Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
coach blue

euroleague
Reactions: 1331
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Δευ Ιουν 09, 2025 1:37 am

Stam Tziant έγραψε:
Δευ Ιουν 09, 2025 1:28 am
Πετάω Luka Garza για αν φύγει ο Μίλου... Οι Γουλβς έχουν την επιλογή να τον κρατήσουν, αλλά αν μείνει ελεύθερος θα ήταν καλή περίπτωση μαζί με έναν αθλητικό ψηλό ακόμα.
Για αντί μιλου ναι. Φυσικά θα χρειαστεί και αθλητικός από πίσω γιατί ο γκαρζα δεν είναι εκρηκτικός.

Υπάρχει όμως και ο κινδυνος να βγει γιουρτσεβεν στην άμυνα τον πρώτο καιρό . Θα χρειαστεί χρόνο.

0
Rivers15

junior
Reactions: 83

Δευ Ιουν 09, 2025 1:57 am

tokalytero3d έγραψε:
Κυρ Ιουν 08, 2025 7:25 pm
1-3
Top μεταγραφή, Γουοκαπ, Νετζηπογλου, Bubb, Φουρνιε, εβανς, Ντόρσεϊ, Γουόρντ, Παπανικολάου, Λαρεντζάκης

4-5
Βεζενκοφ, πιτερς η πετρουσεφ, μεταγραφή αθλητικό 4αρο5αρι, Μιλουτινοφ, ΜΑΠ, Καραγιαννίδης
Δεν ειμαι βεβαιος πως θα φυγουν και οι 3 εκ των Βιλντοζα, Λι, Μακισικ.
Επισης αν τελικα στηριχθει ο εβανς, δεν θεωρω απιθανο να παμε μονο για ενα γκαρντ.
Ο Μπαμπ ακουγεται πως ειναι πολυ κοντα στην Αρμανι.

1
1 Εικόνα
Christofis

euroleague
Reactions: 1270
Προειδοποιήσεις: 1

Δευ Ιουν 09, 2025 2:01 am

Με τον γουοκαπ να θυμιζει παλι ρομποκοπ μηπως η λυση Μπαμπ δεν εχει να προσφερει κατι. Μηπως το. Παικτη με προσωπικη φαση τον εχουμε να καθεται με πολιτικα ολη τη σεζον(φταει πρωτα απο ολα ο ιδιος), μηπως αντι να ψαξουμε τοπ ασσο να προσλαβουμε τοπ ψυχολογο.

Μηπως το Γουοκαπ, Ντορσει, Εβανς, Φουρνιε δεν ειναι τοσο κακο τελικα; Δεν ξερω αναρωτιεμαι και
Προβληματιζομαι.

Αφου ο Σακ θα ηθελε να συνεχισει μηπως να το ξανασκεφτουμε;

Μας χαλαει ή θελουμε και αλλη αθλητικοτητα
1. Εβανς/Μισιτς, Γουοκαπ, Λι, (Φλιωνης)
2.Φουρνιε, Ντορσει, (Λαρεντζακης)
3. Γουορντ, Παπανικολαου, Μακκισικ
4. Σασα, Πετρουσεφ,
5. Μιλουτινοφ, Ταιρικ/Χειζ, (Καραγιαννιδης)

Α1

Εβανς/Μισιτς, Γουοκαπ, Φλιωνης
Φουρνιε, Ντορσει, Λαρεντζακης
Γουορντ, Παπανικολαου
Σασα, Πετρουσεφ,
Μιλουτινοφ, Ταιρικ/Χειζ

0
Rivers15

junior
Reactions: 83

Δευ Ιουν 09, 2025 2:11 am

Christofis έγραψε:
Με τον γουοκαπ να θυμιζει παλι ρομποκοπ μηπως η λυση Μπαμπ δεν εχει να προσφερει κατι. Μηπως το. Παικτη με προσωπικη φαση τον εχουμε να καθεται με πολιτικα ολη τη σεζον(φταει πρωτα απο ολα ο ιδιος), μηπως αντι να ψαξουμε τοπ ασσο να προσλαβουμε τοπ ψυχολογο.

Μηπως το Γουοκαπ, Ντορσει, Εβανς, Φουρνιε δεν ειναι τοσο κακο τελικα; Δεν ξερω αναρωτιεμαι και
Προβληματιζομαι.

