Εντωμεταξύ θυμάμαι τότε που υπήρχε το δίλλημα μεταξύ Λι και του 35άρη Holiday (αν δεν κάνω λάθος), ο οποίος ήταν ελεύθερος (χωρίς by out) και θα μπορούσες να του κάνεις συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν.
Ολυμπιακός - Επικαιρότητα
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 762
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ειδικά η μετάγραφη του Λι ξενίζει, γιατί ο παίκτης δεν κάνει γι αυτό το επίπεδο (έχει κάποιο potential, αλλά θέλει πολύ δουλειά). Πιο πολύ μπέρδεψε τα πράγματα η άφιξη του, πάρα έδωσε κάτι στην ομάδα. Χίλιες φορές να έπαιζε ο Μήτρου-Λόνγκ.
Εντωμεταξύ θυμάμαι τότε που υπήρχε το δίλλημα μεταξύ Λι και του 35άρη Holiday (αν δεν κάνω λάθος), ο οποίος ήταν ελεύθερος (χωρίς by out) και θα μπορούσες να του κάνεις συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν.
0
-
- Reactions: 102
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Γενικα μετα το σκηνικο με την αποχωρηση του Σλουκα ο coach λες και κατεβασε διακοπτες στην επιλογη παικτων. Πολυ αστοχες επιλογες και τις δυο τελευταιες σεζον.Dimmitz έγραψε: ↑Σάβ Μάιος 31, 2025 9:19 amΕιδικά η μετάγραφη του Λι ξενίζει, γιατί ο παίκτης δεν κάνει γι αυτό το επίπεδο (έχει κάποιο potential, αλλά θέλει πολύ δουλειά). Πιο πολύ μπέρδεψε τα πράγματα η άφιξη του, πάρα έδωσε κάτι στην ομάδα. Χίλιες φορές να έπαιζε ο Μήτρου-Λόνγκ.
1
1

-
- Reactions: 23
- Αγαπημένος παίκτης: Saben lee
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
- Προειδοποιήσεις:
0
Παίχτης που έχει παιξει NBA έστω και για λίγο, που έχει βάλει 30 ποντους με τους Suns, που έχει αντιμετωπίσει παιχτες σαν τον Westbrook δεν κάνει στην Ευρώπη;Dimmitz έγραψε: ↑Σάβ Μάιος 31, 2025 9:19 amΕιδικά η μετάγραφη του Λι ξενίζει, γιατί ο παίκτης δεν κάνει γι αυτό το επίπεδο (έχει κάποιο potential, αλλά θέλει πολύ δουλειά). Πιο πολύ μπέρδεψε τα πράγματα η άφιξη του, πάρα έδωσε κάτι στην ομάδα. Χίλιες φορές να έπαιζε ο Μήτρου-Λόνγκ.
Ευθυνη Μπαρτζώκα ότι συμβαίνει. Έχει κάνει μια καλαθομηχανη να σκέφτεται να πασαρει μόνο. Αν ερχόταν ο Kevin Porter Jr θα καταστρεφοταν και αυτός με το κομμουνιστικό μπάσκετ του Μπαρτζώκα
3
3

- Conan1982
- Reactions: 3554
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Οι Αγγελόπολου σε ποιους τα ρίχνουν τώρα όμως; Σε προπονητή και παίκτες; Σε όλους; Και σιγά το ύφος δηλαδή, απαιτούμε να εμφανιστεί η ομάδα.
Γενικά προσπαθω΄να το δώ ψύχραιμα,
Για την εικόνα φταίει σίγουρα η απουσία του Γκος μαζί με την εικόνα του Γουόκαπ που είναι φανερό ότι δεν έπρεπε να παίζει, και είναι και άδικο να τον κατηγορούμε μάλλον που προσπαθεί ενώ το σώμα δεν μπορεί.
Είναι όμως άραγε αυτή η μόνη αιτία; Η εικόνα του Παπανικολάου πως εξηγείται; Του Μιλού;
Και σε άλλες ομάδες οι παίκτες μιλάνε με άλλες ομάδες, κλείνουν συμβόλαια, έχουν αβέβαιο μέλλον αλλά παίζουν.
Η εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα θα μπορούσε να είναι (άλλη) μια κακή εμφάνιση, το ζήτημα είναι ότι η ομάδα έχει χάσει την πίστη, την διάθεση, την όρεξη. Οι Αγγελόπουλοι έχουν ευθύνη σ' αυτό, έχουν δώσει λεφτά, ήθελαν και αυτοί προφανώς την κούπα και έχουν στεναχωρηθεί αλλά κάπως έπρεπε να είχαν επέμβει σε αυτό.
Γενικά προσπαθω΄να το δώ ψύχραιμα,
Για την εικόνα φταίει σίγουρα η απουσία του Γκος μαζί με την εικόνα του Γουόκαπ που είναι φανερό ότι δεν έπρεπε να παίζει, και είναι και άδικο να τον κατηγορούμε μάλλον που προσπαθεί ενώ το σώμα δεν μπορεί.
Είναι όμως άραγε αυτή η μόνη αιτία; Η εικόνα του Παπανικολάου πως εξηγείται; Του Μιλού;
Και σε άλλες ομάδες οι παίκτες μιλάνε με άλλες ομάδες, κλείνουν συμβόλαια, έχουν αβέβαιο μέλλον αλλά παίζουν.
Η εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα θα μπορούσε να είναι (άλλη) μια κακή εμφάνιση, το ζήτημα είναι ότι η ομάδα έχει χάσει την πίστη, την διάθεση, την όρεξη. Οι Αγγελόπουλοι έχουν ευθύνη σ' αυτό, έχουν δώσει λεφτά, ήθελαν και αυτοί προφανώς την κούπα και έχουν στεναχωρηθεί αλλά κάπως έπρεπε να είχαν επέμβει σε αυτό.
0
-
- Reactions: 76
- Αγαπημένος παίκτης: Μακκολουμ
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
O άμεσος ανταγωνιστής σου για την κούπα πήρε Μακκολουμ και τον έκανε x factor του φ4. Τι να συζητάμε τώρα;Dimmitz έγραψε: ↑Σάβ Μάιος 31, 2025 9:19 amΕιδικά η μετάγραφη του Λι ξενίζει, γιατί ο παίκτης δεν κάνει γι αυτό το επίπεδο (έχει κάποιο potential, αλλά θέλει πολύ δουλειά). Πιο πολύ μπέρδεψε τα πράγματα η άφιξη του, πάρα έδωσε κάτι στην ομάδα. Χίλιες φορές να έπαιζε ο Μήτρου-Λόνγκ.
1
1

-
- Reactions: 201
- Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Xωρις να θέλω να εμβαθύνω διότι αποτελεί ταμπού του φορουμ ,μια χαρά είναι η εξωαγωνιστικη προστασία της ομάδας.Ισως κ παραπάνω από ότι πρέπει μιας και καμουφλάρει προβλήματαSteveNashidis έγραψε: ↑Σάβ Μάιος 31, 2025 8:25 amΓια να μην τα ρίχνουμε όλα στην αγωνιστική διαχείριση και γινόμαστε άδικοι....Δήλωση των Προέδρων της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου: "Αυτό που είδαμε απόψε στο ΟΑΚΑ δεν είναι η ομάδα που βλέπαμε όλη τη χρονιά. Καλό θα ήταν την Κυριακή να εμφανιστούν άπαντες όπως πρέπει, γιατί η υπομονή μας τελειώνει. Ο κόσμος θα είναι και πάλι εκεί να στηρίξει, απαιτούμε να εμφανιστεί και η ομάδα".
Η συγκεκριμένη ανακοίνωση δείχνει και την σύγχυση των δύο οι οποίοι έχουν αφήσει απροστάτευτους παίκτες και Μπαρτζώκα.
Ας ξυπνήσουν πρωτίστως αυτοί και ας καταλάβουν ότι δεν μπορεί ο κοουτς Γιώργος να γίνεται πάντα αυτός η θυσία. Κοιμούνται στην εξωαγωνιστική προστασία της ομάδας καθως και ότι παίκτες κλείνουν σε άλλες ομάδες πριν το final 4. Ενώ με το ΣΕΦ βρίσκονται ακόμα σε νηπιακό στάδιο μετά τις δηλώσεις τους ότι θα γίνει δικό μας από το 2023.
Απαντες να σοβαρευτουν.
Για τα άλλα 2 ,συμφωνω 100%
Υγ ελπίζω ο μοντ που διέγραψε ποστ που δε παραβιάζει κανένα κάνονα να έχει την αξιοπρέπεια να το αφήσει (η αν η λέξη "εξωαγωνιστικα " ενοχλεί να διαγράψει όποιο ποστ την αναφερει)
0
- Conan1982
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Καλημέρα φίλε μου, δεν είναι το θέμα η λέξη, το θέμα είναι ότι εσύ πας να κατευθύνεις την συζήτηση στην διαιτησία. Ομοίως σβήστηκε το ποστ του Εther που σου απαντούσε, οπότε σε παρακαλώ αν δεν θέλεις να διαγράφόνται ποστ να αποφεύγεις τις νύξεις για κάτι τέτοιο, και τα υπόλοιπα μέλη φυσικά.big_lebowski έγραψε: ↑Σάβ Μάιος 31, 2025 10:01 amXωρις να θέλω να εμβαθύνω διότι αποτελεί ταμπού του φορουμ ,μια χαρά είναι η εξωαγωνιστικη προστασία της ομάδας.Ισως κ παραπάνω από ότι πρέπει μιας και καμουφλάρει προβλήματαSteveNashidis έγραψε: ↑Σάβ Μάιος 31, 2025 8:25 am
Για να μην τα ρίχνουμε όλα στην αγωνιστική διαχείριση και γινόμαστε άδικοι....
Η συγκεκριμένη ανακοίνωση δείχνει και την σύγχυση των δύο οι οποίοι έχουν αφήσει απροστάτευτους παίκτες και Μπαρτζώκα.
Ας ξυπνήσουν πρωτίστως αυτοί και ας καταλάβουν ότι δεν μπορεί ο κοουτς Γιώργος να γίνεται πάντα αυτός η θυσία. Κοιμούνται στην εξωαγωνιστική προστασία της ομάδας καθως και ότι παίκτες κλείνουν σε άλλες ομάδες πριν το final 4. Ενώ με το ΣΕΦ βρίσκονται ακόμα σε νηπιακό στάδιο μετά τις δηλώσεις τους ότι θα γίνει δικό μας από το 2023.
Απαντες να σοβαρευτουν.
Για τα άλλα 2 ,συμφωνω 100%
Υγ ελπίζω ο μοντ που διέγραψε ποστ που δε παραβιάζει κανένα κάνονα να έχει την αξιοπρέπεια να το αφήσει (η αν η λέξη "εξωαγωνιστικα " ενοχλεί να διαγράψει όποιο ποστ την αναφερει)
