Το σασα πιτερς μιλου μπουκερ με πονεσε στην ψυχη παντως..πιο αεροδρομιο περαστε ελευθερα δεν θα χει υπαρξει ευρωλιγκα.
παιδια ο χολ εχει συμβολαιο με τον κερεχετα που ζηταει 1-1.5εκ για τον ρογκα.ξεχαστε τον.
Συντονιστής: Captains
Είσαι ωραίος……τον είχα αναφέρει στην σελίδα 70 του παρόντος τοπικ ως πρώτη επιλογή μαζί με προτάσεις για ποιντ γκαρντς. Είχα γράψει επακριβώςSteveNashidis έγραψε: ↑Τετ Ιουν 11, 2025 4:24 pmΠάμε ροστεράκι!!
PG: Babb, Walkup, Lee
SG: Fournier, Evans, Dorsey, Larentzakis
SF: Ward, Papanikolaou, McKissic
PF: Sasha, Peters,
C: Miloutinov, Booker*, Day'Ron Sharpe **, (Καραγιαννίδης)
*Booker κατεβαίνει και στο PF νομίζω.
**Προτασούλα. Φτηνός. Τίμιος. Αλτικός. Mobile.
Ερώτηση: Υπέρβαση με Misic ή τριαδούλα Booker, Sharpe, Babb με τον Έβανς να μπαίνει σε παπούτσια closer ;;;
Ωραίο ροστερ και πολύ ρεαλιστικό, καθόλου "φτωχο" δεν μου φαίνεται, έχεις 3 ποιοτικούς παίχτες σε κάθε θέση. Νομίζω όμως ο Lee περισσεύει (έχεις φτάσει και τους 10 ξένους) και επίσης θα ήθελα έναν πολύ καλυτερο από Booker στο σεντερ.SteveNashidis έγραψε: ↑Τετ Ιουν 11, 2025 4:24 pmΠάμε ροστεράκι!!
Ερώτηση: Υπέρβαση με Misic ή τριαδούλα Booker, Sharpe, Babb με τον Έβανς να μπαίνει σε παπούτσια closer ;;;
Άψογος!! Είχα γράψει αυτολεξεί…… « Προτάσεις για point guard free agent από NBA……Ευρώπη την δουλειά μας την κάνει μονο ο Βάσα και ο Karlic Jones πλέον…οι άλλοι όλοι έχουν κλείσει. Έχουμε λοιπόνSteveNashidis έγραψε: ↑Τετ Ιουν 11, 2025 4:24 pmΠάμε ροστεράκι!!
Αν η μεταγραφή είναι ο Μπαμπ, μιά χαρά και απροβλημάτιστα μοιράζονται οι χρόνοι σε Γουόκαπ, Μπαμπ, Έβανς, Ντόρσεϋ, Φουρνιέ (παίζει και στο 3), με Λη να μας χαιρετάει, και Λαρεντζάκη, Νετζήπογλου για την Α1 και καταστάσεις ανάγκης. Καμμιά γκρίνια.karamelitsa έγραψε: ↑Τετ Ιουν 11, 2025 4:09 pmΣτα guards υπάρχει και ο Λι με τον Λαρετζάκη, είναι εντελώς μπουκομένο το όλο project....πάμε δηλαδή με Μεταγραφή, Γουόκαπ, Φουρνιέ, Ντόρσευ, Εβανς, Λι, Λαρετζακη, + έχτρα κάποιον Ελληνα στην θέση του Λονγκ...8 παίκτες για 2 θέσεις....θα υπάρξει σίγουρα γκρίνια....tokalytero3d έγραψε: ↑Τετ Ιουν 11, 2025 4:05 pm
Δηλαδή βγαίνει η χρονιά με βεζενκοφ Πίτερς μεταγραφή και Μιλουτινοφ που τραυματίζεται συχνά;
Και στα γκαρντ 5 παίκτες χρειάζονται
Μεταγραφή Γουοκαπ φουρνιε Ντόρσεϊ+ Έβανς που έρχεται από τραυματισμό.
Έλεος ρε παιδιά δεν είναι 3on3.
ψυχολογος δεν ειμαι αλλα οταν καποιος εχει ptsd εδω και ενα χρονο ,ακομα και αν μπει να παιξει και δεν το σκεφτεται με την πρωτη στραβη θα του ξαναβγει..Πχ εγω αποτι καταλαβα ο εβανς ηθελε να μπει να δοκιμασει με αλμπα και μακαμπι αλλα επειδη στην προπονηση πηγε ο ραιτ σαν το ταγαρι πανω στο γονατο μετα φοβηθηκε και αλλαξε γνωμη.
