Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026

Συντονιστής: Captains

Dante's Inferno

sophomore
Reactions: 47
Αγαπημένος παίκτης: Patrick Ewing
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Δευ Ιουν 02, 2025 2:30 am

karamelitsa έγραψε:
Δευ Ιουν 02, 2025 1:17 am
Dante's Inferno έγραψε:
Δευ Ιουν 02, 2025 1:08 am
Μετά και το σημερινό παιχνίδι, εξακολουθείτε να πιστεύετε ότι είναι λάθος να μείνει ο Φαλ και φύγει ο Μιλουτινοφ; Ο Σέρβος είναι κυριολεκτικά ανύπαρκτος μέχρι τώρα. Ας πάρουμε δυο αθλητικά σέντερ και να μείνει ο Φαλ ως τρίτος. Σιγά μην δωσουμε στον Μιλουτινοφ συμβόλαιο 2 εκατομμύρια μετά από τέτοιες εμφανισεις!
Είναι ειλλημενη απόφαση να φύγει ο Μιλου, είναι αστείο να πάμε να δώσουμε 2εκ, σε έναν παίκτη που και τραυματίζεται και έχει φυσική κατάσταση ντροπιαστική για αθλητή σε αυτό το επίπεδο. Νομίζω το ξέρει και ο ίδιος ότι δεν θα μείνει και ίσως να επηρεάζει αυτό τις εμφανίσεις του.

Πάμε για βαρβάτο βασικό αθλητικό Σέντερ και ας παίζει ο Φαλ αλλαγή με έναν ακόμα.
Αυτό ακριβώς!
Είτε έναν σέντερ σαν τον Μο Μπάμπα για πρώτο με έναν σαν τον Κάιλ Αλεξάντερ για δεύτερο και τον Φαλ τρίτο ή τον Φαλ για δεύτερο κι έναν σαν τον Κουντους Ουαχαμπ του Λαυρίου ως τρίτο.

0
Rivers15

junior
Reactions: 96

Δευ Ιουν 02, 2025 8:18 am

shaq7 έγραψε:
Κυρ Ιουν 01, 2025 1:43 pm

ο ζερβας βγαζει στην σεντρα τον εβανς οτι απο φεβρουαριο ηταν ετοιμος να παιξει...

επισης τελειωνει και τον μιλου μετα.

Αν ισχυει οτι εχει ψυχολογικα εδω και τοσους μηνες μην κανουν κανα αστειο να στηριχτουν πανω του..ειναι παρα πολυ πιθανο να μπει να παιξει και να φοβαται να μπουκαρει,να φοβαται επαφες κτλ..μην πω οτι αν παθει εστω και διαστρεμμα μετα θα γινει ακομα χειροτερα..δεν παιζουν με αυτα.
Ενα γκαρντ που θα αποκτηθει θεωρω θα πρεπει να ειναι καλος χειριστης. Τον εξουμ δεν τον εχω παρακολουθησει στο nba αλλα οταν επαιζε ευρωπη δεν ηταν απο τα γκαρντ που μου αρεσαν και ουτε θεωρω πως ειναι το σωστο fit.

0
tarp7

allstar
Reactions: 2110

Δευ Ιουν 02, 2025 9:08 am

shaq7 έγραψε:
Κυρ Ιουν 01, 2025 1:43 pm

ο ζερβας βγαζει στην σεντρα τον εβανς οτι απο φεβρουαριο ηταν ετοιμος να παιξει...

επισης τελειωνει και τον μιλου μετα.

Αν ισχυει οτι εχει ψυχολογικα εδω και τοσους μηνες μην κανουν κανα αστειο να στηριχτουν πανω του..ειναι παρα πολυ πιθανο να μπει να παιξει και να φοβαται να μπουκαρει,να φοβαται επαφες κτλ..μην πω οτι αν παθει εστω και διαστρεμμα μετα θα γινει ακομα χειροτερα..δεν παιζουν με αυτα.
Ποιοί άλλοι παίκτες ελεύθεροι είναι τραυματίες να τους πάρουμε :D ; Μη πληρώνουμε και τζάμπα το ιατρικό τιμ :hoho:

