Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2025-2026

Συντονιστής: Captains

todorris

senior
Reactions: 158
Προειδοποιήσεις: 0

Κυρ Ιουν 15, 2025 10:51 am

xomitsious έγραψε:
Κυρ Ιουν 15, 2025 7:53 am
pan24 έγραψε:
Σάβ Ιουν 14, 2025 10:35 pm
Δεν βλέπω για 2 ξένους στο 4-5 για αρχή τουλάχιστον.

Ο Αταμάν λέει (χωρίς να τον υποχρεώνει κανείς να το κάνει...) ότι ο Σαμοντούροφ θα έχει ουσιαστικό ρόλο του χρόνου και θα παίζει και Ευρωλίγκα, πιστεύω ότι αυτό θα του έταξαν κιόλας για να μην φύγει για κολέγιο όπως οι άλλοι μικροί.

Οπότε ο Σαμοντούροφ θα ξεκινήσει ως 5ος ψηλός. Ταυτόχρονα χρειαζόμαστε να ανανεώσει ο Μήτογλου που δύσκολα θα το κάνει αν τον στείλεις να παίζει μόνο Α1. Δεν είναι κακό κιόλας να του δώσεις μια ευκαιρία να δεις αν μπορεί να συνέλθει. Γιατί ποιος είναι τελικά ο πραγματικός Μήτογλου, αυτός του 2023-2024 ή αυτός του 2024-2025.

Αν πάμε έτσι και έχουμε και Ρογκαβόπουλο έχουμε 7 ξένους το οποίο μας δίνει ευελιξία.
Αν δεις ότι κάποιος από τους άλλους δεν τραβάει όσο περίμενες ή τραυματίζεται τύπου για 1-2 μήνες οχι να χάσει τη σεζόν ή κοπεί μέσα στη χρονιά από nba κάποιος που κάνει την διαφορά όπως ο Τάις φέτος μπορείς να τον χτυπήσεις ως 8ο ξένο. Αν ξεκινήσεις με 8 ξένους είναι δύσκολο να πας στους 9 μετά.
Εγώ πιστεύω πως αν έρθει τοπ 4αρι τότε θα δωθεί στον Γκάμπριελ μια ακόμη ευκαιρία.

Μακάρι να ισχύουν όσα λέει ο Κέιν, για δύο πρωτοκλασάτους ψηλούς δηλαδή, αλλά πιο πιθανό το βλέπω για ένα μεγάλο όνομα.

Αν αυτό είναι στο 5, ο Γκάμπριελ φεύγει σίγουρα. Αν είναι στο 4 θα ήθελα να μείνει.
Αν έρθει ο Ρόγκα φυσικά και θα έρθουν 2 ξένοι ,δεν θα μείνουμε με 7 όταν στόχος είναι η ευρωλίγκα.
Το θέμα είναι να είναι αθλητικοί κ να παίζουν άμυνα,στο 4 θα βρει καλό παίκτη ο Αταμάν που θα έχει κ σκορ, στο 5 τον φοβάμαι μη φέρει κανένα βαρύ σκαρί πάλι στυλ Γουίλι

0
Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions: 2587
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Κυρ Ιουν 15, 2025 10:59 am

τουλουμπα έγραψε:
Σάβ Ιουν 14, 2025 11:46 pm
shaq7 έγραψε:
Σάβ Ιουν 14, 2025 11:40 pm
κατι μου λεει οτι αν τον εχετε 3το4ρτη επιλογη θα χουμε villain arc του χρονου και θα φοραει κοκκινα..καλα οχι οτι ειναι κελεπουρι ετσι οπως παιζει φετος αλλα λογω διαβατηριου θα ναι απωλεια αν χαθει οπως και να το κανουμε.
γιατι ο οσφπ θα του δωσει πιο πολλα λεφτα η μεγαλυτερο ρολο?
Πιο πολλά λεφτά μπορεί αν βρεθεί σε ανάγκη.

Δηλαδή αν πάρουμε φέτος εμείς τον Ρογκαβόπουλο και του χρόνου σταματήσει ο Παπανικολάου χρειάζονται Έλληνα επειγόντως. Ή στον Μήτογλου ή στον Παπαγιάννη θα πάνε.
Θα έχουν Βεζένκοφ, Γουόκαπ, Ντόρσει, Λαρεντζάκη μόνο με τον Λαρεντζάκη να μην υπολογίζεται πρακτικά(αν μιλάμε για το 2026-2027 θα είναι και στα 33-34 τότε) και τον Γουόκαπ και αυτόν στα 34-35.

