Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026
Συντονιστής: Captains
- nikolas_asteri
- Reactions: 2977
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
0

-
- Reactions: 2372
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Η δική σου τοποθέτηση μάλλον ήταν άστοχη. Την καλημέρα μου.
1
1

-
- Reactions: 227
- Αγαπημένος παίκτης: Span,hackett,law
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
- nikolakias
- Reactions: 363
- Αγαπημένος παίκτης: Tim Duncan, Steve Nash
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: San Antonio
- Προειδοποιήσεις:
0
Πολύ κρίμα για τον Φαλ. Όντως, τελικά, δεν ήταν τυχαία η ομοιότητα του στιγμιότυπου του τραυματισμού με το αντίστοιχο του Έβανς πέρσι. Πολύ κρίμα για τον αθλητή και, κυρίως, τον άνθρωπο, ιδιαίτερα μετά το περσινό κάταγμα κόπωσης που μάλλον ήταν η αρχή του τέλους. Σε περιπτώσεις τέτοιων σκαριών όσο καλή θέληση και να υπάρχει το κορμί αργά ή γρήγορα θα σε προδώσει, είναι κάτι νομοτελειακό.
Κατά την άποψή μου δεν έχουμε την πολυτέλεια να πάμε σε ολική αναδόμηση της γραμμής την ψηλών. Πρέπει ο Μιλου να κρατηθεί με νύχια και με δόντια.
Κατά την άποψή μου δεν έχουμε την πολυτέλεια να πάμε σε ολική αναδόμηση της γραμμής την ψηλών. Πρέπει ο Μιλου να κρατηθεί με νύχια και με δόντια.
1
1

-
- Reactions: 686
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Μίλου, Πετρούσεφ και φέρνεις και ενα tweener αθλητικό αν μείνει ο Πιτερς και είμαστε μια χαρά. Δεδομένου ότι ο Βεζενκοφ θα παίρνει τα πιο λεπτά στο 4 καλύπτουμε εν μέρη την αθλητικότητα με Ward στο 3.Jamesharden13 έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 07, 2025 4:59 pmΤο θεμα τωρα ειναι στο 5 πας με μιλου-πετρουσεφ ή μιλουτινοφ-μαπ??
Δηλαδη ένα σχήμα με Ward, Σασα, Πετρούσεφ/Μίλου και άλλο ένα για λιγότερα λεπτά με Παπ, Πετρούσεφ, αθλητικό teweener δεν μου φαίνονται άσχημα.
Αν φύγει ο Πητερς, τότε Μιλουτίνοφ, Πετρούσεφ, Σάσα, Λεντέι + ενας συμπληρωματικός τύπου Ραιτ μου ακούγεται ιδανικό.
Μπορείς να παίξεις άμυνα με αλλαγές πιο αποτελεσματικά όταν δεν είναι ο Μιλου μέσα και να 5 out σχήματα.
Όπως ήρθαν τα πράγματα επιβάλλεται νομίζω παραμονή Μίλου αλλά και επιστροφή Πετρούσεφ
1
1

-
- Reactions: 96
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Μακαρι να κανω λαθος αλλα δεν βλεπω επιστροφη πετρουσεφiron80 έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 07, 2025 6:13 pmΜίλου/Πετρούσεφ/Σάμανιτς ένας δεινόσαυρος και 2 tweener και είσαι κομπλέJamesharden13 έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 07, 2025 4:59 pmΤο θεμα τωρα ειναι στο 5 πας με μιλου-πετρουσεφ ή μιλουτινοφ-μαπ??
2
2

