Πέρυσι έγραφα κάτω τα χέρια από Σακαρο, φέτος με πλήγωσε και 2 ματς τώρα μόνο δάκρυαnikolakias έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 08, 2025 10:53 pmΣυγκινητικός ο Σακ, κυριολεκτικά στη φάση με το λέιαπ στον Χουάντσο δακρυσα.
Τελικοί GBL - Game 4: Ολυμπιακός vs Παναθηναϊκός 08/06/2025 - 21:00
Συντονιστής: Captains
- Coach Periklis
- Reactions: 2235
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
3
2
1

"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
-
- Reactions: 398
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δικαιότατα πρωταθλητής ο Ολυμπιακός.
Με σωστό μπάσκετ, εκμεταλλευόμενος τις αδυναμίες μας και όντας λειψός κατά 3-4 παίκτες στη σειρά.
Δεν υπάρχει τίποτα άλλο να ειπωθεί. Από το δεύτερο ημίχρονο και μετά συσπειρώθηκαν ακόμα περισσότερο και έδειξαν πως το θέλουν περισσότερο. Κουβάλησε ο γερό-Shaq τελικά.
Με σωστό μπάσκετ, εκμεταλλευόμενος τις αδυναμίες μας και όντας λειψός κατά 3-4 παίκτες στη σειρά.
Δεν υπάρχει τίποτα άλλο να ειπωθεί. Από το δεύτερο ημίχρονο και μετά συσπειρώθηκαν ακόμα περισσότερο και έδειξαν πως το θέλουν περισσότερο. Κουβάλησε ο γερό-Shaq τελικά.
5
5

- Coach Periklis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
-
- Reactions: 254
- Αγαπημένη θέση: PG, PF
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ότι θα παίρναμε το πρωταθλημα να παίζουμε με ένα γκαρντ, ένα σέντερ στους 2 τελευταίους αγώνες, το δεύτερο καλύτερο εκτός στο δεύτερο ημίχρονο και το καλύτερο παίκτη μας σχεδόν σ όλο το 4ο δεκάλεπτο του 3ου παιχνιδιού είναι κάτι που αν μου το έλεγαν πριν τους τελικούς θα τον έπαιρνα για τρελό.
Μπράβο στο Ντόρσεϊ
Καλο Καλοκαίρι να τελειώσει το τσίρκο της α1 και του χρόνου ξανά μπάσκετ στην ευρωλιγκα.
Μπράβο στο Ντόρσεϊ

Καλο Καλοκαίρι να τελειώσει το τσίρκο της α1 και του χρόνου ξανά μπάσκετ στην ευρωλιγκα.
2
2

-
- Reactions: 158
- Προειδοποιήσεις:
2
H Πραγματικοτητα ειναι οτι οποιαδηποτε ομαδα της 8αδας μπορει να σας ειχε σκουπισει,ειχατε τρομερα προβληματα ,αλλα ο Παναθηναικος ηταν τοσο αθλιος που και με 4 να παιζατε παλι θα εχανε,πραγματικα ομαδα με εικονα διαλυσης.2 μηνες λεγαμε καποτε θα ξυπνησουν,τελικα οχι απλα δεν ξυπμησαν ,αλλα οσο περναγε ο χρονος πεθαναν τελειωςtarp7 έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 08, 2025 10:58 pmΌτι θα παίρναμε το πρωταθλημα να παίζουμε με ένα γκαρντ, ένα σέντερ στους 2 τελευταίους αγώνες, το δεύτερο καλύτερο εκτός στο δεύτερο ημίχρονο και το καλύτερο παίκτη μας σχεδόν σ όλο το 4ο δεκάλεπτο του 3ου παιχνιδιού είναι κάτι που αν μου το έλεγαν πριν τους τελικούς θα τον έπαιρνα για τρελό.
Μπράβο στο Ντόρσεϊ![]()
1
1

- Coach Periklis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
-
- Reactions: 1500
- Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
- kite26
- Reactions: 1141
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
ΜΕΓΑΛΕ ΓΙΩΡΓΟ ΜΠΑΡΤΖΩΚΑ!!!
Μπράβο για το πρωτάθλημα!
Απλά, λίγο περισσότερο pick 'n roll ρε κόουτς και ντούκια στο 5. Να μην έχουν ευπάθειες σε τραυματισμούς. Και λίγο πιο open minded να είσαι. Άσε και το Λάρυ να κάνει το τρελό του. Μίλου μείνε!! Σακ σε ευχαριστούμε, ήσουν υπέροχος στο κύκνειο άσμα σου!
Ρε υπερτυχερέ Βιλντόζα με τέτοια γυναικάρα να μην μπορείς να είσαι λίγο πιο καλός;;Αντε καλή τύχη στην καριέρα σου.
Μπράβο για το πρωτάθλημα!
Απλά, λίγο περισσότερο pick 'n roll ρε κόουτς και ντούκια στο 5. Να μην έχουν ευπάθειες σε τραυματισμούς. Και λίγο πιο open minded να είσαι. Άσε και το Λάρυ να κάνει το τρελό του. Μίλου μείνε!! Σακ σε ευχαριστούμε, ήσουν υπέροχος στο κύκνειο άσμα σου!
Ρε υπερτυχερέ Βιλντόζα με τέτοια γυναικάρα να μην μπορείς να είσαι λίγο πιο καλός;;Αντε καλή τύχη στην καριέρα σου.
3
2
1

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kite26 την Κυρ Ιουν 08, 2025 11:05 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
- coach blue
- Reactions: 1346
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Απο ότι είδα πέσανε κάτι ποινές συστάσεις κλπ οπότε ένα τελευταίο εδώ και θα παω στα μεταγραφικά.
Για το ματς ουσιαστικά περίμεναμε να δούμε το τελικό σκορ.
Φουρνιέ ως συνήθως καθοριστικός και επειδή απουσία βεζενκοφ δεν χρειάστηκε μοσιον κλπ σκόραραν με προσωπικές φάσεις ντορσει μακισικ.
Επίσης όπως ήταν φυσικό εσφιξε και η άμυνα. Παπ στο στοιχείο του.
Ελπιζω να γίνουν αυτά που πρέπει και το πρωτάθλημα να μην γίνει χαλάκι.
Συνέχεια στα μεταγραφικά.
Για το ματς ουσιαστικά περίμεναμε να δούμε το τελικό σκορ.
Φουρνιέ ως συνήθως καθοριστικός και επειδή απουσία βεζενκοφ δεν χρειάστηκε μοσιον κλπ σκόραραν με προσωπικές φάσεις ντορσει μακισικ.
Επίσης όπως ήταν φυσικό εσφιξε και η άμυνα. Παπ στο στοιχείο του.
Ελπιζω να γίνουν αυτά που πρέπει και το πρωτάθλημα να μην γίνει χαλάκι.
Συνέχεια στα μεταγραφικά.
2
2

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος coach blue την Κυρ Ιουν 08, 2025 11:04 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Boston1
- Reactions: 206
- Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Boston Celtics
- Προειδοποιήσεις:
0
Άμυνα για σεμινάριο.
Λαμπάδα στο Ντόρσευ που έδωσε πόντους, ρυθμό και ψυχολογία. Δεν έχω δει ξανά τέτοια επίδραση σε τελικούς από παίκτη που καθόταν στον πάγκο σε όλη σχεδόν τη σεζόν.
Ο Μακίσικ έβαλε τα γυαλιά στους επικριτές εμού συμπεριλαμβανομένου.
Συγχαρητήρια στους παίκτες, τον προπονητή, τους προέδρους και τους συμφορουμίτες μου.
Άξιοι πρωταθλητές. Επιτυχημένη χρονιά.
Λαμπάδα στο Ντόρσευ που έδωσε πόντους, ρυθμό και ψυχολογία. Δεν έχω δει ξανά τέτοια επίδραση σε τελικούς από παίκτη που καθόταν στον πάγκο σε όλη σχεδόν τη σεζόν.
Ο Μακίσικ έβαλε τα γυαλιά στους επικριτές εμού συμπεριλαμβανομένου.
Συγχαρητήρια στους παίκτες, τον προπονητή, τους προέδρους και τους συμφορουμίτες μου.
Άξιοι πρωταθλητές. Επιτυχημένη χρονιά.
4
4

