Τελικοί GBL - Game 1: Παναθηναϊκός vs Ολυμπιακός 30/05/25 - 21:00

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 6618
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 2

Παρ Μάιος 30, 2025 11:38 pm

tsoureki έγραψε:
Παρ Μάιος 30, 2025 11:35 pm
shaq7 έγραψε:
Παρ Μάιος 30, 2025 11:30 pm
ο γουοκαπ πρεπει να ποναει οταν σουταρει..δεν γινεται να βαραει ερμπολ ολες τις βολες..πριν χτυπησει πρεπει να ειχε πανω απο 80%.3 μηνες δεν επαιξε μπασκετ δεν γινεται να ειναι σε τετοια κατασταση αν δεν ποναει.
Υποψιάζομαι, και ελπίζω να κάνω λάθος, ότι μετά τα φούμαρα που πούλησαν με τον Εβανς φοβήθηκαν τις πέτρες αν ανακοίνωναν ότι φοβούνται και για Γουοκαπ και τον αφηναν έξω.
Του δώσανε 2-3 ενέσεις για την μέση, λίγο αγιασμό(δεν με πειθετε ότι το ιατρικό μας τιμ μπορεί κάτι καλύτερο από τις επικλίσεις στον Υψιστο) και τον στείλαν σαν τους Ρώσους οπλίτες στον WWII.
κατι μου λεει σε 10 μερες θα ακουσουμε οτι μπαινει χειρουργειο ο γουοκαπ ..δεν μπορω να πιστεψω οτι ειναι καλα και παιζει ετσι.

4
4 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 4447
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 3

tsoureki έγραψε:

Edit. Σχόλια για Γκος. Η μη συμμετοχή θεωρώ είναι η "τιμωρία" για τις φήμες για ζαλγκίρις πριν το φ4 και για την τελικη μεταγραφή του.
αυτοτιμωρηθηκε δηλαδη η ομαδα?
γιατι του γκος μια χαρα του εκατσε

0
Άβαταρ μέλους
reignman

allstar
Reactions: 3187
Αγαπημένος παίκτης: delete me
Αγαπημένη ομάδα: Chicago-Bulls
Προειδοποιήσεις: 1

Παρ Μάιος 30, 2025 11:39 pm

karamelitsa έγραψε:
Παρ Μάιος 30, 2025 11:34 pm
Coach Periklis έγραψε:
Παρ Μάιος 30, 2025 11:31 pm
Σε αντίθεση με την πλειοψηφία , εγώ αυτό που είπα και ένιωθα αυτό εκανα . Δεν είδα το ματς , δεν πρόκειται να δω κανένα άλλο , η σεζόν έληξε 23 Μαίου όπως τελείωσαν και τα 3/4 ρόστερ και σταφ

δεν χρειάστηκαν και πολλά για να καταλάβω τι έγινε , έβλεπα το γκρουπ τσατ με καλούς φίλους και κανα σχόλιο εδώ

είναι κάποιου ειδους ψυχολογικό πείραμα , θέλει μελέτη που αντέχετε αυτό το πράγμα , σας προσκυνώ

οριακά σύνδρομο Στοκχόλμης για όσους δεν βλέπουν ευθύνες σε συγκεκριμένους
Και καλά έκανες, 3 δεκάλεπτα άντεξα, έλεγα να μην το δω, αλλά σκέφτηκα άντε να δώσω άλλη μια ευκαιρία μήπως και…..
Nα κατσετε να το πιειτε ΟΛΟ το πικρο ποτηρι ρε λιγοψυχοι, εγω που το ηπια και ανεβασα και πιεση και λεω γραφω και καμια μλκια στο φορουμ μπας και γελασω εγω ο ιδιος χαζος ειμαι?

Ειμαι. Αλλα δεν παιζει ρολο, αλλο ρωταω.

5
5 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
montechristo

euroleague
Reactions: 1894
Προειδοποιήσεις: 4

socrates13 έγραψε:
Προς ολυμπιακους,αν φυγει ο μπαρτζο,και μιας και η παρι διαλυεται σχεδον αφου φεγουν ολοι,Σπλιτερ προπονητη περνατε?
Αν παραιτηθεί ο Μπαρτζώκας, και μη διαθέσιμου του Σπανούλη, ο Σπλίτερ είναι μακράν η καλύτερη επιλογή.
Αλλά, αυτός δεν είναι που θέλει να πάει βοηθός στο ΝΒΑ;

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion

shaq7 έγραψε:

κατι μου λεει σε 10 μερες θα ακουσουμε οτι μπαινει χειρουργειο ο γουοκαπ ..δεν μπορω να πιστεψω οτι ειναι καλα και παιζει ετσι.
παντως καλα δεν ειναι
φαινεται οτι εχει θεμα
περα απτα σουτ η ολη του κινηση
δεν εχει εκρηκτικοτητα στριβει πιο αργα ειναι γενικα πιο αργος στα παντα

0
Άβαταρ μέλους
Airman

a1greece
Reactions: 845
Αγαπημένη θέση: PG, SG
Αγαπημένος παίκτης: N.Calathes &J.Hernangómez
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos BC
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Μάιος 30, 2025 11:40 pm

Ataman: Νομίζω ότι και για τις δύο ομάδες είναι μεγάλη επιτυχία που βρέθηκαν στο Final Four. Μετά από 39 ματς είναι επιτυχία αν φτάσεις στο Final Four. Είδατε από την άλλη πλευρά πόσες ομάδες δεν τα κατάφεραν, ομάδες όπως η Ρεάλ, η Μπαρτσελόνα και η Εφές. Μετά είναι ένα παιχνίδι μπάσκετ. Μπορείς να χάσεις, μπορείς να κερδίσεις.Πέρυσι ήταν όλα καλά για εμάς και τα καταφεραμε, φέτος παίξαμε άσχημα και χάσαμε. Το ίδιο και για τον Ολυμπιακό. Διαβάζω ότι όλοι εσείς κάνετε κριτική στον Ολυμπιακό, που ήταν πρώτος στη regular season, που κυριάρχησε στην regular season. Οκ έκανε ένα κακό ματς και μετά φυσικά τα άλλα παιχνίδια δεν είναι σημαντικά… Αυτό είναι το μπάσκετ.

0
redcard

senior
Reactions: 776
Αγαπημένος παίκτης: Roy

Παρ Μάιος 30, 2025 11:41 pm

Slow horses 7 έγραψε:
Ωχ ωχ ωχ…….τί τραβάμε οι έρμοι τις δύο τελευταίες εβδομάδες!!! Χαρά στο κουράγιο μας πάντως!! Πρέπει όμως να το δούμε λιγάκι χαλαρά το πράγμα!! Είναι ξεκάθαρο ότι δεν την μπορούν την πίεση τα παλικάρια, τι να κάνουμε δηλαδή? Μόνο υπομονή και ηρεμία χρειάζεται……..αν και θα πω την κακιούλα μου , πως το περιβραχιόνιο άμεσα πρέπει την νέα χρονιά να πάει σε άλλα χέρια, διότι ο τύπος θεωρώ πως μας δουλεύει ανοικτά πλέον!!! Ας τον ορίσουν λοιπόν εκπρόσωπο τύπου, ή Υπεύθυνο όργανο μεταξύ παικτών και διοίκησης, ας του οργανώσουν και ένα επίσημο φιλικό, όμως δεν αντέχεται άλλο ως εν ενεργεία μπασκετμπολίστας!!! Μου αρέσει που πριν πέντε μέρες έλεγε τις γνωστές παπάντζες ότι ντρέπεται να κοιτάξει στα μάτια τον κόσμο…….όλοι μας το καταλάβαμε από τον τρόπο που αγωνίστηκε σήμερα!!!!
Ο Παπ δε μπορει αλλο πλεον, ο,τι ηταν να δωσει το δωσε. Μονο αναλαμπες μπορει να εχει οπως εκεινο το ματς με τη Ρεαλ. Fair.

