Τον σκεφτηκα και εγω αλλα νομιζω θα βρει ευκολα συμβολαιο ΝΒΑHeisenberg έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 14, 2025 7:24 pmΝα περιμενουμε τα κοψιματα στις 29 Ιουνιου;
Δεν το λεω μονο για τον Σρουντερ.
π.χ Οι μπουλς μαλλον δεν θα κανουν χρηση στην οψιον στον Jevon Carter.
Γιατι δεν τον χτυπάμε για PG.
29 χρονων, δυνατος αμυντικος με pull up scoring. μιας και θελουμε και αμυνα.
λεω τωρα εγω...
Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 1291
- Προειδοποιήσεις:
1
0
-
- Reactions: 236
- Αγαπημένος παίκτης: Span,hackett,law
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
το αστειο ειναι οτι οποιος γραψει κατι εδω μεσα που ισως να το ξερει απο καπου τον βγαζετε ψευτη λες και ειναι τοσο φοβερο και τρομερο σε χωρα 10 εκ να εχεις εναν γνωστο. Σταματηστε να τα μειωνετε ολα και να λετε για ταριφες κτλ αλλη δουλεια δεν εχει το παλικαρι να βγαζει απο το μυαλο του παραμυθια για να ψυχαγωγησει το φορουμ
4
4

- shaq7
- Reactions: 6597
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
αφου πιτερς μενει...θα πηγαινα καπως ετσι
σασα πιτερς
μιλου οτουρου τζεκιρι/τζον μπραουν(εχει επανελθει νομιζω απο τους τραυματισμους)
και αν παρουμε τζειμς μου φαινεται πρεπει να φερουμε ακομα ενα αμυντικογενες γκαρντ..ο μακινταιρ αν ειναι του ραζνατοβιτς τον ξεχναμε..θα βλεπα κανα παρις λι ξερω γω..ποιος αλλος ειναι αθλητικος και καλος αμυντικος?ο λι ο δικος μας καλη αμυνα παιζει σχετικα να μου πεις..
σασα πιτερς
μιλου οτουρου τζεκιρι/τζον μπραουν(εχει επανελθει νομιζω απο τους τραυματισμους)
και αν παρουμε τζειμς μου φαινεται πρεπει να φερουμε ακομα ενα αμυντικογενες γκαρντ..ο μακινταιρ αν ειναι του ραζνατοβιτς τον ξεχναμε..θα βλεπα κανα παρις λι ξερω γω..ποιος αλλος ειναι αθλητικος και καλος αμυντικος?ο λι ο δικος μας καλη αμυνα παιζει σχετικα να μου πεις..
0
- τουλουμπα
- Reactions: 4435
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
φιλε η πληροφορια εχει πολυ μεγαλη δυναμη γιαυτο πρεπει να να χρησιμοποιειται με συνεσηJamesharden13 έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 14, 2025 9:47 pmτο αστειο ειναι οτι οποιος γραψει κατι εδω μεσα που ισως να το ξερει απο καπου τον βγαζετε ψευτη λες και ειναι τοσο φοβερο και τρομερο σε χωρα 10 εκ να εχεις εναν γνωστο. Σταματηστε να τα μειωνετε ολα και να λετε για ταριφες κτλ αλλη δουλεια δεν εχει το παλικαρι να βγαζει απο το μυαλο του παραμυθια για να ψυχαγωγησει το φορουμ
μην ξεχνας οτι

1
1

-
- Reactions: 759
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Παιδιά αυτό το έχετε δει?
Πέραν ότι είναι παικταράς, μου θυμίζει λίγο Σπανούλη στον τρόπο που παίζει και που χρησιμοποιείται από τον κόουτς.
Παίδες δεν χρειαζόμαστε άλλον ηγέτη-σκόρερ στα γκάρντ. Θα κουτουλάνε με τον Φουρνιέ. Ειδικά από Τζέιμς μακριάααααααα. Θέλει πολύ ώρα την μπάλα στα χέρια του και καθυστερεί το παιχνίδι.
Ένα αθλητικό γκάρντ θέλουμε που να έχει καλό spot up τρίποντο. Αν ο Έβανς είναι στο 70% θα είμαστε σούπερ.
Μέχρι την Τετάρτη θα έχουμε ανακοινώσει παίκτη..Να δώσω και εγώ το inside μου (ελπίζω να μην εννοούν τον Ward και να αφορά κάποιον άλλο).
0
-
- Reactions: 236
- Αγαπημένος παίκτης: Span,hackett,law
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
νομιζω πως ο καρλικ τζοους ειναι αυτο ακριβως που χρειαζομαστε στον ασσο.Δεν θελουμε ουτε τοπ παιχτη τυπου μισιτς,τζειμς και ειναι αναβαθμιση σε σχεση με τον γκος. Συμφωνω με τον φιλο πανω. Με εβαν ηγετη στα γκαρντ και πισω του τους σκορερς ντορσει,εβανς και ακομα τους 2 πολους σκορ σασα,μιλου ειμαστε παραπανω απο πληρεις. Ο τζοουνς ειναι ενας καλος αμυντικος,καλος floor general και top tier mid range shooter κατι που λειπει πολυ απο την ομαδα.
1.Γουοκαπ
2.Εβανς
3.Φουρνιε
4.Σασα
5.Μιλου(χεις)
Καρλικ
Ντορσει
Γουορντ
Πιτερς
Χειζ(Μιλου)
Μακισικ(λαρυ), Παπανικολαου
Τρομερο ροστερ
1.Γουοκαπ
2.Εβανς
3.Φουρνιε
4.Σασα
5.Μιλου(χεις)
Καρλικ
Ντορσει
Γουορντ
Πιτερς
Χειζ(Μιλου)
Μακισικ(λαρυ), Παπανικολαου
Τρομερο ροστερ
5
4
1