- nikolas_asteri
- Reactions: 2907
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν μπορείς να μετρήσεις την ένταση, τη συγκέντρωση ή τη θέληση αλλά ό,τι κι αν είναι, ο Ολυμπιακός το είχε στο maximum. Χωρίς Βεζένκοφ, χωρίς Γκος, χωρίς Φαλ, χωρίς "αν", χωρίς "αλλά". Κέρδισαν κάθε μπάλα που ήταν 50-50. Νομίζω κυριολεκτικά *όλες*. Βουτούσαν σε κάθε φάση, ήταν τρομερό.
Αυτά τα παιχνίδια λέμε ότι τα παίρνει όποιος τα θέλει πιο πολύ. Έτσι ξεχωρίζει ο πρωταθλητής. Φέτος εμείς δεν δείξαμε κανένα νεύρο. Εμφανιστήκαμε χαλαροί, θολοί, αργοί, αποσυντονισμένοι, λίγο παραλίες. Στο μυαλό κυρίως, ακολούθησε και το μπασκετικό. Η διαφορά στη συγκέντρωση φαινόταν σε κάθε κατοχή από το πρώτο δευτερόλεπτο του δεύτερου παιχνιδιού.
Δεν ξέρω ποιος φταίει, δεν ξέρω αν έχει και αξία να ρίξουμε ευθύνες σε συγκεκριμένα άτομα. Το μόνο που έχει νόημα, είναι να καταλάβουμε τι πήγε τόσο χάλια και να το διορθώσουμε. Δεν πειράζει να χάνεις, πειράζει να εμφανίζεις αυτή την εικόνα.
Ο Μπαρτζώκας παρουσίασε μια ομάδα πανέτοιμη και του αξίζουν συγχαρητήρια. Ειδικά για το πως έμοιαζε η κατάσταση μετά το πρώτο παιχνίδι. Συγχαρητήρια στον coach Β λοιπόν. Θα μου άρεσε να είχαμε κερδίσει φυσικά αλλά είναι ωραίο να τον βλέπεις να βγαίνει νικητής μέσα από την τόση αμφισβήτηση
Συγχαρητήρια στους Ολυμπιακούς συνφορουμίτες, καλή συνέχεια.
Καλό καλοκαίρι σε όλους και πάμε για την αγαπημένη μας εποχή
Αυτά τα παιχνίδια λέμε ότι τα παίρνει όποιος τα θέλει πιο πολύ. Έτσι ξεχωρίζει ο πρωταθλητής. Φέτος εμείς δεν δείξαμε κανένα νεύρο. Εμφανιστήκαμε χαλαροί, θολοί, αργοί, αποσυντονισμένοι, λίγο παραλίες. Στο μυαλό κυρίως, ακολούθησε και το μπασκετικό. Η διαφορά στη συγκέντρωση φαινόταν σε κάθε κατοχή από το πρώτο δευτερόλεπτο του δεύτερου παιχνιδιού.
Δεν ξέρω ποιος φταίει, δεν ξέρω αν έχει και αξία να ρίξουμε ευθύνες σε συγκεκριμένα άτομα. Το μόνο που έχει νόημα, είναι να καταλάβουμε τι πήγε τόσο χάλια και να το διορθώσουμε. Δεν πειράζει να χάνεις, πειράζει να εμφανίζεις αυτή την εικόνα.
Ο Μπαρτζώκας παρουσίασε μια ομάδα πανέτοιμη και του αξίζουν συγχαρητήρια. Ειδικά για το πως έμοιαζε η κατάσταση μετά το πρώτο παιχνίδι. Συγχαρητήρια στον coach Β λοιπόν. Θα μου άρεσε να είχαμε κερδίσει φυσικά αλλά είναι ωραίο να τον βλέπεις να βγαίνει νικητής μέσα από την τόση αμφισβήτηση

Συγχαρητήρια στους Ολυμπιακούς συνφορουμίτες, καλή συνέχεια.
Καλό καλοκαίρι σε όλους και πάμε για την αγαπημένη μας εποχή

13
10
2
1

- Giwrgos_AEK
- Reactions: 1009
- Αγαπημένη θέση: PF
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0