Δεν θα τους φτάνουν οι Έλληνες ούτε να συμπληρώσουν 6αδα στο πρωτάθλημα, είναι δεδομένο ότι ο Ολυμπιακός το επόμενο καλοκαίρι θα χτυπήσει όποιον Έλληνα μπορεί να σταθεί Ευρωλίγκα έστω 10 λεπτά.

Και θα μπορούσαν να τον έχουν 4ο ψηλό με τον τρόπο που συζητάμε εμείς τώρα. Ένα 4αρι, ένα 5αρι, ένα 4-5αρι και μετά ο Μήτογλου.
Αν τον κάνουμε 5ο ψηλό θα προτιμήσει να πάει κάπου να είναι 4ος δεν είναι περίεργο.
Airman έγραψε:
Κυρ Ιουν 15, 2025 2:38 am
shaq7 έγραψε:
Κυρ Ιουν 15, 2025 12:34 am

ξερω γω..μπορει να ρθει απλα για σπασιμο..δεν τον ξερω και σαν χαρακτηρα αλλα το χουμε δει να ξανα γινεται.
Σου τον στέλνω με ο,τι κορδέλα θες, σε ο,τι κουτί τον θες και με τις καλύτερες ευχές μου, φίλε. 😇
Ούτε εγώ τον συμπαθώ ιδιαίτερα αλλά θέλουμε Έλληνες.

Ο Σλούκας αν δεν σταματήσει το επόμενο καλοκαίρι σταματάει το μεθεπόμενο. Ο Παπαπέτρου το πιθανότερο είναι να φύγει από φέτος.

Ποιοί είναι ρεαλιστικά οι επιπέδου Ευρωλίγκας έλληνες που θα έχουμε ή θα μπορούμε να πάρουμε τα επόμενα 1-2 καλοκαίρια;
Ρογκαβόπουλος, Μήτογλου, Παπαγιάννης.

Τα υπόλοιπα είναι ελπίδες τύπου ελπίζουμε ο Σαμοντούροφ να γίνει παίκτης Ευρωλίγκας, ελπίζουμε να ξεπεταχτεί κάποιος άλλος κλπ κλπ.
todorris έγραψε:
Κυρ Ιουν 15, 2025 10:51 am
xomitsious έγραψε:
Κυρ Ιουν 15, 2025 7:53 am

Εγώ πιστεύω πως αν έρθει τοπ 4αρι τότε θα δωθεί στον Γκάμπριελ μια ακόμη ευκαιρία.

Μακάρι να ισχύουν όσα λέει ο Κέιν, για δύο πρωτοκλασάτους ψηλούς δηλαδή, αλλά πιο πιθανό το βλέπω για ένα μεγάλο όνομα.

Αν αυτό είναι στο 5, ο Γκάμπριελ φεύγει σίγουρα. Αν είναι στο 4 θα ήθελα να μείνει.
στο 4 θα βρει καλό παίκτη ο Αταμάν που θα έχει κ σκορ
Δεν είναι λίγο δύσκολο αυτό όταν έχεις γεμίσει όλη την περιφέρεια με σκόρερ και έχεις ηδη έναν ψηλό σκόρερ στον Λεσόρ;
Κυρίως άμυνα και δευτερευόντως σουτ μας έλειψε φέτος, οχι σκορ.

0
agnwstos_nikos

junior
Reactions: 109

Κυρ Ιουν 15, 2025 1:43 pm

big_lebowski έγραψε:
Κυρ Ιουν 15, 2025 10:24 am
Προσωπικά δε πιστεύω πως πρέπει να έρθει τοπ 4ρι ούτε πως θα είναι η προτεραιότητα

Βασικά είναι κοινή λογική και μαθηματικά,4ρια έχουμε δυο,5ρια έχουμε ένα(δεν συμφωνώ με το hate στον Μητο ,ούτε με την ευκολία που τον "διωχνετε")
Είμαι υπέρ των 2 μεταγραφών αλλά θεωρώ πως το καλό πακέτο πρέπει να δοθεί σε σέντερ.Μετα μπορούμε να δούμε ένα 4ρι με καλή άμυνα κ σουτ.Ενα χρήσιμο παίκτη τύπου Γκραντ θέλουμε εκεί να προσφέρει άμυνα κ σουτ .
Συμφωνώ απόλυτα. Έχει ξεφύγει η μεταγραφολογία, θέλουμε λέει αμυντικό γκαρντ, θέλουμε σουτέρ τώρα που φεύγει ο Γκριγκόνις (πότε ήταν κομβικός σε σημαντικό ματς και θα μας λείψει ο Λιθουανός, χάνω κάτι ρε σεις?), θέλουμε Ρόγκα, θέλουμε λέει αναπληρωματικό 4αρι, α θέλουμε και 5αρι.
Δεν πάει άλλο η συζήτηση, ο ελέφαντας στο δωμάτιο είναι το σέντερ. Την πατήσαμε άσχημα πέρυσι με το τραυματισμό Λεσόρ και πόσο να αντέξει ο άνθρωπος με τα συνεχόμενα 35ρια. Αν όντως ο Γιαννακόπουλος ήταν διαθετιμένος να δώσει 9 εκ στο Μιλού (εγώ δεν πιστεύω τις σαχλαμάρες πέρι μπλόφας, μια χάρα πήγε να τον κλέψει), τότε υπάρχει όντως χρήμα να δωθεί εκεί και έτσι πιστεύω θα γίνει. Είναι ντροπή σε μια εποχή που έχουμε τόσο χοντρό μπάτζετ να παίζουμε με τυχαίους ΜπαλτσεροΓιουρτσεβέν.
Πρέπει να επικεντρωθούμε στο να λύσουμε αυτό το πρόβλημα. Και να πω και τη γνώμη μου, δεν πονάμε μωρέ σε αναπληρωματικούς ούτε σε σουτέρ, εγώ διαφωνώ, δε θα ανέβουμε το επίπεδο αν κουβαλάμε ρολίστες ή δευτερότριτους για να αντικαταστήσουμε τους υπάρχοντες ρολίστες ή τον κάθε "ανεπαρκή" Μήτογλου. Απεναντίας, θεωρώ πως μπορεί να δεις αυτούς τους συμπληρωματικούς παίχτες (Μήτογλου? ακόμα και ο "αγαπημένος Παπαπέτρου) να αποδώσουν πολύ καλύτερα με παίχτες που σπρώχνουν την ομάδα, π.χ. ας πούμε άμα "πιάσει" ο Σορτς, αν ο Λεσόρ επιστρέψει στα προ τραυματισμού επίπεδα κτλ.
Τι μεταγραφές προτιμώ? Βρίσκεις έναν "Οσμάν" στην αγορά, πάρτον με χίλια. Βρίσκεις ένα παιχταρά καλύτερο του Χουάντσο στο 4 (όχι είμαι ευχαριστημένος από τον "ηθοποιό", παράδειγμα βρήκα), πάρτον εχθές. Το αν θέλουμε κανά ρολίστα ακόμα ή όχι, ας το κρίνει ο Αταμάν, δεν πονάμε εκεί.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar
Reactions: 3129
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Κυρ Ιουν 15, 2025 2:09 pm

agnwstos_nikos έγραψε:
Συμφωνώ απόλυτα. Έχει ξεφύγει η μεταγραφολογία, θέλουμε λέει αμυντικό γκαρντ, θέλουμε σουτέρ τώρα που φεύγει ο Γκριγκόνις (πότε ήταν κομβικός σε σημαντικό ματς και θα μας λείψει ο Λιθουανός, χάνω κάτι ρε σεις?), θέλουμε Ρόγκα, θέλουμε λέει αναπληρωματικό 4αρι, α θέλουμε και 5αρι.
Δεν πάει άλλο η συζήτηση, ο ελέφαντας στο δωμάτιο είναι το σέντερ. Την πατήσαμε άσχημα πέρυσι με το τραυματισμό Λεσόρ και πόσο να αντέξει ο άνθρωπος με τα συνεχόμενα 35ρια. Αν όντως ο Γιαννακόπουλος ήταν διαθετιμένος να δώσει 9 εκ στο Μιλού (εγώ δεν πιστεύω τις σαχλαμάρες πέρι μπλόφας, μια χάρα πήγε να τον κλέψει), τότε υπάρχει όντως χρήμα να δωθεί εκεί και έτσι πιστεύω θα γίνει. Είναι ντροπή σε μια εποχή που έχουμε τόσο χοντρό μπάτζετ να παίζουμε με τυχαίους ΜπαλτσεροΓιουρτσεβέν.
Πρέπει να επικεντρωθούμε στο να λύσουμε αυτό το πρόβλημα. Και να πω και τη γνώμη μου, δεν πονάμε μωρέ σε αναπληρωματικούς ούτε σε σουτέρ, εγώ διαφωνώ, δε θα ανέβουμε το επίπεδο αν κουβαλάμε ρολίστες ή δευτερότριτους για να αντικαταστήσουμε τους υπάρχοντες ρολίστες ή τον κάθε "ανεπαρκή" Μήτογλου. Απεναντίας, θεωρώ πως μπορεί να δεις αυτούς τους συμπληρωματικούς παίχτες (Μήτογλου? ακόμα και ο "αγαπημένος Παπαπέτρου) να αποδώσουν πολύ καλύτερα με παίχτες που σπρώχνουν την ομάδα, π.χ. ας πούμε άμα "πιάσει" ο Σορτς, αν ο Λεσόρ επιστρέψει στα προ τραυματισμού επίπεδα κτλ.
Τι μεταγραφές προτιμώ? Βρίσκεις έναν "Οσμάν" στην αγορά, πάρτον με χίλια. Βρίσκεις ένα παιχταρά καλύτερο του Χουάντσο στο 4 (όχι είμαι ευχαριστημένος από τον "ηθοποιό", παράδειγμα βρήκα), πάρτον εχθές. Το αν θέλουμε κανά ρολίστα ακόμα ή όχι, ας το κρίνει ο Αταμάν, δεν πονάμε εκεί.
Μα έχουμε πολύ δυνατή (θεωρητικά) βασική 5άδα. Το πρόβλημα είναι οι ρολίστες. Είναι το τι γίνεται όταν η βασική μας 5άδα δεν παίζει. Θέλουμε παίκτες που θα κάνουν πολύ τίμια δουλειά στα 15 λεπτά που θα πάρουν και δεν θα έχουν πρόβλημα με τον αυτόν χρόνο συμμετοχής. Κατ'αρχάς στη αρχική σου δήλωση καταλαβαίνω τη χρήση της υπερβολής για να εδραιώσεις αυτό που θέλεις να πεις αλλά πχ ο Ρόγκα θα ήταν αντί-Γκριγκόνις. Δεν είναι 4 παίκτες δηλαδή, είναι 3.

Δεν μπορείς να βρεις "Οσμάν" για πίσω από τον Οσμάν γιατί θα θέλει και αυτός να παίζει. Παιχταρά καλύτερο του Χουάντσο ποιον θα βρεις; Μιλάμε για αν όχι τον καλύτερο, σίγουρα τοπ3 αμυντικό στη λίγκα. Μπορεί οι Μήτογλου και Παπαπέτρου να αποδώσουν καλύτερα αλλά σε ποια βάση το στηρίζουμε αυτό; Γιατί δεν απέδωσαν φέτος; Τι διαφορετικό θα έχει του χρόνου; Θέλουμε ψηλό έχεις δίκιο αλλά δεν υπάρχουν πολλοί και δεν ψάχνουμε μόνο εμείς :D

0
Εικόνα
agnwstos_nikos

junior
Reactions: 109

Κυρ Ιουν 15, 2025 2:24 pm

nikolas_asteri έγραψε:
Κυρ Ιουν 15, 2025 2:09 pm
agnwstos_nikos έγραψε:
Μα έχουμε πολύ δυνατή (θεωρητικά) βασική 5άδα. Το πρόβλημα είναι οι ρολίστες. Είναι το τι γίνεται όταν η βασική μας 5άδα δεν παίζει. Θέλουμε παίκτες που θα κάνουν πολύ τίμια δουλειά στα 15 λεπτά που θα πάρουν και δεν θα έχουν πρόβλημα με τον αυτόν χρόνο συμμετοχής. Κατ'αρχάς στη αρχική σου δήλωση καταλαβαίνω τη χρήση της υπερβολής για να εδραιώσεις αυτό που θέλεις να πεις αλλά πχ ο Ρόγκα θα ήταν αντί-Γκριγκόνις. Δεν είναι 4 παίκτες δηλαδή, είναι 3.

Δεν μπορείς να βρεις "Οσμάν" για πίσω από τον Οσμάν γιατί θα θέλει και αυτός να παίζει. Παιχταρά καλύτερο του Χουάντσο ποιον θα βρεις; Μιλάμε για αν όχι τον καλύτερο, σίγουρα τοπ3 αμυντικό στη λίγκα. Μπορεί οι Μήτογλου και Παπαπέτρου να αποδώσουν καλύτερα αλλά σε ποια βάση το στηρίζουμε αυτό; Γιατί δεν απέδωσαν φέτος; Τι διαφορετικό θα έχει του χρόνου; Θέλουμε ψηλό έχεις δίκιο αλλά δεν υπάρχουν πολλοί και δεν ψάχνουμε μόνο εμείς :D
Δεν έγινα κατανοητός, και το τόνισα. Το επαναλαμβάνω. Δεν μου λέιπει ούτε καλύτερος του Οσμάν, ούτε του Χουάντσο, δεν είπα πότέ κάτι τέτοιο, ένα παράδειγμα έθεσα για να εξηγήσω ότι μόνο για παιχταράδες θα έκανα μεταγραφές και όχι για ρολίστες που θα αντικαταστήσουν τους υπάρχοντες ρολίστες. Επίσης διαφωνώ οριζόντια και διαγώνια με αυτό που είπες, ότι οι καλοί παίχτες θα θέλουν πολύ χρόνο συμμετοχής, δεν έχουμε μπάσκετ των 80ς με μία πεντάδα και 1-2 αναπληρωματικούς να παίζουν, ομάδες με τεράστιο μπάτζετ μια χαρά έχουν χωρέσει παιχταράδες μοιρασμένο χρόνο στην ίδια θέση, κάποτε είχαμε.. αναπληρωματικό γκαρντ τον Σάρας.
Επικεντρώνομαι στο να πάρουμε παιχταρά στο 5 και ας "στεναχωρηθεί" ο Ματίας (έτσι έλεγαν τουλάχιστον οι πράσινοι "κύκλοι") γιατί δε θα παίζει 30 λεπτα. Αλλιώς ας κρατήσω το Σουδανό.
Αν το θέμα σας για την βελτίωση του Παναθηναϊκού είναι ότι θα πρέπει να βρούμε ένα καλύτερο αναπληρωματικό 4αρι από το Μήτογλου, είναι προφανές ότι έχουμε διαφορετική αντίληψη του αθλήματος.

0
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar
Reactions: 3129
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Κυρ Ιουν 15, 2025 2:31 pm

agnwstos_nikos έγραψε:
Κυρ Ιουν 15, 2025 2:24 pm
Δεν έγινα κατανοητός, και το τόνισα. Το επαναλαμβάνω. Δεν μου λέιπει ούτε καλύτερος του Οσμάν, ούτε του Χουάντσο, δεν είπα πότέ κάτι τέτοιο, ένα παράδειγμα έθεσα για να εξηγήσω ότι μόνο για παιχταράδες θα έκανα μεταγραφές και όχι για ρολίστες που θα αντικαταστήσουν τους υπάρχοντες ρολίστες. Επίσης διαφωνώ οριζόντια και διαγώνια με αυτό που είπες, ότι οι καλοί παίχτες θα θέλουν πολύ χρόνο συμμετοχής, δεν έχουμε μπάσκετ των 80ς με μία πεντάδα και 1-2 αναπληρωματικούς να παίζουν, ομάδες με τεράστιο μπάτζετ μια χαρά έχουν χωρέσει παιχταράδες μοιρασμένο χρόνο στην ίδια θέση, κάποτε είχαμε.. αναπληρωματικό γκαρντ τον Σάρας.
Επικεντρώνομαι στο να πάρουμε παιχταρά στο 5 και ας "στεναχωρηθεί" ο Ματίας (έτσι έλεγαν τουλάχιστον οι πράσινοι "κύκλοι") γιατί δε θα παίζει 30 λεπτα. Αλλιώς ας κρατήσω το Σουδανό.
Αν το θέμα σας για την βελτίωση του Παναθηναϊκού είναι ότι θα πρέπει να βρούμε ένα καλύτερο αναπληρωματικό 4αρι από το Μήτογλου, είναι προφανές ότι έχουμε διαφορετική αντίληψη του αθλήματος.
Για να δω αν κατάλαβα καλά λοιπόν, θεωρείς ότι χρειαζόμαστε ένα καλό 5ρι και τέλος; Μπορούμε να πορευτούμε ως έχουμε;

0
Εικόνα
todorris

senior
Reactions: 158

Κυρ Ιουν 15, 2025 2:39 pm

agnwstos_nikos έγραψε:
big_lebowski έγραψε:
Κυρ Ιουν 15, 2025 10:24 am
Προσωπικά δε πιστεύω πως πρέπει να έρθει τοπ 4ρι ούτε πως θα είναι η προτεραιότητα

Βασικά είναι κοινή λογική και μαθηματικά,4ρια έχουμε δυο,5ρια έχουμε ένα(δεν συμφωνώ με το hate στον Μητο ,ούτε με την ευκολία που τον "διωχνετε")
Είμαι υπέρ των 2 μεταγραφών αλλά θεωρώ πως το καλό πακέτο πρέπει να δοθεί σε σέντερ.Μετα μπορούμε να δούμε ένα 4ρι με καλή άμυνα κ σουτ.Ενα χρήσιμο παίκτη τύπου Γκραντ θέλουμε εκεί να προσφέρει άμυνα κ σουτ .
Δεν έχει πει κανείς για 5 παίκτες,η διαφωνία πιστεύω είναι αν θέλουμε 2 ή 3.
Στο 5 όλοι συμφωνούμε ,το είπε κ ο Αταμάν,παίκτης να μοιραστεί την θέση με Λεσόρ.
Πλάγιο σουτέρ θέλουμε κ με καλή άμυνα ,είναι κ αριθμητικό το θέμα με Γκριγκόνις κ Ιωάννη να φεύγουν,αν Γκριγκόνις είναι οκ δεν παίρνουμε παίκτη απλά ,δεν το πιστεύω όμως.Ισως γίνει εκπτωση στην άμυνα για Ρόγκα λόγω διαβατηρίου.
Και πάμε στο 4 που υπάρχουν διαφωνίες αν χρειαζόμαστε παίκτη κακώς για εμένα καθώς (θα) έχουμε 5 ψηλούς αρα θέλουμε 1 ακόμα.
Αν κρίνω από τη συμπεριφορά του Αταμάν στον Μήτο κ κάποιες φορές στον Χουάντσο,στα όρια του dnp πολλές φορές,τις αλχημείες που έκανε στη 2άδα των ψηλών πολλές φορές,άρχισε να βάζει Σάμο,τις αντιδράσεις του στη διάρκεια των αγώνων όχι μόνο θα πάρει παίκτη αλλά θα πάρει κ πολύ δυνατό να δίνει μ ασφάλεια εκτός των άλλων σουτ κ σκορ.
Στην τελική να ανέβει ο ανταγωνισμός όλοι θα παλεύουν για τα λεπτά τους,σ αυτό ο Αταμάν είναι δίκαιος ,όποιος παίζει καλά παίζει περισσότερο.
Το μπάτζετ συνέχεια ανεβαίνει ,βλέπετε για έσοδα δεν βγαίνει τπτ προς τα έξω,όταν γινόταν επένδυση στο γήπεδο μαθαίναμε μέχρι και το μεροκάματο των σοβατζήδων κ των υδραυλικών τώρα που μπαίνει ζεστό χρήμα τπτ,σε αυτό το θέμα των εσόδων η ομάδα τα πηγαίνει καλύτερα απ ότι περίμενε, άρα υπάρχει η δυνατότητα όπου υπάρχει κενό θα ψάχνουμε τη καλύτερη λύση.

0
Άβαταρ μέλους
forest79

senior
Reactions: 339
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
Αγαπημένη ομάδα: Chicago-Bulls
Προειδοποιήσεις: 1

Κυρ Ιουν 15, 2025 4:46 pm

Ο Νίκος Ρογκαβόπουλος συμφώνησε με τον Παναθηναϊκό ☘️

(Εκκρεμότητα το buy out με τη Μπασκόνια)

Σε προφορική συμφωνία με τον Παναθηναϊκό έχει έρθει ο Νίκος Ρογκαβόπουλος, με το «τριφύλλι» να τα βρίσκει με τον Έλληνα φόργουορντ σε συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών (έως το 2028) και συνολικών αποδοχών 4 εκατομμυρίων ευρώ – δηλαδή κάτι περισσότερο από 1,3 εκατ. ευρώ τον χρόνο.

Η μοναδική εκκρεμότητα για την ολοκλήρωση της μεταγραφής αφορά τη ρήτρα αποδέσμευσης (buy out) προς την Μπασκόνια, με την ελληνική ομάδα να προσφέρει 1.000.000 ευρώ, ενώ οι Βάσκοι ζητούν 1.500.000 ευρώ για να δώσουν τη συγκατάθεσή τους.