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
- Conan1982
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Το θέμα είναι ότι εσύ από την εξωαγωνιστική προστασία το πήγες στην διαιτησία και ότι υπάρχουν παρεμβάσεις εκεί. Νομίζω ότι έχουμε κάνει σαφές (και με την ευκαιρία θα γίνει άμεσα επικαιροποίηση των όρων συμμετοχής, ίσως και μέσα στην μέρα). Νομίζω ότι είναι σαφές ότι κάτι τέτοιο είναι εκτός των κανονισμών.big_lebowski έγραψε: ↑Σάβ Μάιος 31, 2025 10:07 amΔε πάω να κατευθύνω τίποτα,απάντησα με άποψη και ευγένεια σε μια αναφορά για εξωαγωνιστικη προστασία.Δε την έκανα εγώ
Αν είναι αυτό το θέμα πρέπει να διαγραφεί και η αρχική αναφορά
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν έκαμα καμία αναφορά σε διαιτησία,απάντησα σε ποστ για εξωαγωνιστική προστασία με τη προσωπική μου αποψη
Από εκεί και πέρα προφανώς δεν είμαι υπεύθυνος για ο,τι αντιλαμβάνεται ο καθενα(ειδικά αν είναι mod και ερμηνεύει κατά το δοκουν)
Κάνω χρόνια moderating κι έχω δει και καλούς και κακούς mod.Nα είσαι καλα και δε συνεχίζω διότι είναι και οφφ τοπικ
Από εκεί και πέρα προφανώς δεν είμαι υπεύθυνος για ο,τι αντιλαμβάνεται ο καθενα(ειδικά αν είναι mod και ερμηνεύει κατά το δοκουν)
Κάνω χρόνια moderating κι έχω δει και καλούς και κακούς mod.Nα είσαι καλα και δε συνεχίζω διότι είναι και οφφ τοπικ
0
- SteveNashidis
- Reactions: 3278
- Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Καλημέρα.big_lebowski έγραψε: ↑Σάβ Μάιος 31, 2025 10:07 amΔε πάω να κατευθύνω τίποτα,απάντησα με άποψη και ευγένεια σε μια αναφορά για εξωαγωνιστικη προστασία.Δε την έκανα εγώ
Αν είναι αυτό το θέμα πρέπει να διαγραφεί και η αρχική αναφορά
Εγώ μιλούσα για τα αμέτρητα σκηνικά που ο Μπαρτζώκας έχει μαλώσει με άτομα στην κερκίδα ακόμη και στο σεφ και όχι για διαιτησία, τα οποία χαλάνε την εικόνα του.
Δεν διέγραψα το ποστ σου.
Παρόλαυτα αν πιστεύεις ότι πρέπει να διαγραφεί και η ανάρτηση μου θα το κάνω γιατί παρερμηνευτηκε

Edit.
Διαγράφτηκε.
0
Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions

-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
- SteveNashidis
- Reactions: 3278
- Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Καλοδεχούμενη η κριτική σας. Και εγώ είδα αργότερα ότι το ποστ μου είχε λέξεις που παρερμηνεύονται.big_lebowski έγραψε: ↑Σάβ Μάιος 31, 2025 10:31 amΌχι φίλε Στηβ,ευχαριστω για τη διευκρίνιση ,ούτε σκοπεύω να κάνω υπόδειξη στο team σας
Καλό είναι όμως να μην υποθέτουμε πράγματα προκειμένου να ερμηνεύουμε κανονισμούς.Εγω είμαι πολύ προσεκτικός στα γραφόμενα μου ώστε να μη παραβώ κανονισμό
Over and out,Ευχαριστώ για τη διευκρίνηση![]()
Ο γραπτός λόγος δυστυχώς έχει και αγκυλώσεις.
Όλα καλά προχωράμε.
1
1

Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions