Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2025-2026
Συντονιστής: Captains
- pan24
- Reactions: 2533
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Αν πιστέψουμε τις δηλώσεις Αταμάν ότι ο Σαμοντούροφ του χρόνου θα έχει κανονικό ρόλο και ο Σαμοντούροφ δεν φύγει και αυτός για κάνα κολέγιο, αυτός θα είναι ο 5ος ψηλός στον ρόλο που ξεκίνησε τις δυο αυτές σεζόν ο Κώστας.
Οπότε μιλάμε για Χουάντσο, Μήτογλου, Σαμοντούροφ, Λεσόρ και έναν ακόμα. Τώρα αν αυτός ο ένας θα είναι ο Γκάμπριελ, ο Παπαγιάννης, κάποιος άλλος θα το δούμε.
Λογικά θα υπάρχει και κάποιος Έλληνας ψηλός ακόμα για Α1 και προπονήσεις, είτε τύπου Καραγιαννίδη είτε βετεράνος.
Αυτό αν πιστέψουμε τον Αταμάν ότι θα έχει ρόλο ο Σαμοντούροφ και στην Ευρωλίγκα όπως είπε και εννοεί έστω τον ρόλο του 5ου ψηλού, οχι να περιμένει να τραυματιστεί κάποιος για να μπει 12αδα.
Οπότε μιλάμε για Χουάντσο, Μήτογλου, Σαμοντούροφ, Λεσόρ και έναν ακόμα. Τώρα αν αυτός ο ένας θα είναι ο Γκάμπριελ, ο Παπαγιάννης, κάποιος άλλος θα το δούμε.
Λογικά θα υπάρχει και κάποιος Έλληνας ψηλός ακόμα για Α1 και προπονήσεις, είτε τύπου Καραγιαννίδη είτε βετεράνος.
Αυτό αν πιστέψουμε τον Αταμάν ότι θα έχει ρόλο ο Σαμοντούροφ και στην Ευρωλίγκα όπως είπε και εννοεί έστω τον ρόλο του 5ου ψηλού, οχι να περιμένει να τραυματιστεί κάποιος για να μπει 12αδα.
1
1

-
- Reactions: 226
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
AΝ ΙΣΧΥΕΙ ότι δεν έχουμε προσέγγιση με Παπαγιαννη και οτι αναβαθμιζεται ο ρόλος του Σαμοντουροφ λλαζει το πραγμα......τότε βλέπω εναν καλό αμυντικο ξενο στο 5 και ένα σκληροτραχυλο αλτικο 3-4αρο(Σεντεκερσκις????)
Και για να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους αν ανδρωθει ταχυτατα ενα ταλεντο σαν το Σαμο πιστευω θα αφησει ιστορια και δεν θα μεινει στα αζητητα.Στηριζεται ηδη απο τον κοουτς και οχι μονο στα λογια..
Οτιδηποτε αλλο το βλέπω περιττό αν είναι να αναβαθμιστεί ο Σάμο που θα θέλει στηρίγματα δίπλα του και ίσως παίξει σε πρωτη φαση ..... να ακροβολιζεται κυρίως και να σουτάρει τριποντα.
Αν επιλέξει να φυγει ο μικρός για Αμερικη τότε αλλάζει εντελώς το πράγμα. Αλλά νομίζω παίρνει καλά φράγκα από την ομάδα ήδη.. Αίσθηση μου είναι οτι θέλει να μείνει ποσο μαλλον αν βιοποριζετσι ικανοποιητικα.
Αυτός ο Μπιτατζε έχει πιθανότητες καλες να μείνει Αμερικη??????Επιτέλους χρειαζόμαστε το ριμπάουντ και όχι να προσπαθούμε να τα πάρουμε με δυσκολία.Εκτιθεται η ομάδα!!!!!!!
Και εμένα μου περνά από το μυαλό ο σεντερ της Παρι αν και θα ήθελα και σκορ.
Ακροβολισμενος κοντος μου αρεσει και ο αγαπημένος μας Γκραντ( η ο Ναν) που κάνει και πολλά άλλα.Εχει ανέβει το τριποντο του σε σχέση με περσι.Eτσι και αλλιώς ο Σορτς θέλει χώρο και διείσδυση και όχι να πέφτει πάνω στην πορεία του Γκραντ η του Ναν η του Οσμαν.
ΜΟΙΡΑΙΑ Η ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΕΙ ΤΗΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΟΡΤΣ!!!!!!!Μην την πάθουμε αλά Μπραουν.Καποιοι θα γίνουν πλαγιοι είτε το θέλουν είτε όχι!!!!!!
Είπε και ότι ο Νετζιπογλου μάλλον είναι στα πλάνα των 2 αιωνίων.....πιστευω σε αυτό το παιδί όχι ότι θα γίνει σταρ αλλά ένας πολιτιμος εργάτης περισσότερο ως αμυντικός.
Τ.J Shorts-Σλουκας-Τολιοπουλος
Nunn-Grant-Νετζιπογλου
Οsman-Sedekerskis-Καλαιτζακης
Hernagomez-Mιτογλου-Σαμοντουροφ
Lessort-K Hayes.
Και για να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους αν ανδρωθει ταχυτατα ενα ταλεντο σαν το Σαμο πιστευω θα αφησει ιστορια και δεν θα μεινει στα αζητητα.Στηριζεται ηδη απο τον κοουτς και οχι μονο στα λογια..
Οτιδηποτε αλλο το βλέπω περιττό αν είναι να αναβαθμιστεί ο Σάμο που θα θέλει στηρίγματα δίπλα του και ίσως παίξει σε πρωτη φαση ..... να ακροβολιζεται κυρίως και να σουτάρει τριποντα.
Αν επιλέξει να φυγει ο μικρός για Αμερικη τότε αλλάζει εντελώς το πράγμα. Αλλά νομίζω παίρνει καλά φράγκα από την ομάδα ήδη.. Αίσθηση μου είναι οτι θέλει να μείνει ποσο μαλλον αν βιοποριζετσι ικανοποιητικα.
Αυτός ο Μπιτατζε έχει πιθανότητες καλες να μείνει Αμερικη??????Επιτέλους χρειαζόμαστε το ριμπάουντ και όχι να προσπαθούμε να τα πάρουμε με δυσκολία.Εκτιθεται η ομάδα!!!!!!!
Και εμένα μου περνά από το μυαλό ο σεντερ της Παρι αν και θα ήθελα και σκορ.
Ακροβολισμενος κοντος μου αρεσει και ο αγαπημένος μας Γκραντ( η ο Ναν) που κάνει και πολλά άλλα.Εχει ανέβει το τριποντο του σε σχέση με περσι.Eτσι και αλλιώς ο Σορτς θέλει χώρο και διείσδυση και όχι να πέφτει πάνω στην πορεία του Γκραντ η του Ναν η του Οσμαν.
ΜΟΙΡΑΙΑ Η ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΕΙ ΤΗΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΟΡΤΣ!!!!!!!Μην την πάθουμε αλά Μπραουν.Καποιοι θα γίνουν πλαγιοι είτε το θέλουν είτε όχι!!!!!!
Είπε και ότι ο Νετζιπογλου μάλλον είναι στα πλάνα των 2 αιωνίων.....πιστευω σε αυτό το παιδί όχι ότι θα γίνει σταρ αλλά ένας πολιτιμος εργάτης περισσότερο ως αμυντικός.
Τ.J Shorts-Σλουκας-Τολιοπουλος
Nunn-Grant-Νετζιπογλου
Οsman-Sedekerskis-Καλαιτζακης
Hernagomez-Mιτογλου-Σαμοντουροφ
Lessort-K Hayes.
0
- yawn.brigade
- Reactions: 528
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
για Παπαγιάννη κάποιος είπε ότι υπάρχει διαφορά στο οικονομικό, είτε ο χουπφέλας είτε ο Συρίγος στις εκπομπές που κάνουν στο κανάλι τους.
που σημαίνει ότι πάλι ζητάει πολλά και πολύ φοβάμαι ότι αν δε του τα δώσετε θα τον φορτωθούμε εμείς με κάνα συμβόλαιο τύπου 1,5 εκατομμύριο και θα γελάει ο κόσμος.
που σημαίνει ότι πάλι ζητάει πολλά και πολύ φοβάμαι ότι αν δε του τα δώσετε θα τον φορτωθούμε εμείς με κάνα συμβόλαιο τύπου 1,5 εκατομμύριο και θα γελάει ο κόσμος.
1
1

-
- Reactions: 27
- Αγαπημένος παίκτης: Nunn
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Παρα πολυ ωραιο ροστερ σεντερσκις καλος παιχτης αλλα νομιζω εχει συμβολαιο κατι τετοιο ειμαι ωραιο το ροστερ!ρεε δε μπορουν να παρουν ενα ριμπαουντ ο φαλ τους καταπιε χτες μου θελουν κ γκειμπριελ ανανεωση οκ φιλοτιμος αλλα θελουμε σιγουρια πισω απο λεσορ γιατι κ αυτος ειναι απο τραυματισμο!μακαρι να γινοταν του σεντεκερσκις αλλα δε νομιζω!χειζ μια χαρα διδυμο με λεσορ!ξυπνατε γιατι θα τρεχουμε παλι!ολες οι ομαδες εχουν 2 καλα σεντερ
1
1

- τουλουμπα
- Reactions: 4400
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
Ο Αμερικανός είχε ενημερωθεί από τον Ολυμπιακό ότι θα υπερκαλύψει οποιαδήποτε άλλη πρόταση είχε στα χέρια του από ομάδες της Ευρωλίγκας, ωστόσο ο Παναθηναϊκός του πρόσφερε εγγυημένα χρήματα και σιγουριά προσφέροντας διετές κλειστό συμβόλαιο με συνολικές αποδοχές που φτάνουν τα 4,4 εκατ ευρώ.
Τον πρώτο χρόνο θα πάρει 2,1 εκατ ενώ τον δεύτερο χρόνο το κλιμακωτό συμβόλαιο θα έχει αυξημένες αποδοχές προσφέροντας στον βραχύσωμο πόιντ γκαρντ ποσό 2,3 εκατ ευρώ.
Μια συμφωνία win win για τον παίκτη που ανεβάζει κατακόρυφα την ετήσια αμοιβή του μπαίνοντας στο μεγαλύτερο μπασκετικό κλαμπ της Ευρώπης αλλά επικερδής και για τον Παναθηναϊκό που πήρε τον πιο περιζήτητο περιφερειακό σε καλή τιμή κερδίζοντας όλους τους ανταγωνιστές που βρέθηκαν στο διάβα του.
Τον πρώτο χρόνο θα πάρει 2,1 εκατ ενώ τον δεύτερο χρόνο το κλιμακωτό συμβόλαιο θα έχει αυξημένες αποδοχές προσφέροντας στον βραχύσωμο πόιντ γκαρντ ποσό 2,3 εκατ ευρώ.
Μια συμφωνία win win για τον παίκτη που ανεβάζει κατακόρυφα την ετήσια αμοιβή του μπαίνοντας στο μεγαλύτερο μπασκετικό κλαμπ της Ευρώπης αλλά επικερδής και για τον Παναθηναϊκό που πήρε τον πιο περιζήτητο περιφερειακό σε καλή τιμή κερδίζοντας όλους τους ανταγωνιστές που βρέθηκαν στο διάβα του.
0
- τουλουμπα
- Reactions: 4400
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
και ο παο αλλα πιο πολυ ο οσφπ δεν γινεται να εχουν ξενο συμβολαιο για τριτο σεντερyawn.brigade έγραψε: ↑Σάβ Μάιος 31, 2025 11:59 amγια Παπαγιάννη κάποιος είπε ότι υπάρχει διαφορά στο οικονομικό, είτε ο χουπφέλας είτε ο Συρίγος στις εκπομπές που κάνουν στο κανάλι τους.
απλα ελπιζω για εμας ειτε να παρει αυτον τον ρολο ο μητογλου ειτε κανας καραγιαννιδης
τον παπαγιαννη δεν τον θελω γιατι και θα ειναι πολυ ακριβος για τριτος σεντερ και θα παραμιλαει αν δεν παιζει και ζεχνει λουζεριλα και ανοιωθιλα
0
Ο Αταμαν εχει αβανταρει τον Σαμαντουροφ και για εναν αλλον λογο:
Του εχει δωσει εξτρα κινητρο απεναντι στον Ολυμπιακο γιατι πιστευει πως παιζοντας με διδυμους ψηλους εχει πλεονεκτημα εναντι του Ολυμπιακου που, και δεν εχει ψηλα τεσσαρια, και δεν εχει εξτρα πενταρι πλην των 2 δεινοσαυρων.
Δε ξερω αν του χρονου υπολογιζεται παραπανω ο Σαμαντουροφ.
Ειναι στο χερι του να κερδισει το χρονο του.
Του εχει δωσει εξτρα κινητρο απεναντι στον Ολυμπιακο γιατι πιστευει πως παιζοντας με διδυμους ψηλους εχει πλεονεκτημα εναντι του Ολυμπιακου που, και δεν εχει ψηλα τεσσαρια, και δεν εχει εξτρα πενταρι πλην των 2 δεινοσαυρων.
Δε ξερω αν του χρονου υπολογιζεται παραπανω ο Σαμαντουροφ.
Ειναι στο χερι του να κερδισει το χρονο του.
0
-
- Reactions: 226
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Για μένα ο Παπαγιαννη θα είναι ταφόπλακα για την ομάδα, εκτός αν το αντιληφθούμε σχετικά σύντομα και πάρουμε κάτι καλό τον Νοέμβρη από Αμερική και τον αφήσουμε 3ο για Ευρωλιγκα και δεύτερο για Ελληνικό.
Τι να κόψει το παιδί??? Ποιον θα εμποδίσει?????
πόσα ριμπαουντ να πάρει(όταν είναι μόνος θα τα πάρει) ????
Θα αναγκάσει τον κόουτς να τον" ζευγαρωσει" με τον Χερναγκομεζ και να στείλει τον Μιτογλου στον Λεσσορτ.
Δεν το ξερουμε το ταβάνι του Παπαγιαννη????? Δίπλα στον μαέστρο Καλαθη και δεν βελτιώθηκε και θα βελτιωθεί με άλλους που σκοράρουν αρκετά ατομικα?????
Θα μας καταπιεί μαύρο φυδι αν δεν πάρουμε έστω έναν Κεβαριους Χεις που παίζει σοβαρή άμυνα.
Σουτ έχουμε από πολλούς παίχτες. Πρέπει το 5αρι να έχει τρίποντο με το έτσι θέλω?????? Και ο άλλος ο Σαμανιτς που ακούστηκε τι αμυναρα να παίξει????? Πόσα ριμπάουντ να πάρουμε???? (πάντως καλύτερη επιλογή από Παπαγιαννη και παίζει 2-3 θέσεις)
2 η 3 παίχτες ακόμα να πάρουμε και πρέπει να είναι αθλητικοί και να παίζουν καλή άμυνα.
Τι να κόψει το παιδί??? Ποιον θα εμποδίσει?????
πόσα ριμπαουντ να πάρει(όταν είναι μόνος θα τα πάρει) ????
Θα αναγκάσει τον κόουτς να τον" ζευγαρωσει" με τον Χερναγκομεζ και να στείλει τον Μιτογλου στον Λεσσορτ.
Δεν το ξερουμε το ταβάνι του Παπαγιαννη????? Δίπλα στον μαέστρο Καλαθη και δεν βελτιώθηκε και θα βελτιωθεί με άλλους που σκοράρουν αρκετά ατομικα?????
Θα μας καταπιεί μαύρο φυδι αν δεν πάρουμε έστω έναν Κεβαριους Χεις που παίζει σοβαρή άμυνα.
Σουτ έχουμε από πολλούς παίχτες. Πρέπει το 5αρι να έχει τρίποντο με το έτσι θέλω?????? Και ο άλλος ο Σαμανιτς που ακούστηκε τι αμυναρα να παίξει????? Πόσα ριμπάουντ να πάρουμε???? (πάντως καλύτερη επιλογή από Παπαγιαννη και παίζει 2-3 θέσεις)
2 η 3 παίχτες ακόμα να πάρουμε και πρέπει να είναι αθλητικοί και να παίζουν καλή άμυνα.
2
2