Τελικοί GBL - Game 4: Ολυμπιακός vs Παναθηναϊκός 08/06/2025 - 21:00
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 2352
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Μόλις μια νίκη λιγότερη κάναμε εκτός έδρας σε σχέση με πέρυσι, άρα το "φέτος ήμασταν κακοί εκτός έδρας" δε στέκει. Για τα υπόλοιπα διαφωνούμε, προφανώς δε θα αλλάξει ο ένας την άποψη του άλλου και για αυτό δε νομίζω ότι έχει νόημα να συνεχίσω τη συζήτηση. Την καλημέρα μου.Jeight έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 08, 2025 12:09 pmΗ δικη μου αμυνα φετος ηταν μετρια. Η δικη σου ηταν κακη. Περυσι ησουν πρωτος στις περιστροφες αμυντικα σε ολη την λιστα και φετος ησουν στις 3 τελευταιες θεσεις. Χαωδης διαφορα. Εγω δεν θυμαμαι σερι 100, θυμαμαι εσωστρεφεια και προβληματισμο ειδικα με την εκτος εδρας εικονα. Το οποιο επαληθευτηκε
0
- j-kidd13
- Reactions: 1685
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Οχι Billy, o Παναθηναικος ειναι χειροτερος απο τον περσινο.Και οσο επαιζε ο Λεσορ.
Εγω βλεπω νικη Ολυμπιακου με διψηφια διαφορα.
1
1

-
- Reactions: 2352
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Διαφωνώ, γενικά έχουμε καλύτερο ρόστερ από πέρυσι, απλά λόγω των απουσιών αυτό δε φάνηκε. Που και πάλι είμαστε καλύτεροι από πέρυσι στις ασίστ, στην επίθεση, στο PIR κλπ. Συνολικά σε πρωτάθλημα και Ευρωλίγκα έχουμε καλύτερα νούμερα ως ομάδα.
0
-
- Reactions: 1690
- Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Εγω βλεπω σκυλομαχια κι αν το παιχνιδι καταφερει να ληξει δε βλεπω καμια ομαδα να κερδιζει την αλλη με πανω απο 4-5 ποντους......
1
1

- j-kidd13
- Reactions: 1685
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ροστερ στα χαρτια μπορει να εχουμε καλυτερο απο περυσι,αλλα ομαδα και αποδοση δεν εχουμε καλυτερα απο περυσι.Mπορει να εχουμε καλυτερη επιθεση,αλλα εχουμε και χειροτερη αμυνα,και μαλιστα η διαφορα στους ποντους που δεχτηκαμε παραπανω, ηταν μεγαλυτερη απο την διαφορα στους ποντους που πετυχαμε παραπανω.
0
-
- Reactions: 1500
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
-
- Reactions: 1500
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
-
- Reactions: 111
- Αγαπημένος παίκτης: Kobe
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
- Προειδοποιήσεις:
0
Ησουν κακος εκτος εδρας. Βασικα ησουν η χειροτερη εκτος εδρας αμυνα στην διοργανωση. Με στοιχειαBillyPao έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 08, 2025 12:15 pmΜόλις μια νίκη λιγότερη κάναμε εκτός έδρας σε σχέση με πέρυσι, άρα το "φέτος ήμασταν κακοί εκτός έδρας" δε στέκει. Για τα υπόλοιπα διαφωνούμε, προφανώς δε θα αλλάξει ο ένας την άποψη του άλλου και για αυτό δε νομίζω ότι έχει νόημα να συνεχίσω τη συζήτηση. Την καλημέρα μου.Jeight έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 08, 2025 12:09 pmΗ δικη μου αμυνα φετος ηταν μετρια. Η δικη σου ηταν κακη. Περυσι ησουν πρωτος στις περιστροφες αμυντικα σε ολη την λιστα και φετος ησουν στις 3 τελευταιες θεσεις. Χαωδης διαφορα. Εγω δεν θυμαμαι σερι 100, θυμαμαι εσωστρεφεια και προβληματισμο ειδικα με την εκτος εδρας εικονα. Το οποιο επαληθευτηκε
2
1
1

- yawn.brigade
- Reactions: 495
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0