0
melagis

junior
Reactions: 52

Δευ Ιουν 02, 2025 9:29 am

Mισιτς
Εξουμ
Φρανσισκο
Γουοκαπ
Έβανς
Φουρνιε
Γουρντ
Παπ
Βεζε
Πιτερς
Σεντερ αθλητικό
κατεδαφιστή μπασκετας σε pick n roll τύπου Ντοντα Χολ που να ξέρει μπασκετ)
Πετρουσεφ
Και ένα εκ των Φαλ Μιλου

(εγώ θεωρώ ότι στο σύγχρονο μπασκετ σε ομάδα final 4 κάνεις τους δεν μπορεί να αποδώσει τα αναμενομενα - ο Φαλ λόγω ηλικίας και τραυματισμών και ο Μιλου λόγω έλλειψης γυμναστηρίου......

Δηλαδή εννοώ ότι με αγώνες καλοκαιριάτικο και καπάκι ευρωλιγκα με έξτρα αγώνες και 11 διαβολοβδομαδες ούτε στον Φαλ ούτε στον Μιλου μπορείς να στηριχθεί

Εμένα πάντως αν χαλούσε του Πετρουσεφ θα ήθελα τον stretch 4 της Μπασκονια....

Σαμανιτς νομίζω....
Τρέχει, έχει κίνηση, σκοράρει από μακριά....
Ένας νέος Μητογλου...

Αλλιώς παίρνουμε Χουγκαζ και έχουμε 1 έξτρα ελληνικό διαβατηριο.....

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 6566
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 2

Δευ Ιουν 02, 2025 10:27 am

Αν μείνει ο μπαρτζω μην δούμε κάνα λαρε εκτός..για να μην τον βάζει καθόλου υποθέτω κάτι έχει γίνει

2
2 Εικόνα
Erether

junior
Reactions: 72
Αγαπημένος παίκτης: Μακκολουμ
Προειδοποιήσεις: 1

Δευ Ιουν 02, 2025 11:05 am

shaq7 έγραψε:
Δευ Ιουν 02, 2025 10:27 am
Αν μείνει ο μπαρτζω μην δούμε κάνα λαρε εκτός..για να μην τον βάζει καθόλου υποθέτω κάτι έχει γίνει
Τα μισά ματς της Α1 φέτος λόγω Λαρεντζακη τα πήραμε. Ήταν συνεχώς 15 πόντους, 5 ασσίστ. Και φυσικά μπορεί να βοηθήσει και σε πιο δύσκολα ματς για κάποια λεπτά.

Υ.Γ. Επειδή πήρε το μάτι μου κάπου τον Ζέρβα. Για άλλη μια φορά κουβά ο άνθρωπος. "Υπάρχει δυσαρεσκεια με Ντορσευ, δε θα τον ξαναδούμε φέτος, είναι ειλημμενη απόφαση να φύγει.'. :P

2
2 Εικόνα
steph.larry

senior
Reactions: 267
Αγαπημένη θέση: PG, PF

Δευ Ιουν 02, 2025 11:47 am

Dante's Inferno έγραψε:
Μετά και το σημερινό παιχνίδι, εξακολουθείτε να πιστεύετε ότι είναι λάθος να μείνει ο Φαλ και φύγει ο Μιλουτινοφ; Ο Σέρβος είναι κυριολεκτικά ανύπαρκτος μέχρι τώρα. Ας πάρουμε δυο αθλητικά σέντερ και να μείνει ο Φαλ ως τρίτος. Σιγά μην δωσουμε στον Μιλουτινοφ συμβόλαιο 2 εκατομμύρια μετά από τέτοιες εμφανισεις!
Τώρα που μιλάμε (το τονίζω) δεν τα αξίζει τα 2 mil με βάση την εικόνα, αλλά το να φύγει ο Μιλού και να μείνει ο Φαλ αποτελεί μπασκετικό έγκλημα που εύχομαι να μη το βρούμε μπροστά μας (αν το διαπράξουμε). Ακόμα και διαστημικούς τελικούς να κάνει ο Φαλ, ούτε η ηλικία του θα αλλάξει, ούτε τα στραβά πόδια, ούτε το ποσοστό στις βολές. Στην περίπτωση Μιλού, η φυσική κατάσταση διορθώνεται πιο εύκολα, αρκεί να σοβαρευτεί κι αυτός (είναι θέμα κινήτρων και διαλόγου θεωρώ.

