ο μπαμπ?αυτος 1.2 ζηταει και 700 η μπαγιερν..α τον σχρουντερ λες.καλα αυτος αποκλειεται να συζητησει πριν τον χειμωνα.
ρε συ ειπε ο ιδιος ο μπαφες οτι δεν υπαρχει περιπτωση να παραιτηθει..κατι θα ξερει

Συντονιστής: Captains
ο μπαμπ?αυτος 1.2 ζηταει και 700 η μπαγιερν..α τον σχρουντερ λες.καλα αυτος αποκλειεται να συζητησει πριν τον χειμωνα.
πιτερς χεζονια..η ρεαλ μας δινει 300χιλ για πιτερςSlow horses 7 έγραψε: ↑Δευ Ιουν 09, 2025 11:05 pmΔυστυχώς……όχι μόνο τον Λι!!! Γίνεται συζήτηση και για μία ΤΡΕΛΗ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ!! Ονόματα δεν μου αράδιασε, πάντως από τα συμφραζόμενα προκύπτει μάλλον για παίκτη από Ρεάλ ( Φερνάντο ίσως….εικασία δικιά μου)shaq7 έγραψε: ↑Δευ Ιουν 09, 2025 10:55 pm
σχεδον σε ολα συμφωνουμε.μονο στο οτι ο μπαρτζωκας δεν ειναι σιγουρος στα πανε λαθος..
για μιλου γινεται προσπαθεια,δεν εχει αποφασισει ο ιδιος ακομα
ο μπαμπ ειναι αρκετα προχωρημενο και ισως αντι για 700 να δωσουμε τον λι
γενικα αποτι καταλαβαινω τον λι τον προτεινουμε για ανταλλαγες
Του Μπι δεν είναι 100% ΑΚΟΜΑ……..
Ο James είναι διαχρονική καψούρα του Μπι, αλλά ……δεν εννοώ αυτόν!coach blue έγραψε: ↑Δευ Ιουν 09, 2025 11:07 pmΈνα μικρό βήμα για τον άνθρωπο, ένα μεγάλο για την ανθρωπότητα![]()
Όχι Χεζόνια , τον ρώτησα μου είπε ΟΧΙ ,άρα υποθέτω μιας και έχουμε θέμα στα πεντάρια εικάζω μήπως τον Φερνάντο!!!shaq7 έγραψε: ↑Δευ Ιουν 09, 2025 11:10 pmπιτερς χεζονια..η ρεαλ μας δινει 300χιλ για πιτερςSlow horses 7 έγραψε: ↑Δευ Ιουν 09, 2025 11:05 pm
Δυστυχώς……όχι μόνο τον Λι!!! Γίνεται συζήτηση και για μία ΤΡΕΛΗ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ!! Ονόματα δεν μου αράδιασε, πάντως από τα συμφραζόμενα προκύπτει μάλλον για παίκτη από Ρεάλ ( Φερνάντο ίσως….εικασία δικιά μου)
τι οντως παιζει αυτη η τραμπα?shaq7 έγραψε: ↑Δευ Ιουν 09, 2025 11:10 pmπιτερς χεζονια..η ρεαλ μας δινει 300χιλ για πιτερςSlow horses 7 έγραψε: ↑Δευ Ιουν 09, 2025 11:05 pm
Δυστυχώς……όχι μόνο τον Λι!!! Γίνεται συζήτηση και για μία ΤΡΕΛΗ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ!! Ονόματα δεν μου αράδιασε, πάντως από τα συμφραζόμενα προκύπτει μάλλον για παίκτη από Ρεάλ ( Φερνάντο ίσως….εικασία δικιά μου)
εμενα μαρεσει αυτος..αν δεν μεινει ο μιλου μακαρι..αλλα αυτος θελει ισπανια να μεινει ο μπρουνοSlow horses 7 έγραψε: ↑Δευ Ιουν 09, 2025 11:11 pmΌχι Χεζόνια , τον ρώτησα μου είπε ΟΧΙ ,άρα υποθέτω μιας και έχουμε θέμα στα πεντάρια εικάζω μήπως τον Φερνάντο!!!
Βασικά ένα από τα πλεονεκτήματα του είναι ότι ΠΑΣΑΡΕΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ!!! κάτι που δεν το έχει πει κανείς από τις μπασκετοφατσες δημοσιογράφους μας!!!! Έχει συμβόλαιο όμως……coach blue έγραψε: ↑Δευ Ιουν 09, 2025 10:52 pmΕπειδή γράφεται για ταίρικ Τζόουνς να ξέρετε ο καλός ο μαπ από τις γάμπες φαίνεται
Μακάρι, τον προτιμω μακράν από οτουρου.
το Λι δεν καταλαβαίνω γιατί τον βάζετε ως αντιμακισικ, ο μακισικ1,96 με άλλη σωματοδομή. Ο Λι είναι 1.88 περισσότερο κόμπο γκαρντ περισσότερο στο 2. Τον Λι τον πίστευα πολύ Μ άρεσε όπως έπαιζε στη Μακάμπι, σ εμάς απογοήτευσε, εντελώς άτολμος , κι εγώ θα τον έδινα ανταλλαγήDante's Inferno έγραψε: ↑Δευ Ιουν 09, 2025 8:32 pm
Όσον αφορά τον Λι, αρχικά να ξεκαθαρίσουμε ότι ο παίκτης ΔΕΝ είναι άσσος και κακώς χαραμιζεται στην συγκεκριμένη θέση. Του χρόνου, θεωρώ ότι ο κοουτς θα του δώσει τον ρόλο του Μακισικ, δηλαδή 3αρι που κατεβαίνει και στο δύο αν χρειαστεί. Σ' αυτή την περίπτωση, θα δούμε έναν τελείως διαφορετικος παίκτης .
Όσον αφορά τις προσθήκες, σίγουρα θα αποκτηθούν κάποιοι Έλληνες(ακούγονται οι Φλιωνης, Νετζηπογλου, Χουγκαζ, Καραγιαννίδης) για να τονωθεί το ελληνικό στοιχείο.
Δηλαδή:
1. Υγιής Εβανς, Βαιλερ-Μπαμπ(?), Γουοκαπ, Φλιωνης(?)
2. Φουρνιε, Ντόρσεϊ, Λαρεντζάκης, Νετζηπογλου(?)
3. Γουόρντ, Λι, Παπανικολαου
4. Βεζενκοφ, Πίτερς, Χουγκαζ(?)
5. Μιλουτινοφ(?), Μπούκερ(?), Καραγιαννίδης(?)
redcard έγραψε: ↑Δευ Ιουν 09, 2025 11:02 pmΑυτο θα ρωταγα κι εγω, με το ενα ποδι εξω απο το μπαλκονι...Arkoudiarhs 7 έγραψε: ↑Δευ Ιουν 09, 2025 10:59 pmγια τον αλλον που μπορει να τα δωσει ποιον εννοειτε τον Τζειμς?
Ελπιζω να μην ακουσω λαθος απαντηση...
Ναι, έχεις δίκιο. Εννοούσα την μεγάλης διάρκειας αποχή από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις.Jeight έγραψε: ↑Δευ Ιουν 09, 2025 8:54 pmΣυχνους τραυματισμους ο Γουοκαπ δεν εχει. Ειχε χασει 3 παιχνιδια συνολικα σε 3 σεζον πριν το φετινο.Dante's Inferno έγραψε: ↑Δευ Ιουν 09, 2025 8:32 pmO Σακ δεν νομίζω να παραμείνει, είναι διαφορετική περίπτωση σε σχέση με τον Ντόρσεϊ. Μεγάλο ρόλο παίζει το διαβατήριο, μη γελιομαστε. Επίσης, ο Σακ πατάει στα 35, ο Ντόρσεϊ ειναι 28 στα 29.
Από την στιγμή που, όπως όλα δείχνουν, θα έρθει ο Γουόρντ, ο Μακισικ νομίζω περισσεύει. Ήδη ακούγεται πως έχει μιλήσει μαζί του η Μονακό.
Όσον αφορά τον Λι, αρχικά να ξεκαθαρίσουμε ότι ο παίκτης ΔΕΝ είναι άσσος και κακώς χαραμιζεται στην συγκεκριμένη θέση. Του χρόνου, θεωρώ ότι ο κοουτς θα του δώσει τον ρόλο του Μακισικ, δηλαδή 3αρι που κατεβαίνει και στο δύο αν χρειαστεί. Σ' αυτή την περίπτωση, θα δούμε έναν τελείως διαφορετικό Λι.
Όσον αφορά τον Γουοκαπ, δεν πρέπει να παρασυρομαστε τόσο εύκολα. Ναι μεν έκανε σπουδαίες εμφανίσεις στους τελικούς αλλά το γεγονός πως έχει συχνούς τραυματισμούς κι επίσης πατάει στα 33 με 34, τον τοποθετεί αυτόματα στις δεύτεροτρίτες επιλογές.
Κατά τα άλλα, ο Πίτερς έχει συμβόλαιο και κατά 99% μένει. Το ίδιο ελπίζουμε πως θα γίνει και με τον Μιλουτινοφ. Μετά τις κομβικές εμφανίσεις του στους τελικούς, θεωρώ ότι ο Ντόρσεϊ θα έχει διαφορετικό ρόλο στην ομάδα του χρόνου. Θέμα αποχώρησης δεν πιστεύω ότι θα τεθεί εφόσον έχει ακόμα συμβόλαιο.
Ο Μήτρου Λονγκ δεν νομίζω ότι έχει μέλλον στην ομάδα αφού δεν δείχνει να είναι στο επίπεδο του Ολυμπιακού. Ο Γκος ήδη χαιρέτισε και το ίδιο αναμένεται να κάνει κι ο Ράιτ.
Όσον αφορά τις προσθήκες, σίγουρα θα αποκτηθούν κάποιοι Έλληνες(ακούγονται οι Φλιωνης, Νετζηπογλου, Χουγκαζ, Καραγιαννίδης) για να τονωθεί το ελληνικό στοιχείο.
Δηλαδή:
1. Υγιής Εβανς, Βαιλερ-Μπαμπ(?), Γουοκαπ, Φλιωνης(?)
2. Φουρνιε, Ντόρσεϊ, Λαρεντζάκης, Νετζηπογλου(?)
3. Γουόρντ, Λι, Παπανικολαου
4. Βεζενκοφ, Πίτερς, Χουγκαζ(?)
5. Μιλουτινοφ(?), Μπούκερ(?), Καραγιαννίδης(?)
ναι γιατι αν γινονταν θα σου ανταλλαζε η ρεαλ τον συμβολαιο του χεζονια με του πητερς και θα σου εδινε και 300κ μπονουςStam Tziant έγραψε: ↑Δευ Ιουν 09, 2025 11:52 pmΓια τα περί ανταλλαγών, από πότε γίνονται ανταλλαγές στην Euroleague και δεν το χω πάρει πρέφα; Έχουμε κανένα παράδειγμα ή ελπίζουμε απλά; Το λέω γιατί μου φαίνεται λίγο παράλογο με το υπάρχον σύστημα.