Το προβλημα ειναι οτι αυτο δεν εγινε μεσα σε 2 μηνες, τα δειγματα ηταν εκει τουλ για 1-2 χρονια οτι δλδ το πραγμα παει καθοδικα. Το οτι εμεις καναμε οτι δε το βλεπαμε και πηγαιναμε παλι να του δωσουμε λεπτα συμμετοχης παραπανω απ' οσο επρεπε, ηταν μια κακιστη ιδεα και τωρα μας τιμωρει η κοινη λογικη.

0
Erether

junior
Reactions: 76
Αγαπημένος παίκτης: Μακκολουμ

Παρ Μάιος 30, 2025 11:42 pm

Airman έγραψε:
Παρ Μάιος 30, 2025 11:40 pm
Ataman: Νομίζω ότι και για τις δύο ομάδες είναι μεγάλη επιτυχία που βρέθηκαν στο Final Four. Μετά από 39 ματς είναι επιτυχία αν φτάσεις στο Final Four. Είδατε από την άλλη πλευρά πόσες ομάδες δεν τα κατάφεραν, ομάδες όπως η Ρεάλ, η Μπαρτσελόνα και η Εφές. Μετά είναι ένα παιχνίδι μπάσκετ. Μπορείς να χάσεις, μπορείς να κερδίσεις.Πέρυσι ήταν όλα καλά για εμάς και τα καταφεραμε, φέτος παίξαμε άσχημα και χάσαμε. Το ίδιο και για τον Ολυμπιακό. Διαβάζω ότι όλοι εσείς κάνετε κριτική στον Ολυμπιακό, που ήταν πρώτος στη regular season, που κυριάρχησε στην regular season. Οκ έκανε ένα κακό ματς και μετά φυσικά τα άλλα παιχνίδια δεν είναι σημαντικά… Αυτό είναι το μπάσκετ.
Μπα; Μόνο η κούπα δε μετράει; Πρόστιμο από τον πρόεδρο κύριε Αταμάν.

0
Άβαταρ μέλους
coach blue

euroleague
Reactions: 1367
Αγαπημένη θέση: PG

Καλο θα ειναι να παρουν τουλαχιστον το επομενο γιατι σε περιπτωση ηττας ο παναθηναικος παει να το παρει αηττητος .

Μετα το περυσινο ρεκορ με την ανατροπη απο 0-2 παμε για νεο αρνητικο ρεκορ .

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
tsoureki

a1greece
Reactions: 446
Αγαπημένος παίκτης: Qyntel Woods

τουλουμπα έγραψε:
tsoureki έγραψε:

Edit. Σχόλια για Γκος. Η μη συμμετοχή θεωρώ είναι η "τιμωρία" για τις φήμες για ζαλγκίρις πριν το φ4 και για την τελικη μεταγραφή του.
Δηλαδή θεωρείς ότι η ομάδα αυτή την χρονική περίοδο σκέφτεται με λογική και δεν πετάει σκουπίδια στον τοιχο και ότι κολλήσει?

0
steph.larry

senior
Reactions: 273
Αγαπημένη θέση: PG, PF

Παρ Μάιος 30, 2025 11:43 pm

Ο Γουόκαπ παιδιά κάνει μπάμ ότι απλώς δε μπορεί να παίξει. Δεν έχει μέση ο άνθρωπος, πως να το κάνουμε. Παίζει και 3 σεζον σερι στα κόκκινα, έχει πληρώσει τη νύφη για κακοστελέχωση του ρόστερ επανηλλειμένα, όταν τον βάζαμε να κάνει πράγματα που προφανώς δε μπορεί να κάνει, ε κάπου ώπα.

Κατά τα άλλα οι τελικοί δεν έχουν κανένα ενδιαφέρον, έχει τελειώσει το πράγμα πριν καλά-καλά ξεκινήσει. Ο μπαρτζώ θα χαιρετήσει. Η ομάδα θα ανοίξει νέο κύκλο με νέο προπονητή και 1/2 του ρόστερ να είναι διαφορετικό από το τωρινό.

Αν κάτι με χαλάει υπερβολικά, είναι να αισθάνομαι εγώ προσωπικά θιγμένος από τα προσβλητικά λόγια και τις πράξεις του ινφλουένσερ με τα γνωστά ψυχολογικά, και οι μόνοι που βλέπω να έχουν τη διάθεση να τον ταπώσουν μέσα από το παρκέ να είναι ο Φουρνιέ και άντε ο Μιλού, ασχέτως αν μπορούν ή όχι. Όλοι οι άλλοι απο διεκπεραιωτικοί έως αδιάφοροι. Παπ όντως μας κάνεις πλάκα, που έλεγε και ο σπικερ της euroleague.

Ε όλο αυτό πάει πολύ.

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 6618
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 2

Παρ Μάιος 30, 2025 11:43 pm

εγω οπως ειχα πει δεν με νοιαζουν τα παιχνιδια της α1 φετος..οποτε νευριασα λιγο σε καποιες φασεις με ντορσει η τα ερμπολ η τον γουοκαπ αλλα οκ τωρα ειμαι σαν να μην εγινε..Βασικα το αγοραζα το 3-0,ειδικα τωρα που θα παμε χωρις βιλντοζα..εχω την εντυπωση και πως ολοι στην ομαδα θα το αγοραζαν το 3-0 να φυγει αυτη η χρονια..

0
Erether

junior
Reactions: 76
Αγαπημένος παίκτης: Μακκολουμ

Παρ Μάιος 30, 2025 11:44 pm

tsoureki έγραψε:
τουλουμπα έγραψε:

Δηλαδή θεωρείς ότι η ομάδα αυτή την χρονική περίοδο σκέφτεται με λογική και δεν πετάει σκουπίδια στον τοιχο και ότι κολλήσει?
Εδώ έπαιξε ο Ντορσευ ρε συ. Ποια τιμωρία; Δε βγαζει νόημα κάτι τέτοιο.Οι δημοσιογράφοι τα φούσκωσαν πάλι ως γνωστόν

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion

Παρ Μάιος 30, 2025 11:45 pm

Εικόνα

εξω οι πατακατακιδες απτο οακα goodpost.gif

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
tsoureki

a1greece
Reactions: 446
Αγαπημένος παίκτης: Qyntel Woods

Παρ Μάιος 30, 2025 11:46 pm

coach blue έγραψε:
Καλο θα ειναι να παρουν τουλαχιστον το επομενο γιατι σε περιπτωση ηττας ο παναθηναικος παει να το παρει αηττητος .

Μετα το περυσινο ρεκορ με την ανατροπη απο 0-2 παμε για νεο αρνητικο ρεκορ .
Δεν ξέρω για εσάς αλλα στα μάτια μου δεν θα αποδείξουν και κάτι αν πάρουν και μισό ματσ.
Καλύτερα να τελειώνει και το φετινό μαρτύριο μπας και δούμε τι και αν μπορούμε να σώσουμε κάτι.
Γιατί βλέπω όλη την Ευρώπη να κλείνει παίκτες και γενικά να είναι δραστήριοι και εμείς περά απο κάτι τιτιβισματα για Μίσιτσ που οκ, έχουμε φάει πολλά καλοκαίρια σανό τι είναι ένα ακόμη, βλέπω να περιμένουμε να τελειώσουν οι τελικοί μην τυχόν δείξουμε δυσπιστία στους αστέρες μας και τους κακοφανεί

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”