Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 170
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
https://youtube.com/shorts/RBvm15D3LHk? ... fmJpFv8NA-
Μια δήλωση Keenan Evans στο Αμπου Νταμπι, σχετικά με το πότε θα επιστρέψει. Δεν ξέρω πως την ερμηνεύετε
Μια δήλωση Keenan Evans στο Αμπου Νταμπι, σχετικά με το πότε θα επιστρέψει. Δεν ξέρω πως την ερμηνεύετε
0
-
- Reactions: 1288
- Προειδοποιήσεις:
1
Εξηγησα πιο πανω την κατασταση με τον εβανς. Ο εβανς θα ειναι το κερασακι που μπορει να πιασει μπορει και οχι. Οχι γιατι ειναι κουτσος αλλα γιατι ισως να μην μπορει ψυχολογικα.tokalytero3d έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 12, 2025 12:20 amΡε συ εμένα κατηγορούσαν για υπερφόρτωση στο 1-3 αλλά εσύ του άλλαξες τα φώταChristofis έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 12, 2025 12:15 amΗμουν απνευστι στη δουλεια για 6 ωρες σερι και ειχαμε 15 σελιδες σχολια σε αυτο το διαστημα. Καποιες δικες μου σκεψεις:
Παιδια δεν θελω να σας το χαλασω αλλα δεν υπαρχει χρονοδιοαγραμμα για το PTSD. Μπορει να του παρει δυο μηνες συμβουλευτικη και σε καποιες περιπτωσεις να μην υποχωρησει ποτε C(chronic)PTSD. Ο εβανς μπορει να μπει να παιξει αυριο ή και ποτε ξανα. Το λεω οσο πιο κομψα το λεω. Η πηγη μου λεει οτι εκτιμανε οτι με την νεα σεζον θα ειναι οκ αλλα ποτε δεν μπορεις να εισαι σιγουρος με αυτα. Ο παικτης θα μεινει απο ανθρωπιστικης πλευρας καθως δεν τον αφησαμε να ανανεωσει στη ζαλγκιρις και να ασχοληθουν αυτοι με αυτα.
Θα αποκτηθουν δυο γκαρντ. Αυτο ειναι σιγουρο. Ο ενας θα ειναι ασσοδυο και ο αλλος 2-3(και ο Μπαμπ ως τετοιος ξεκινησε). Ο ενας πολυ πιθανον να ειναι ο Μισιτς χωρις αυτο να σημαινει κατι. Θα το παλεψουμε αλλα αν δεν κατσει θα παμε για αλλον ΝΒΑer. Ο αλλος θα ειναι ή ο μπαμπ ή ο κορντινιε εκτος και αν παρουμε εξουμ οποτε ο δευτερος μπορει να ειναι περισσοτερο 3 παρα 2-3.
Ο Πετρουσεφ θα γινει προσπαθεια να επιστρεψει και για αυτο θα αποκτηθει ενα πενταρι σκυλι που θα ειναι ικανοποιημενος με 15-16 λεπτα. Αν δεν επιστρεψει ο Πετρουσεφ η σειρα προτεραιοτητας για τον tweener ειναι ο Λεντει και μετα ο Μπουκερ. Αν δεν ερθει καποιος απο αυτους θα μεινει ο Πιτερς και θα αποκτηθουν 2 ψηλοι ενας ακριβος και ενας οικονομικος ξενος.
Στο 5 ο ψηλος που θα ερθει ή θα ειναι με συμβολαιο για αγορα ή απο ΝΒΑ αλλα αυτο μπορει να παρει καιρο να γινει.
Εγω το ροστερ το βλεπω ετσι:
1. Μισιτς/ΝBAer, Γουοκαπ, Λι
2. Φουρνιε, Εβανς, Ντορσει, ( Νετζηπογλου)
3. Γουορντ, Κορντινιε/Μπαμπ, (Λαρεντζακης)
4. Βεζενκοφ, Λεντει/Πετρουσεφ/Μπούκερ (Παπανικολαου)
5. Μιλουτινοφ, Χειζ/Ταιρικ/Μπρουνο, (Καραγιαννιδης)
Για ευρωλιγκα:
Μισιτς, Γουοκαπ, Εβανς
Φουρνιε, Ντορσει,Λι
Γουορντ, Κορντινιε
Σασα, Λεντει
Μιλουτινοφ, Ταιρικ
Για Α1
Μισιτς, Γουοκαπ,
Φουρνιε, Ντορσει, Νετζηπογλου
Γουορντ(ή Εβανς), Λαρεντζακης
Σασα, Λεντει, Παπανικολαου
Μιλουτινοφ, Ταιρικ
Ή το αλλο σεναριο
1. Μισιτς/ΝBAer, Γουοκαπ, Λι
2. Φουρνιε, Εβανς, Ντορσει, ( Νετζηπογλου)
3. Γουορντ, Κορντινιε/Μπαμπ, (Λαρεντζακης)
4. Βεζενκοφ, Πίτερς(Παπανικολαου)
5. Μιλουτινοφ, Χειζ/Ταιρικ/Μπρουνο, Ρενφρο ή Νοκο (Καραγιαννιδης)
Για ευρωλιγκα:
Μισιτς, Γουοκαπ, Εβανς ή Εβανς
Φουρνιε, Ντορσει,
Γουορντ, Κορντινιε
Σασα, Πιτερς
Μιλουτινοφ, Ταιρικ, Ρενφρο ή Νοκο
Για Α1
Μισιτς, Γουοκαπ,
Φουρνιε, Ντορσει, Νετζηπογλου ή Λαρεντζακης
Γουορντ(ή Εβανς), Παπανικολαου
Σασα, Πιτερς
Μιλουτινοφ, Ταιρικ, Καραγιαννιδης![]()
Μου θυμίζει κάτι ρόστερ που φτιαχναν οι παναθηναϊκοί πέρυσι με Μισιτς Μπογκντάνοβιτς Ντουράντ λεμπρον![]()
Στην ουσια μιλαμε για
Μισιτς, Γουοκαπ
Φουρνιε, Ντορσει
Γουορντ Κορντινιε/Μπαμπ
Σασα, Τουινερ
Μολουτινοφ, Ταιρικ
2 παικτες για καθε θεση με υποστηρικτικο τον Λι και Παπανικολαου
Αν ο εβανς ειναι καλα θα φυγει ο Λι και εκει ειναι οντως υπερφορτωμενο αλλα δεν μπορεις να μην ρισκαρεις για τους λογους που εξηγησα
Στο αλλο σεναριο
Μισιτς, γουοκαπ
Φουρνιε, Ντορσει
Γουορντ, Κορντινιε/Μπαμπ
Σασα, Πιτερς
Μιλουτινοφ, Ταιρικ
Συν ασημο Ψηλο και Λι για συμπληρωματικους
Εγω δεν νομιζω οτι το εχω βαρυφορτωσει.
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Πάντως λέει ξεκάθαρα "waiting for my chance" το οποίο δεν πολυκολλάει όταν κάποιος δε νιώθει έτοιμος. Επίσης λέει ένα "maybe next year, maybe the year after" και δεν ξέρω αν είναι χιουμοριστικό ως προς το ότι περιμένει ήδη πολύ καιρό.
Είναι ανάλογα πώς θα επιλέξει κάποιος να διαβάσει αυτές τις δηλώσεις
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
-
- Reactions: 92
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ο Γουοκαπ που θα παιζει αντι του Μισιτς!Stam Tziant έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 12, 2025 1:52 amΣκέψη για του χρόνου. Στο καλό σενάριο που παίρνουμε Micic και κατεβάζουμε
Micic
Fournier
Ward
Vezenkov
Milutinov
Πως ματσάρεις Shorts, Nunn αμυντικά;
Άντε πες Ward στον Nunn, τον Shorts ποιος τον μαρκάρει; Τρομάζω λίγο στη σκέψη.

1
1

-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Με κοντά 4 μύρια συμβόλαιο κομματάκι δύσκολοRivers15 έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 12, 2025 1:55 amΟ Γουοκαπ που θα παιζει αντι του Μισιτς!Stam Tziant έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 12, 2025 1:52 amΣκέψη για του χρόνου. Στο καλό σενάριο που παίρνουμε Micic και κατεβάζουμε
Micic
Fournier
Ward
Vezenkov
Milutinov
Άντε πες Ward στον Nunn, τον Shorts ποιος τον μαρκάρει; Τρομάζω λίγο στη σκέψη.![]()

0
Αυτοί πως θα ματσαρουν εμάς που είναι ενα μέτρο και ένα μιλκο σε ύψος.Stam Tziant έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 12, 2025 1:52 amΣκέψη για του χρόνου. Στο καλό σενάριο που παίρνουμε Micic και κατεβάζουμε
Micic
Fournier
Ward
Vezenkov
Milutinov
0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος prime7 την Πέμ Ιουν 12, 2025 2:02 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- reignman
- Reactions: 3187
- Αγαπημένος παίκτης: delete me
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Ούτε εγω θα ήξερα! Ο τυπάρας ζει το όνειρο, απλά εμφανίζεσαι στην δουλειά και πληρώνεσαι χωρίς να χρειάζεται να δουλέψεις!Stam Tziant έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 12, 2025 12:44 amhttps://youtube.com/shorts/RBvm15D3LHk? ... fmJpFv8NA-
0
-
- Reactions: 47
- Αγαπημένος παίκτης: Patrick Ewing
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ωπα ρε πόσοι είναι αυτοί; Επίσης ο Λι στο 3 τι φάση; Το χω ξαναδεί να γράφεται και το χα απορία από τότε.Dante's Inferno έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 12, 2025 2:01 am1.Βαιλερ-Μπαμπ, Καρλικ Τζόουνς ή Μοντερο, Γουοκαπ
2. Φουρνιε, Έβανς, Ντόρσεϊ, Νετζηπογλου
3. Γουόρντ, Λι, Λαρεντζάκης, Παπανικολάου
4. Βεζενκοφ, Πητερς, Καραγιαννίδης
5. Μιλουτινοφ, Φερνάντο ή Κάιλ Αλεξάντερ, Κ. Αντετοκούμπο
9 ξένοι
8 Έλληνες
Yay or nay?
0
- nikolakias
- Reactions: 363
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Tim Duncan, Steve Nash
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: San Antonio
- Προειδοποιήσεις:
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δε νομίζω ότι ο Shorts θα χει τόσο πρόβλημα απέναντι στον Micic, όσο ο Micic απέναντι στον Shorts. Για τον Shorts η κουβέντα πέρσι το καλοκαίρι ήταν ότι θα είναι τρύπα στην άμυνα με τέτοιο ύψος. Τελικά ο τύπος στάθηκε το λιγότερο αξιοπρεπώς. Έχει ακραίο hustle και καλύπτει αρκετά το μειονέκτημα ύψους του.prime7 έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 12, 2025 2:01 amΑυτοί πως θα ματσαρουν εμάς που είναι ενα μέτρο και ένα μιλκο σε ύψος.Stam Tziant έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 12, 2025 1:52 amΣκέψη για του χρόνου. Στο καλό σενάριο που παίρνουμε Micic και κατεβάζουμε
Micic
Fournier
Ward
Vezenkov
Milutinov
Επίσης δεν είναι ότι ο Micic ποστάρει και ιδιαίτερα να πεις ότι θα γίνει στόχος. Το μόνο που μπορεί να δούμε είναι να σουταρουν από πάνω του. Αλλά ξαναλέω το να παίζει ο Shorts τον Micic στα πόδια ακούγεται πιο τρομακτικό.
0