Ακριβώς αυτό, χωρίς γκρίνιες, καλύτερη χημεία, καλύτερη ψυχολογία στους παίχτες, ομοιογενές ροστερ σε Ελλάδα και Ευρώπη, κανένας δεν θα είναι κουρασμένος, όλοι θα έχουν ρυθμό. Δεν χρειάζονται υπερβολές όπως φέτος, ποιότητα θέλει όχι ποσότητα.montechristo έγραψε: ↑Τετ Ιουν 11, 2025 4:38 pmΑν η μεταγραφή είναι ο Μπαμπ, μιά χαρά και απροβλημάτιστα μοιράζονται οι χρόνοι σε Γουόκαπ, Μπαμπ, Έβανς, Ντόρσεϋ, Φουρνιέ (παίζει και στο 3), με Λη να μας χαιρετάει, και Λαρεντζάκη, Νετζήπογλου για την Α1 και καταστάσεις ανάγκης. Καμμιά γκρίνια.karamelitsa έγραψε: ↑Τετ Ιουν 11, 2025 4:09 pm
Στα guards υπάρχει και ο Λι με τον Λαρετζάκη, είναι εντελώς μπουκομένο το όλο project....πάμε δηλαδή με Μεταγραφή, Γουόκαπ, Φουρνιέ, Ντόρσευ, Εβανς, Λι, Λαρετζακη, + έχτρα κάποιον Ελληνα στην θέση του Λονγκ...8 παίκτες για 2 θέσεις....θα υπάρξει σίγουρα γκρίνια....
Μακίσικ όχι ενεργό ρόλο ως βετεράνος στα δύσκολα όταν όλοι θα τραυματίζονται, όποτε 9 ξένοι σταθεροί για Euroleague σκέφτομαι.JohnnyPao έγραψε: ↑Τετ Ιουν 11, 2025 4:34 pm[
Ωραίο ροστερ και πολύ ρεαλιστικό, καθόλου "φτωχο" δεν μου φαίνεται, έχεις 3 ποιοτικούς παίχτες σε κάθε θέση. Νομίζω όμως ο Lee περισσεύει (έχεις φτάσει και τους 10 ξένους) και επίσης θα ήθελα έναν πολύ καλυτερο από Booker στο σεντερ.
Ένα ιδανικό trade και για τις 2 ομάδες θα ήταν να δωσει ο ΟΣΦΠ στη Ρεαλ έναν εκ των Peters ή Petrusev (μάλλον τον 2ο) και να πάρει τον υπερπαιχτη Bruno Fernando.
Τα παραπάνω 5άρια τώρα να χαρακτηρίζεις αεροδρόμιο.shaq7 έγραψε: ↑Τετ Ιουν 11, 2025 4:28 pmνα ο νασιδης εφτιαξε ομοιομορφο ροστερ..φτωχο στα γκαρντ φτωχο στους ψηλους,δεν μαρεσει καθολου αλλα το δεχομαι σαν λογικη![]()
Το σασα πιτερς μιλου μπουκερ με πονεσε στην ψυχη παντως..πιο αεροδρομιο περαστε ελευθερα δεν θα χει υπαρξει ευρωλιγκα.
παιδια ο χολ εχει συμβολαιο με τον κερεχετα που ζηταει 1-1.5εκ για τον ρογκα.ξεχαστε τον.
Όταν λέγατε για ptsd νόμιζα ότι το λέγατε για χαβαλέ. Μετά την δήλωση του Χριστοφή ότι ο παίκτης έπαθε κρίση πανικού αλλάζει το πράγμα. Αναγκαστικά (αν τον κρατήσουμε) θα πρέπει να ξεκινήσει σε ρόλο Βιλτόζα, πιο πίσω στο ροτεισον και αν είναι καλός να διεκδικήσει τα λεπτά του. Επομένως, φαίνεται να γίνεται η επιθυμία σου πραγματικότητα και θα πάμε για leading guard τύπου Μισιτς, στο οποίο συμφωνώ αν ισχύουν τα περι ptsd και κρίσεων πανικού.shaq7 έγραψε: ↑Τετ Ιουν 11, 2025 4:41 pmψυχολογος δεν ειμαι αλλα οταν καποιος εχει ptsd εδω και ενα χρονο ,ακομα και αν μπει να παιξει και δεν το σκεφτεται με την πρωτη στραβη θα του ξαναβγει..Πχ εγω αποτι καταλαβα ο εβανς ηθελε να μπει να δοκιμασει με αλμπα και μακαμπι αλλα επειδη στην προπονηση πηγε ο ραιτ σαν το ταγαρι πανω στο γονατο μετα φοβηθηκε και αλλαξε γνωμη.
Ποιος μπορει να εγγυηθει οτι μεσα στην χρονια δεν θα γινει κατι παρομοιο?Στην ευρωλιγκα δεν θα τον προσεχουν,θα παει ενας σκληρος αμυντικος πανω του και θα χεστει .
