Τελικοί GBL - Game 3: Παναθηναϊκός vs Ολυμπιακός 06/06/25 - 21:00
Συντονιστής: Captains
- montechristo
- Reactions: 1879
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Φίλε Φώτη, μην παρασύρεσαι. Ο Μπαρτζώκας μπορεί να είναι ο άνθρωπος που έφερε στην ομάδα τον Μένσα, αλλά δεν είναι μόνο και κυρίως αυτό.fotis vlachopoulos έγραψε: ↑Παρ Ιουν 06, 2025 7:36 pmακομα κι αν παρουμε το πρωταθλημα με 3-1 κανοντας εκπληκτικες εμφανισεις την επομενη μερα τι εχουμε? να σου πω τι εχουμε , "ο τελευταιος να κλεισει την πορτα" εχουμε εχει ηδη φυγει το μισο μας ροστερ και πρεπει να ξαναρχισουμε απο την αρχη ενω δεν ξερουμε και καλα καλα τι θα γινει με το θεμα προπονητη. Πες μου λοιπον πως να χαρω εγω το οτι δηποτε οταν βλεπω οτι η ομαδα αδειαζει και εχω για σκαουτερ και ρικρουτερ τον ανθρωπο που εφερε στην ομαδα το νειθαν μενσα.
Είναι και άλλα ο Μπαρτζώκας, θετικά εννοώ, που δεν μπορούμε να τα παραβλέψουμε.
Με εκτίμηση.
ΥΓ: Το παιχνίδι θα το δω --είμαι μειοψηφία μάλλον-- γιατί μου αρέσει το μπασκετάκι. Τα σοβαρά τα είπαμε αλλού. Εδώ τώρα, εγώ τουλάχιστον θα απολαύσω το παιχνίδι.
0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος montechristo την Παρ Ιουν 06, 2025 8:56 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Reactions: 160
- Προειδοποιήσεις:
2
- kite26
- Reactions: 1143
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Αυτά λέμε. Τι να πω, αυτό το πράγμα ΚΑΘΕ χρόνο...socrates13 έγραψε: ↑Παρ Ιουν 06, 2025 9:16 pmΜακαρι ο ανρθωπος μην εχει παθει κατι σοβαρο,αλλα δεν ειναι ατυχια αυτο,ειναι γυαλινοι οι center του ολυμπιακου
0
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!