Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2025-2026

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
Airman

a1greece
Reactions: 733
Αγαπημένη θέση: PG, SG
Αγαπημένος παίκτης: N.Calathes &J.Hernangómez
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos BC
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Ιουν 03, 2025 6:44 pm

Stelios97 έγραψε:
Τρί Ιουν 03, 2025 5:19 pm
Αστα εσκασα ειχα πει που παμε μαυτον!γιαυτο τον παραδεχομαι ομως γιατι απο τα χαμηλα μου απεδειξε οτι μπορει!εγω κατι αλλο δε καταλαβαινω εσυ πως εισαι ευχαριστημενος μαυτους τους ψηλους απορω!ομαδα που παει για το 8 να εχει παπαγιανη γκειμπριελ!δες τι εχουν οι αλλες οι ομαδες στους ψηλους κ θα καταλαβεις!παιρνει γκαρντ κ στους ψηλους τπτ κ μετα δε τους βαζει κ σκαει ο λεσορ κ ερχεται μετα ο τουλουμπας κ ο καθενας κ λεει ο λεσορ δε μπορει στην αμυνα!εμ οταν παιζει ακομα κ στην ελλαδα 20 25 λεπτα τι θα κανει

Θα προσπαθήσω, επειδή εικάζω ότι είσαι και μικρότερος, να σου εξηγήσω τι και γιατί και ευελπιστώ να δεις κάτι λογικό σε αυτά που γράφω.
1. Εγώ μπορώ να κάνω κριτική στον Αταμάν ή στον Μπαρτζώκα και να πω που πάς με τον Γκέμπριελ και τον Λι, όμως στο πίσω μέρος του μυαλού μου έχω πάντα ότι είμαι ερασιτεχνης και αυτοί επαγγελματίες στο ανώτατο επίπεδο, συνεπώς γνωρίζουν σίγουρα κάτι περισσότερο από εμένα. Πέραν αυτού, είναι πολύ εύκολο να αραδιάσω 2 ονόματα, καθότι και κάπιοια επιλογή μου να μην είναι σωστή, δεν θα με κρίνει κάποιος, ενώ του Αταμάν και του Μπαρτζώκα οι επιλογές κρίνονται ως μέρος της δουλειάς τους.

2. Μπορώ πολύ ευκολα να αραδιάζω ρόστερ, ονόματα στο 5 και όλα αυτά τα ωραία, πάντα όμως το κάνω με την ασφάλεια αν θες του ότι δεν πληρώνω εγώ... :roofl: ... Κοινώς κάθε επιχειρηματίας γνωρίζει καλύτερα από κάθε άλλον τα έσοδα που έχει η επιχείρησή του και μέχρι πού μπορεί να φτάσει. Αν επενδύσει το μεγαλύτερο μέρος στα γκαρντ για να συνάδει με την ιδεολογία του προπονητή, δεν μπορεί πιθανότατα να κάνει το ίδιο και στους ψηλούς. Δεν είναι γενικά σωστό να κάνεις κηδείες με ξένα κόλλυβα.

3. Είναι ΟΚ να γκρινιάζουμε, αλλά πολύ άσχημο να το κάνουμε προκαταβολικά. Είδες κάπου εσύ να παίρνουμε με σιγουριά Παπαγιάννη για 2ο ή να ανανεώνουμε Γκέμπριελ ; Κάτσε να δούμε πως θα κινηθεί και "κράξε" μετά. Ακόμα δεν τον είδαμε λέει, Γιάννη τον βαφτίσαμε.... :drunk:

0
Lapro13

senior
Reactions: 262
Αγαπημένη θέση: PF

Τρί Ιουν 03, 2025 7:03 pm

Εγώ πιστεύω θα εξαρτηθεί τι θα γίνει στους ψηλούς αν θα ανανεώσει ο Παπαπετρου. Άμα δεν, ο Παπαγιαννης είναι μονόδρομος δυστυχώς.

Τώρα λογικά γιατί ο Αταμαν έχει μάτι, αυτό που θα ταίριαζε θα ήταν ένα 4-5αρι με σουτ. Ο Μητογλου δυστηχως δεν είναι πλέον για 2ο 4αρι. Δεν μπορεί να βγάλει άλλη χρονιά ο Χουαντσο με 30 λεπτά, έχει σκάσει ο άνθρωπος στους τελικούς. Οπότε κάποιο 4-5αρι με καλό συμβόλαιο να παίρνει 10 λεπτά στο 4 και 10 στο 5. Κάτι σαν Σαριτς.

