Τελικοί GBL - Game 4: Ολυμπιακός vs Παναθηναϊκός 08/06/2025 - 21:00
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 222
- Αγαπημένος παίκτης: Span,hackett,law
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
- nikolas_asteri
- Reactions: 2914
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Άσχετα με το πως έπαιζε ο Βέζε είναι μεγάλη ατυχία ο τραυματισμός του. Μακάρι να μπορέσει να επανέλθει. Εξαρτάται από το πόσο βαρύ είναι το διάστρεμμα.
Πρέπει να παίξουμε πιο ζωντανή άμυνα και να μην πετάμε δευτερόλεπτα στην επίθεση. Είμαστε λίγο καλύτεροι από τα άλλα παιχνιδια σήμερα αλλά έχω δει και κάτι εντελώς κουλά όπως τον Χουάντσο να κάνει wave off τον Σλούκα και να ξεκινάει εκείνος το play
Τουλάχιστον φάνηκε να ξυπνάει από τον λήθαργο εβδομάδων ο Μπο Κρουζ όταν έχασε εκείνο το rebound από τον Φουρνιέ.
Πρέπει να παίξουμε πιο ζωντανή άμυνα και να μην πετάμε δευτερόλεπτα στην επίθεση. Είμαστε λίγο καλύτεροι από τα άλλα παιχνιδια σήμερα αλλά έχω δει και κάτι εντελώς κουλά όπως τον Χουάντσο να κάνει wave off τον Σλούκα και να ξεκινάει εκείνος το play

0

-
- Reactions: 69
- Αγαπημένος παίκτης: Μακκολουμ
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Αυτό θα εγραφα και εγώ. Η είσοδος του Λι αποδιοργανωσε εντελώς την επίθεση του Ολυμπιακού. Ο Παναθηναϊκός έχει καταφέρει να βρει πάσες μεσα στη ρακέτα και αυτή είναι η διαφορά σε σχέση με το προηγούμενο ματς που του επιτρέπει να μενει κοντα στο σκορ.Jamesharden13 έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 08, 2025 9:57 pmδυσκολο ματς.
Μεχρι την εισοδο του λι ο ολυμπιακος εδειχνε να το ελεγχει πληρως.
4 ποντοι ειναι κακο κλεισιμο. Ο παναθηναικος με τον τραυματισμο του σασα τωρα ειναι διπλα επικινδυνος αφου εμεινε κοντα σε ενα ημιχρονο που ο ολυμπιακος ηταν αρκετα ανωτερος.
Δεν καταλαβαίνω γιατί οι παίκτες του Ολυμπιακού παίζουν συνέχεια άμυνα από μπροστά τον Γιουρτσεβεν. Ειδικά όταν βρίσκεται σχετικά μακρυά από τη ρακέτα και κοιτάει να πασαρει έξω. Μέτρησα 2 αχρειαστα φάουλ για βολές και μια φάση που έμεινε μόνος του να καρφώσει. Δεν μιλάμε και για τον σούπερ παίκτη, οκ. Έχει συμπαθητικά τελειώματα, έως εκεί.
Υ.Γ Χρόνια έχω να δω .ατς που να κρίνει τίτλο στο οποίο να είναι πιο αστόχος στις βολές ο Παναθηναϊκός απο τον Ολυμπιακό.
0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Erether την Κυρ Ιουν 08, 2025 10:09 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
-
- Reactions: 69
- Αγαπημένος παίκτης: Μακκολουμ
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Δεν υπάρχει game 5. Σήμερα κρίνονται όλα. Για πολλούς και διάφορους λόγους.
0
-
- Reactions: 158
- Προειδοποιήσεις:
2
-
- Reactions: 158
- Προειδοποιήσεις:
2
- nikolas_asteri
- Reactions: 2914
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
- Coach Periklis
- Reactions: 2236
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Κλαίω τεράστιος Τάιλερ Ντόρσεϊ μας κάνει πλάκα όλους
Μιλου με συγκινεί, παλικάρι μου λατρεμένο πρόσεξε λίγο τη ζωή σου είσαι φουλ ποιοτικός παίκτης . Για μένα όχι απλά ανανέωση αλλά και πρώτη επιλογή
Χάνουμε αρκετά αμυντικά ριμπάουντ, αυτό είναι θέμα λόγω και των ειδικών συνθηκών, λογικό και αναμενόμενο
Μιλου με συγκινεί, παλικάρι μου λατρεμένο πρόσεξε λίγο τη ζωή σου είσαι φουλ ποιοτικός παίκτης . Για μένα όχι απλά ανανέωση αλλά και πρώτη επιλογή
Χάνουμε αρκετά αμυντικά ριμπάουντ, αυτό είναι θέμα λόγω και των ειδικών συνθηκών, λογικό και αναμενόμενο
1
1

"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"