4. Σασα, Πετρουσεφ,

Α1

Γουορντ, Παπανικολαου
Σασα, Πετρουσεφ,
Μιλουτινοφ, Ταιρικ/Χειζ
Τον Λι θα αλλαζα με εναν αλλον. Δεν εδειξε πως μπορει να σταθει σε αυτο το λεβελ.
Και φυσικα δεν θα εδιωχνα πιτερς για τον Πετρουσεφ που το παιζει βαρυ πεπονι.

1
1 Εικόνα
Stam Tziant

junior
Reactions: 113

Δευ Ιουν 09, 2025 2:17 am

Το χω ξαναπεί σίγουρα και το χουν ξαναπεί και άλλοι στο φόρουμ. Μήπως τελικά να είμαστε λίγο λιγότερο απόλυτοι και λίγο πιο προσεκτικοί στους αφορισμούς; Το λέω γιατί οι μέχρι πριν 10 μέρες τελειωμένοι (από όλους) Dorsey, McKissic και αν δεν είχε διαβατήριο και ο Walkup, τώρα όχι μόνο υπολογίζονται στα ρόστερ, αλλά έχουν και θετικότατο πρόσημο στην κοινή γνώμη.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
karamelitsa

euroleague
Reactions: 1079
Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός

Δευ Ιουν 09, 2025 2:19 am

Rivers15 έγραψε:
Δευ Ιουν 09, 2025 2:11 am
Christofis έγραψε:

Προβληματιζομαι.

4. Σασα, Πετρουσεφ,

Α1

Γουορντ, Παπανικολαου
Σασα, Πετρουσεφ,
Μιλουτινοφ, Ταιρικ/Χειζ
Τον Λι θα αλλαζα με εναν αλλον. Δεν εδειξε πως μπορει να σταθει σε αυτο το λεβελ.
Και φυσικα δεν θα εδιωχνα πιτερς για τον Πετρουσεφ που το παιζει βαρυ πεπονι.
Για τον Λι έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου να το λέω, ειλικρινά δεν ξέρω αν έχω δει εδώ και χρόνια άλλον τόσο ατάλαντο ξένο Guard στην ομάδα μας….απο αυτό που βλέπουμε τώρα ξαφνικά του χρόνου θα δούμε άλλον παίκτη;;; Ειλικρινά θεωρώ ότι και ο Λούντζης που είχαμε καλύτερος ήταν, ούτε βολές δεν μπορεί να βάλει καλά καλά…..είναι ο πρώτος που πρέπει να φύγει από τα guard άμεσα κιόλας…ας επιστρέψει σε καμία Μακάμπι που παίζουνε γιουρουσια και run and gun για εκεί καλός είναι!!

Ο Πετρουσεφ δεν γουστάρει να παίζει στην ομάδας μας, έχει κουράσει το όλο θέμα κάθε φορά να τον αναφέρουμε, δεν γυρνάει πίσω με τίποτα, ίσως μόνο αν του τάζαμε βασικο ρόλο με minimum 25-30 λεπτά ανά ματς…κάτι που είναι αδύνατον, οπότε τον ξεχνάμε….

1
1 Εικόνα
basilis_.kts

Reactions: 7

Δευ Ιουν 09, 2025 3:08 am

ο μπαρτζωκας πρεπει να αποχωρησει...ακομα και σημερα πηγε να χασει το παιχνιδι βαζοντας πρωτες αλλαγες βιλντοζα λι ενω ο ντορσει φωναζει το παιδι βαλε με να παιξω.ειναι πλην φουρνιε ο μονος ταλαντουχος γκαρντ ειναι ετη φωτος μπροστα ακομη απο τον γκος και μαζι με την εμμονη του στον φαλ αντι μιλουτινοφ ειναι οι βασικες αιτιες που χασαμε την ευρωλιγκα.ευτυχως στο 2ο ημιχρονο ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ εδω και 4 ΧΡΟΝΙΑ ξεκινησε με διαφορετικη 5αδα απο την αρχικη.Ειχε μεσα τον ντορσει ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΣΟΒΑΡΟ ΧΡΟΝΟ και εδειξε τι αξιζει στα 3 αυτα παιχνιδια του πρωταθληματος.Η ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΗ ΕΥΘΥΝΗ ΜΠΑΡΤΖΩΚΑ που παρουσιαζει μια απιστευτη εμμονη σε πιστους αλλά αταλαντους ασουτους στρατιωτες...αν δεν υπηρχε ο ντορσει να ανακατευει ολη την αντιπαλη αμυνα κλπ πρωταθλημα δεν θα παιρναμε.

0
Άβαταρ μέλους
Gkstavros

Reactions: 3
Αγαπημένος παίκτης: Jordan

Δευ Ιουν 09, 2025 8:30 am

Stam Tziant έγραψε:
Δευ Ιουν 09, 2025 2:17 am
Το χω ξαναπεί σίγουρα και το χουν ξαναπεί και άλλοι στο φόρουμ. Μήπως τελικά να είμαστε λίγο λιγότερο απόλυτοι και λίγο πιο προσεκτικοί στους αφορισμούς; Το λέω γιατί οι μέχρι πριν 10 μέρες τελειωμένοι (από όλους) Dorsey, McKissic και αν δεν είχε διαβατήριο και ο Walkup, τώρα όχι μόνο υπολογίζονται στα ρόστερ, αλλά έχουν και θετικότατο πρόσημο στην κοινή γνώμη.
Σωστό αυτό , απλά για εμένα θέμα Dorsey δεν υπήρχε. Είναι Έλληνας , έχει συμβόλαιο ακόμη. Έκανε μια καλή χρονιά αλλά σίγουρα θα μείνει.

Το θέμα με τον McKissic όμως δεν μπορεί να συνεχιστεί. Προπερσι δεν έκανε προετοιμασία και ξεκίνησε να παίζει μπάσκετ από τον Ιανουάριο και μετά. Φέτος ξεκίνησε τέλεια και μετά ξέχασε τα βασικά. Το ότι έκανε 2 πολύ καλά παιχνίδια στο τέλος δεν αλλάζει την εικόνα. Συν το ότι πιάνει θέση ξένου και είναι 36 πλέον.

Σίγουρα έχει προσφέρει και αν θέλουν οι Αφοί να τον κρατήσουν για 3ο τότε εντάξει. Αλλά να είναι τρίτος γιατί αν πάλι του χρόνου ξεκινάμε με βασικό 3αρι τον Παπ και πρώτη αλλαγή τον Σάκ τότε άστα..

1
1 Εικόνα
Dimmitz

a1greece
Reactions: 719

Δευ Ιουν 09, 2025 8:38 am

Καταρχάς συγχαρητήρια στην ομάδα για τον πολύ μάγκικο τίτλο που πήρε! Τεράστια επιτυχία, γιατί για μένα με όλα αυτά που έγιναν αυτές τις 10 μέρες το πρωτάθλημα ήταν αυτοσκοπός και ας χάθηκε η Ευρωλίγκα.

Στα μεταγραφικά, πολύ φοβάμαι ότι αρκετά προβλήματα που είχαμε όλη την σεζόν θα θαφτούν κάτω από το χαλί. Πχ, δεν βλέπω την διοίκηση να προχωράει σε διακοπή συμβολαίου του Βιλτόζα. Οι δηλώσεις του Μπι στην συνέντευξη τύπου για το μεγάλο ρόστερ έχουν ενδιαφέρον: αφενός παραδέχτηκε την γκρίνια και τα προβλήματα που δημιούργησε, αφετέρου κατέληξε ότι αν δεν είχαμε μεγάλο ρόστερ δεν θα είχαμε παιχτες να βάλουμε.

Το παραπάνω κρύβει την παγίδα να πάμε πάλι με μεγάλο ρόστερ, ενώ το πραγματικό πρόβλημα ήταν η ευπάθεια που είχαν ορισμένοι παίχτες, που θεωρητικά με ρόστερ πιο γερό το καλύπτεις αυτό.

Ο Μακίσικ είναι για να φεύγει. Τον ευχαριστούμε για την συνεισφορά του στην ομάδα, ήταν συγκλονιστικός χτες. Αν θέλουν να του κολλήσουν ένσημα, ας τον ανανεώσουν για άλλο ένα χρόνο να έχει τον ρόλο του Πρίντεζη στην τελευταία του σεζόν.

Ο Πίτερς είναι δύσκολο να φύγει, γιατί πρώτον έχει συμβόλαιο, και, δεύτερον, ήταν ο μόνος παίκτης που αποθέωσε το γήπεδο (πριν βγει ο Φουρνιέ) στην απονομή (η κερκίδα φώναζε ρυθμικά το όνομα του).

Δεν έχω προβλημα να πάμε με Έβανς την νέα σεζόν ως leading guard, αλλά Βιλτόζα και Λι πρέπει να φύγουν άμεσα από την ομάδα.

Όντως ο Μπαμπ φαίνεται να μην κολλάει μετά την ανάσταση του Ουόκαπ όπως είπε και ο Christofis.

Στους ψηλούς είναι δύσκολη η εξίσωση όπως έχω πει σε προηγούμενα ποστ μου. Έχω το feeling ότι ο Μίλου δεν θα ανανεώσει.

Με λίγα λόγια δεν έχουμε δείξει σαν οργανισμός ότι είμαστε κυνικοί αρκετά που μετά από μια επιτυχία θα κάνουμε τις τομές που πρέπει.

0
Dimmitz

a1greece

Δευ Ιουν 09, 2025 9:48 am

Ο Μελάγιες ανέβασε τώρα άρθρο στο sport24 και παραθέτει τα εξής δεδομένα με σιγουριά:

1. Ο Μίλου δεν θα συνεχίσει (έχει υπογράψει με Μιλάνο)
2. Ο Βιλτόζα φεύγει
3. Μακίσικ μπορεί να μείνει για έναν ακόμη χρόνο σε συμπληρωματικό ρόλο
4. Ντόρσει μάλλον θα μείνει αλλά με αναπροσαρμογή;
5. Λι μένει και υπολογίζεται;
6. Μεταγραφές Ward, Μπαμπ και ίσως ένα γκάρντ ακόμη
7. Έβανς μένει και υπολογίζεται για μεγάλο ρόλο
8. Στους ψηλούς θα γίνουν συζητήσεις με Πετρούσεφ τώρα που άνοιξαν θέσεις
9. Πίτερς μένει, Λονγκ φεύγει

0
Άβαταρ μέλους
prime7

euroleague
Reactions: 914

Δευ Ιουν 09, 2025 9:55 am

Καλημέρα και από εμένα.

Σήμερα χαλαροί και πρωταθλητές να πούμε για μεταγραφικά

Φουρνιε μένει και πρέπει να είναι ο νέος αρχηγός
Σάσα μένει αλλά όχι να παίζει η ομάδα για αυτόν
Λάρι μένει με ίδιο ρόλο
ΤΑΙΛΕΡ μένει με αναβαθμισμένο ρόλο
Μιλού θα ήθελα να μείνει αλλά νομίζω έχει αποφασίσει να φύγει
Παπ μένει αλλά με πολύ περιορισμένο ρόλο
Γκος έφυγε
Μωυσής έφυγε
Λι καλύτερα να έφευγε αλλά δεν ξέρω λόγω συμβολαίου
Σακ αγαπάμε ,προτιμώ να μην συνεχίσει αλλά αν μείνει μόνο σαν 13ος παίκτης
Vildoza δεν υπάρχει λόγος να μείνει
Walkup μενει αλλά όχι σαν βασικό γρανάζι,ΜΟΝΟ για ειδικές καταστάσεις
Έβανς δεν έχω ιδέα,μέσα στην ομάδα πρέπει να ξέρουν.Μαλλον μένει
Λονγκ λογικά φεύγει
Πίτερς θεωρώ θα μείνει

Η ομάδα γτ κέρδισε με Παο; Πέρα ότι μας βοήθησε ο Dpg, έβαλε ΤΑΛΕΝΤΟ στους κοντούς με τον Tyler και άλλαξαν ΟΛΑ. Τyler συν Φουρνιε βαραγανε εκατέρωθεν και άνοιξαν το γήπεδο. Τι να λαμε τώρα. Βάζεις και έναν Guard ακόμα παικταρα με έφεση στο σκορ και έχεις ομαδάρα. Δεν αντέχεται άλλο ομάδα που να παίζουν στην ίδια 5αδα 2 με 3 ασουτους. Από εκεί που ειμασταν με Λι,Παπ,Θωμα πχ ξαφνικά βλέπεις 5αδα με Ντόρσεϊ,Φουρνιε,Πίτερς και αγκαλιάζει η ψυχή σου ρε παιδάκι μου. Και οκ σε αυτή την σύνθεση πετάς και έναν Walkup.

ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΑΣΑ.!!! Η ΜΠΑΛΑ ΣΤΟΥΣ ΚΟΝΤΟΥΣ GOD DAMN IT!!!!

*Μπαρτζώκα σε παρακαλώ αγορίνα μου δες το λίγο αλλιώς φέτος στις μεταγραφές και κέρδισε και τον παικταρα Tyler επιτέλους.

4
4 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar
Reactions: 2880
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Δευ Ιουν 09, 2025 9:56 am

Dimmitz έγραψε:
Είναι λίγο περίεργη φάση με τον Βεζένκοφ. Ενώ γενικά γράφει τοπ νούμερα, έχει κάτι που με χαλάει, ειδικά για do or die παιχνίδια. Δηλαδή θέλω να γράψω "νομίζω πως ο Βέζε παίρνει πάρα πολλά λεφτά για αυτό που τελικά προσφέρει" αλλά αν πάω να ξαναδώ τα στατιστικά του, δεν βγάζει νόημα αυτή η πρόταση. Παρ'όλα αυτά κάτι με χαλάει. Ίσως είναι αυτή η σοφτίλα και η κακομοιριά που βγάζει στις μεγάλες στιγμές; Δεν ξέρω.

Όλα αυτά γιατί θέλω να πω το παρακάτω: Αν ήμουν ο Ολυμπιακός, θα έταζα τον ρόλο του Βέζε στον Φίλιππο. Νομίζω δεν θα έκανε μεγάλη διαφορά στη σούμα και θεωρώ τον Πετρούσεφ πιο ολοκληρωμένο παίκτη.

0
Εικόνα
Ilias7

euroleague
Reactions: 186
Αγαπημένη θέση: PG

Δευ Ιουν 09, 2025 10:20 am

Dimmitz έγραψε:
Ο Μελάγιες ανέβασε τώρα άρθρο στο sport24 και παραθέτει τα εξής δεδομένα με σιγουριά:

1. Ο Μίλου δεν θα συνεχίσει (έχει υπογράψει με Μιλάνο)
2. Ο Βιλτόζα φεύγει
3. Μακίσικ μπορεί να μείνει για έναν ακόμη χρόνο σε συμπληρωματικό ρόλο
4. Ντόρσει μάλλον θα μείνει αλλά με αναπροσαρμογή;
5. Λι μένει και υπολογίζεται;
6. Μεταγραφές Ward, Μπαμπ και ίσως ένα γκάρντ ακόμη
7. Έβανς μένει και υπολογίζεται για μεγάλο ρόλο
9. Πίτερς μένει, Λονγκ φεύγει
Κάποια πράγματα που αναφέρει δε βγάζουν νόημα.

Αρχικά είναι είναι σίγουρος ότι θα αποχωρήσει ο Μιλουτίνοφ. Εγω στη θέση του θα ήμουν πιο συγκρατημένος. Θα κρατούσα μια επιφύλαξη.

Τι πάει να πει αναπροσαρμογή στο συμβόλαιο του Ντόρσεϊ; Δεν έπαιξες καλά φέτος έλα να σου κάνουμε μείωση ενώ ο παίχτης έχει ακόμα δύο χρόνια συμβόλαιο;

Γενικότερα δε ξέρω κατά πόσο πέφτει μέσα σε αυτά που λέει τα τελευταία χρόνια.

0
Dimmitz

a1greece

Δευ Ιουν 09, 2025 10:24 am

nikolas_asteri έγραψε:
Dimmitz έγραψε:
Είναι λίγο περίεργη φάση με τον Βεζένκοφ. Ενώ γενικά γράφει τοπ νούμερα, έχει κάτι που με χαλάει, ειδικά για do or die παιχνίδια. Δηλαδή θέλω να γράψω "νομίζω πως ο Βέζε παίρνει πάρα πολλά λεφτά για αυτό που τελικά προσφέρει" αλλά αν πάω να ξαναδώ τα στατιστικά του, δεν βγάζει νόημα αυτή η πρόταση. Παρ'όλα αυτά κάτι με χαλάει. Ίσως είναι αυτή η σοφτίλα και η κακομοιριά που βγάζει στις μεγάλες στιγμές; Δεν ξέρω.

Όλα αυτά γιατί θέλω να πω το παρακάτω: Αν ήμουν ο Ολυμπιακός, θα έταζα τον ρόλο του Βέζε στον Φίλιππο. Νομίζω δεν θα έκανε μεγάλη διαφορά στη σούμα και θεωρώ τον Πετρούσεφ πιο ολοκληρωμένο παίκτη.
Χοντρή δήλωση και δεν πρόκειται να γίνει. Για μένα ο Σάσα δεν είναι τόσο επιδραστικός στα μεγάλα παιχνίδια γιατί παίζεται άλλου είδους μπάσκετ, όπως έχει επισημάνει επανειλλημένα ο Shaq. Χαρακτηριστικά, τον παρατηρούσα στους τελικούς και δεν έκανε ούτε ένα κόψιμο (!!) προς την ρακέτα από αυτά που συνηθίζει και βάζει εύκολους πόντους.

Σκόραρε κυρίως από μακρινή και μέση απόσταση και μετά από επιθετικά ριμπάουντ. Σου φαίνεται σοφτ γιατί δεν μπορεί να παίξει άμυνα.

Κατά τα αλλά, στο μυαλό μου δεν υπάρχει σύγκριση μεταξύ των δυο παικτών. Και το πιο σημαντικό είναι ότι ο ένας είναι μισθοφόρος, ενώ ο άλλος έχει γαλουχηθεί μέσα στην ομάδα.

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
karamelitsa

euroleague
Reactions: 1079
Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός

Δευ Ιουν 09, 2025 10:49 am

Dimmitz έγραψε:
Δευ Ιουν 09, 2025 10:24 am
nikolas_asteri έγραψε:

Χοντρή δήλωση και δεν πρόκειται να γίνει. Για μένα ο Σάσα δεν είναι τόσο επιδραστικός στα μεγάλα παιχνίδια γιατί παίζεται άλλου είδους μπάσκετ, όπως έχει επισημάνει επανειλλημένα ο Shaq. Χαρακτηριστικά, τον παρατηρούσα στους τελικούς και δεν έκανε ούτε ένα κόψιμο (!!) προς την ρακέτα από αυτά που συνηθίζει και βάζει εύκολους πόντους.

Σκόραρε κυρίως από μακρινή και μέση απόσταση και μετά από επιθετικά ριμπάουντ. Σου φαίνεται σοφτ γιατί δεν μπορεί να παίξει άμυνα.

Κατά τα αλλά, στο μυαλό μου δεν υπάρχει σύγκριση μεταξύ των δυο παικτών. Και το πιο σημαντικό είναι ότι ο ένας είναι μισθοφόρος, ενώ ο άλλος έχει γαλουχηθεί μέσα στην ομάδα.
Ο Σασα είναι παιχταράς αλλά πρέπει να καταλάβουμε ότι τα μεγάλα ματς κερδίζονται από τους κοντούς και όχι από τους ψηλούς, παράδειγμα εχτές, Ντορσευ, Μακισικ, Φουρνιε μας έδωσαν την νίκη….αν είναι καλά ο Έβανς και προσφέρει αυτά που μπορεί θα είμαστε καλύτερα του χρόνου και με αναβαθμισμένο ρόλο του Ντορσευ.

Χοντρικά δεν θεωρώ ότι χρειαζόμαστε τόσες πολλές μεταγραφές στο 1-2….Ο Έβανς, Γουοκαπ, Ντορσευ, Φουρνιε και με κερασάκια των Λαρετζακη και αν μένει και ο Λι είναι πλήρης σύνθεση, τώρα αν θα πάρουν έναν ακόμα Guard θεωρώ ότι σε αυτή την περίπτωση πρέπει να φύγει ο Λι καθώς δεν χωράνε όλοι μαζί.

Στο 3 παίρνουμε τον Γουόρντ βασικό 3αρι και από πίσω Παπ και Μακισικ προσφέρουν ότι μπορεί ο καθένας για λίγα λεπτά.

Στο 4 μένουμε με Σασα και Πίτερς.

Στο 5 κρατάμε Μιλου και κάνουμε μια συζήτηση με Περρουσεφ αν θέλει να γυρίσει, που δεν θα θέλει, αν όχι πάμε για 2 ψηλούς.

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές 2025-2026”