Ελπίζω ο Γκριγκονις να μπορέσει να ξαναπαίξει μπάσκετ, δεν βρίσκεις εύκολα τέτοιο σουτέρ.

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 4343
Προειδοποιήσεις: 3

Τρί Ιουν 03, 2025 7:55 pm

λεσορ ,ακριβη μεταγραφη,μητογλου

χουαντσο ,ξενο 4αρι

αυτο πρεπει να γινει

2
2 Εικόνα
Dakotas

senior
Reactions: 201
Αγαπημένη θέση: C

Τρί Ιουν 03, 2025 8:02 pm

τουλουμπα έγραψε:
Τρί Ιουν 03, 2025 7:55 pm
λεσορ ,ακριβη μεταγραφη,μητογλου

χουαντσο ,ξενο 4αρι

αυτο πρεπει να γινει
Α γεια σου!!!

1
1 Εικόνα
Stelios97

sophomore
Reactions: 27
Αγαπημένος παίκτης: Nunn
Προειδοποιήσεις: 1

Τρί Ιουν 03, 2025 8:21 pm

Δε γινεται κ 5αρι 2ο καλο κ 4αρι ξενο εκτος κ δε παρουμε 3αρι ερθει ο ρογκαβοπουλος!ποσοθ ξενοι θα εχουμε!ενα 5αρι δυναμιτη κ ενα 3αρο 4αρι με σουτ θελουμε αλλα ποιον?

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 4343
Προειδοποιήσεις: 3

Τρί Ιουν 03, 2025 8:25 pm

Stelios97 έγραψε:
Τρί Ιουν 03, 2025 8:21 pm
Δε γινεται κ 5αρι 2ο καλο κ 4αρι ξενο εκτος κ δε παρουμε 3αρι ερθει ο ρογκαβοπουλος!ποσοθ ξενοι θα εχουμε!ενα 5αρι δυναμιτη κ ενα 3αρο 4αρι με σουτ θελουμε αλλα ποιον?
μια χαρα γινεται

στο ελληνικο πρωταθλημα θα μενει εξω το 4αρι και θα παιζει εκει ο μητογλου

και τωρα ετσι ακριβως ειναι

χουαντσο μητογλου γιουρτσεβεν γκεμπριελ

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 6497
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 2

Τρί Ιουν 03, 2025 9:03 pm

υπαρχει παντως ο οτζελεγιε που ειναι 3ρο4ρι με 45% τρ και μπαουλο.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Airman

a1greece
Reactions: 733
Αγαπημένη θέση: PG, SG
Αγαπημένος παίκτης: N.Calathes &J.Hernangómez
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos BC

Τρί Ιουν 03, 2025 9:32 pm

shaq7 έγραψε:
Βρε φίλε, ενώ είναι όντως ενδιαφέρουσα περίπτωση παίχτη για κάποιο αν θες απροσδιόριστο λόγο δεν θα μου ήταν ΟΚ ούτε για ΠΑΟ ούτε για ΟΣΦΠ... μάλλον είμαι προκατειλημμένος αρνητικά με την πάρτη του χωρίς λόγο. :roulette: :banghead:

0
Stelios97

sophomore

Τετ Ιουν 04, 2025 12:52 am

Κ ομως λεω την αποψη μου απο τωρα γιατι ξερω τους παιχτες δεν θα σε πανε εκει που θες θα εχεις προβλημα στο 5 κ θα τρεχεις μετα!εννοειται ξερει ο αταμαν παραπανω απο εμας αλλα φετος παλι λαθος εκανε στους ψηλους περυσι τα ιδια!δε χρειαζεται να περιμενω καθολου ξερω οτι παπαγιαννης δεν μπορει κ οτι ο γκειμπριελ ειναι αυτο που ειναι μεχρι εκει παραπανω δεν...τεσπα θα τα δουμε αν τους εχουμε αυτους!