0
steph.larry

senior

Δευ Ιουν 02, 2025 11:54 am

Μακάρι πάντως να πάμε σε νορμαλ χτίσιμο ρόστερ, γιατί χθες με τον άχαστο (!) Γουόκαπ να βγαίνει mvp και τον Ντόρσεϊ να βάζει μπρος την tyler time του 2022, ίσως έρθουν κυβιστήσεις εκ μέρους της ομάδας.

Πάντως Τομας 3/3 2p, 2/2 3p. 4/4 βολές με 3 ασσιστ και 2 κλεψίματα, το λες και τα ύστερα του κόσμου. Οριακά είμαι να σηκωθώ από καρέκλες, καναπέδες, κρεβάτια, σκαμπό και να πάω να βρώ Λιακόπουλο που πουλούσε τα βιβλιά με τα νεφελιμ, να διαβάσω και να λάβω μέτρα, δίοτι αυτά είναι η επόμενη πίστα μάλλον.

4
3 Εικόνα 1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
golitog7

nba
Reactions: 1824
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
Προειδοποιήσεις: 1

Δευ Ιουν 02, 2025 12:42 pm

O Τόμας γλέντησε άσχημα όλους όσοι την προηγούμενη βδομάδα τον κοροίδευαν και ήθελαν να τον αντικαταστήσουν με τον Μωραίτη. Στον Οσφπ δεν έχει κανένας το δικαίωμα να κάνει άσχημο παιχνίδι, ακόμα και μετά από σοβαρό τραυματισμό στη μέση που τον άφησε 4 μήνες εκτός.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 6566
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 2

Δευ Ιουν 02, 2025 1:05 pm

Ο Θωμάκος φαινόταν να έχει προβλήματα και να πονάει , οι περισσότεροι αυτό λέγαμε .. Ε και όταν δεν μπορεί να φτάσει ούτε την βολή δεν νομίζω ότι πέσαμε και πολύ έξω.. θεωρώ που βαρέσανε τίποτα ενέσεις για να παίξει αν και ο γιατρός του φόρουμ είπε ότι είναι καλά και απλά του έλειπε ο ρυθμός και η ψυχολογία ,μακάρι

Το μόνο άσχημο που χω δει κυρίως στο τουιτερ που τον κράζανε για κάτι φωτο με την γυναίκα του αν είναι δυνατόν

Πάντως τώρα που αναβλήθηκε ο τελικός ελπίζω να μην πάνε και άλλο πίσω οι μεταγραφές δεν θα μείνει παίκτης για παίκτης

0
Jeight

junior
Reactions: 127
Αγαπημένος παίκτης: Kobe

Δευ Ιουν 02, 2025 1:18 pm

Δεν χρειαζεται να κανει χθεσινη εμφανιση ο θωμας για να ειναι χρησιμος. Με 8 ποντους 4-5 ασσιστ και αμυνα στον ναν, υπερπολιτιμος θα ειναι. Αλλοι πρεπει να τραβηξουν στο σκοραρισμα.

Μου αρεσε ο ντορσει χθες, τον ειδα ως ενα βαθμο σοβαρο που για τον ντορσει αυτο αντιστοιχει με παγοβουνο στη μεση της ερημου

1
1 Εικόνα
Dimmitz

euroleague
Reactions: 754

Δευ Ιουν 02, 2025 1:40 pm

Είναι ντροπή να γράφονται όσα γράφονται για τον Ουόκαπ, αλλά και για τον Μακίσικ, οι οποίοι αποτελούν την ραχοκοκαλιά της ομάδας και βγήκαν μπροστά στο χτεσινό παιχνίδι και καθάρισαν το ματσάκι.