-
- Reactions: 1288
- Προειδοποιήσεις:
1
Συμφωνα με τα τελευταια ρεπορταζDimmitz έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 07, 2025 10:12 amΑπό που προκύπτει ότι χάθηκε ο Χειζ και ο Μισιτς;Christofis έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 07, 2025 9:02 amΜε δεδομενο οτι χασαμε Μισιτς, Χειζ, λογικα τον Φαλ να εχει τραυματιστει σοβαρα :
1. Μπαμπ, Γουοκαπ ( Φλιωνης)
1-2 Εβανς, Λι
2. Ντορσει
2-3 Φουρνιε (Λαρεντζακης)
3 Γουορντ
3-4 Πιτερς (Παπανικολαου, Χουγκαζ)
4. Βεζενκοφ
4-5 Πετρουσεφ
5. Μιλουτινοφ, Φτηνο Αθλητικο ΜΑΠ
Μια χαρα ειμαστε και ετσι. Αν δεν μας βγεινο εβανς με τα ψυχολογικα του θα εχουμε χρονο να περιμενουμε ενδιαφερουσες περιπτωσεις. Αν μας βγει δεν χρειαζομαστε αλλο γκαρντ ηγετη .
Εχω βαλει τον Ντορσει στο ροστερ γιατι πιστέψω οτι με τους τελικους που κανει θα του δοθει ακομη μια ευκαιρια.
Συμφωνώ με το ρόστερ στο ακέραιο. Δεν χρειάζεται να πάμε για τρελές αλλαγές. Ο Πετρούσεφ (αν θέλει να παίξει) θα αποτελέσει εσωτερική μεταγραφή, το ιδιο Ντόρσει και Έβανς.
0
- coach blue
- Reactions: 1361
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Η υπόθεση φαλ γιατί να έχει να κάνει με το αν μείνει η όχι ο μιλουτινοφ;
Το θέμα είναι αν σου κάνει ο μιλου η όχι.
Αν δεν σου κάνει αλλά τον κρατάς μόνο και μόνο για να έχεις δεινόσαυρο πάλι θα τον έχεις να κάνει το τρόλεϊ του χρόνου.
Στην αγορά η εύρεση δεινοσαύρου είναι πιο εύκολη από το να βρεις καλό μομπαιλ ψηλό.
Επίσης είναι και φθηνότεροι. Όλοι πλέον ψάχνουν ποιοτικούς αθλητικούς ψηλούς και βλέπουμε παίκτες σαν τον οτουρου να είναι περιζήτητοι.
Για μένα καλύτερα να μην έχει καθόλου δεινόσαυρο η ομάδα.
Το θέμα είναι αν σου κάνει ο μιλου η όχι.
Αν δεν σου κάνει αλλά τον κρατάς μόνο και μόνο για να έχεις δεινόσαυρο πάλι θα τον έχεις να κάνει το τρόλεϊ του χρόνου.
Στην αγορά η εύρεση δεινοσαύρου είναι πιο εύκολη από το να βρεις καλό μομπαιλ ψηλό.
Επίσης είναι και φθηνότεροι. Όλοι πλέον ψάχνουν ποιοτικούς αθλητικούς ψηλούς και βλέπουμε παίκτες σαν τον οτουρου να είναι περιζήτητοι.
Για μένα καλύτερα να μην έχει καθόλου δεινόσαυρο η ομάδα.
1
1

-
- Reactions: 47
- Αγαπημένος παίκτης: Patrick Ewing
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Πολλά είπες! Μέχρι 1800€ πρόστιμο ορίζει ο κανονισμόςmontechristo έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 07, 2025 4:20 pmΑς ετοιμάσουν από ένα πεντοχίλιαρο ο καθένας!Arkoudiarhs 7 έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 07, 2025 4:16 pmο Ζερβας ειπε οτι η αποφαση θα βγει αυριο πριν το ματς για Φουρνιε και Ναν
Εξόντωση!!!
0
-
- Reactions: 47
- Αγαπημένος παίκτης: Patrick Ewing
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Εντωμεταξυ, τον φάγατε τον Φαλ, γρουσουζηδες!
Πέρα από την πλάκα, περαστικά στον άνθρωπο και καλή του ανάρρωση.
Νομίζω ότι η συγκεκριμένη εξέλιξη, και με δεδομένη την αποχώρηση του Ράιτ, ευνοεί την παραμονή του Μιλου στο ροστερ. Επίσης, είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα αποκτηθεί τουλάχιστον άλλος ένας σέντερ, πιθανότατα στο στυλ που αρέσει στον Μπαρτζώκα.

Πέρα από την πλάκα, περαστικά στον άνθρωπο και καλή του ανάρρωση.
Νομίζω ότι η συγκεκριμένη εξέλιξη, και με δεδομένη την αποχώρηση του Ράιτ, ευνοεί την παραμονή του Μιλου στο ροστερ. Επίσης, είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα αποκτηθεί τουλάχιστον άλλος ένας σέντερ, πιθανότατα στο στυλ που αρέσει στον Μπαρτζώκα.
0