Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
Airman

a1greece
Reactions: 837
Αγαπημένη θέση: PG, SG
Αγαπημένος παίκτης: N.Calathes &J.Hernangómez
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos BC
Προειδοποιήσεις: 0

Δευ Ιουν 02, 2025 10:13 pm

Dimmitz έγραψε:
Δευ Ιουν 02, 2025 10:03 pm
Θεωρώ ότι θα εστιάσει στην θέση πέντε που υπάρχει σοβαρό πρόβλημα και στο θέμα της αθλητικότητας του ρόστερ. Ας είμαστε ρεαλιστές, δεν γίνεται μέσα σε ένα καλοκαίρι να ξυλώσεις όλη την ομάδα ενώ βγήκες πρώτος στην ρέγκουλαρ, δεν έχασες το πρωτάθλημα από ΠΑΟ και δεν άλλαξες προπονητη!

Ο Μπι έχει μια μικρή αλλεργία στους σταρ, θα το αλλάξει τώρα στην τελευταία του σεζόν? Είπαμε η φιλοσοφία δεν αλλάζει, γιατί να το κάνει τώρα? Άσε που το ρόστερ έχει ήδη αρκετά στοιχήματα: 1) Πετρούσεφ, 2) Έβανς, 3) Ντόρσει. Θεωρώ ότι θα προσπαθήσει να εντάξει αυτούς τους τρεις παίχτες στο ρόστερ και να τους δώσει ρόλο, τον Ντόρσει για το ελληνικό διαβατήριο, τον Πετρούσεφ γιατί αποτελεί άσετ για την ομάδα, και τον Έβανς γιατί αυτός τον έφερε τραυματία και τον πιστεύει πολύ.

Η λογική λέει ότι θα φέρει παίκτη τύπου Μπαμπ για αντικαταστάτη του Γκος και θα κοιτάξει να φέρει 1-2 αθλητικά σέντερ. Θα πέσω από τα σύννεφα αν έρθει παίκτης ανάλογου επιπέδου με Μίσιτς στα γκάρντ.

Νομίζω ότι με το Εβανς-Ουόκαπ-Ντόρσει-Μπαμπ-Λι δεν είσαι ασφαλής. Είναι καλοί, θα δώσουν λύσεις, αλλά δεν είναι τα ΤΟP. Ο Evans πιθανότατα να γινόταν κορυφαίο γκαρντ, αλλά πάντα πρέπει να βαδίζουμε κάπως και στα σίγουρα. Από τους υπολοιπους, κανείς δεν είναι ο φοβερά αξιόπιστος στο να σου τρέξει την ομάδα ...δηλαδή θεωρώ τον Γκος οριακά καλύτερη λυση....
ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΟ να πας για σπουδαίο άσο. Γνώμη μου....

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
berry

champion
Reactions: 1734
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Magic
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Αγαπημένη ομάδα: Knicks

Δευ Ιουν 02, 2025 10:14 pm

Μαζί σου 100%

1
1 Εικόνα
todorris

senior
Reactions: 142

Δευ Ιουν 02, 2025 10:15 pm

πάντως όσο άσσος είναι ο Γκραντ αλλο τόσο είναι και ο Μπαμπ

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Airman

a1greece

Δευ Ιουν 02, 2025 10:16 pm

todorris έγραψε:

Γκραντ - Ναν - Οσμαν- Χουάντσο - Λεσόρτ η βασική μου 5άδα... Ποιος διάβολο κατεβάζει ; :mrgreen:
Παρωχημένο το θέμα με τις θέσεις. Το απέδειξε με τον καλύτερο τρόπο φέτος η Φενέρ.

0
todorris

senior
Reactions: 142

Δευ Ιουν 02, 2025 10:22 pm

Airman έγραψε:
todorris έγραψε:

Γκραντ - Ναν - Οσμαν- Χουάντσο - Λεσόρτ η βασική μου 5άδα... Ποιος διάβολο κατεβάζει ; :mrgreen:
Παρωχημένο το θέμα με τις θέσεις. Το απέδειξε με τον καλύτερο τρόπο φέτος η Φενέρ.
Σε κάποια σημεία του αγώνα χρειάζεται ο καθαρός άσσος,ας μην είχαν Μακόλουμ φέτος,αυτός τους σουλούπωσε

0
Dimmitz

euroleague
Reactions: 754

Δευ Ιουν 02, 2025 10:24 pm

Airman έγραψε:
Δευ Ιουν 02, 2025 10:13 pm
Dimmitz έγραψε:
Θεωρώ ότι θα εστιάσει στην θέση πέντε που υπάρχει σοβαρό πρόβλημα και στο θέμα της αθλητικότητας του ρόστερ. Ας είμαστε ρεαλιστές, δεν γίνεται μέσα σε ένα καλοκαίρι να ξυλώσεις όλη την ομάδα ενώ βγήκες πρώτος στην ρέγκουλαρ, δεν έχασες το πρωτάθλημα από ΠΑΟ και δεν άλλαξες προπονητη!

Ο Μπι έχει μια μικρή αλλεργία στους σταρ, θα το αλλάξει τώρα στην τελευταία του σεζόν? Είπαμε η φιλοσοφία δεν αλλάζει, γιατί να το κάνει τώρα? Άσε που το ρόστερ έχει ήδη αρκετά στοιχήματα: 1) Πετρούσεφ, 2) Έβανς, 3) Ντόρσει. Θεωρώ ότι θα προσπαθήσει να εντάξει αυτούς τους τρεις παίχτες στο ρόστερ και να τους δώσει ρόλο, τον Ντόρσει για το ελληνικό διαβατήριο, τον Πετρούσεφ γιατί αποτελεί άσετ για την ομάδα, και τον Έβανς γιατί αυτός τον έφερε τραυματία και τον πιστεύει πολύ.

Η λογική λέει ότι θα φέρει παίκτη τύπου Μπαμπ για αντικαταστάτη του Γκος και θα κοιτάξει να φέρει 1-2 αθλητικά σέντερ. Θα πέσω από τα σύννεφα αν έρθει παίκτης ανάλογου επιπέδου με Μίσιτς στα γκάρντ.

Νομίζω ότι με το Εβανς-Ουόκαπ-Ντόρσει-Μπαμπ-Λι δεν είσαι ασφαλής. Είναι καλοί, θα δώσουν λύσεις, αλλά δεν είναι τα ΤΟP. Ο Evans πιθανότατα να γινόταν κορυφαίο γκαρντ, αλλά πάντα πρέπει να βαδίζουμε κάπως και στα σίγουρα. Από τους υπολοιπους, κανείς δεν είναι ο φοβερά αξιόπιστος στο να σου τρέξει την ομάδα ...δηλαδή θεωρώ τον Γκος οριακά καλύτερη λυση....
ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΟ να πας για σπουδαίο άσο. Γνώμη μου....
Και εγώ μαζί σου είμαι, αλλά προσωπική εκτίμηση ότι δεν θα γίνει όσο είναι ο Μπαρτζώκας στον Ολυμπιακό. Δεν υπάρχουν και διαθέσιμες επιλογές στην αγορά πλην Μίσιτς. Ο Έβανς ουσιαστικά παίρνει τον ρόλο του Γκος στην ομάδα, πιστεύω ότι θα τον στηρίξουν τον παίκτη για πρώτη λύση. Ρίσκο μεν, αλλά εκτίμηση μου ότι αυτό θα γίνει.

Αν το υπόλοιπο ρόστερ ήταν έτοιμο - στημένο, θα το έβλεπα πιο εύκολα. Τώρα που θα χρειαστεί ξεσκαρτάρισμα και rebuilding, δεν νομίζω ότι θα δωθούν πολλά χρήματα για γκάρντ, με δεδομένο ότι ήρθε και ο Φουρνίε πέρυσι, που θεωρείται μια υπέρβαση.

Δηλαδή νομίζω πρώτο μέλημα του Μπαρτώκα θα είναι να δει τι θα κάνει με τους ψηλούς και ποιον θα φέρει εκεί.

0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Dimmitz την Δευ Ιουν 02, 2025 10:26 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 6568
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 2

Δευ Ιουν 02, 2025 10:24 pm

αμα παει με αυτα τα γκαρντ οχι διαρκειας δεν θα πουλησουν αλλα απο την μεση και μετα θα πηγαινει μονο ο μπαρτζωκας να τους βλεπει..

ο μπαμπ παντως ειναι καλυτερος στο να τρεξει την ομαδα απο τον γκραντ.

