shaq7 έγραψε: ↑Παρ Ιουν 13, 2025 3:47 pm
Dimmitz έγραψε: ↑Παρ Ιουν 13, 2025 3:42 pm
Δεν προκύπτει από πουθενά από αυτά που είπε ότι ο Μισιτς και ο Τζέιμς είναι στόχοι (ειδικά για τον δεύτερο 0%). Μην βγάζεις συμπεράσματα με βάση τις επιθυμίες σου!
Δεν σημαίνει, βέβαια, ότι δεν είναι στόχος ο Μισιτς, απλά αυτό που δεν μου κόλλησε εμένα είναι ότι είπε παίκτες που θέλουν να παίξουν στον Ολυμπιακό: έδωσε το παράδειγμα του Φουρνιέ. Ο Μισιτς φαίνεται από αυτά που ακούγονται οτι το μόνο που τον νοιάζει είναι να πάρει το μεγαλύτερο συμβόλαιο. Αυτό δεν ξέρω κατά πόσο κολλάει με τα λεγόμενα του Μπι.
Καλά οι ερωτήσεις που του έχουν κάνει είναι τελείως ηλίθιες, είναι βλάκες οι άνθρωποι. Μόνο ο Καίσαρης κάνει ωραίες ερωτήσεις, αλλά αυτός είναι ποδοσφαιρικός.
θα μπορουσα να πω το ιδιο για σενα εντωμεταξυ..εγω αυτο καταλαβα παντως αυτο λεω..
ειπε οτι θελει ταλαντουχους παικτες,ποιος δεν θα θελε τον μισιτς..δεν μπορω λεει να δωσω πληροφοριες για παικτες που ακουγονται..Για τζειμς ειπε οτι τον εχει σε τεραστια εκτιμηση παικτικα αλλα εχει ακομα 2 χρονια συμβολαιο και δεν ειναι ηθικο να μιλησουμε μαζι του.
ναι φοβερος ειναι ο καισαρης μιλανε μιση ωρα για την γιουναιτεντ και τον μεντιλιμπαρ..επρεπε να παει σε αλλους για συνεντευξη αυτοι ειναι αχρηστοι.
Μπορεί να είμαστε και οι δύο biased. Εγώ μετέφερα νομίζω με ακρίβεια τι είπε για Έβανς, ίσως το μόνο υπερβολικό ήταν ότι θα είναι ο βασικός leading guard.
Ναι μεν είπε ότι θέλει ταλαντόχους παίκτες και ότι αυτοί δεν υπάρχουν (μάλλον για να δικαιολογήσει την έλλειψη ταλέντου στην περιφέρεια), παρά για να βγει συμπέρασμα ότι θέλει τον Μίσιτς ή ότι είναι στόχος, κατά την άποψη μου.
Για τζέιμς είπε ότι έχει συμβόλαιο, άρα 0%. Άμα μείνει ελεύθερος αλλάζει το πράγμα. Το ίδιο ισχύει και για τους παίκτες της Παρτιζάν που έχουν συμβόλαιο υποθέτω.
ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ?