Νέος Προπονητής ΟΣΦΠ
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 123
- Αγαπημένος παίκτης: Μακκολουμ
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Απο ο,τι διαβάζω ειχε υπογράψει ένα τριετές έως το 2024. Μέχρι εδώ καλά. Ύστερα επέλεξε περυσι να παραμένει με μονοετή επεκτάση. Επομένως θα μπορούσε να φύγει. Σιγουρα είναι καλά τα λεφτά, αλλά πόσο; Δεν πληρωνουν μόνο οι Ρώσοι καλά, ειδικά τώρα που έπεσαν οι αμοιβές εκεί.
Όπως και να'χει, κριτήριο για να τον επιλέξει μια ομάδα, θα πρέπει να είναι και το ποσό κίνητρο εχει να επιστρέψει στην κεντρική σκηνή. Αν δεν κάνω λάθος, είχε δηλώσει στο παρελθόν ότι ένιωσε πολύ πιεσμένος στις προηγούμενες δουλειές του. Red flag κανονικό χαχα
0
- Boston1
- Reactions: 213
- Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Boston Celtics
- Προειδοποιήσεις:
0

Κουπεπέ.

Αναφορά στους μόντς για cultural insensitivity και υποχρεωτική συμμετοχή σε εντατικά basketforum DEI μαθήματα.
2
2

- eddiedimitris
- Reactions: 685
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Galis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Από αυτούς τη δεδομένη στιγμή ο Κατας μου αρέσει...δεν έχω τις γνώσεις να τον κρίνω ως προπονητή αλλά θεωρώ ότι τουλάχιστον βγάζει αυτοπεποίθηση και ότι είναι ισχυρός χαρακτήρας....
Ο Σφαιρόπουλος πχ οκ καλός αλλά όχι κάτι τρομερό και πάνω από όλα θεωρώ δεν είναι ως ιδιοσυγκρασία αυτό που χρειαζόμαστε...
Αυτό που θα ήταν σίγουρα ανατρεπτικό και θα τάραζε αγρίως τα νερά ειδικά στο εσωτερικό θα ήταν να σηκώνονταν οι πρόεδροι να πήγαιναν μια Σερβία και να τα έβρισκαν με Ομπράντοβιτς....ξέρω απίθανο αλλά με τον κατάλληλο τρόπο όλα γίνονται...δε ξέρω τι θα κατάφερνε ως προπονητής πλέον ,γιατί ότι είναι προπονηταρας δε το συζητάμε,αλλά θα ήταν η μεγαλύτερη επικοινωνιακή μαχαιριά στον απέναντι...
Ο Σφαιρόπουλος πχ οκ καλός αλλά όχι κάτι τρομερό και πάνω από όλα θεωρώ δεν είναι ως ιδιοσυγκρασία αυτό που χρειαζόμαστε...
Αυτό που θα ήταν σίγουρα ανατρεπτικό και θα τάραζε αγρίως τα νερά ειδικά στο εσωτερικό θα ήταν να σηκώνονταν οι πρόεδροι να πήγαιναν μια Σερβία και να τα έβρισκαν με Ομπράντοβιτς....ξέρω απίθανο αλλά με τον κατάλληλο τρόπο όλα γίνονται...δε ξέρω τι θα κατάφερνε ως προπονητής πλέον ,γιατί ότι είναι προπονηταρας δε το συζητάμε,αλλά θα ήταν η μεγαλύτερη επικοινωνιακή μαχαιριά στον απέναντι...
0
- shaq7
- Reactions: 7271
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
ο σφαιρο για αρχη θα μας φερει πισω τον μαντζαρη να παιζει βασικος..και θα μας γεμισει ελληνες παλι,ακομα και στον ερυθρο το ιδιο πραγμα κανει κραταει εκει γερο τεοντοσιτς κουτσο νεντοβιτς κτλ..και νταξει οι σερβοι βγαζουν παικτες,εμας που θα τους βρει? Απο τις χειροτερες επιλογες ο σφαιρο για μενα.
0
- Neondreamer
- Reactions: 59
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Big Al
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0