Μάλλον έχεις λάθος καταλάβει την έννοια της λέξης μικροπρέπεια, ίσως κάτι άλλο ήθελες να πεις, γιατί ΔΕΝ συνιστά μικροπρέπεια η μεγαλύτερη προσφορά σε μια ελεύθερη αγορά.
Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026
Συντονιστής: Captains
- kein
- Reactions: 790
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
0

11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
-
- Reactions: 127
- Αγαπημένος παίκτης: Kobe
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
- Προειδοποιήσεις:
0
Οταν προκειται απο τον συγκεκριμενο παραγοντα προς την συγκεκριμενη ομαδα επετρεψε μου να διαφωνησω. Ο Γιαννακοπουλος μισει τον Ολυμπιακο ισως περισσοτερο και απ οτι αγαπαει τον ΠΑΟ. Εδω ελεγε οτι το 3-0 στους τελικους ειναι πιο σημαντικο και απ την Ευρωλιγκα
0
- nikolas_asteri
- Reactions: 2976
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Παραλίγο 95ρης. Βέβαια δεν είναι ότι έχεις σούπερ άδικο, με αυτό το συμβόλαιο που ακούστηκε θα του δίνουμε 3εκ στα 32 και 33 αλλά έχουμε 1-2 χρονάκια να τον ξεζουμίσουμε.Slow horses 7 έγραψε: ↑Τρί Ιουν 10, 2025 6:46 pmΚάτσε ρε γίγαντα….του 93 δεν είναι?? Κάτσε να το ξαναδώ, αλλά μου φαίνεται ότι είναι 93άρης!!!
0

-
- Reactions: 761
- Αγαπημένος παίκτης: Roy
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Φερτε μου ενα συννεφο να πεσω ειναι η φαση, ηταν αυτονόητο πως ο DPG θα εκανε προταση ακομα και στον Μητρουλονγκ αν πιστευε οτι αυτο θα δημιουργησει προβλημα στον Ολυμπιακο.
Πρακτικα ειναι σαφως μεγαλυτερο το προβλημα που δημιουργει σε εμας (λογω λειψανδριας στην αγορα) παρα λυνει στους ιδιους καθως o Παναθηναικος εχει βασικο σεντερ. O Μιλου εχει πολλη ποιοτητα, δεν εχει διαρκεια, το θεμα της χημειας ειναι σημαντικο, το θεμα των εσωτερικων ισορροπιων ειναι σημαντικό αλλα ενταξει, δεν εχω υπερβολικες απαιτησεις, αυτα για τον προεδρο ειναι ψιλα γραμματα.
Απλα να θυμισω οτι ο Ολυμπιακος προ διετίας με Φαλ-Μιλου υποτιθεται πως θα ειχε πανισχυρο "5" και ο Παναθηναικος περσι πηρε τον Μπραουν και υποτιθεται πως εχτιζε μια υπερπληρη περιφερεια. Τα πραγματα στο γηπεδο εξελιχθηκαν καπως αλλιως.
Πρακτικα ειναι σαφως μεγαλυτερο το προβλημα που δημιουργει σε εμας (λογω λειψανδριας στην αγορα) παρα λυνει στους ιδιους καθως o Παναθηναικος εχει βασικο σεντερ. O Μιλου εχει πολλη ποιοτητα, δεν εχει διαρκεια, το θεμα της χημειας ειναι σημαντικο, το θεμα των εσωτερικων ισορροπιων ειναι σημαντικό αλλα ενταξει, δεν εχω υπερβολικες απαιτησεις, αυτα για τον προεδρο ειναι ψιλα γραμματα.
Απλα να θυμισω οτι ο Ολυμπιακος προ διετίας με Φαλ-Μιλου υποτιθεται πως θα ειχε πανισχυρο "5" και ο Παναθηναικος περσι πηρε τον Μπραουν και υποτιθεται πως εχτιζε μια υπερπληρη περιφερεια. Τα πραγματα στο γηπεδο εξελιχθηκαν καπως αλλιως.
1
1

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος redcard την Τρί Ιουν 10, 2025 7:08 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- kein
- Reactions: 790
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Μπορείς να διαφωνήσεις όσο θες, σε ένα φόρουμ οι διαφωνίες είναι λίπασμα για τον διάλογο. Εγώ απλά σου επισήμανα ότι ήταν άστοχη η λέξη που χρησιμοποίησες. Η λέξη μικροπρέπεια.Jeight έγραψε: ↑Τρί Ιουν 10, 2025 6:57 pmΟταν προκειται απο τον συγκεκριμενο παραγοντα προς την συγκεκριμενη ομαδα επετρεψε μου να διαφωνησω. Ο Γιαννακοπουλος μισει τον Ολυμπιακο ισως περισσοτερο και απ οτι αγαπαει τον ΠΑΟ. Εδω ελεγε οτι το 3-0 στους τελικους ειναι πιο σημαντικο και απ την Ευρωλιγκα
0

11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
-
- Reactions: 176
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Προσωπικά πιστεύω ότι ο Μίλου ταιριάζει μια χαρά στον Παναθηναϊκό. Προφανώς πολλά τα λεφτά, αλλά ας πληρώσει και καμιά υπεραξία παραπάνω ο ΔΠΓ. Να πω την αλήθεια, από δηλώσεις Μιλουτίνοφ και μάνατζερ του, φαινόταν ότι προς τα εκεί πάει το πράγμα. Η αίσθησή μου είναι ότι θα αποδεχτεί αυτή την πρόταση ο Μίλου, υπάρχει και μια δήλωση του Παπ που αφήνει να εννοηθεί πως κάτι συμβαίνει. Για τον Ολυμπιακό τώρα, σίγουρα η απώλεια του σημαίνει πάση θυσία επιστροφή Πετρούσεφ. Τρεις ψηλούς στη φετινή αγορά δε βρίσκεις ούτε για αστείο. Και από κει και πέρα ο Ολυμπιακός θα πρέπει να πάρει τον καλύτερο δυνατό ψηλό, όσο κι αν αυτός κοστίσει, συν έναν ακόμα για τρίτο. Ένας από τους δύο τουλάχιστον πρέπει να δίνει αθλητικότητα.
1
1

-
- Reactions: 79
- Αγαπημένος παίκτης: Diamantidis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos
- Προειδοποιήσεις:
0
Απλά πρέπει να θυμόμαστε όλοι ότι ο λεσορτ θα προέρχεται από σοβαρότατο τραυματισμό και δεν ξέρουμε πόσες αντοχές θα έχει και πόσο θα μπορεί παίζει. Έπαιζε 30-35 λεπτά, μετά τον τραυματισμό αυτόν μπορεί να μην αντέχει το πόδι του για τόσο πολύ. Πρέπει να το θυμόμαστε όλοι αυτόredcard έγραψε: ↑Τρί Ιουν 10, 2025 7:03 pmΦερτε μου ενα συννεφο να πεσω ειναι η φαση, ηταν αυτονόητο πως ο DPG θα εκανε προταση ακομα και στον Μητρουλονγκ αν πιστευε οτι αυτο θα δημιουργησει προβλημα στον Ολυμπιακο.
1
1

-
- Reactions: 176
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
- kite26
- Reactions: 1143
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kite26 την Τρί Ιουν 10, 2025 7:30 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
-
- Reactions: 754
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Το πρόβλημα είναι ότι άμα παίζει πέντε θα τον φυσάνε ο Λεσόρ με τον Μίλου και θα πέφτει κάτω.Stam Tziant έγραψε: ↑Τρί Ιουν 10, 2025 7:21 pmΝαι σιγά μη τον χαλάσει τον Πετρούσεφ τα λεπτά που έπαιρνε στον Ερυθρό, να τα πάρει σε ομάδα Final Four.
0