0
BillyPao

allstar
Reactions: 2352
Αγαπημένη θέση: PG
Προειδοποιήσεις: 4

Τετ Ιουν 04, 2025 1:09 am

Stelios97 έγραψε:
Τετ Ιουν 04, 2025 12:52 am
Κ ομως λεω την αποψη μου απο τωρα γιατι ξερω τους παιχτες δεν θα σε πανε εκει που θες θα εχεις προβλημα στο 5 κ θα τρεχεις μετα!εννοειται ξερει ο αταμαν παραπανω απο εμας αλλα φετος παλι λαθος εκανε στους ψηλους περυσι τα ιδια!δε χρειαζεται να περιμενω καθολου ξερω οτι παπαγιαννης δεν μπορει κ οτι ο γκειμπριελ ειναι αυτο που ειναι μεχρι εκει παραπανω δεν...τεσπα θα τα δουμε αν τους εχουμε αυτους!
Παρότι έχω αποφασίσει να αραιώσω τις επισκέψεις μου στο φόρουμ, θα κάνω μια εξαίρεση και θα σου απαντήσω με αφορμή τις τελευταίες τοποθετήσεις σου. Ο Ολυμπιακός, που αναφέρεις ως παράδειγμα προς μίμηση για τις επιλογές του στους σέντερ, τι πέτυχε στην Ευρωλίγκα με τον Φαλ και τον Μιλουτίνοφ; Έκαναν οι συγκεκριμένοι παίκτες τη διαφορά; Όχι, επομένως μη κρίνεις μόνο από τα ονόματα. Και έπειτα, δε γίνεται να πάμε σε μια 3άδα σέντερ που να είναι ας πούμε Λεσόρ, Χ (επιπέδου Λεσόρ) και Παπαγιάννης ή Γκάμπριελ για 3ο σέντερ. Αφενός γιατί καλώς ή κακώς ένας πρωτοκλασάτος σέντερ δε θα δεχτεί να έρθει να παίζει για 15 λεπτά πίσω από τον Λεσόρ, και αφετέρου γιατί δε "βγαίνουν" οι θέσεις των ξένων. Δηλαδή πρέπει να είμαστε ρεαλιστές και να κοιτάμε λίγο και ορισμένες παραμέτρους και περιορισμούς όταν θέλουμε να διαμορφώσουμε ένα ρόστερ.

0
tarp7

allstar
Reactions: 2107

Τετ Ιουν 04, 2025 9:17 am

Airman έγραψε:
Τρί Ιουν 03, 2025 9:32 pm
shaq7 έγραψε:
Βρε φίλε, ενώ είναι όντως ενδιαφέρουσα περίπτωση παίχτη για κάποιο αν θες απροσδιόριστο λόγο δεν θα μου ήταν ΟΚ ούτε για ΠΑΟ ούτε για ΟΣΦΠ... μάλλον είμαι προκατειλημμένος αρνητικά με την πάρτη του χωρίς λόγο. :roulette: :banghead:
ο οτζελέγιε καλός παίκτης αλλά κι αυτός επιρρεπείς σε τραυματισμούς με τη βίρτους έχασε 11 αγώνες και με τη βαλένθια 7 στην ευρωλίγκα

1
1 Εικόνα
fotis vlachopoulos

euroleague
Reactions: 1038

Τετ Ιουν 04, 2025 6:28 pm

shaq7 έγραψε:
μην βαζεις ιδεες λεμεεεεεε

1
1 Εικόνα
Stelios97

sophomore

Τετ Ιουν 04, 2025 7:09 pm

Τι εκανε ο ολυμπιακος με τα 3 σεντερ γκαρντ δεν εχει γιαυτο δεν εκανε τπτ ο οσφπ!τεσπα εγω παραδειγμα εφερα εσυ κατσε με λεσορ παπαγιαννη αν τον παρουμε εμενα δεν μου αρεσει να το βλεπω αυτο!

0
BillyPao

allstar
Reactions: 2352
Αγαπημένη θέση: PG
Προειδοποιήσεις: 4

Τετ Ιουν 04, 2025 7:35 pm

Stelios97 έγραψε:
Τετ Ιουν 04, 2025 7:09 pm
Τι εκανε ο ολυμπιακος με τα 3 σεντερ γκαρντ δεν εχει γιαυτο δεν εκανε τπτ ο οσφπ!τεσπα εγω παραδειγμα εφερα εσυ κατσε με λεσορ παπαγιαννη αν τον παρουμε εμενα δεν μου αρεσει να το βλεπω αυτο!
Τόσους γκαρντ είχε, απλά δεν μπορείς να παραδεχτείς την αλήθεια, δηλαδή ότι Φαλ και Μιλουτίνοφ αποδείχτηκαν υπερεκτιμημένοι.

0
Stelios97

sophomore

Τετ Ιουν 04, 2025 8:21 pm

Τοσους γκαρντ λεει ειχε με τρομερη ποιοτητα τι να σου πω τωρα οκ!μεχρι κ οι ιδιοι δεν τους θελανε στην ομαδα κ θα μου πεις να παραδεχτω την αληθεια!ποια αληθεια ακριβως!θα μου πεις να δεχτω το παπαγιαννη στην ομαδα που τον εκανε γιογιο ο φαλ σε καθε αγωνα!θελω το καλυτερο για την ομαδα κ οχι μετριοτητες που θες εσυ συγνωμη κιολας!

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές 2025-2026”