- shaq7
- Reactions: 6597
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
αυτα τα με εβανς ηγετη μην τα πετατε τοσο αποτομα ειμαστε και σε κρισιμη ηλικια
ωραιο ειναι που ο μπαρτζωκας τον υπολογιζει σοβαρα για του χρονου αλλα συνεχιζει να ερχεται απο 1.5 χρονο αποχη..και εναν τραυματισμο που κανενας δεν εχει επιστρεψει οπως ηταν πριν απο αυτον..καπου ειχε παρει το ματι μου οτι 8/10 δεν ξαναπαιζουν καν μπασκετ..το πε και ο μπαρτζω αυτο..Ακομα και να επανελθει θα βγαζει μικρο τραυματισμους μεχρι να ρθει στα ισια του..μονο με θαυμα θα μπει του χρονου και θα τα ρημαξει ολα οπως τον υπολογιζεται..
Εχω την εντυπωση οτι θα ναι και ο πρωτος παικτης που επανερχεται οπως πριν (αν πανε ολα καλα οπως θελουμε) απο τετοιον τραυματισμο.
να ειμαστε πιο ρεαλιστες στο να τι περιμενουμε απο αυτον γιατι θα τον καψουμε κιολας τον παικτη...καλα δεν πιστευω οτι θα κανει τετοιο πραγμα ο μπαρτζωκας να του φορτωσει ολη την χρονια πανω του απλα ετσι κουβεντα να γινεται.

ωραιο ειναι που ο μπαρτζωκας τον υπολογιζει σοβαρα για του χρονου αλλα συνεχιζει να ερχεται απο 1.5 χρονο αποχη..και εναν τραυματισμο που κανενας δεν εχει επιστρεψει οπως ηταν πριν απο αυτον..καπου ειχε παρει το ματι μου οτι 8/10 δεν ξαναπαιζουν καν μπασκετ..το πε και ο μπαρτζω αυτο..Ακομα και να επανελθει θα βγαζει μικρο τραυματισμους μεχρι να ρθει στα ισια του..μονο με θαυμα θα μπει του χρονου και θα τα ρημαξει ολα οπως τον υπολογιζεται..
Εχω την εντυπωση οτι θα ναι και ο πρωτος παικτης που επανερχεται οπως πριν (αν πανε ολα καλα οπως θελουμε) απο τετοιον τραυματισμο.
να ειμαστε πιο ρεαλιστες στο να τι περιμενουμε απο αυτον γιατι θα τον καψουμε κιολας τον παικτη...καλα δεν πιστευω οτι θα κανει τετοιο πραγμα ο μπαρτζωκας να του φορτωσει ολη την χρονια πανω του απλα ετσι κουβεντα να γινεται.
0
-
- Reactions: 191
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
E όχι κι 8/10
Εγώ είχα γράψει από Σεπτέμβριο πως φέτος τον ξεχνάτε και πως 30-50% βάσει ερευνών δεν γυρνάνε είτε καθόλου είτε στο επίπεδο που ήταν,αλλά ιατρικοί insiders έλεγαν πως γυρνάει δεκεμβρη,τον Δεκέμβρη πως γυρνάει φεβρουαριο ,τον Φεβρουάριο πως γυρναει Μαρτιο ,τον Μάρτιο πως είναι έτοιμος αλλά δε τον βάζει ο Μπαρτζωκας (ο ιδιος ο Μπαρτζωκας ειπε πως υπολειποταν 15-20% σε δυναμη και μολις εσχατως αυτο ηρθε σε ισορροπια)και εσχατως έπεσε και το ptsd στο τραπέζι
Το πως θα είναι ο Έβανς του χρόνου είναι στοίχημα ακόμα.Μονο μόλις μπει σε αγώνες θα φανεί
Εγώ είχα γράψει από Σεπτέμβριο πως φέτος τον ξεχνάτε και πως 30-50% βάσει ερευνών δεν γυρνάνε είτε καθόλου είτε στο επίπεδο που ήταν,αλλά ιατρικοί insiders έλεγαν πως γυρνάει δεκεμβρη,τον Δεκέμβρη πως γυρνάει φεβρουαριο ,τον Φεβρουάριο πως γυρναει Μαρτιο ,τον Μάρτιο πως είναι έτοιμος αλλά δε τον βάζει ο Μπαρτζωκας (ο ιδιος ο Μπαρτζωκας ειπε πως υπολειποταν 15-20% σε δυναμη και μολις εσχατως αυτο ηρθε σε ισορροπια)και εσχατως έπεσε και το ptsd στο τραπέζι