Ο Παναθηναϊκός δείχνει αποφασισμένος να εντάξει τον διεθνή Έλληνα άσο στο ρόστερ του και οι επόμενες ώρες/ημέρες αναμένονται καθοριστικές για την επίτευξη της οριστικής συμφωνίας.

0
avtokrator13

senior
Reactions: 123

Κυρ Ιουν 15, 2025 5:41 pm

σειρα να παιρνει ο κεβαριους χειζ και γρηγορα

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
berry

champion
Reactions: 1924
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Magic
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Αγαπημένη ομάδα: Knicks

Κυρ Ιουν 15, 2025 5:57 pm

avtokrator13 έγραψε:
Κυρ Ιουν 15, 2025 5:41 pm
σειρα να παιρνει ο κεβαριους χειζ και γρηγορα
Συμφωνήσε με Μονακό λενε

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 4686
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 3

Κυρ Ιουν 15, 2025 7:05 pm

pan24 έγραψε:

Δηλαδή αν πάρουμε φέτος εμείς τον Ρογκαβόπουλο και του χρόνου σταματήσει ο Παπανικολάου χρειάζονται Έλληνα επειγόντως. Ή στον Μήτογλου ή στον Παπαγιάννη θα πάνε.
Θα έχουν Βεζένκοφ, Γουόκαπ, Ντόρσει, Λαρεντζάκη μόνο με τον Λαρεντζάκη να μην υπολογίζεται πρακτικά(αν μιλάμε για το 2026-2027 θα είναι και στα 33-34 τότε) και τον Γουόκαπ και αυτόν στα 34-35.

Δεν θα τους φτάνουν οι Έλληνες ούτε να συμπληρώσουν 6αδα στο πρωτάθλημα, είναι δεδομένο ότι ο Ολυμπιακός το επόμενο καλοκαίρι θα χτυπήσει όποιον Έλληνα μπορεί να σταθεί Ευρωλίγκα έστω 10 λεπτά.

Και θα μπορούσαν να τον έχουν 4ο ψηλό με τον τρόπο που συζητάμε εμείς τώρα. Ένα 4αρι, ένα 5αρι, ένα 4-5αρι και μετά ο Μήτογλου.
Αν τον κάνουμε 5ο ψηλό θα προτιμήσει να πάει κάπου να είναι 4ος δεν είναι περίεργο.

αν ο οσφπ βρεθει σε αναγκη η θα ελληνοποιησει κανα δυο ειτε θα περασουν πιο πολλοι ξενοι

ο μητογλου και στον παο για την α1 θα ειναι απτις βασικες επιλογες αλλα μαντεψε οτι τους παιχτες δεν τους νοιαζει να παιζουν στην α1 αλλα στην ευρωλιγκα
εκει ο μητογλου θα εχει την ιδια θεση στον οσφπ που θα εχει και και στον παο

ειναι τραγικο οτι οχι μονο πρεπει να χρυσοπληρωνει μια ομαδα μια μετριοτητα αλλα πρεπει να τον εχει και ευχαριστημενο και να <<θυσιαζει>> την ευρωλιγκα για να του δινει χρονο που σε κανονικες συνθηκες δεν θα επαιρνε
ειναι καταντια και αντικατοπτριζει οτι ειναι η ελλαδα σημερα δηλαδη μια χωρα των βυσματων και της ρεμουλας

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion

Κυρ Ιουν 15, 2025 7:13 pm

agnwstos_nikos έγραψε:

θέλουμε σουτέρ τώρα που φεύγει ο Γκριγκόνις (πότε ήταν κομβικός σε σημαντικό ματς και θα μας λείψει ο Λιθουανός, χάνω κάτι ρε σεις?
ε κατσε δεν εβαλε ενα τριποντο στην μονακο και στον κολοσσο στην ροδο?
δεν ειναι σημαντικη προσφορα παιχτη στα 3 χρονια που ειναι στην ομαδα?

αν βγει φιρμανι για προμοσιον καποιου παιχτη δεν χρειαζεται να κανει και πολλα
το εχουμε ζησει πολλες φορες στο παρελθον δεν ειναι κατι νεο

0
avtokrator13

senior
Reactions: 123

Κυρ Ιουν 15, 2025 7:14 pm

τουλουμπα έγραψε:
Κυρ Ιουν 15, 2025 7:05 pm
pan24 έγραψε:

αν ο οσφπ βρεθει σε αναγκη η θα ελληνοποιησει κανα δυο ειτε θα περασουν πιο πολλοι ξενοι

ο μητογλου και στον παο για την α1 θα ειναι απτις βασικες επιλογες αλλα μαντεψε οτι τους παιχτες δεν τους νοιαζει να παιζουν στην α1 αλλα στην ευρωλιγκα
εκει ο μητογλου θα εχει την ιδια θεση στον οσφπ που θα εχει και και στον παο

ειναι τραγικο οτι οχι μονο πρεπει να χρυσοπληρωνει μια ομαδα μια μετριοτητα αλλα πρεπει να τον εχει και ευχαριστημενο και να <<θυσιαζει>> την ευρωλιγκα για να του δινει χρονο που σε κανονικες συνθηκες δεν θα επαιρνε
ειναι καταντια και αντικατοπτριζει οτι ειναι η ελλαδα σημερα δηλαδη μια χωρα των βυσματων και της ρεμουλας
αν παρεις και ενα καλο αμυντικο 5αρι που να μπορει να παιξει και καλα το πικ εν ρολ θα βοηθησει και τον μητογλου να παιξει καλυτερα πραγμα που θα βοηθησει στους τελικους περισσοτερο και δεν θα χρειαστει να δηλωσει το ξενο 4αρι (αν αποκτηθει) στους 7 ξενους

ο μητογλου ηταν φετος χειροτερος και λογω της κακης στελεχωσης στο 5

ναι αν υπηρχαν επιλογες τυπου βαλαντσιουνας θα ηταν οι καλυτερες αλλα η αγορα στο 5 ειναι περιορισμενη

0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος avtokrator13 την Κυρ Ιουν 15, 2025 7:19 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion

Κυρ Ιουν 15, 2025 7:16 pm

todorris έγραψε:
Κυρ Ιουν 15, 2025 2:39 pm

δε θα ανέβουμε το επίπεδο αν κουβαλάμε ρολίστες ή δευτερότριτους για να αντικαταστήσουμε τους υπάρχοντες ρολίστες ή τον κάθε "ανεπαρκή" Μήτογλου. Απεναντίας, θεωρώ πως μπορεί να δεις αυτούς τους συμπληρωματικούς παίχτες (Μήτογλου? ακόμα και ο "αγαπημένος Παπαπέτρου) να αποδώσουν πολύ καλύτερα με παίχτες που σπρώχνουν την ομάδα, π.χ. ας πούμε άμα "πιάσει" ο Σορτς, αν ο Λεσόρ επιστρέψει στα προ τραυματισμού επίπεδα κτλ.
το προβλημα με τις ελληνικες μετριοτητες δεν ειναι οτι ειναι μετριοι η κακοι παιχτες
ειναι οτι δεν το αποδεχονται και εχουν τρελες απαιτησεις

δεν ειναι καλαιτζακιδες πχ αλλα ειναι παπαπετρου που θελουν να εχουν σημαντικο χρονο και ρολο σε ομαδα με στοχο την ευρωλιγκα
πατανε πανω στον γελοιο κανονισμο των ξενων και ουσιαστικα εκβιαζουν παο οσφπ

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion

Κυρ Ιουν 15, 2025 7:20 pm

avtokrator13 έγραψε:
Κυρ Ιουν 15, 2025 7:14 pm

αν παρεις και ενα καλο αμυντικο 5αρι που να μπορει να παιξει και καλα το πικ εν ρολ θα βοηθησει και τον μητογλου να παιξει καλυτερα πραγμα που θα βοηθησει στους τελικους περισσοτερο και δεν θα χρειαστει να δηλωσει το ξενο 4αρι (αν αποκτηθει) στους 7 ξενους

ο μητογλου ηταν φετος χειροτερος και λογω της κακης στελεχωσης στο 5
αυτα ειναι δικαιολογιες
αν ειχαμε καλυτερη στελεχωση στο 5 ο μητογλου θα επαιρνε ακομα λιγοτερο χρονο αφου δεν θα επαιζε καθολου στο 5

δηλαδη οταν χανει τοσα ελευθερα τριποντα και τον περνανε στα ποδια σχεδον ολοι και οταν δεν μπορει ενα ριμπαουντ με αντιπαλο τον μιλουτινοφ φταει η κακη στελεχωση στους σεντερ?

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές 2025-2026”