Stelios97 έγραψε: ↑Τρί Ιουν 03, 2025 5:19 pmΑστα εσκασα ειχα πει που παμε μαυτον!γιαυτο τον παραδεχομαι ομως γιατι απο τα χαμηλα μου απεδειξε οτι μπορει!εγω κατι αλλο δε καταλαβαινω εσυ πως εισαι ευχαριστημενος μαυτους τους ψηλους απορω!ομαδα που παει για το 8 να εχει παπαγιανη γκειμπριελ!δες τι εχουν οι αλλες οι ομαδες στους ψηλους κ θα καταλαβεις!παιρνει γκαρντ κ στους ψηλους τπτ κ μετα δε τους βαζει κ σκαει ο λεσορ κ ερχεται μετα ο τουλουμπας κ ο καθενας κ λεει ο λεσορ δε μπορει στην αμυνα!εμ οταν παιζει ακομα κ στην ελλαδα 20 25 λεπτα τι θα κανει
Θα προσπαθήσω, επειδή εικάζω ότι είσαι και μικρότερος, να σου εξηγήσω τι και γιατί και ευελπιστώ να δεις κάτι λογικό σε αυτά που γράφω.
1. Εγώ μπορώ να κάνω κριτική στον Αταμάν ή στον Μπαρτζώκα και να πω που πάς με τον Γκέμπριελ και τον Λι, όμως στο πίσω μέρος του μυαλού μου έχω πάντα ότι είμαι ερασιτεχνης και αυτοί επαγγελματίες στο ανώτατο επίπεδο, συνεπώς γνωρίζουν σίγουρα κάτι περισσότερο από εμένα. Πέραν αυτού, είναι πολύ εύκολο να αραδιάσω 2 ονόματα, καθότι και κάπιοια επιλογή μου να μην είναι σωστή, δεν θα με κρίνει κάποιος, ενώ του Αταμάν και του Μπαρτζώκα οι επιλογές κρίνονται ως μέρος της δουλειάς τους.
2. Μπορώ πολύ ευκολα να αραδιάζω ρόστερ, ονόματα στο 5 και όλα αυτά τα ωραία, πάντα όμως το κάνω με την ασφάλεια αν θες του ότι δεν πληρώνω εγώ...

3. Είναι ΟΚ να γκρινιάζουμε, αλλά πολύ άσχημο να το κάνουμε προκαταβολικά. Είδες κάπου εσύ να παίρνουμε με σιγουριά Παπαγιάννη για 2ο ή να ανανεώνουμε Γκέμπριελ ; Κάτσε να δούμε πως θα κινηθεί και "κράξε" μετά. Ακόμα δεν τον είδαμε λέει, Γιάννη τον βαφτίσαμε....