κύριε) Καράσεφ. Ο Οσφπ από την άλλη ήλεγχε σχετικά άνετα το ματς μέχρι την τρίτη περίοδο απέναντι μάλιστα σε μία ομάδα σκληρή, με αυτοματισμούς που όπως και να το κάνεις διατηρεί σε έναν βαθμό το Saraseffect. Το έχασε στο τελος αφελώς αλλά όχι επειδή είναι χειρότερη ομάδα από την Ζαλγκίρις. Πιο πολύ έβγαλε τα μάτια του μόνος του.Sokos έγραψε: ↑Παρ Οκτ 09, 2020 11:37 amΠαρόλο που πιστεύω ο,τι ο Ολυμπιακός είναι ποιοτικότερη ομάδα με πιο έμπειρο (πιθανώς και καλύτερο) προπονητή η εικόνα της πρώτης αγωνιστικής μου φαίνεται δύσκολο να αλλάξει τόσο γρήγορα.
Εν πάσει περιπτώσει και για να συνοψίσω, πιστεύω ότι αν κρίνουμε από την εικόνα του πρώτου ματς πιστεύω ότι ο Οσφπ έχει ξεκάθαρο πλεονέκτημα. Βέβαια είναι ένα ντέρμπι και σε ένα ντέρμπι οι πιθανότητες είναι σχεδόν πάντα 50-50.
0
- yorgos
- Reactions: 4237
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ελπίζω να έχουμε κάτω από 153π. Πιστεύω ότι θα έχουμε άστοχα σουτ, νευρικό παιχνίδι και κακό θέαμα. Αυτά στοιχηματικά.
Ως Παναθηναϊκός τώρα, δεν έχω καταλάβει ποιος θα παίξει στον άσο. Μάλλον ο επί χρόνια δημοφιλέστερος πρωθυπουργός, δηλαδή ο Κανένας. Άρα πάμε σε προσωπικές ενέργειες Νέντο και Φόστερ, που δε με χαλάει, αλλά θα υπάρχει μεγάλη πίεση στο κατέβασμα και λογικά εξουθένωση. Δεν ξέρω κι αν θα παίξει ο Κουβανός, αλλά κι αυτός είναι τόσο άσος όσο κι εγώ.
Και τώρα τι θα απογίνουμε χωρίς βαρβάρους (Μποχώ) ; Ήσαν κι αυοί μια κάποια λύση...
Επιμένω ότι το πιο ιντριγαδόρικο είναι τι θα γίνει στη ρακέτα.
Ως Παναθηναϊκός τώρα, δεν έχω καταλάβει ποιος θα παίξει στον άσο. Μάλλον ο επί χρόνια δημοφιλέστερος πρωθυπουργός, δηλαδή ο Κανένας. Άρα πάμε σε προσωπικές ενέργειες Νέντο και Φόστερ, που δε με χαλάει, αλλά θα υπάρχει μεγάλη πίεση στο κατέβασμα και λογικά εξουθένωση. Δεν ξέρω κι αν θα παίξει ο Κουβανός, αλλά κι αυτός είναι τόσο άσος όσο κι εγώ.
Και τώρα τι θα απογίνουμε χωρίς βαρβάρους (Μποχώ) ; Ήσαν κι αυοί μια κάποια λύση...
Επιμένω ότι το πιο ιντριγαδόρικο είναι τι θα γίνει στη ρακέτα.
0
Αρκτικός Κύκλος, Σιβηρία, Ταταρστάν, Βόλγας, Καύκασος κι άλλα κομμάτια της μητέρας Ρωσίας
tinyurl.com/2axatenv
tinyurl.com/2axatenv
Και η Εφες με 0/2 νίκες ξεκίνησε την διοργάνωση αλλα όλοι την βλέπουμε να φτάνει φαιναλ φορ. Οπότε ας μην στεναχωρηθούμε πολύ το βράδυ.
Πέρα απο την πλάκα, απο την εικόνα και μόνο των ομάδων την πρώτη αγωνιστική, για μένα το φαβορί είναι ο Παναθηναικός. Ελάχιστα ίσως, αλλα πάντως φαβορί. Εμείς φαίνεται οτι έχουμε αρκετές εβδομάδες ακόμα για να φτάσουμε σε ένα μινιμουμ επίπεδο μονταρίσματος ως ομάδα. Μέχρι τότε (το τοποθετώ περίπου τέλη Νοέμβρη) δύσκολα θα είμαστε φαβορί με οποιονδήποτε πλην Βιλερμπάν, Ερυθρού και Μπάγερν.

Πέρα απο την πλάκα, απο την εικόνα και μόνο των ομάδων την πρώτη αγωνιστική, για μένα το φαβορί είναι ο Παναθηναικός. Ελάχιστα ίσως, αλλα πάντως φαβορί. Εμείς φαίνεται οτι έχουμε αρκετές εβδομάδες ακόμα για να φτάσουμε σε ένα μινιμουμ επίπεδο μονταρίσματος ως ομάδα. Μέχρι τότε (το τοποθετώ περίπου τέλη Νοέμβρη) δύσκολα θα είμαστε φαβορί με οποιονδήποτε πλην Βιλερμπάν, Ερυθρού και Μπάγερν.
- shaq7
- Reactions: 5660
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Εγω αν και ντερμπι πιστευω πολυ στην επικρατηση του ολυμπιακου αποψε..Το χω παιξει και στοιχηματικα οποτε αν κανω λαθος θα πονεσει
Θεωρω οτι ο Παο σε αδειο οακα χανει πολυ την δυναμικη που τον εχουμε συνηθισει στα ντερμπι(και ο ολυμπιακος χανει πολυ χωρις κοσμο αλλα οχι τοσο οσο ο παο ισως) και οτι μπαρτζω θα κλειδωσει τον βοβορα που παιζει στην ουσια χωρις δημιουργο.
Μεγαλη απωλεια ο γαλλος για τον ολυμπιακο που ειναι το καλυτερο 4ρι της ομαδας αυτην την στιγμη οπως και μεγαλο προβλημα για τον Παο που εδιωξε το βασικο του πλει μεικερ και θα χει καποιον με λιγες προπονησεις να σηκωσει το βαρος.
Καλο ντερμπι να χουμε!

Μεγαλη απωλεια ο γαλλος για τον ολυμπιακο που ειναι το καλυτερο 4ρι της ομαδας αυτην την στιγμη οπως και μεγαλο προβλημα για τον Παο που εδιωξε το βασικο του πλει μεικερ και θα χει καποιον με λιγες προπονησεις να σηκωσει το βαρος.
Καλο ντερμπι να χουμε!
1
1