Το πως θα είναι ο Έβανς του χρόνου είναι στοίχημα ακόμα.Μονο μόλις μπει σε αγώνες θα φανεί
2
2

- montechristo
- Reactions: 1890
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Φίλε τουλουμπάκο, πιό συγκρατημένα!τουλουμπα έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 14, 2025 10:27 pmφιλε η πληροφορια εχει πολυ μεγαλη δυναμη γιαυτο πρεπει να να χρησιμοποιειται με συνεσηJamesharden13 έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 14, 2025 9:47 pmτο αστειο ειναι οτι οποιος γραψει κατι εδω μεσα που ισως να το ξερει απο καπου τον βγαζετε ψευτη λες και ειναι τοσο φοβερο και τρομερο σε χωρα 10 εκ να εχεις εναν γνωστο. Σταματηστε να τα μειωνετε ολα και να λετε για ταριφες κτλ αλλη δουλεια δεν εχει το παλικαρι να βγαζει απο το μυαλο του παραμυθια για να ψυχαγωγησει το φορουμ
μην ξεχνας οτι
![]()
Καμμιά φορά, μπορεί να κάνουμε ένα αστείο και, χωρίς να το θέλουμε, να προσβάλουμε κάποιον.
Φιλικά.
0
-
- Reactions: 1502
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
- montechristo
- Reactions: 1890
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
- golitog7
- Reactions: 1838
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Δεν γίνεται να μην πάρουμε παίκτη με pull up τρίποντο, απλά δε γίνεται. Είδατε πως ξεκλείδωσε η άμυνα του ΠΑΟ μόλις έτρεξε κάποια Plays ο Ντορσευ, ο οποίος στον τομέα της απόφασης είναι και κάτω του μετρίου. Μοναδική περίπτωση να μην πάρουμε τέτοιον παίκτη είναι να υπολογίζουν τον Έβανς που προσωπικά μου φαίνεται μεγάλο ρίσκο. Τι να πω, αυτοί που είναι δίπλα του κάτι θα ξέρουν περισσότερο
0
-
- Reactions: 1502
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Ο Ντόρσεϊ πρέπει να υπολογίζεται κανονικά! Έδειξε μεγάλα @@ στους τελικούς από το πουθενά.. Ο Έναν Φουρνιε ήταν ένας διακαής πόθος όταν δήλωσε στο Ευρωμπάσκετ ότι θέλει να παίξει στον Ολυμπιακό! Ουσιαστικά ήρθε και έγινε ηγέτης και αγαπημένος της κερκίδας! Θέλουμε ακόμα έναν μεγάλο παίχτη και έναν δυνατό ΜΑΠ να τρώει παιδάκια για πρωινο
2
2

- coach blue
- Reactions: 1364
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
golitog7 έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 15, 2025 12:43 amΔεν γίνεται να μην πάρουμε παίκτη με pull up τρίποντο, απλά δε γίνεται. Είδατε πως ξεκλείδωσε η άμυνα του ΠΑΟ μόλις έτρεξε κάποια Plays ο Ντορσευ, ο οποίος στον τομέα της απόφασης είναι και κάτω του μετρίου. Μοναδική περίπτωση να μην πάρουμε τέτοιον παίκτη είναι να υπολογίζουν τον Έβανς που προσωπικά μου φαίνεται μεγάλο ρίσκο. Τι να πω, αυτοί που είναι δίπλα του κάτι θα ξέρουν περισσότερο
Ας κάνουν ντιλ με ζαλγκιρις να τον πάρουν.
1
1

- Giwrgos_AEK
- Reactions: 1020
- Αγαπημένη θέση: PF
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0