Αν ο Ουόκαπ λεγόταν Σλούκας, θα γράφαμε 10 σελίδες για την χτεσινή του απόδοση. Καταλαβαίνω ότι ο παίκτης είναι αντί τουριστικός, αλλά να τον λέμε πρώην αθλητή επειδή γύρισε ίσως και νωρίτερα από όσο θα έπρεπε με πρόβλημα στην μέση και ήταν η σκιά του εαυτού του είναι ιεροσυλία.

Ακόμα και ο Μακίσικ που είναι με το ένα πόδι στην σύνταξη, χτες έδωσε πολλά πράγματα. Οκ, δεν είναι ο Μακίσικ του 19 (οποίος θέλει μπορεί να δει στο YouTube ένα Ολυμπιακός - ΠΑΟ από την 1η χρόνια του Μπι να θυμηθεί τι έκανε ο συγκεκριμένος παίκτης όταν ήταν νέος).

Για μένα το πρόβλημα δεν είναι ο Ουόκαπ ή ο Μακίσικ, είναι τα δίδυμα παικτών που σχηματίζονται. Δεν γίνεται να έχεις στο ίδιο ρόστερ Γκός, Ουόκαπ, Λι και Μακίσικ. Εκεί χαλάει το γλυκό.

Απορώ πως ακόμα βγαίνετε μερικοί και μιλάτε υπέρ του Μιλουτίνοφ, μιλάτε για εγκλήματα με παραμονή Φαλ κτλ, όταν και ο Φαλ αλλά και ο Μίλου με την απόδοση του σας έχει εκθέσει. Άλλο παιχνίδι βλέπουμε;

1
1 Εικόνα
Dante's Inferno

sophomore
Reactions: 47
Αγαπημένος παίκτης: Patrick Ewing

Δευ Ιουν 02, 2025 1:48 pm

steph.larry έγραψε:
Dante's Inferno έγραψε:
Τώρα που μιλάμε (το τονίζω) δεν τα αξίζει τα 2 mil με βάση την εικόνα, αλλά το να φύγει ο Μιλού και να μείνει ο Φαλ αποτελεί μπασκετικό έγκλημα που εύχομαι να μη το βρούμε μπροστά μας (αν το διαπράξουμε). Ακόμα και διαστημικούς τελικούς να κάνει ο Φαλ, ούτε η ηλικία του θα αλλάξει, ούτε τα στραβά πόδια, ούτε το ποσοστό στις βολές. Στην περίπτωση Μιλού, η φυσική κατάσταση διορθώνεται πιο εύκολα, αρκεί να σοβαρευτεί κι αυτός (είναι θέμα κινήτρων και διαλόγου θεωρώ.
Μπασκετικό έγκλημα θα ήταν επίσης το να βασιστούμε σε αυτόν τον Μιλουτινοφ. Τι ακριβώς έχει προσφέρει φέτος; 4-5 καλά παιχνίδια κι από κει και πέρα η μετριότητα σε βαθμό εκνευρισμού! Καλύτερα δυο αθλητικά σέντερ και τον Φαλ ως τρίτη επιλογή παρά συμβόλαιο δύο εκατομμυρίων στον Μιλουτινοφ με τη μπυροκοιλια!

0
steph.larry

senior

Δευ Ιουν 02, 2025 2:22 pm

Dante's Inferno έγραψε:
Δευ Ιουν 02, 2025 1:48 pm
steph.larry έγραψε:

Μπασκετικό έγκλημα θα ήταν επίσης το να βασιστούμε σε αυτόν τον Μιλουτινοφ. Τι ακριβώς έχει προσφέρει φέτος; 4-5 καλά παιχνίδια κι από κει και πέρα η μετριότητα σε βαθμό εκνευρισμού! Καλύτερα δυο αθλητικά σέντερ και τον Φαλ ως τρίτη επιλογή παρά συμβόλαιο δύο εκατομμυρίων στον Μιλουτινοφ με τη μπυροκοιλια!
Την αιτιολόγηση για την άποψη μου την παρέθεσα. Η μπυροκοιλιά είναι θέμα γυμναστικής, η κατασκευή των γονάτων του Φαλ δεν είναι. Αν πρέπει να κρατήσουμε έναν 7-footer, αυτός για εμένα είναι ο Μιλουτίνοφ. Το ότι έχει κάνει μέτριες εμφανίσεις οφείλεται εν μέρει και στο ότι ουδέποτε η ομάδα προσπάθησε να τον βάλει επαρκώς μέσα στο παιχνίδι της. Δεν είναι δικαιολογία για το πλημμελές work ethic του, αλλά είναι μέρος της αλήθειας.

