Dante Exum
Keon Ellis
Monte Morris
Kαι για πεντάρια…..
Day’Ron Sharpe
Paul Reed
Sandro Mamukelashvili
Mo Bamba
Και φυσικά ο υποτιμημένος James Wiseman
Ακούω γνώμες………

Συντονιστής: Captains
κοιτα με τοσο σταριλικι (αν ερθει ο μισιτς) δεν με χαλαει καθολου στο 3 να ειναι ο μπονγκα η ο παλιος θανασης ..
ο μπραουν πηγε απατος γιατι ηταν παραλιας και βαριοταν να κανει τα βασικα οχι επειδη ειχαμε και αλλους παιχτεςshaq7 έγραψε: ↑Παρ Μάιος 30, 2025 6:48 pmο γκος τι θεμα ειχε με τον ρολο του?οτι ειναι βασικος?γκος και ραιτ δεν τους θελανε στον ολυμπιακο και δεν τους κανανε προταση δεν ειχαν θεμα ρολου..Παιζαμε με τον πιτερς 5ρι ολη την χρονια,οποτε ο ραιτ αν δεν ειχε το προβλημα θα χει 30λ μ.ο για μηνες..JohnnyPao έγραψε: ↑Παρ Μάιος 30, 2025 6:16 pmΕγώ σας τα λέγα ότι με 17-18 παίχτες και 3 βασικούς σε κάθε θέση τελικά προκύπτουν πιο πολλά προβλήματα παρά λύσεις. Δεν γίνεται να φτιάχνεις ροστερ που να σου καλύπτει ΚΑΘΕ ενδεχόμενο τραυματισμού, για αυτο υπάρχουν και οι μεταγραφές του χειμώνα. Ήδη απτην ομάδα σας μετράμε τους Γκος, Ντόρσεϊ, Μιτρου Λογκ, Πιτερς, Ράιτ, Πετρουσεφ να έχουν παράπονα για τους χρόνους και τους ρόλους τους και να θέλουν να αποχωρήσουν. Φανταστείτε που έλεγε ο Σακ να τους κρατήσετε όλους σχεδόν και να φέρετε και 2 παιχταράδες ακόμα τι είχε να γίνει. Για αυτό σας έλεγα ότι στον ασο δεν χωράνε και Σορτς και Γκος και Γουοκαπ ή στο 2 και Φουρνιε και Έβανς και Λι... δεν είναι ΝΒΑ 2Κ η ευρωλιγκα.
Εγω δεν ελεγα ποτε να μεινει και ο πετρουσεφ και χωραει,ελεγα να μεινει αυτος αντι του πιτερς.Παλι αν ειχε μεινει θα ταν βασικος.
Εγω το χα μυριστει οτι ο φαλ ειναι πλεον παλαιμαχος,οι περισσοτεροι λεγατε να διωξουμε τον μιλου γιατι δεν χωραει(δεν ξερω αν ησουν σε αυτους αλλα ηταν αρκετοι)
ντορσει μητρου λονγκ και που εχουν παραπονα δεν νομιζω οτι νοιαζει κανεναν..και οι 2 πανε για τις κουκουβαουνες με την εικονα τους.
Ασχετο αλλα και εγω ελεγα οτι ο μπραουν θα παει απατος γιατι δεν χωραει στα γκαρντ σας και μου λεγατε ολοι θα παιζετε με 3 γκαρντ και βγαινουν τελεια οι χρονοι..και ολα αυτα ενω ο σλουκας εκανε κακη σεζον αλλιως θα χατε μεγαλυτερο προβλημα στους χρονους.
Η πραγματικοτητα ειναι καπου στην μεση..Ναι μεν χρειαζονται οι 12 καλοι που λεω εγω (16-17 φτασανε με τραυματισμους και τον εβανς μεσα) αλλα δεν ειναι ευχαριστημενοι αρκετοι παικτες και δεν μπορουν να αποδωσουν και τα μεγιστα..απο την αλλη η ομαδα τους χρειαζεται γιατι γινονται απανωτοι τραυματισμοι..
εγω πχ τωρα λεω να παμε με μισιτς γουοκαπ
φουρνιε εβανς λι
γουορντ παπ.
ΑΝ ο γουοκαπ και ο εβανς παιξουν στο 100% προφανως ειναι υπερβολη και καις τον λι που θα παιζει μονο σε τραυματισμους.
Αν ομως ενας απο τους δυο δεν επανελθει και δεν εχεις και τον λι πας για φουντο και να φερεις καποιον οτι βρεις μες στην σεζον.Και οι δυο ερχονται απο παρα πολυ σοβαρους τραυματισμους.
Οποτε εγω προτιμω το πρωτο σεναριο και ας εχει παραπονα ο λι και φυγει δεν θα τα βαψουμε μαυρα.
και ο μπονγκα και ο κορντινιε εχουν πολυ αμφιλεγομενο 3π...ο κορντινιε επισης δεν νομιζω οτι ειναι και αμυντικος εξολοθρεφτης..μαρεσει πολυ σαν παιχτης αλλα αν εχουμε μισιτς φουρνιε και σασα δεν ειναι ο γαλλος που κουμπωνει το παζλ..ο μπονγκα ναι και ας βαραει τουβλα,απλα ο γουορντ εμενα μαρεσει πολυ περισσοτερο.
στον παο σαν παραλιας επαιζεshaq7 έγραψε: ↑Παρ Μάιος 30, 2025 7:29 pmτουλουμπα ο μπραουν ειναι 35χρ ,τωρα εγινε παραλιας?απλα δεν του αρεσε ο ρολος του..βασικα τον βαζατε να παιζει οφ μπολ κιολας που δεν μπορει..
4 γκαρντ για 2 θεσεις και ο ναν παιζει 35,ο γκραντ θα πρεπε να παιζει 30 γιατι ειναι τοσο καλος..και ο αλλος ειναι ο σλουκας και ο βασικος ασσος της ισπανιας..Και μετα λετε εμενα υπερβολικο![]()
το πιο πιθανο ειναι ναν 25 σορτς 25 και γκραντ με σλουκα τα υπολοιπαshaq7 έγραψε: ↑Παρ Μάιος 30, 2025 7:42 pmοκ οφτοπικ εδω μεσα να λεμε για του παο ..αλλα και φετος αν τον σορτς τον υπολογιζει για ρολο βιλντοζα /μπραουν και αυτος παραλιας θα βγει..ο σορτς ερχεται για βασικος και 27-30λ..ο σλουκας πρεπει να παιξει τον ρολο αυτο κανονικα.Αν παλι παρετε κανα γκουντουριτς που ακουστηκε παλι μπλοκαρει το πραγμα.
μια χαρα βγαινουν οι χρονοι. 25 shorts, 25 nunn, 20 σλουκας & 20 grant.τουλουμπα έγραψε: ↑Παρ Μάιος 30, 2025 7:46 pmτο πιο πιθανο ειναι ναν 25 σορτς 25 και γκραντ με σλουκα τα υπολοιπαshaq7 έγραψε: ↑Παρ Μάιος 30, 2025 7:42 pmοκ οφτοπικ εδω μεσα να λεμε για του παο ..αλλα και φετος αν τον σορτς τον υπολογιζει για ρολο βιλντοζα /μπραουν και αυτος παραλιας θα βγει..ο σορτς ερχεται για βασικος και 27-30λ..ο σλουκας πρεπει να παιξει τον ρολο αυτο κανονικα.Αν παλι παρετε κανα γκουντουριτς που ακουστηκε παλι μπλοκαρει το πραγμα.
αλλα αυτο δεν παει με το ρολοι σε καποιο παιχνιδι μπορει να παιξει πιο πολυ ο σλουκας ας πουμε
αλλα σαν μ.ο χρονων κατι τετοιο το κοβω
φυσικα εξαρταται και την εικονα του σορτς αν καθε δευτερη πασα η μπαλα παει σε αντιπαλο οπως εκανε ο μπραουν η κανει τις ποικιλιες του βιλντοζα θα τρωει παγκο