Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 158
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
-
- Reactions: 1056
- Προειδοποιήσεις:
1
paul mc Cartney φιλε οι G'n'R απλα το διασκευασαν.Slow horses 7 έγραψε: ↑Τρί Ιουν 10, 2025 5:33 pmΗ δική μου θεώρηση είναι πολύ απλή…….Δεν θέλω ούτε Μίτσιτς ούτε James!! Ναι, σαφώς και θα ήθελα πρωτίστως Malendon ή δευτερευόντως Shorts, καθώς θεωρώ ότι ήταν ιδανικοί στο fit του Μπαρτζώκα!!! Τώρα λοιπόν:
1) Μπορούμε Carlik Jones και Weiler Babb πακέτο??? Αν ναι…..δεν το συζητάμε, το αγοράζουμε με κλειστά μάτια!! Παίρνουμε έναν μάστορα του mid range shooting , καλό αμυντικό και με στοιχεία ενός floor general του 7/10 ( σαφώς όχι επίπεδου Μίτσιτς) . Που θα τον πάρεις στην δεύτερη χρονιά του στην EuroLeague που κατά 99% η ιστορία λέει πως θα είναι λογικά καλύτερη της πρώτης , με μειονέκτημα του όμως ότι δεν διαθέτει αξιόπιστο τρίποντο. Αυτόν πας και τον παντρεύεις με έναν από τους καλύτερους περιφερειακούς αμυντικούς της διοργάνωσης που ταυτόχρονα είναι και ικανότατος spot up shooter, διαθέτοντας ένα ολοκληρωμένο 2 way περιφερειακό πακέτο.
2) Αν, λέω ΑΝ …….κρατήσεις Μίλου, σκας όσα όσα και πας στον Tαιρικ Τζόουνς!! Αν δεν μπορείς να κρατήσεις Μίλου, τότε οι επιλογές είναι 2
- Luca Garza ή Jock Landale ( φυσικά ο Ταιρίκ εννοείται μένει αμετακίνητος)
Υγ: ΚΑΙ ΜΕΤΑ……….Live and let ( the others) die, παραφράζοντας και το άσμα των μεγάλων Guns n’ Roses
2
2

- Coach Periklis
- Reactions: 2244
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
έτσι όπως το θέτεις μαζί σουStam Tziant έγραψε: ↑Τρί Ιουν 10, 2025 8:07 pmΓια την ιστορία ο Παπατζόν θα πάρει 2 χαρτιά το χρόνο στην Εφές. Και μου θέλετε και 2,4 για το Μίλου γλυκάκια. Βρε κοψοχρονιά τον παίρνει ο dpg...

πάντως σε πιο σοβαρό τόνο , μου φαίνεται εντελώς απίθανο να ξεκληρίσεις την Παρτιζαν αλλά αν γινόταν και οι 2 Τζοουνς και Μπαμπ θα ήμασταν πένα
0
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
-
- Reactions: 158
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Μήπως εννοείτε Μπόνγκα;Coach Periklis έγραψε: ↑Τρί Ιουν 10, 2025 8:12 pmέτσι όπως το θέτεις μαζί σουStam Tziant έγραψε: ↑Τρί Ιουν 10, 2025 8:07 pmΓια την ιστορία ο Παπατζόν θα πάρει 2 χαρτιά το χρόνο στην Εφές. Και μου θέλετε και 2,4 για το Μίλου γλυκάκια. Βρε κοψοχρονιά τον παίρνει ο dpg...
πάντως σε πιο σοβαρό τόνο , μου φαίνεται εντελώς απίθανο να ξεκληρίσεις την Παρτιζαν αλλά αν γινόταν και οι 2 Τζοουνς και Μπαμπ θα ήμασταν πένα

Μωρέ ας παίρναμε και μόνο Τζόουνς, αλλά δύσκολο να σπάσεις συμβόλαιο τέτοιου παίκτη.
0
-
- Reactions: 745
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Φίλε μου θα συμφωνούσα με τα λεγόμενα σου αν αυτή την εμφάνιση την είχε κάνει απέναντι στον Λεσόρ και όχι στην ανύπαρκτη frontline του ΠΑΟ. Να κρατήσουμε δλδ ένα παίκτη που παίζει καλά σε 4 ματς τον χρόνο και έχει εικόνα πρώην αθλητή;Erether έγραψε: ↑Τρί Ιουν 10, 2025 7:48 pmΠέρυσι το καλοκαίρι δε λέγαμε πάλι ότι σερνοταν αλλά έκανε πολύ καλά πλέι οφ στην Ευρωλίγκα και τελικούς; Εδώ και ένα μήνα πάλι δε λέμε τι παικταρας είναι και πόσο έχει βοηθήσει; Δεν είπε ποτέ κανείς ότι θα παίζει 25+ λεπτά και θα πετάει όλη τη σεζόν. Βρες άλλο να μαζεύει τα ριμπάουντ σαν στραγαλια και να έχει 4/4 σουτακια από τα 5 μέτρα σε τελικό.Jamesharden13 έγραψε: ↑Τρί Ιουν 10, 2025 7:38 pm
Το οτι εσυ ας πουμε ειδες τον μιλου μεσα στη χρονια με την εικονα που ριχε και που τραυματιζοταν καθε 1 μηνα και ειπες μμμ γιατι δεν τον ανανεωνουν αυτον?
Δεν βλέπω τον λόγο σόρρυ. Και ευτυχώς ο Μπι έχει την ίδια άποψη με εμένα. Ο Μίλου ταιριάζει περισσότερο στον ΠΑΟ πάρα σε εμάς. Όπως έγραψε και I Conan στο αντίστοιχο τοπικ του ΠΑΟ, η κατάσταση είναι win-win-win για όλους.
0
-
- Reactions: 1056
- Προειδοποιήσεις:
1
Christofis έγραψε: ↑Τρί Ιουν 10, 2025 5:42 pmΕπειδη αναφερθηκε το ονομα μου πιο πριν.
Ο εβανς μπορουσε να παιξει ιατρικα απο τονμπερασμενο μαρτιο τουλαχιστον. Μετα την εισοδο του στην αποστολη με την Αλμπα τον επιασε κριση πανικου λιγο πριν το παιχνιδι και για αυτο αποφασιστηκε να μην χρησιμοποιηθει ο παικτης για το υπολοιπο της σεζον.
Ο παικτης ειναι καλα, ηθελε να μπει να παιξει και τονθελει καθε μετα αλλα μεσω συζητησης με ειδικο διαγνωσθηκε με PTSD. Που σημαινει παρα οτι θελει να παιξει ενα οποιοδηποτε εναυασμα μπορει να πυροδοτησει την κριση πανικου. Αυτο δεν λεει οτι ο παικτης δεν θα παιξει μπασκετ απλα σημαινει οτι θελει τονους προσπαθειας απο τον ιδιο και τους ειδικους στο ψυχολογικο κομματι ο παικτης να μαθει να το διαχειρίζεται. Απλα επειδη αυτο δεν ειναι κατι που μπορεις να το μετρησεις καθωτι ειμαι μη μετρησιμο εγω παντα βαζω τον αστερισκο του υγιους εβανς.
Αυτα ετσι για να ξερετε καποιες περισσοτερες λεπτομεριες.
Τωρα απο τον ασθενη μου σημερα εμαθα:
1. Ο Μιλουτινοφ θα λαβει προσφορα σχεδον ισοποση κλιμακωτη 2+1 με την Αρμανι . Ειναι στο χερι του να την δεχθει.
2. Θα παμε για 2 γκαρντ. Ο ενας θα ειναι ο
Μπαμπ ή ο Κορντινιε δηλαδη καποιος που θα μπορει να καλυψει με αθλητικοτητα 3 θεσεις στην αμυνα.
Ο αλλος θα ειναι τοπ γκαρντ. Βασικα ειπε αν ο παικτης αυτος δεν ειναι ο Μισιτς, θα περιμενουν απο το ΝΒΑ ( ενω θα κυνηγησουν οποιαδηποτε περιπτωση μεγαλου παικτη τυπου Σρεντερ).
3. Στους ψηλους θα παμε σε 2 καλες περιπτωσεις συν εναν τριτο ποκυ οικονομικο. Οταν ρωτησαν περιπτωση η τετραδα μας να ειναι του χρονου
Σασα, Λεντει, Ταιρικ ή Μπρουνο, Μιλουτινοφ χαμογελασε με υφακι και μου ειπε δεν είσαι πολυ μακρια Γιατρε.
μιλαει με γριφους ο Γεροντας ...για μενα ο μιλου θα πρεπει να μεινει αλλα αν φυγει θελω διδυμο ψηλων αντιστοιχο με τους πατρικ γιανγκ και κεμ μπιρτς στα νιατα τους (για να καλυπτει την λειψη αθλητικοτητα στο 4) κι ενα ακομα στο 4-5 που δεν θα γκρινιαζει αν παιζει μονο στα ματσακια που οι αντιπαλοι θα εχουν τεσσαρια -παλαιστες .Να γραφει η ομαδα 10 -12 επιθετικα ριμπαουντ και 6-7 ταπες σε καθε παιχνιδι κι ας σκοραρουν τα πενταρια μονο με επιθετικα ριμπαουντ και αλλευ ουπ (δεν με χαλαει καθολου λεμε) . υπαρχει η δυνατοτητα αυτη? μαλλον οχι.
0
- Coach Periklis
- Reactions: 2244
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Τσου , τον σέντερ Ταιρικ και τον γκαρντ Καρλικ Τζόουνς πακέτοStam Tziant έγραψε: ↑Τρί Ιουν 10, 2025 8:16 pmΜήπως εννοείτε Μπόνγκα;Coach Periklis έγραψε: ↑Τρί Ιουν 10, 2025 8:12 pm
έτσι όπως το θέτεις μαζί σου
πάντως σε πιο σοβαρό τόνο , μου φαίνεται εντελώς απίθανο να ξεκληρίσεις την Παρτιζαν αλλά αν γινόταν και οι 2 Τζοουνς και Μπαμπ θα ήμασταν πένα![]()
Μωρέ ας παίρναμε και μόνο Τζόουνς, αλλά δύσκολο να σπάσεις συμβόλαιο τέτοιου παίκτη.

Αλλά δεν παίζει να τη διαλύσεις λες και είναι ομάδα Α2
0
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
- nikolakias
- Reactions: 363
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Tim Duncan, Steve Nash
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: San Antonio
- Προειδοποιήσεις:
0
Να δώσουμε με ευχές τον Μιλου γιατί παίζει μόνο 4 ματς το χρόνο ενώ ο Ντόρσεϊ που έπαιξε επίσης 4 ματς φιγουράρει σε κάθε προτεινόμενο ρόστερ. Η διαφορά; Ο πρώτος έχει κορμί "πρώην παίκτη" ενώ ο δεύτερος όχι. Το ότι ο Μιλου έχει εξαιρετικό δέσιμο με την ομάδα, έχοντας αφήσει λεφτά στο παρελθόν για να έρθει εν αντιθέσει με τον φραγκοφονιά Ντόρσεϊ που προτίμησε να χαντακώσει την καριέρα του για μια σύνταξη ΝΒΑ μερικών χιλιάδων δεν μας λέει κάτι, φαντάζομαι. Ή το ότι ο Ντόρσεϊ είναι αυστηρά με τις μέρες του, πουλώντας μπάλες, παίρνοντας βεβιασμένες/επιπόλαιες προσπάθειες και γυρνώντας τις περισσότερες φορές με κακή διάθεση στην άμυνα. Τέλος πάντων, ας πάει στον ΠΑΟ ο Νίκολα, εκεί θα χρησιμοποιηθεί, άλλωστε, καλύτερα απ' ο,τι δύο χρόνια τώρα.
0
-
- Reactions: 773
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
1
- kein
- Reactions: 785
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Είναι πολλά τα λεφτά, επαγγελματίας είναι, εξασφαλίζει τους απογόνους του, όποιος τον κατηγορεί να σκεφτεί τι θα έκανε στη θέση του. Εγώ άλλαζα θρησκεία, εθνικότητα, πολιτική πεποίθηση και ίσως και αλλαγή φύλου !!!Slow horses 7 έγραψε: ↑Τρί Ιουν 10, 2025 9:04 pmΡε μάγκες ήμαρτον……τα τρία χαρτιά για Μίλου είναι απλά ΑΣΤΕΙΟ ……εφόσον του τα δίνουν, θα είναι χαζός να μην τα πάρει!!! Που πιστεύω ότι είναι, ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΥΣ ΜΙΛΑΝΕΖΟΥΣ!!!