Μα ήδη ακούγεται ότι του ετοιμάζει πρόταση η Αρμάνι(ήθελε να κάνει δίδυμο με Μιλου αλλά δεν της έκατσε)Conan1982 έγραψε: ↑Τετ Ιουν 11, 2025 8:49 amΓια να τον χάσουν θα πρέπει να του κάνει κάποια ομάδα υψηλότερη πρόταση, λόγο ελληνικού διαβατηριού μόνο ο Ολυμπιακός θα μπορούσε, αλλά δεν υπάρχει περίπτωση στην θέση που παίζει.Dante's Inferno έγραψε: ↑Τετ Ιουν 11, 2025 8:22 am
Κάτσε να δούμε πόση υπεραξία θα πληρώσετε εσείς τον Μητογλου (μην τον χάσετε κιόλας...)
Το ζητημα όταν πληρώνει μια ομάδα υπεραξία για έναν παίκτη δεν είναι η υπεραξία αυτή καθ' αυτή, είναι αν γίνει αιτία να μην αποκτηθεί κάποιος άλλος παίκτης λόγο μπάτζετ.
θα αλλαζα πετρουσεφ με πητερς αφου δεν ειναι ρεαλιστικο να γυρισει και εβγαζα τον μακ που γραφετε οτι θα φυγειJohnnyPao έγραψε: ↑Τετ Ιουν 11, 2025 4:49 pmΕμένα αυτή είναι η δικιά μου πρόταση :
Babb , Evans , Walkup
Fournier , Dorsey , Larentzakis
Ward , Papanikolaou , McKissic
Vezenkov , Petrusev , Spartalis
Milutinov , Fernando , Karagiannidis
Στη γιουρολιγκ δεν θα παίζουν οι Λαρεντζάκης, Σπαρταλης, Καραγιαννιδης (εκτός αν υπάρχουν τραυματισμοί), ενώ στην Α1 θα μένουν εκτός 2 ξένοι, ο Μακισικ θα είναι ο 8ος ξένος και θα κόβεται ένας ακόμη ανάλογα το ματς. 8 ξένοι και 7 Έλληνες είναι η ιδανική αναλογία, δεν γίνεται ένα ροστερ να ξεκινάει τον Οκτώβρη με πάνω από 15 παίχτες.
ΥΓ. Το ακούω και με Peters αντί για Petrusev, αλλά εκεί θα θέλει και έναν ακόμα ξένο σεντερ.
7 πρέπει να είναι οι Έλληνες, ώστε ακόμη και με τραυματισμό κάποιου να μην κατεβάζεις 11αδα στην Α1. Επίσης αν βασίζεσαι σε 9-10 ξένους μετά θα έχεις σοβαρό μειονέκτημα στους ελληνικούς τελικούς. Σκέψου να μην είχατε τον Dorsey φέτος, ο οποίος δεν πρόκειται να δεχθεί να μείνει αν κρατήσετε τον Lee, άλλο να κάτσει σαν 5ος, άλλο σαν 6ος. Από την άλλη αν θεωρείς τον Lee τον 6ο γκαρντ σας ούτε για αυτόν έχει νόημα να μείνει.SteveNashidis έγραψε: ↑Τετ Ιουν 11, 2025 4:47 pmΜακίσικ όχι ενεργό ρόλο ως βετεράνος στα δύσκολα όταν όλοι θα τραυματίζονται, όποτε 9 ξένοι σταθεροί για Euroleague σκέφτομαι.JohnnyPao έγραψε: ↑Τετ Ιουν 11, 2025 4:34 pm[
Ωραίο ροστερ και πολύ ρεαλιστικό, καθόλου "φτωχο" δεν μου φαίνεται, έχεις 3 ποιοτικούς παίχτες σε κάθε θέση. Νομίζω όμως ο Lee περισσεύει (έχεις φτάσει και τους 10 ξένους) και επίσης θα ήθελα έναν πολύ καλυτερο από Booker στο σεντερ.
Ένα ιδανικό trade και για τις 2 ομάδες θα ήταν να δωσει ο ΟΣΦΠ στη Ρεαλ έναν εκ των Peters ή Petrusev (μάλλον τον 2ο) και να πάρει τον υπερπαιχτη Bruno Fernando.
Ολυμπιακός και Παναθηναικός σίγουρα θα ξαναφτάσουν στο φετινό επίπεδο ξένων γιατί Euroleague με +4 παιχνίδια και Ελλάδα με ανεβασμένα budget των υπολοίπων + έξτρα 2 παιχνίδια (ή και 4 εάν βάλουν 14η ομάδα) θέλουν 15άδα παικτών. 9 ξένοι και 6 έλληνες