0
steph.larry

senior

Δευ Ιουν 02, 2025 2:32 pm

Dimmitz έγραψε:
Δευ Ιουν 02, 2025 1:40 pm
Είναι ντροπή να γράφονται όσα γράφονται για τον Ουόκαπ, αλλά και για τον Μακίσικ, οι οποίοι αποτελούν την ραχοκοκαλιά της ομάδας και βγήκαν μπροστά στο χτεσινό παιχνίδι και καθάρισαν το ματσάκι.

Αν ο Ουόκαπ λεγόταν Σλούκας, θα γράφαμε 10 σελίδες για την χτεσινή του απόδοση. Καταλαβαίνω ότι ο παίκτης είναι αντί τουριστικός, αλλά να τον λέμε πρώην αθλητή επειδή γύρισε ίσως και νωρίτερα από όσο θα έπρεπε με πρόβλημα στην μέση και ήταν η σκιά του εαυτού του είναι ιεροσυλία.

Ακόμα και ο Μακίσικ που είναι με το ένα πόδι στην σύνταξη, χτες έδωσε πολλά πράγματα. Οκ, δεν είναι ο Μακίσικ του 19 (οποίος θέλει μπορεί να δει στο YouTube ένα Ολυμπιακός - ΠΑΟ από την 1η χρόνια του Μπι να θυμηθεί τι έκανε ο συγκεκριμένος παίκτης όταν ήταν νέος).

Για μένα το πρόβλημα δεν είναι ο Ουόκαπ ή ο Μακίσικ, είναι τα δίδυμα παικτών που σχηματίζονται. Δεν γίνεται να έχεις στο ίδιο ρόστερ Γκός, Ουόκαπ, Λι και Μακίσικ. Εκεί χαλάει το γλυκό.

Απορώ πως ακόμα βγαίνετε μερικοί και μιλάτε υπέρ του Μιλουτίνοφ, μιλάτε για εγκλήματα με παραμονή Φαλ κτλ, όταν και ο Φαλ αλλά και ο Μίλου με την απόδοση του σας έχει εκθέσει. Άλλο παιχνίδι βλέπουμε;
Εγώ μίλησα για τον Μιλουτίνοφ, και η άποψη μου για το ερώτημα μεταξύ Φαλ-Μιλού δε θα άλλαξει από τους τελικούς. Εσύ βλέπεις τις αποδόσεις σε αυτά τα παιχνίδια, πολύ καλά κάνεις. Εγώ βασίζω τη θέση μου στη συνολική εικόνα βάζοντας μέσα ηλικία, ταλέντο και σωματικά χαρακτηριστικά. Δε βλέπω πως με αυτά τα κριτήρια υπερτερει ο Φαλ κάπου.

Για τον Τόμας δεν ξέρω αν πήρες αφορμή από το δικό μου χιουμοριστικό σχόλιο για να γράψεις με τη σειρά σου την απάντηση περί ντροπής. Εμένα ο Γουόκαπ είναι από τους αγαπημένους παίχτες στην τωρινή ομάδα, μιλάμε για επαγγελματία με τρελή πρσσφορά στον σύλλογο, που τον έχει πάει η φάση ξέρεις-πως εδώ και 2+ χρόνια σε συνεχόμενα ματς με εμάς και την Εθνική. Δεν υπάρχει πότε περίπτωηση να τον κράξω επειδή απλώς τραυματίστηκε μετά από όλον αυτό τον καιρό και δεν παίζει καλά (με εξαίρεση το χθεσινό). Απλώς όταν αυτός ο συγκεκριμένος παίχτης κάνει τέτοιο επιθετικό κρεσέντο, κόντρα στα χαρακτηριστικά του και τα αγωνιστικά του προτερήματα, έ το λες και κοσμοϊστορικό γεγονός (στα πλαίσια του μπάσκετ φυσικά).

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές 2025-2026”