Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026
Συντονιστής: Captains
-
Slow horses 7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
2
Είπα βρε……Delpo1987 έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 12, 2025 5:25 pmΡε slow τι είναι τα fake actions το γκουγκλαρουμε, πες μας για Μισιτς !Slow horses 7 έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 12, 2025 5:09 pm
1) Ακριβώς…..τα ίδια λέμε!!!
2) Ο σκοπός του fake action είναι προφανώς να μην το καταλάβει ο αντίπαλος…..αλλιώς δεν θα ήταν και fake!!! Πόσο μάλλον δύσκολο να το ξεχωρίσει η μεγάλη πλειοψηφία από εμάς , ειδικά αν στο παρελθόν δεν έχουμε ασχοληθεί ΕΞΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ!!
————— ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ—————![]()
![]()
-
Jamesharden13

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Span,hackett,law
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Οχι αλλα κατι ξερουμε και εμειςτουλουμπα έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 12, 2025 5:15 pmησουν και εσυ μαζι?Jamesharden13 έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 12, 2025 5:12 pmΧθες το βραδυ υπηρξε συναντηση αγγελοπουλων με μισιτς πολυωρη μαλιστα.Αυτο ειναι 100%σιγουρο το ξερω και γω![]()
- SteveNashidis

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Εθνική Ελλάδας
- Προειδοποιήσεις:
0
-
Delpo1987

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Τι είπες και το έχασα ;! Φεύγουν οι σελίδες αέρας !
- Conan1982

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν λέει για εμάς, εμείς...ξέρουμε.SteveNashidis έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 12, 2025 5:37 pm
Ποιος μας κάρφωσε στην ΚΑΕ;
Θα χάσουμε και τις συνδρομές![]()
![]()
![]()
-
redcard

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Roy
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Αρα απ' ο,τι φαίνεται, δεν εχει κλεισει ακομα οριστικά ο Νετζηπογλου. Υπομονη...SteveNashidis έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 12, 2025 5:37 pm
Ποιος μας κάρφωσε στην ΚΑΕ;
Θα χάσουμε και τις συνδρομές![]()
![]()
![]()
- karamelitsa

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
0
Λόγω ότι δουλευω σε Media έχω σχέση με αρκετούς δημοσιογράφους, για αυτό και δεν τους θάβω εδώ καθώς τους ξέρω προσωπικά και δεν είναι σωστό ανεξάρτητα αν είναι παπάτζες πολλά που λένε. Επειδή με έτρωγε απο εχτές με τον Μίστς ρώτησα 2 που έχω το μεγαλύτερο θαρρος, δεν θα αναφέρω ονόματα, μόνο ότι έχουν αναφερθεί αρκετές φορές εδώ μέσα, και μου είπαν και οι 2 (παρότι δουλευουν σε διαφορετικά μέσα) ότι προς το παρών δεν υπάρχει καμία συμφωία με τον Μίσιτς, έχει γίνει ραντεβού με τους Αγγελόπουλος τα συζήτησαν άλλα μέχρι εκει...θα εξετάσει τις προτάσεις ο Μίσιτς και θα αποφασίσει στις επόμενες εβδομάδες. Με λίγα λόγια μου μετέφεραν ότι δεν προκύπτει από πουθενά ότι έχει συμφωνήσει με την ομάδα...αυτά....
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
ο μισιτς με τα λεφτα που ζηταει μπορει να παει μονο σε 3 ομαδες
χαποελ φενερ οσφπ
η χαποελ φαινεται οτι απομακρυνεται γιατι ενω δινει τα πιο πολλα δεν θελει ο παιχτης λογω του πολεμου
οποτε η φενερ η οσφπ
δηλαδη οι ινσαιντερς εχουν 50% πιθανοτητα να βγουνε αληθινοι οτι και να διαλεξουν
ο μισιτς για να βαλει τζιφρα πρεπει να ξεμπερδευει απτο νβα που αυτο θα γινει στην καλυτερη αρχες ιουλιου
το θετικο για εσας ειναι ο αποτι φαινεται ο παιχτης δειχνει ενδιαφερον δεν σας εχει γειωσει οποτε εχετε καλες πιθανοτητες να τον παρετε
χαποελ φενερ οσφπ
η χαποελ φαινεται οτι απομακρυνεται γιατι ενω δινει τα πιο πολλα δεν θελει ο παιχτης λογω του πολεμου
οποτε η φενερ η οσφπ
δηλαδη οι ινσαιντερς εχουν 50% πιθανοτητα να βγουνε αληθινοι οτι και να διαλεξουν
ο μισιτς για να βαλει τζιφρα πρεπει να ξεμπερδευει απτο νβα που αυτο θα γινει στην καλυτερη αρχες ιουλιου
το θετικο για εσας ειναι ο αποτι φαινεται ο παιχτης δειχνει ενδιαφερον δεν σας εχει γειωσει οποτε εχετε καλες πιθανοτητες να τον παρετε
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
επιτελους μια ψυχραιμη προσεγγιση ινσαιντερkaramelitsa έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 12, 2025 5:45 pmΛόγω ότι δουλευω σε Media έχω σχέση με αρκετούς δημοσιογράφους, για αυτό και δεν τους θάβω εδώ καθώς τους ξέρω προσωπικά και δεν είναι σωστό ανεξάρτητα αν είναι παπάτζες πολλά που λένε. Επειδή με έτρωγε απο εχτές με τον Μίστς ρώτησα 2 που έχω το μεγαλύτερο θαρρος, δεν θα αναφέρω ονόματα, μόνο ότι έχουν αναφερθεί αρκετές φορές εδώ μέσα, και μου είπαν και οι 2 (παρότι δουλευουν σε διαφορετικά μέσα) ότι προς το παρών δεν υπάρχει καμία συμφωία με τον Μίσιτς, έχει γίνει ραντεβού με τους Αγγελόπουλος τα συζήτησαν άλλα μέχρι εκει...θα εξετάσει τις προτάσεις ο Μίσιτς και θα αποφασίσει στις επόμενες εβδομάδες. Με λίγα λόγια μου μετέφεραν ότι δεν προκύπτει από πουθενά ότι έχει συμφωνήσει με την ομάδα...αυτά....

- coach blue

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο