Παναθηναικός - Επικαιρότητα
Συντονιστής: Captains
- yorgos
- Reactions: 4237
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
1
1

Αρκτικός Κύκλος, Σιβηρία, Ταταρστάν, Βόλγας, Καύκασος κι άλλα κομμάτια της μητέρας Ρωσίας
tinyurl.com/2axatenv
tinyurl.com/2axatenv
-
- Reactions: 2342
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Είδα ένα ποστ από Παναθηναϊκό σαιτ που μετέφερε πως ο Βετακης δήλωσε πως ο ΣαντΡος εχει υποστεί εναν πολυ σοβαρο τραυματισμό που ίσως και του τερματίσει τη καριέρα.
Σε αυτή τη περίπτωση κομμένο το μπασκετ για φετος για όλους τους παναθηναικους. Μονο υγεία στον άνθρωπο, ελπιζω να μην ισχύει η "φημη".
Σε αυτή τη περίπτωση κομμένο το μπασκετ για φετος για όλους τους παναθηναικους. Μονο υγεία στον άνθρωπο, ελπιζω να μην ισχύει η "φημη".
0
οστικο οιδημα ειπε ο βετακης. τωρα ποσο σοβαρο ειναι αυτο δε ξερω, γιατρος δεν ειμαι.JohnnyPao έγραψε: ↑Σάβ Οκτ 03, 2020 1:30 amΕίδα ένα ποστ από Παναθηναϊκό σαιτ που μετέφερε πως ο Βετακης δήλωσε πως ο ΣαντΡος εχει υποστεί εναν πολυ σοβαρο τραυματισμό που ίσως και του τερματίσει τη καριέρα.
0
- manj13
- Reactions: 771
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: MJ,Bodiroga,Διαμαντιδης
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
Οταν δυο τμηματα του συλλογου βρισκονται σε δυσκολη οικονομικη κατασταση....Το ενα να στηριζεται στους ανθρωπους που το γιγαντωσαν... και το αλλο να τους διωχνει και να τους κανει να ριχνουν μαυρη πετρα πισω τους....Η συνεντευξη ειναι τοσο ειλικρινης και κυνικα ρεαλιστικη ...που πραγματικα ανατριχιαζεις -που οσο μιλανε - εσυ φερνεις το μυαλο τις απιστευτες στιγμες που εζησες με καθενα απο τους δυο τους....Απλα...
https://www.gazzetta.gr/basketball/euro ... inaiko-vid

0
“I own the guy guarding me.”...Μichael Jordan....The G.O.A.T.
Παρελθόν ο Τζάκσον απο τον Πανθηναικό. Μάλιστα το gazzetta αναφέρει
"Ο Αμερικανός γκαρντ θέλησε να αποχωρήσει και υπήρξε συμφωνία και από την πλευρά της ομάδας."
Συγγνώμη, δεν είχε συμβόλαιο ο παίχτης; Ή ήταν υπο δοκιμή, με μηνιαίο ξέρω γω συμβόλαιο; Δεν είχα ακούσει κάτι σχετικό. Επίσης, τι θα πει ο παίχτης ήθελε να φύγει; Έτσι απλά του είπαν "φύγε αγόρι μου αφού θέλεις, τα λέμε, γεια" ;;;
Μήπως ο τραυματισμός του δεν ήταν "επιπόλαιος" αλλά κάτι βαρύτερο που κουβαλούσε το κορμί του; Και αν ναι, δεν το είδαν όταν πέρασε ιατρικά;
Πάντως, ευκαιρία είναι να βγει στην αγορά ο Παναθηναικός να διορθώσει το τρανταχτό λάθος με την έλλειψη άσσου. Μην κάνει κανά αστείο και κρατήσει τον Σάικς.
"Ο Αμερικανός γκαρντ θέλησε να αποχωρήσει και υπήρξε συμφωνία και από την πλευρά της ομάδας."
Συγγνώμη, δεν είχε συμβόλαιο ο παίχτης; Ή ήταν υπο δοκιμή, με μηνιαίο ξέρω γω συμβόλαιο; Δεν είχα ακούσει κάτι σχετικό. Επίσης, τι θα πει ο παίχτης ήθελε να φύγει; Έτσι απλά του είπαν "φύγε αγόρι μου αφού θέλεις, τα λέμε, γεια" ;;;
Μήπως ο τραυματισμός του δεν ήταν "επιπόλαιος" αλλά κάτι βαρύτερο που κουβαλούσε το κορμί του; Και αν ναι, δεν το είδαν όταν πέρασε ιατρικά;
Πάντως, ευκαιρία είναι να βγει στην αγορά ο Παναθηναικός να διορθώσει το τρανταχτό λάθος με την έλλειψη άσσου. Μην κάνει κανά αστείο και κρατήσει τον Σάικς.
- No Center-No Party
- Reactions: 224
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: 3D-Larry-Kukoc
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
0
Εγώ καλά σου τα'λεγα και τ'ακουγες παράλογα!
- yorgos
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
0
Αρκτικός Κύκλος, Σιβηρία, Ταταρστάν, Βόλγας, Καύκασος κι άλλα κομμάτια της μητέρας Ρωσίας
tinyurl.com/2axatenv
tinyurl.com/2axatenv
-
- Reactions: 369
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Περαστικά του γρήγορα και μακάρι να βάλει μυαλό.yorgos έγραψε: ↑Παρ Οκτ 30, 2020 1:26 pmΚρίμα τον άνθρωπο είναι και νέος. Περαστικά του και να προσέχει. Δεν ξέρω και πολλά για τα καρδιακά επεισόδια αλλά φαντάζομαι ότι το να καπνίζει κάνεις αρειμανιως (και να διαλαλεί οτι ειναι και υγιές) μαλλον δε βοηθάει.
Γερος και να βάλει μυαλά, νέος άνθρωπος είναι με μικρά παιδιά, κρίμα.
Εξαιρετικά αντικρουόμενη μια συνέντευξη που έδωσε κάποια στιγμή στον Σρόιτερ, στην οποία υποστήριζε πως δεν έχει πειστεί ότι το τσιγάρο κάνει κακό στην υγεία.
0
- yorgos
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Το οποίο το παραδέχονται οι ίδιες οι καπνοβιομηαχανίες...Fitz έγραψε: ↑Παρ Οκτ 30, 2020 1:37 pmΠεραστικά του γρήγορα και μακάρι να βάλει μυαλό.yorgos έγραψε: ↑Παρ Οκτ 30, 2020 1:26 pmΚρίμα τον άνθρωπο είναι και νέος. Περαστικά του και να προσέχει. Δεν ξέρω και πολλά για τα καρδιακά επεισόδια αλλά φαντάζομαι ότι το να καπνίζει κάνεις αρειμανιως (και να διαλαλεί οτι ειναι και υγιές) μαλλον δε βοηθάει.
Γερος και να βάλει μυαλά, νέος άνθρωπος είναι με μικρά παιδιά, κρίμα.
Εξαιρετικά αντικρουόμενη μια συνέντευξη που έδωσε κάποια στιγμή στον Σρόιτερ, στην οποία υποστήριζε πως δεν έχει πειστεί ότι το τσιγάρο κάνει κακό στην υγεία.

0
tinyurl.com/2axatenv
tinyurl.com/2axatenv
Θα ζητήσουν τη γνώμη του και θα αποφασίσουν ο Τριαντόπουλος και o Αλβέρτης. Αυτό θα γίνει γιατί ο Γιαννακόπουλος έχει φύγει. Αν ήταν ακόμα στην ομάδα θα αποφάσιζε εκείνος, αλλά δε μπορεί πια. Γιατί είπαμε, έχει φύγει.superbasket.gr έγραψε: Σύμφωνα με όσα είπε στον… αέρα της εκπομπής «Super Euroleague» ο δημοσιογράφος Δημήτρης Καρύδας, το κλίμα είναι πολύ βαρύ, κανείς δεν βρίσκεται στο απυρόβλητο, ούτε καν ο ίδιος ο Γιώργος Βόβορας ενώ υπάρχει και ζήτημα για 2-3 παίκτες, που έχουν υποπέσει σε πειθαρχικά παραπτώματα και κατηγορούνται για κακή εξωγηπεδική ζωή.
Μάλιστα, για όλα αυτά είναι ενήμερος και ο ίδιος ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος , η γνώμη του οποίου αναμένεται να ζητηθεί, προτού παρθούν οι απαραίτητες αποφάσεις για το μέλλον του Παναθηναϊκού.
- yorgos
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δε νομίζω ότι περίμενε κανείς ότι θα έχει φύγει ο ΔΓ, ο ίδιος είναι απλά με πολύ λιγότερα λεφτά, τυγχάνει να ξέρω πολύ καλά ότι ασχολείται μια χαρά, σε καθημερινή βάση, αν και πολύ λιγότερο από πριν. Το καλό είναι ότι δεν ασχολείται σε επίπεδο κιλοτακίων, πούλμαν , σουβλατζίδικων, δημοψηφισμάτων και καταπληκτικών παρουσιών στα συμβούλια της Ευρωλίγκας, αλλά και τις δηλώσεις του Τριαντόπουλου για την Ευρωλίγκα να δει κανείς, αχυράνθρωπος του ΔΓ είναι. Απλά φαίνονται μπροστά δυο σοβαροί άνθρωποι κι έχουμε έξωθεν καλύτερη μαρτυρία.
1
1

tinyurl.com/2axatenv
tinyurl.com/2axatenv
-
- Reactions: 120
- Προειδοποιήσεις:
1
απο την στιγμη που δεν εδωσαν την ευκαιρια με τριετες στον τρινκερι ας την δωσουν στον γιατρα που εχει αποδεδειγμενο εργο και στην ευρωπη
ο βοβορας ας παει να αποκτησει εμπειρια στην ευρωπη,ο παναθηναικος δεν ειναι μαγαζακι να κανει ο καθενας το κομματι του και την πρακτικη του στην πλατη της ομαδας
ο βοβορας ας παει να αποκτησει εμπειρια στην ευρωπη,ο παναθηναικος δεν ειναι μαγαζακι να κανει ο καθενας το κομματι του και την πρακτικη του στην πλατη της ομαδας
0