3
3

11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
-
- Reactions: 1283
- Προειδοποιήσεις:
1
Κοιτα αστειο δεν ειναι αλλα δεν εχει και λογικη.Slow horses 7 έγραψε: ↑Τρί Ιουν 10, 2025 9:04 pmΡε μάγκες ήμαρτον……τα τρία χαρτιά για Μίλου είναι απλά ΑΣΤΕΙΟ ……εφόσον του τα δίνουν, θα είναι χαζός να μην τα πάρει!!! Που πιστεύω ότι είναι, ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΥΣ ΜΙΛΑΝΕΖΟΥΣ!!!
Δηλαδη ο dpg θα δωσει 3 εκ. για τον αναπληρωματικο του ενω ο «Καλυτερος σεντερ» της λιγκας Λεσορ θα παιρνει 2,5; Εντωμεταξει να πεις οτι ο Ολυμπιακος του δινει 1,8 και του δινει ο Παο 2,3 να πω οτι ισως ανεβει λιγο η ομαδα για να τον κρατησει οποτε του ανεβαζει το κασε απλα για να πληρωσουν παραπανω οι αγγελοπουλοινπου τους εχει αχτι. Τωρα κε 1,2 παραπανω ειναι δεδομενο για μενα οτι οι αγγελοπουλοι δεν θα την πλησιασουν. Αρα τον θελει τον παικτη και με αυτα τα λεφτα δυστυχως για εμας του ρομαντικους θα τον παρει.
Με 3 εκατομμυρια παιρνεις και Ταιρικ και Κεβαριους Χεις ή Μπρουνο. Θα το καταπιω αν γινει κατι τετοιο
0
-
- Reactions: 1283
- Προειδοποιήσεις:
1
Για το τελευταιο αν θες στειλε pmkein έγραψε: ↑Τρί Ιουν 10, 2025 9:12 pmΕίναι πολλά τα λεφτά, επαγγελματίας είναι, εξασφαλίζει τους απογόνους του, όποιος τον κατηγορεί να σκεφτεί τι θα έκανε στη θέση του. Εγώ άλλαζα θρησκεία, εθνικότητα, πολιτική πεποίθηση και ίσως και αλλαγή φύλου !!!Slow horses 7 έγραψε: ↑Τρί Ιουν 10, 2025 9:04 pmΡε μάγκες ήμαρτον……τα τρία χαρτιά για Μίλου είναι απλά ΑΣΤΕΙΟ ……εφόσον του τα δίνουν, θα είναι χαζός να μην τα πάρει!!! Που πιστεύω ότι είναι, ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΥΣ ΜΙΛΑΝΕΖΟΥΣ!!!
![]()
![]()
![]()

4
4