0
Άβαταρ μέλους
Airman

a1greece

Δευ Ιουν 02, 2025 10:27 pm

todorris έγραψε:
Δευ Ιουν 02, 2025 10:22 pm
Airman έγραψε:

Σε κάποια σημεία του αγώνα χρειάζεται ο καθαρός άσσος,ας μην είχαν Μακόλουμ φέτος,αυτός τους σουλούπωσε

μα και τον Μακόλουμ δεν τον λες άσο φίλε, καθότι first-scoring guard. Σπάνια θα σου μοιράσει πάνω από 2 ασίστ per game.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
berry

champion

Δευ Ιουν 02, 2025 10:35 pm

2αρι είναι ο μακολουμ καθαρο

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

allstar
Reactions: 2251
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant

Δευ Ιουν 02, 2025 11:12 pm

Dimmitz έγραψε:

Ο Μπι έχει μια μικρή αλλεργία στους σταρ, θα το αλλάξει τώρα στην τελευταία του σεζόν? Είπαμε η φιλοσοφία δεν αλλάζει, γιατί να το κάνει τώρα?
Όπως ήρθε ο Φουρνιε έτσι θα έρθει και ο επόμενος

2
1 Εικόνα 1 Εικόνα
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
Άβαταρ μέλους
berry

champion

Δευ Ιουν 02, 2025 11:19 pm

Σαν προφητεία ακούστηκε αυτό

Ξυπόλυτος Τζο φάση

If you built it He will come

0
Άβαταρ μέλους
Neondreamer

a1greece
Reactions: 55
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Big Al

Δευ Ιουν 02, 2025 11:38 pm

μιλου-φαλ-ραιτ κι αμιτα-μοσιον-πρινστον οχι γιουρολιγκα ,ουτε μπουντεσλιγκα δεν παιρνεις

κατεμε οπως τοτε στην τελευταια κουπα με ντανστον-χαντερ οι 2 ΜΑΠ (νιμπο υγιης; ποιθρες; καμαγκατε; φουφουτος;) +Φαλ, η εστω 1 ΜΑΠαρος και Μπουκερ για spacing

στο 4 λεντει αντι πιτερς

στο 3/2 οκευ παιρνει γουορντ &μπαμπ αν και ταχω γραψει για μπεικον και γιαουρτωθηκα :banana:

0
Dante's Inferno

sophomore
Reactions: 47
Αγαπημένος παίκτης: Patrick Ewing

Δευ Ιουν 02, 2025 11:39 pm

Πάντως, σε περίπτωση που δεν μας βγει ο Έβανς, όπως έχω ξαναπεί, θα ήθελα τον Μέλο Τριμπλ της ΤΣΣΚΑ.
Γκαρντ με ικανότητες τόσο στην πάσα όσο και στο σουτ, τον ήθελε και παλιότερα ο Μπαρτζώκας, όσο έπαιζε στην Ισπανία.
Βέβαια δεν είναι ο γκαρντ ηγέτης(τύπου Μισιτς) αλλά για ερχόμενος από τον πάγκο είναι πολύ καλός.
Από την άλλη, αν κλείσουμε και Βαιλερ-Μπαμπ, νομίζω πως παρά φορτώνουμε την περιφερεια.
Μισιτς, Έβανς, Μπαμπ, Γουοκαπ, Φουρνιε, Λι, Ντόρσεϊ, Λαρεντζάκης σύνολο οκτώ παίκτες για δύο θέσεις, ποιός θα πρωτοπαιξει;

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 6568
Αγαπημένη θέση: SG, C

Δευ Ιουν 02, 2025 11:56 pm

o φουρνιε θα παει και 3,λαρε ντορσει α1 αν μεινουν και ο λι δυσκολα χωραει αν ειναι καλα ο εβανς.

0
Heisenberg

euroleague
Reactions: 1230
Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton

Τρί Ιουν 03, 2025 12:12 am

o λη δεν βλεπω να μενει. ακουσα οτι μπορει να δοθει και δανεικος καπου που να παιζει περισσοτερο.
Με υγιης εβανς,ενα βαρβατο γκαρντ μισιτς η αντιμισιτς και εναν τυπου γκραντ σαν τον μπαμπ ειμαστε κομπλε με γουοκαπ να ακολουθουν και ντορσευ. και στο 3 εχεις γουορντ,ενιοτε φουρνιε, ενιοτε πητερς και παπ.
ο φαλ αν μεινει μονο ως 3ος και παιρνεις 2 5αρια αθλητικα. ο ενας να ειναι τουινερ να μπορει να παιξει και στο 4.
προσωπικα δεν θα κρατουσα κανεναν πυργο. 3 νεους ψηλους θα επαιρνα.

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές 2025-2026”